nja.. izteiksmiigi...
galantam iisteniibaa ne tikai stupicas saaliits prieks... gjengjeris starteris elektronika.. viss i tik daargs tik daargs...
bet cik pasham dariishana i bijusi.. ar galantu2.0V6 un a4 2.8Q... tad nu jaasaka ka japaaniic bij patiikamaaks.. neskatoties uz to ka vecaaks.
Ideots rakstīja: vācietis ir OK, ja to pērk par normālu (nevis ka tik lētāk) ciparu
No vāciešiem A4 vai A6, bet no japāņiem Galants 97 gada - ko lbāk ieteiktu ?
Ideots rakstīja: bet fraņči, korejieši diemžēl nē
Izskatās ka to vien darījis esi , kā jūzojis frančus un korejiešus 
Ideots rakstīja:
juhaN rakstīja: Izskatās ka to vien darījis esi , kā jūzojis frančus un korejiešus
kā jau teicu, katrs staipa savu krāniņu....
juha vai kas tu tur esi par anonīmo losi.... katrā komandējuma man ir no nomas korejiešu vai spraņču auto- piedod, bet aš pisau tos fraņcus, būtu labāk vīnu taisījuši, tas labāk sanāk
Man tieši otrādāk - sadarbības partneru izsniegtie "luxusklases" volvo, mb, bmw piegriezušies - pa šosejām br
Kaut kā jočīgi te - rakstīju vienreiz - sadalījās divās daļās ):
Cik nopratu tad nav lielas nozīmes ņemt japāni va vācieti, jo mašīna pa tādu naudu sanāk veca un viss atkarīgs no tā, ka paveiksies.
Vēl man visi saka ka dzīt auto no Vācijas ir DAUDZ izdevīgāk un to ka tur viņi vēl nava tik nojāti ka pie mums - tā ir taisnība ?
Īsti tā arī neizpratu, kāda kārba mašīnai ir labāka - automāts vai manuāla, katrs slavē savu. Pasakat kādi ir + un -, automātam un manuālajai.
Vēl jautājums par degvielu. Uz kā ir labāk ņemt, benzīns vai dīzelis. Es esu dzirdējis ka benzīns ir jestrāks par dīzeli, bet dīzelis ir jaudīgaks un tam ir mazāks patērīņš, salīdzinājumā ar benzīnu. No tā es secinu, ja ņemt mašīnu ar mazjauudīgu motoru, tad ir labāk ar benzību, bet ja virs kādi 2.0, tad labāk jau dīzeli - es pareizi spriežu ?
Gnoms rakstīja:
Viktos rakstīja:
vēlos lielu, smagu, drošu ar komfortablu gaitu
amerikoss
Suburban...
EXCURSION taa i nesapratu, vai lielaaks vai mazaaks par SUBURBAN, bet nu komfortabls bez gala
bizenajs rakstīja:
Gnoms rakstīja:
Viktos rakstīja:
vēlos lielu, smagu, drošu ar komfortablu gaitu
amerikoss
Suburban...
EXCURSION taa i nesapratu, vai lielaaks vai mazaaks par SUBURBAN, bet nu komfortabls bez gala
Noteikti ne lielāks, ja gribētu lielāku tad nerakstītu ka tam jābūt sedanam.