Master_D rakstīja: BMW X5 vs Rolls Royce Phantom
www.youtube.com/...
www.youtube.com/...
modena rakstīja:
www.youtube.com/...
This video is no longer available due to a copyright claim by OJSC TNT Broadcasting Network
Toties ir šeit!
Master_D rakstīja: Toties ir šeit!
www.youtube.com/...
Vai nu Tev pirksti kluini vai galīgi neizdevies jox
Uggga rakstīja:
modena rakstīja:
www.youtube.com/...
This video is no longer available due to a copyright claim by OJSC TNT Broadcasting Network
Laikām ta OJSC TNT vadība braukā ar X5...
www.youtube.com/...
nē... šeit.... Rolls-Royce 4ever!!!!
To hyndai nebiju gan redzējis. Rēcīgi jau nu ir, gribot vai negribot.
modena rakstīja:
www.youtube.com/...
nē... šeit.... Rolls-Royce 4ever!!!!
www.v8video.ru/...
ja kas - atšķiribā no Utuba - tur var arī nokačāt video...
var arī novilkt no youtuba. Caur vixy.net
Dziesma bija joks
edzulis rakstīja:
Nu kā tu nerēgzi :
www.bmwpower.lv/...
tas ir pzc! ku slimi cilveki medz buut... :vemt:
tur jau jaraud nevis jasmejas
Februāra Klubā Edžulis ar savu sārto SportEVOhuļiganku
Nu es jau nezināju, kāds tas Edžulis izskatās, bet, kad ieraudzīju to ģīmi un auto iekš tā Kluba - man uzreizi kļuva skaidrs, kas tas par fruktu.
LyNx8 rakstīja: Nu es jau nezināju, kāds tas Edžulis izskatās, bet, kad ieraudzīju to ģīmi un auto iekš tā Kluba - man uzreizi kļuva skaidrs, kas tas par fruktu.
un kas tev kljuva skaidrs?
ps. a man tagad kljuva skaidrs kursh lasa tos maigo puiku zhurnaaliishus
nesmu lasiijis, bet tur toch puse nav edzas teikc tie krani pashi dzejo
SteelRat rakstīja: nesmu lasiijis, bet tur toch puse nav edzas teikc tie krani pashi dzejo
pesec, nau lasījis , bet jau sūkā
Ibio- novāc to parakstu
ibio rakstīja: visvaitrāk man patika - nākamais kolekcijas auto būs M1, bet tas jau maksā 6ciparu skaitli...
Patīk cilvēkiem dzejot pasakas Es tā neteicu. Es vēl pirms publicēšanas teicu lai ņem tādu murgojumu ārā, bet nu tur viss slikti. Palasiet citus tā auto rakstus. Visi tādā frīstailā, ka vienkārši psc. Būtu zinājis ka tādu rakstu uztaisīs, būtu pasūtijis Tie ir atsevišķi izvilkumi no intervijas un kopumā pilnīgs murgs. Vislielā škrobe, ka par pašu auto nekā nav. Labi, po, negribu par to domāt. It kā prestižs žurnāls
Bet nu varat sprēgāt par ko gribat jum stāpat nenokļūt žurnālā
ibio rakstīja: visvaitrāk man patika - nākamais kolekcijas auto būs M1, bet tas jau maksā 6ciparu skaitli...
drīzāk būs Rolls Royce kabriolets Corniche nekā M1
edzulis rakstīja:
Patīk cilvēkiem dzejot pasakas Es tā neteicu. Es vēl pirms publicēšanas teicu lai ņem tādu murgojumu ārā, bet nu tur viss slikti. Palasiet citus tā auto rakstus. Visi tādā frīstailā, ka vienkārši psc. Būtu zinājis ka tādu rakstu uztaisīs, būtu pasūtijis Tie ir atsevišķi izvilkumi no intervijas un kopumā pilnīgs murgs. Vislielā škrobe, ka par pašu auto nekā nav. Labi, po, negribu par to domāt. It kā prestižs žurnāls
muaahahahaaa!!! kautkaa nevaru paarstaat reekt
Kaut kur netā to murgojumu apskatīt nevar?
edzulis rakstīja:
Vienu nulli pazaudēji...
Es esmu žurnālā intervēts reizes 3. So what? Tāpat man krāns garāks...
edzulis rakstīja:
Tur VISSS RAKSTS ir par to auto. Ko tu vēl gribēji ?
Man až vai garlaicīgi palikās - būtu labāk vairāk ko par sevi pastāstījis, BMWpoweri, vai ko citu.
A tā - diezgan pliekani. Par to Bajāra vaboļbusu bija interesantāk jebkurā gadījumā
209.85.135.104/... :ko1Mod-MZJkJ:www.klubs.lv/lv/tehnika/detail.html%3Fnews_id%3D315+Bajārs+VW+T1&hl=lv&ct=clnk&cd=1&client=safari
BMWPuff.lv
Vai tikai kāds gadījumā nav uzlauzis bmw power mājas lapu?