Pirmajam nepietika izdomā, lai uzvārīties uz naiviem afrikāņiem...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
modena rakstīja: fishki.net/...
es vienam savējam telefona sarunā teicu, ka man mamma nedod naudu, jams sāka uz mani bļaut, ka tas esot noslēpums kuru nevienam nedrīkstot teikt un jams kancelējot darījumu
katrā gadījumā viņam ir izdevīgāk atsūtīt čiriku lai pārliecinātu lohu, nevis pa telefonu norunāt palķinu (pouhj, ka caur skaipu vai no kautkāda uk mobiļņika, tas tāpat maksā naudu)
Jopcik sen nebiju tā ierēcis par "atraitnēm" un "banķieriem", bet nu šis ir labs, tieši dēļ tulkojuma:
Cienījamie mīļais
Es esmu Mrs.Mrs.Sara Haruma no England.I am bezbērnu atraitne. Es esmu precējusies ar vēlu Engr. Sahad Haruma par laimīgs atmiņas, kas strādāja ar Lielbritānijas vēstniecības Kuveitā divpadsmit gadiem un pensionāriem, kā naftas tirgotāja, pirms viņš nomira 2006.After nāves mans vīrs, es nolēma pievienoties jauna laulība vai saņemt bērna ārpus savas laulības mājās.
I cīnījās pret vēzi 4 gadus pēc viņa nāves, fibrozs problēmām un dzirdes traucējumiem, kā rezultātā blakusparādības. Mēs bijām precējušies astoņus gadus bez bērniem. Viņš mira pēc īsas slimības. Nesen mans ārsts man teica, ka es nebūtu ilgi nākamo 3 mēnešu laikā, jo mana slimība ar vēzi.
Man ir depozīts 10,6 $ miljonu dolāru (desmit miljoni seši simti tūkstošu ASV dolāru) Anglijas Banka.
Es vēlos ieguldīt šo fondu vērā labdarības organizāciju Īsumā es vēlos to izmantot, lai uzlabotu cilvēci. Es izmantoju šo lēmumu, jo man nav bērnu, kas būs mantot šo naudu, un es nespēju noticēt, manu radinieku, jo viņi bija naidīgi pret mani, jo man ir ciešanas vēzis.
Tiklīdz es saņemšu jūsu atbildi man par to informē savu advokātu, lai palīdzētu jums par atbrīvošanu fonda jums.
Es ilgojos, lai jūs tikai izmantot šo fondu, lai palīdzētu mazāk priviliģēto un veidot sērdienība mājās.
Dieva žēlastība mudināja mani, lai šo treknrakstā solis.
Lūdzu, pārliecināti, man, ka jūs rīkoties, kā esmu norādījis šeit. Atbildēt man manu privāto e-pasts: mrs.saraharuma @ yahoo.co.uk
Dievs jūs svētī.
Sara Haruma
paņem jebjuru nigeru vēstuli, iemet translate.google.com un brīnies par skaisto tulkojumu
p.n.
kaut cik saprast par ko ir bazars var pārtulkojot atpakaļ....
Arī man ir paveicies jau no paša rīta
\"No: Mrs Gloria Graham Gardner
Lielbritānija
Esmu Mrs Gloria Graham Gardner, atraitne vēlu Mr Graham Gardnera (Lielbritānijas Sailor), kurš bija viens pasažieru uz klāja Air France Flight 447, kas crashed Atlantijas okeānā ceļā no Rio de Janeiro Brazīlijas uz Parīzi Francijai 06/01 / 2009 nogalinot visus 216 pasažierus un 12 apkalpes locekļi, ieskaitot manu vīru. Jūs varat saņemt sīkāku informāciju par plaknē crash, izmantojot interneta saiti zemāk.
Es šobrīd tiek veikta ārstēšana, lai olnīcu vēža British slimnīcā, bet pēdējā laikā, mans ārsts teicis man, ka mans stāvoklis ir pasliktinājies un tas ir skaidrs, es nevar izdzīvot, ja vien ar īpašu Dieva labvēlību.
Mēs bijām precējušies divpadsmit gadus bez bērniem, ja mēs abi dzimuši atkal kristieši. Pirms nāves mans vīrs, viņš bija iesniegušas summu viens miljons, pieci simti tūkst Lielbritānijas sterliņu mārciņa (GBP1, 500000), jo Lielbritānijas galvenā banka cer izveidot trasta fondā. Pašlaik nauda vēl ar banku pieteikumos neiekļautu.
Par šo es nolēmu ziedot fondam humānās palīdzības vajadzībām baznīcu, Dievu baidoties fiziska persona vai organizācija, kas būs izmantot, lai atbalstītu sērdienība mājās, veco ļaužu `s mājas, atraitnēm un Dieva vārdu izplatīšanos.
Es iedzēru šo lēmumu, jo mums nav bērnu, kas būs mantot naudu un mans vīrs bija agrāk nolēma izveidot trasta fondā pirms viņa nelaikā nāves.
Tādēļ es lūdzu Jūs pieņemt šo priekšlikumu, un palīdzēt man sasniegt manu sirdi vēlēšanās, saņemot fonda un veic humānās palīdzības projektus, kas iecelts administrators. Ja jūs pieņemsiet šo piedāvājumu, jums būs tiesības saņemt 10% no 1,5 miljoniem sterliņu mārciņās, savu kārtējo izmaksu vai kompensāciju, bet atlikums ir jāizmanto, lai humānās palīdzības projektus.
Ja jums būs noderīga man, lūdzu, atbildiet uzreiz. Es, protams, novērtējam un pateicamies par jūsu laipnību, sniedzot man šo palīdzību.
Ar cieņu
Mrs Gloria Graham Gardner.
