kigas rakstīja: Var redzēt ka stulbais Gonzaless braukā ar savu 70 - tā gada TALBOT un aiz skaudības sprāgst nost, ka kāds var atļauties braukt ar 3 litru motoru un vēl apmainīt eļļu! Un ja nav nekā sakarīga ko pateikt, tad ej uz mazgadīgo forumu, varbūt tur varēsi izcelties!
kā tu zini, ka vari atļauties apmainīt eļļu ?
P.S. auto tikko no vācijas? nobraukums tāds standarta
Ja bet te visi cenšas nolikt BMW kas ir loti kvalitativa mašina.Nu un ka daudzi muļki izvelas.No ta jau auto nepaliek sudigaks.MB Audi un Bmw vispar ir vienas no visperfektak nostradatajam mašinam.
batka rakstīja: Ja bet te visi cenšas nolikt BMW kas ir loti kvalitativa mašina.Nu un ka daudzi muļki izvelas.No ta jau auto nepaliek sudigaks.MB Audi un Bmw vispar ir vienas no visperfektak nostradatajam mašinam.
kas vēl, izņemot salona skaņas izolāciju, šitiem vācu brīnumiem ir pārāks par citiem ???
Nu kā var salīdzināt, piemēram, imprezu ar legasi vai pleo ar tribeku?
Vairāki faktori ietekmē "troksni" - piekare, riepas, amīši, tehniskais stāvoklis, vecums etc.
Konkrētus faktus studijā!
Kaugan man ta kas?,...
Es nesūdzos,...
Un kamēr subaru būs subaru nevis kaukāds žopelizācijas upuris, tikmēr mani citā mašīnā neredzēt,... Citād labāk ar kājām staigāju ( esmu jau pārliecinājies par to ),...
batka rakstīja: Ja bet te visi cenšas nolikt BMW kas ir loti kvalitativa mašina.Nu un ka daudzi muļki izvelas.No ta jau auto nepaliek sudigaks.MB Audi un Bmw vispar ir vienas no visperfektak nostradatajam mašinam.
kas vēl, izņemot salona skaņas izolāciju, šitiem vācu brīnumiem ir pārāks par citiem ???
BMW eļļa
Sakiet lūdzu kādu eļļu labāk liet BMW 530 (benzīns, 2001.g., nobraukums 130 tk km)! Sintētika vai pussintētika, arī eļļas marka?