Ui kā tevi tulītās apbižos
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ui kā tevi tulītās apbižos
hadene noteikti ir superīgā stāvoklī, ja stūre ir pagriesta, bet citās bildēs rati stāv taisni
Nekad necenties bildet auto salonu no shofera puses, jo tad var redzet tikai netiros pedaljus un netiro paklajinju, stuure aizsedz viduskonsoli un vienigais, ko var saskatiit ir totaali nodriskaatais atruparsledzeja klokjis
Nav ideali, bet salona bilde bildeta no labakas puses: www.autonet.lv/...
Lai veicas tirgoshana
Hadene ir patiešām labā stāvoklī. Aprīlī nomainītas visas atsperes un amortiņi. Ja man nevajadzētu lielāku auto (lasīt Galaxy), tad es simt gadu te liktu savu sludinājumu.
opc rakstīja: hadene noteikti ir superīgā stāvoklī, ja stūre ir pagriesta, bet citās bildēs rati stāv taisni
Es tevi nesapratu?
Šito spaini par 2700 ?)
Nu, lai jau veicas
Par cenu namāku teikt, tā kā šādā cenu grupā absolūti neorientējos, bet pēc skata šis 14 gadus vecais Audi izskatās diezgan labi kopts un uzturēts.
liec lauku avīzē!
lauķiem šitas ir top auto pēc pasāta varianta!
nomiks rakstīja: Par cenu namāku teikt, tā kā šādā cenu grupā absolūti neorientējos, bet pēc skata šis 14 gadus vecais Audi izskatās diezgan labi kopts un uzturēts.
Visas viņas pēc automazgātuves un salona tīrīšanas izskatās ļoti labi koptas un ideālā stāvoklī!
nu nezinu 2200 eiro ir laba cena,shitaa ir par lielu. ir pat kas njem ja staavokliis ir oki,unkad cena buus oki.
Aizmirsi piemetināt. Ir lūka elektriski darbināma.
Aizmirsu piemetināt. Ir lūka elektriski darbināma.
lūka ir visiem šitiem aužiem.
anonimikis rakstīja: lūka ir visiem šitiem aužiem.
NAV ! visiem
gribētu skatīt vaigā to, kas par šito kasti atgrūdīs tos eirikus
bet nu - lai labi noiet
bračka tikko tādu 94.gada avantu 2,o normālā braucošā stāvoklī pārdeva - 450 lvl
lūkai ir jābūt visiem. ja nu tikai kādam ir aizmetināta
anonimikis rakstīja: lūkai ir jābūt visiem. ja nu tikai kādam ir aizmetināta
muļķības
Nomaini to ātrumkloķa zeķi. Anāli izskatās.
anonimikis rakstīja: liec lauku avīzē!
lauķiem šitas ir top auto pēc pasāta varianta!
Tādiem kā tev - topā getzs vai tuksons?
Audi paardots topiku var sleegt !
ursis rakstīja: Audi paardots topiku var sleegt !
galīgi sadulluši
ja tiešām par minēto cenu, tad gribētu redzēt "klientu"
Pārdodu Audi 80 Avant 93.g