KM rakstīja: nez..man 530d e60 pasa sakuma ir lenaks,bet pie 2K sak celt atrumu loti labi pazinam ir 535d ,tur ir kosmoss )
535d ir divas turbīnas, ja kas.
KM rakstīja: nez..man 530d e60 pasa sakuma ir lenaks,bet pie 2K sak celt atrumu loti labi pazinam ir 535d ,tur ir kosmoss )
535d ir divas turbīnas, ja kas.
A vispār psc jums tie teksti...
Šīri, man ar biznesu viss ir labi. Pareizāk sakot - man mašīnas pārdošana par laimi nav bizness
Un tava #$%^& mani arī neko daudz nesatrauc
Karoch pilniigaa pakaljaa shis topiks aizgaajis. Un viss tikai taapeec, ka shiiris izbraucis ar to AR.
White_Trash rakstīja: Un viss tikai taapeec, ka shiiris izbraucis ar to AR.
nepiekrītu, viss tikai tāpēc, ka Šīris blato, kur nevajag
izbrauci, nepatika, nu i ej dēt, nevis sāc te visus apzīmēt par tādiem un tādiem...
Shiirs rakstīja: to ko galigi ahrenjel man zvanit un chakaret mozgu? tjipa vel tada tonii kautko borii. nebutu es sedejis viena telpa ar kolegjiem, tad es tevi ljoti suligi butu pasutijis dirst.
Ko tu te tagad spēlē teātri? Vajag filtrēt bazaru, savādāk ar saviem max 50kg svaru vari kādreiz arī ieberzties...
Shiirs rakstīja: atradushies deveeji
bet vispar Kindzuli nezinaju ka tev ar humora izjutu tik svaki. ir tads teiciens ja kas par tiem berniem...
Nu tā kā tev nekad nebūs bērni tad tev nesaprast...
edzulis rakstīja:
Shiirs rakstīja: to ko galigi ahrenjel man zvanit un chakaret mozgu? tjipa vel tada tonii kautko borii. nebutu es sedejis viena telpa ar kolegjiem, tad es tevi ljoti suligi butu pasutijis dirst.
Ko tu te tagad spēlē teātri? Vajag filtrēt bazaru, savādāk ar saviem max 50kg svaru vari kādreiz arī ieberzties...
Ieberzties var arī ar 150kg, ir redzēti gadījumi
Un nekādus auto šīris netirgo, viņš tulko repair manuāļus tādēļ jūtās tik gudrs
Kaspersky rakstīja:
Nu tas gan Es pat domāju, ka mana dārgā šīrim varētu izrakstīt šo to, ja kaut ko pateiktu par bērnu jo savulaik gājusi vienā sporta veidā Vienkārši ielomītu pareizā vietā un šīris saļimtu
edzulis rakstīja: Un nekādus auto šīris netirgo, viņš tulko repair manuāļus tādēļ jūtās tik gudrs
tak svešvalodas pirmajās trijās klasēs vēl nemāca!
edzulis rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
Nu tas gan Es pat domāju, ka mana dārgā šīrim varētu izrakstīt šo to, ja kaut ko pateiktu par bērnu jo savulaik gājusi vienā sporta veidā Vienkārši ielomītu pareizā vietā un šīris saļimtu
pareizi, jo tu jau pats uz ko tadu nebuutu speejiigs, jaaprasa savai meitenei paliidziiba
edzulis rakstīja:
Shiirs rakstīja: atradushies deveeji
bet vispar Kindzuli nezinaju ka tev ar humora izjutu tik svaki. ir tads teiciens ja kas par tiem berniem...
Nu tā kā tev nekad nebūs bērni tad tev nesaprast...
tu esi urologs ar telepata speejaam? to gan es nezinaaju
elbee rakstīja: neesmu shearer nekad redzeejis, bet vinjsh man asociejas ar to siiko smurguli no gredzenu paveelnieka.
accel92.mettre-put-idata.over-blog.com/...
njā ....
White_Trash rakstīja: Karoch pilniigaa pakaljaa shis topiks aizgaajis. Un viss tikai taapeec, ka shiiris izbraucis ar to AR.
izbraucis ta hu inja, bet meele kaa zilonim , puspasauli gatavs piebljaut ...
Nu imho, ja Master_D iAuto buutu vieniigaa iespeeja paardot to AR, tad jau nekas cits neatliktu, kaa braukt uz servisu un shiiri nolikt uz ausiim. Bet pieljauju, ka shajaa gadiijumaa pietiktu vienkaarshi paraadiit shiirim videejo pirkstu.
Visiem, kas izbrauc ar itāļiem , širmis aizbrauc, citiem tikai parsti ievērojami mazāk
Bet viss jau ir atkarīgs, kas širmī notiek pirms tam
arba rakstīja: Visiem, kas izbrauc ar itāļiem , širmis aizbrauc, citiem tikai parsti ievērojami mazāk
Šīrim širmis jau agrīnā bērnībā aizbraucis, kad slānīts par to, ka bērnunamā otru porciju prasijis...
nafigators rakstīja:
arba rakstīja: Visiem, kas izbrauc ar itāļiem , širmis aizbrauc, citiem tikai parsti ievērojami mazāk
Šīrim širmis jau agrīnā bērnībā aizbraucis, kad slānīts par to, ka bērnunamā otru porciju prasijis...
tev ar briizjam naak aaraa totaali meesli... un es nedomaaju ka tad kad ej uz wc...
Ja nu kādam manējā ir par dārgu - te ir vēlviena pa 4200e. Tiesa bez ādas, bez klimata un ar mazo (1.9) dīzeli.
Šovakar sanāca pabūt šīra darbvietā, bet šīri nesastapu
edzulis rakstīja: Šovakar sanāca pabūt šīra darbvietā, bet šīri nesastapu
buutu paraadiijis ka pats pa pautiem uzshaut vari un nemaz nevajag Lindai prasiit?
kā veicas ar pārdošanu?
Itāļu raķeti pārdodu