\"
P.S.
Atškirībā no Walas gadījuma, \"manēja\" ir bijusi precējusies 12, a ne astoņus gadus, tātād nopietnāka Atraitne!!
Tā lūk!!
a huļi tām atraitnēm nav depozīti latos???
vispār anglijā tā ir parasta prakse
ja vīru sauc Alnis Cīrulis, tad sievas vārds visticamāk ir Meita Alne Cīrule
tobiš:
sarakstā ir
Graham Gardner, 52, British, Merchant Seaman
bet sievu sauc Gloria Graham Gardner
jugasvilli rakstīja: Ka tavu māt, internāt, kas jums te par e-pastiem? Man tādi nekad nenāk
Tikai nevaig satraukties.
Tākā es šādus e-pastus saņemu ne pirmo reiz, un ar divām "atraitnēm" jau strādāju , tad šito, trešo varu piespēlēt Tev.
Atbildi pats viņai, pasaki ka Tavs e-pasts būs privātāks un drošāk ( lai gan šamai jau popig, ka tik kāds atbild )
un ņem to 1,5 ļimonu un sāc beidzot darīt ko jēdzīgu.
es te padomāju.... moš sacerēt kādu basņu, ka te pie mums dziļās ekonomiskās krīzes rezultātā, ceļot bibliotēku un supertiltu
tikai problēma ir tāda, ka es latvijā to naudu nevaru izņemt jo baidos no reketieriem....
varbūt viņš zina kādu, kas varētu saņemt pārskaitījumu kādā neitrālā vietā, vislabāk dziļi āfrikā un to naudu sadalīt
tām atraitnēm ir ļimoni, kas tā vien prasās tikt apdrošināti
Yetti rakstīja:
aga, 100% redze, dzirde un spējai nodūkt... tjipa uz 90km/h dzinējam jārūc šādi: brrrrm, uz 150km/h: uuiiiiuuu
Ja kāds atceras ne pārāk seno stāstiņu par problēmām ar Toyota un Lexus \"pēkšņajām\" \"patvaļīgajām\" ātruma uzņemšanām - tad redzku secinājuši ka Toyota visos avāriju izņemot vienu gadījumu nepavisam nav pie vainas, bet gan vadītāju kļūda:
jugasvilli rakstīja: kreditnemeji.lv/...
No augšas 12. komentārs.
Labs
Lohatrons Skandi Motors izpildījumā: www.tvnet.lv/...
jugasvilli rakstīja: …neviens jau nespieda viņu remontēt.
Stop.
Spieda gan – Pielikums Ministru kabineta 2004.gada 29. aprīļa noteikumiem Nr.466
Būtiskās prasības transportlīdzekļu tehniskajam stāvoklim un aprīkojumam un šo prasību novērtēšana.
jugasvilli rakstīja: jā, un varbūt tiešām, kā komentāros raksta, tas serviss tur ar virsbūvi samudrījies ne tā un purnu no zagtas mašīnas uzlicis vai vienkārši iemetinājis to šasijnieku.
Vispābā jau mašīnai numurs nav tikai vienā vietā ja kas…
vispār skandi jau piedāvāja satikties un izbazarēt šo lietu...
manuprāt cēesdēdē ir jāļauj seksperiem piekļūt pie tā lūžņa lai palūrētu kas un kā...
teorētiski iespējams, ka numuru pārsišanu izpildīja jaunais "laimīgais īpašnieks" (varbūt svojaku servisa personā)
Iemetīšu arī es dažus labus "biznesa" piedāvājumus:
from duwaraka duwaraka
reply-to uwaraka44@yahoo.co.uk" target="_new">duwaraka44@yahoo.co.uk
to uwaraka4@att.net" target="_new">duwaraka4@att.net
date Sat, Sep 4, 2010 at 3:17 PM
subject Greeting,
signed-by att.net
hide details 3:17 PM (23 hours ago)
Greeting,
How are you and how is your work? i hope that all is well with you, My name is Duwaraka i know that you maybe surprise how i text your email, i got your profile today when i was browsing looking for honest business partner on (www.viss.lv) then i feel to drop this few line to you.
I will like you to contact me through my email address here ( uwaraka44@yahoo.co.uk" target="_new">duwaraka44@yahoo.co.uk ) so that we can know each other, exchange contact and the business details.
Awaiting to hear from you soonest if you are serious in the business.
Regards
Miss Duwaraka.
from Thaecy samuel
to
date Fri, Jul 23, 2010 at 4:37 PM
subject hi
signed-by yahoo.com
hide details Jul 23
Hello,
msw.samuel@yahoo.com My name is Thaecy, how are you and what you are doing for living ? Hope all is well with you ? and I hope that this mail will find you in a perfect state of mind and good condition of health. as it is my pleasure to contact you after viewing your profile today i personally have interest to know you more. if you can have the same desire with me so that we can know each other as well and see what will happened in future.
I will be very happy if you can write back to me through my email address for more communication and for us to know all about each other, Email ; msw.samuel@yahoo.com So that i can send you my PIC. i will be waiting to hear from you as i wish you all the best for your day.
Thanks take care, Yours Truly Friend. Thaecy. msw.samuel@yahoo.com
Palūdz lai atsūta pases kopiju....
tjipa, lai pilnvaru izrakstītu...
Yetti rakstīja: Palūdz lai atsūta pases kopiju....
labāk jamos ir jāaicina ciemos, ķipa te ir brīnumu lauks
Pirmais rakstīja:
Un ja atbrauks?
Yetti rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Un ja atbrauks?
tev bērnībā neviens nestāstīja pasaciņas?
tam loham vismaz piķis atpakaļceļam taču būs līdzi
megalohatrons