Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Atmasko \"agresivo\" vai \"Stukaču\" bārs

phenom Reģ.: 01.03.2007

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja:

SteelRat rakstīja:

RHINO rakstīja: beidziet Zhurks jau pat desinjas pacept bez riepu svilinashanas nevar - un kursh alkoholikjis atzīst to ka vinjsh ir atkarīgs?

bet loti skaisti sauli pagriezu loti laba traektorija sanaaca

Izskatījies gan tāds kā tikko puņķi noslaucījis ar piedurkni.

zhel ka nepienaci apsveicinaties ar sadeim vardiem, pienac tagad kad satiec

0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja:

SteelRat rakstīja:

tip kaa daudzi tev personibas dubultoshanaas vai arii vienmer aizcitiem sleepies

Ne tak. Ja es tevi nobildēšu nenormāli tizli uzvedamies un būsi kādu apdraudējis un izpildījies debili-liecinašu. Nāc,iedod pa muti tagad

vot nobildee un liecinaa un tad jau sarunas satikties tev laikam nepielec ka es rakstiiju ka normals cilveks neies liecinat un teret savu laiku sitadiem mesliem. un ja nu kads principa pec aizies liecinat un cakareeties, tad gan jau kac principa pec var aizsutit kadu uz slimnicu

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

sebs rakstīja: šitos stukačus visus vienā bedrē un cementu pa virsu... Agresīvus braucējus veido nesakārtotā satiksme nevis viņu biezie maki un šaurās pierītes. Jebkurš mieramika pēc 1h stāvēšanas korķī kļūs par agresīvu braucēju.

uuja...

sodien kaa reiz atkal viens izpildiijaas...negribeeju rakstiit, bet naaksies...

Braucot gar Brasas cietumu Miera ielas virzienaa mani apdzina ford explorer lamatdzips (ne-Reda)

Tur, kur uzgriezhaas uz Brasas tilta šamais ienjeema kreiso maleejo staavokli, sagaidiija kad var braukt, un pagrieza pa labi...

nezinu kas taas vinjam par riepaam, bet uzsaakot kustiibu ritenji izspoleeja pirmoreiz.Otrreiz, jau uz Miera ielas brugja vinju gandriiz vai sameta skjeersaam,ar puuleem savaacaas, un tad varonis aizlidoja paari pa brasas tiltu pa preteejaam tramvaja sliedeem.

Interesanti, cik taalu pilsonis ar šaadu brauksanas stilu aizbrauks pa slapju un slidenu asfaltu un brugji:/ un pret ko vins atdursies kad vajadzees bremzeet

M

Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja:

zhel ka nepienaci apsveicinaties ar sadeim vardiem, pienac tagad kad satiec

Es tak neesmu vainīgs,ka tu tāds tad izskatījies. Tagad nezinu kāds esi. Bravurīgs gan bezgala esi joprojām

0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja:

Baisulis rakstīja:

SteelRat rakstīja:

tip kaa daudzi tev personibas dubultoshanaas vai arii vienmer aizcitiem sleepies

Ne tak. Ja es tevi nobildēšu nenormāli tizli uzvedamies un būsi kādu apdraudējis un izpildījies debili-liecinašu. Nāc,iedod pa muti tagad

vot nobildee un liecinaa un tad jau sarunas satikties tev laikam nepielec ka es rakstiiju ka normals cilveks neies liecinat un teret savu laiku sitadiem mesliem. un ja nu kads principa pec aizies liecinat un cakareeties, tad gan jau kac principa pec var aizsutit kadu uz slimnicu

Varbūt ka tevi aizsūtīs ? Kaut kā dikti esi pārliecināts,ka jebkuru piekaut spēsi

0 0 Atbildēt

kaamis brūķē muti

0 0 Atbildēt

baisuli, kadelj tu doma ka man pasham rokas jasmeeree un kadelj tev liekas ka esi tik specigs ka nevar neviens tevi piekaut (es jau visapr nebiju domajuis nevienu personigi, bet tu pac visu personifice)

un galu gala var arii cilveku izcakareet loti loti smagi nekaujoties, var kaut vai fotoshopa salikt bildi skaistu sitadu pashu un ari atrast "lieciniekus" ka vot tas calis toch tur parkapa noteiktumus ja pec kaukadam meslainam bildem vares menti sodit kadu, tad tak puse no vinjiem saks fotoshopu maciities uz velna paraushanu

0 0 Atbildēt

Kaads fotoshops

Prastaa 20 ls ziepene ar datumiem un uz prieksu!

analogaas foto laikam ka skaitiijaas kaa pieraadiijums

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

kaamis vienmeer i bruukjeejis

ja izfiltree aaraa bravuuriibu un leciigumu ...tad reizeem pat ljoti normaali texti... bet to jau jams pats zin

0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja: baisuli, kadelj tu doma ka man pasham rokas jasmeeree un kadelj tev liekas ka esi tik specigs ka nevar neviens tevi piekaut

Ahāaa re,pac baidās Nu, es tā toreiz paskatījos,ka tu nevarētu

0 0 Atbildēt

P.S. Steel : poweraa pac ar reizeem taisi uzbraucienus par atsaldeetiem gaajieniem...

taadeelj jautaajums: kam un ko Tu te provee pieraadiit?

