- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Laiks rakstīja: Jaa, 71-72km/h, f***, ja tik tizli esam, tad staajam malaa un gaidam labaakus laika apstaakljus. ZB. Paareejiem jaapadzen kretiini, kas velkas.
Tumsā un lietū pilnīgi adekvāts ātrums. Es taču nevaru zināt, vai pa ceļu neklunkurēs kāds leišu provinces Gataučiai ciemata kodējs...
VWfans rakstīja:
Laiks rakstīja: Jaa, 71-72km/h, f***, ja tik tizli esam, tad staajam malaa un gaidam labaakus laika apstaakljus. ZB. Paareejiem jaapadzen kretiini, kas velkas.
Tumsā un lietū pilnīgi adekvāts ātrums. Es taču nevaru zināt, vai pa ceļu neklunkurēs kāds leišu provinces Gataučiai ciemata kodējs...
Tad jau tu pats esi kodējs,ja lietus laikā nevari ar jaunu mašīnu un labām gaismām pabraukt uz 90. Tevis dēļ ir jāapdzen un tas jau ir bīstamāk. Klausies,mazums kas uz ceļa uzkrīt,uzlec un citādu uzklunkurē. Varbūt nerādies vispār uz ceļa,ko? Tas tak ir bīstami!!!!
marrutkis rakstīja:
Baisulis rakstīja:
marrutkis rakstīja:
Baisulis rakstīja: Jēziņ, vēmiens no tevis nāk....
Mums no tevis arī!
Nerunā citu vārdā,jefiņ.
Paskaties pats apkārt, trifliņ!
??? Izsakies skaidrāk.
P.S. Vari būt brīvs.
Baisulis rakstīja:
VWfans rakstīja:
Tad jau tu pats esi kodējs,ja lietus laikā nevari ar jaunu mašīnu un labām gaismām pabraukt uz 90. Tevis dēļ ir jāapdzen un tas jau ir bīstamāk. Klausies,mazums kas uz ceļa uzkrīt,uzlec un citādu uzklunkurē. Varbūt nerādies vispār uz ceļa,ko? Tas tak ir bīstami!!!!
90 km/h ir maksimālais atļautais, nevis minimālais, kā no Tava komentāra varētu noprast. Es saprotu tā - gaišā laikā braucam ar tiem 90 km/h, tumsā bez lietus - ar 80 km/h, tumsā ar lietu - 70 km/h. Un punkts.
Baisulis rakstīja:
marrutkis rakstīja:
Baisulis rakstīja:
marrutkis rakstīja:
Baisulis rakstīja: Jēziņ, vēmiens no tevis nāk....
Mums no tevis arī!
Nerunā citu vārdā,jefiņ.
Paskaties pats apkārt, trifliņ!
??? Izsakies skaidrāk.
P.S. Vari būt brīvs.
Tad izteikties skaidrāk vai būt brīvam? Precīzē, lūdzu!
Ugriks rakstīja: Jāpirž mājās!
Neaizmirsti kūdru no nāsīm izšņākt!
marrutkis rakstīja:
Ugriks rakstīja: Jāpirž mājās!
Neaizmirsti kūdru no nāsīm izšņākt!
Oi, eskuzī, tas tai mutācijai Deksteram bija domāts! Nafig avatarus vienādus likt?!
9000000 rakstīja: Ko tur brīnīties, Lietuvā ārpus apdzīvotām vietām maks.atļautais 80km/h, tā godīgie lietuvieši pa inercei +/- 80 vālē arī pie mums.
Tu arī ēd sēnes?
9000000 rakstīja: Ko tur brīnīties, Lietuvā ārpus apdzīvotām vietām maks.atļautais 80km/h, tā godīgie lietuvieši pa inercei +/- 80 vālē arī pie mums.
Kops kura laika? Tad kad vel LT robezzimes petiju, nekas tads nebija - 90km/h tapat ka visur. Pedeja gada gan ir sanacis braukt tik daudz, ka vairs lielos plakatus neesmu meklejis.
offtopiks - vwfans, izprintē spidometram normālu ciparnīcu ![]()
msh rakstīja: Bet tomēr daļai lidojošo leišu ir eiro numuri, tādus praktiskais latvietis diez vai pirktu
??? kas tie tādi?
batka rakstīja: Kas leišos tagad dala lešiem leišu nr.un latviešiem specialos leišu nr???Kads te pīpe vecu zāli man liekas
Tak ne,viņam mašīna bez priekšējā stikla,tagad zin auksts...
batka rakstīja: Nu nejau tik auksts
Viņš pirms tam bij ēdis sēnes
Baisulis rakstīja:
msh rakstīja: Bet tomēr daļai lidojošo leišu ir eiro numuri, tādus praktiskais latvietis diez vai pirktu
??? kas tie tādi?
Kas tie tādi?
No parastajiem [un arī manējajiem
] atšķiras ar to, ka trīskrāsainā karodziņa vietā ir zils ar zvaigznēm un burtiņu LT
Un pričom tur dalīšana? Latvijā kaut kā negadās bieži redzēt 15-20 gadus vecu mašīnu ar eiro numuriem, paretam gadās ieraudzīt kādu skaistu mucu, bet audi tomēr ir neliels izņēmums
Uz šosejas paretam gadās redzēt vienu crysler voyager ar LT eiro numuriem, tas varbūt ir izņēmuma latvietis, kas sagribējis ietaupīt uz to, ka lt nav jaukais luksusa litrāžas nodoklis. Man pašam diez ko nepatīk braukāt ar lt numuriem, bet tā kā viss tas pasāciens ar pārreģistrēšanu bezmaz atvelk uz autiņa vērtību, tad tas tiks maksimāli atlikts
Baisulis par mani nebēdajies, priekšējais stikls ir, pečka, kā jau audim arī labi darbojas, tik vien tās bēdas, ka stiklam kreisais apakšējais stūris svīst ciet
Bet silda vienalga labi
Sēnes neēdu, pagaidām kartupeļu diēta ![]()