runat pa trubu ir suc, paprovee normalu kadru nokjert pie stures seezhot
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
runat pa trubu ir suc, paprovee normalu kadru nokjert pie stures seezhot
SteelRat rakstīja: runat pa trubu ir suc, paprovee normalu kadru nokjert pie stures seezhot
Pats es to nemaz nemeegjinaatu...bet ja ir blakusseedeetaajs, vai ja es blakus seezhu...
Vai korkjii seezhot, aiz gara laika ir naacies gan graamatu lasiit, gan veel visko citu dariit
Ozz rakstīja: , gan veel visko citu dariit
Tik nesāc te tagad stāstīt
Baisulis rakstīja:
Ozz rakstīja: , gan veel visko citu dariit
Tik nesāc te tagad stāstīt
Nenobriedušai psīchei par sarezgjiitu
SteelRat rakstīja: runat pa trubu ir suc, paprovee normalu kadru nokjert pie stures seezhot
--> Best Pic --> View demo....
Imka rakstīja:
jaspers rakstīja: Tikko ziņās Zivtiņš stāstīja, ka pamatojoties uz šīm bildēm uzsāks adm. lietas! Visvairāk tika runāts un rādīts par Porsche džipu,kas tramvaju apdzina pieturā pa otru pusi, vadītājs dabūs trūkties! man arī besī,ka atrodas kāds gudrāks, kas pielien priekšā un mēģina iespraukties! šoriez a/m markām nav nozīmēs,bet pārsvarā jau vien melniem logiem tie ir, tipa es kruts!
Zivtiņš arī teica ka lai uzsāktu lietu ir vajadzīgs iesniegums policijā no ACULIECINIEKA t.i. no FOTOGRĀFIJU AUTORA ...tagad gribās redzēt vai "stukačam" būs vēlēšanās un laiks un pats galvenais drosme aiziet uz policiju uzrakstīt iesniegumu ....jo tas jau nav tas pats kas anonīmi iemest bildītes internetā, var arī melnais džips vakarā pie mājas piebraukt aprunāties, jo policijā mēdz strādāt savi čomi un tā
interesanti - kurš tad fotoradaru bildem rakstīds iesniegumus? pāsi CP?
Steel- tas Tev pietiekami normaali lai pat spogulii bildeetaas buutu saprotamas
p.s. suutiitas nav... taa ka 10nieku pelniitaaji- u v perjod
Kindzulis rakstīja: fotki.lv/...
nu nav tur neviena agresiivaa... ikdienas brauceeji,kas nu brauc kaa maak...
ursis rakstīja:
Kindzulis rakstīja: fotki.lv/...
nu nav tur neviena agresiivaa... ikdienas brauceeji,kas nu brauc kaa maak...
BB-37(uz krastenes dzjips ar piekabi) toch ikdiena godavaards- neesmu vinju maniijis normaali paarvietojamies
vecji uzriikojusji maksas kreiso joslu
Re,Steels pats ir stūčīt gribētājs a te visus māca
Pievienojies:
11-Dec-2002
Ziņojumi: 51628
Braucu ar:
///M5
Amplejs SIA laikam bljaa grib vienu mazo valodas paarbaudiiti atraut zvanu prasiit vai nav vienai trubai displejs dabuunams, shie saka ka nav, prasu kad buus, shis saka nezinu, es jautaaju vai var uzzinaat, jams saka nezinu un noliek trubu, lieki protams piebilst ka vards nezinu bij iveniigais latviski ko jams zinaaja kuram te bija tie kontakti kur var aizsuutiit zajavu lai aizsuuta parbaudi
SteelRat 2007-08-21 11:21 Citēt
Pievienojies:
11-Dec-2002
Ziņojumi: 51629
Braucu ar:
///M5
nu nekas, bus vinjiem ne tikai displejs bet arii lieli suudi
Steel, nu kā tad tā? Pats esi neapmierināts ar nelikumībām, a te burbuļo kā tāds Lomonosova patvāris...
fotki.lv/... no saakuma domaaju , kas tas par fordu ar gaazi
www.tvnet.lv/... vot shii ir tiesham agresiiva braukshana!
Bet Juus tee - ieliida, piespieda... .........
Baisulis rakstīja: SteelRat 2007-08-21 11:21 Citēt
Pievienojies:
11-Dec-2002
Ziņojumi: 51629
Braucu ar:
///M5
nu nekas, bus vinjiem ne tikai displejs bet arii lieli suudi
Nu paga paga, saaveejiem priekshaa vajag tachu paziimeeties
nu pag, braukt pa ielu agresiivi ir vien bet LATVIJAA NERUNAT LATVISKI, tas ir pavisam kas cits. un paldies ka atgadinaaji aizmirsu aizsutiit
SteelRat rakstīja: nu pag, braukt pa ielu agresiivi ir vien bet LATVIJAA NERUNAT LATVISKI, tas ir pavisam kas cits. un paldies ka atgadinaaji aizmirsu aizsutiit
Lūk,par latviski nerunāšanu es Tev 100% piekrītu un viedokli atbalstu ar tikpat procentiem.
Taču šitā bardaka taisīšana uz ielām nu gan nav smuka lieta.
Es nerunāju par ātrumu, par kaut kādu normālu,ātru un asāku izbraukšanu. Esmu pret šito tizlo spraukšanos visiem garām,braukšanu pa zāli un līšanu kur nevajag. Tas neliecina par nekādu kultūru ,zin.
P.S. Tā jau Steels ikdienā ir tāds smuks un kārtīgs puisīc ar prievīti un mellās kurpītēs. Tik te zīmējas.
Jā,Steel, tā ir atbrīvotāju braukšanas maniere,ja kas. Ja nebūtu te sabraukuši kirzenieku īpašnieki, viss buutu citādi.
ja nu tu gribi zinat tad 1majaa Ulmanjlaikaa ar zrigiem onkas vel trakaal laida nekaa tagar ar melno volgu
p.s. melnas kurpes man ira gan, bet prieviite man diemzhel nava bet es padomashu par uzsieshanu
jaa tajaa krievijaa vipaar visi brauc kaa kroplji, bez izņēmuma.
Ja redzat rīt kādu agresīvo bembistu ar prievīti,ziniet,tas ir Steels.
Atmasko \"agresivo\" vai \"Stukaču\" bārs