0 0 Atbildēt

nemuldi es vienmer esmu saucis lietas istajos vardos un zinu ka ir cilveki kas principa pec daudz ko var izdariit. gan liecinaat, gan ateikties no lieciibas gan vel visu ko

un potoshopu vaiga lai ieliktu piem Baisulja kga mashiinu taa porsche dzipa vietaa

0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja:

SteelRat rakstīja: baisuli, kadelj tu doma ka man pasham rokas jasmeeree un kadelj tev liekas ka esi tik specigs ka nevar neviens tevi piekaut

Ahāaa re,pac baidās Nu, es tā toreiz paskatījos,ka tu nevarētu

paskaties taga, ir kaukadi 4tri gadi gandriz pagajushi

0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: P.S. Steel : poweraa pac ar reizeem taisi uzbraucienus par atsaldeetiem gaajieniem...

taadeelj jautaajums: kam un ko Tu te provee pieraadiit?

traks vai, tikai par shausmiigi atsaldeetiem kur kadu dzivibu apdraud

0 0 Atbildēt

aa, un spamoju te jo powers neiet, ka tiko saks iet, kas solas but sodien, ta akal busu prom

0 0 Atbildēt

pats atdzistu ka tad noteikti ka nevaretu

0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja:

un potoshopu vaiga lai ieliktu piem Baisulja kga mashiinu taa porsche dzipa vietaa

Nesanāks gan,nav tik plakans braucamais.

Ak,jā..Steel, tas esmu es, ex Deksters

Bet nu neatbalstu šitādu cūkošanos uz ielām.

0 0 Atbildēt

Steels pēdējos 4 gadus intensīvi ēdis pelmeņus,speķi un olu dzeltenumu

0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja: aa, un spamoju te jo powers neiet, ka tiko saks iet, kas solas but sodien, ta akal busu prom

jau iet

0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja:

SteelRat rakstīja:

Nesanāks gan,nav tik plakans braucamais.

Ak,jā..Steel, tas esmu es, ex Deksters

Bet nu neatbalstu šitādu cūkošanos uz ielām.

ex deksteru es vareeju piekaut arii 13 gadu vecumaa taka nevaig te lja lja

ta ari butu teicis, tevi es gaztu pa ribam ari bez principiem un lieciibaam

labi, paldies deivam powers is back bet cik dafiga sodien paspeju izdarit kamer nebija :roll:

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Tā Zobenzobu vāvere laikam ar Photoshopu nekad neko nav taisijusi ja domā ka ar shopu fixinjās var uztaisīt feiku! - Lai uztaisītu kvalitatīvu feiku ir vajadzīgs daudz laika, zināšanu un tehnikas. takā vari būt mierīgs - vieglāk ir izsekot un sagaidīt brīdi kad vajadzīgā persona atzīmējas uz pretējās joslas vai pārbrauktuves ar fočuku rokās nevis piedzīt ēnas, krāsas, leņķus, utt visus pārējos sīkumus.

0 0 Atbildēt

da labi bet incanti cik tie loxatroni, kas fochee citu parkapumus pashi ir fochedami kadam pakalja ielikushi

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

principā pie stūres sēdošais nedrīkst runāt pa telefonu - bet fotografēt nav aizliegts, pat nav aizliegts Bigmaku stumt ģīmī - toties pa pretējo joslu utt... ir aizliegts! takāa TIRGUS TE NEIEVIETOJĀS

0 0 Atbildēt

Bet rezultāts ir Agresīvie satraucas,vismaz tie,kuri te uzturas. Šie vispār ir tāda neiecietīga suga,kā nelaiž, tā pīpina kaut ko tur,ārdās,ka nav palaisti,jautri

Ā, tas sarkanā reņa busa braucējs,kurš šorīt man tur uz Ulmaņa gatves spīdināja lukturus...aizej uz aptieku pēc baldriāniem

0 0 Atbildēt

RHINO rakstīja: principā pie stūres sēdošais nedrīkst runāt pa telefonu - bet fotografēt nav aizliegts, pat nav aizliegts Bigmaku stumt ģīmī - toties pa pretējo joslu utt... ir aizliegts! takāa TIRGUS TE NEIEVIETOJĀS

Runaat driikst...nedriikst tureet pie auss

mani taa austinja tracina, taapeec lietoju aareejo mikrofonu.stuureeju un vienlaiciigi rokaa kas uz stuures telepons..

ja nebrauc pa cuuku arumiem, tad ir ok...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti