Būs sods, ja brauksi. Labāk paņem apdrošināšanu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Būs sods, ja brauksi. Labāk paņem apdrošināšanu.
Bez OCTA aizliegts pārvietoties, bet pagalmā vai stāvlaukumā vari turēt pofig cik ilgi. Kā nopirksi OCTA polis tā zreiz vari braukt.
Viktos rakstīja:
Nu lieta tāda ir nopirkts auto neen atdzīts no vācijas, vakar tika pieregistrēts CSDD, un šodien tas tika pārrakstīts uz mani??
nav skaidrs , kā varēji paarakstīt neveicot apdrošināšanu uz sava vaarda!!!!
martinello rakstīja:
Viktos rakstīja:
Nu lieta tāda ir nopirkts auto neen atdzīts no vācijas, vakar tika pieregistrēts CSDD, un šodien tas tika pārrakstīts uz mani??
Apdrošināšana nav vajadzīga pie pārrakstīšanas,labrīt.
Baisulis rakstīja:
martinello rakstīja:
Viktos rakstīja:
Apdrošināšana nav vajadzīga pie pārrakstīšanas,labrīt.
nu tad lai brauc dillees! tur jau tie ahūnie lētie kantori papillam, vareeja jau uzreiz nopirkt. a tagad trīs dienas stresu ķer
Šis cilvēks ir viens no tiem,kuri tiesības pērk nevis iegūst kursos.
Vai nu arī iauto redakcija atsvaidzina savu pirmo lapu un cepj brīžiem pilnīgi absurdus topikus,kuros būtu kāda aprunājamā tēma. Lai būtu kustība,tāteikt.
Lai jau brauc bez! izraisīs CSN, kur būs vainīgs un maksās par otras a/m remontu! ja, būs paveicies summa būs četrciparu! Topiks jau,protams, kruts!
jaspers rakstīja: Lai jau brauc bez! izraisīs CSN, kur būs vainīgs un maksās par otras a/m remontu! ja, būs paveicies summa būs četrciparu! Topiks jau,protams, kruts!
............... katru mēmesi pa latu 20gadus, jo nekur nestrāda un netaisās
martinello rakstīja:
jaspers rakstīja: Lai jau brauc bez! izraisīs CSN, kur būs vainīgs un maksās par otras a/m remontu! ja, būs paveicies summa būs četrciparu! Topiks jau,protams, kruts!
............... katru mēmesi pa latu 20gadus, jo nekur nestrāda un netaisās
Tas lai satrauc apdrošināšanas kantori.
martinello rakstīja:
............... katru mēmesi pa latu 20gadus, jo nekur nestrāda un netaisās [/c
Man jau liekas,ka uzreiz tiesu izpildītāji klāt un vēl parādnieku sarakstā automātiski iekļūsti! Domāju,ka aplokšņu algas lēnām legalizējas!
Autor, nopērc labāk KASKO, tā varbūt noderēs vairāk!
gaidam nakoso topiku par pirmajiem remontiem neta. Janemaldos viktos bij tas kas mekleja un iegadajas bumeraciju rezeknes raj.
piparinjs rakstīja: gaidam nakoso topiku par pirmajiem remontiem neta. Janemaldos viktos bij tas kas mekleja un iegadajas bumeraciju rezeknes raj.
Žetons! www.iauto.lv/...
Vēl viņam bija interesants tiopiks, kur secinājām, ka keksam līdz 25 nereģistrē motoru virs 2l
Uggga rakstīja:
piparinjs rakstīja: gaidam nakoso topiku par pirmajiem remontiem neta. Janemaldos viktos bij tas kas mekleja un iegadajas bumeraciju rezeknes raj.
Žetons! www.iauto.lv/...
Vēl viņam bija interesants tiopiks, kur secinājām, ka keksam līdz 25 nereģistrē motoru virs 2l
www.iauto.lv/...
Exx, kādi jūs ļauni esat
Mož jūs ar auto esat jau saistīti sen, bet man at to līdz šim nebij nekāda sakara...
Viktos rakstīja:
Uggga rakstīja:
Žetons! www.iauto.lv/...
www.iauto.lv/...
Exx, kādi jūs ļauni esat
Mož jūs ar auto esat jau saistīti sen, bet man at to līdz šim nebij nekāda sakara...
Kāpēc uzreiz ļauni? Vai tad līdz šim mucā esi audzis un neko no pārējās pasaules neesi redzējis? Tādas elementāras lietas, ka bez obligātās apdrošināšanas nedrīkst braukt,jau nu vajadzētu saprast.
Uggga rakstīja:
Viktos rakstīja:
Uggga rakstīja:
Žetons! www.iauto.lv/...
www.iauto.lv/...
Exx, kādi jūs ļauni esat
Kāpēc uzreiz ļauni? Vai tad līdz šim mucā esi audzis un neko no pārējās pasaules neesi redzējis? Tādas elementāras lietas, ka bez obligātās apdrošināšanas nedrīkst braukt,jau nu vajadzētu saprast.
Nu ar to "mucu" tas ir nedaudz pārspīlēts, bet par auto var teikt NEKO nejēdzu, varētu būt drīz būs daudz jūsuprāt tilzu jautājumu...
Tagad lasu manuāļus par autiņu, nokačātus no bmwlife.
Fridrihs rakstīja: Autor, nopērc labāk KASKO, tā varbūt noderēs vairāk!
Esu jau iegāājies...
Viktos rakstīja: PS. iesākumam - netur izliku tēmu
un gan jau tāda tēma jau ir tik laikam slikti meklēju.
Nu lieta tāda ir nopirkts auto neen atdzīts no vācijas, vakar tika pieregistrēts CSDD, un šodien tas tika pārrakstīts uz manis...
Tātad auto ir izieta tehniskā, bet nava apdrošināšanas - cik dienu laikā man vajag veikt apdrošināšanu ?
Un ja šodien "zaļš vestes" mani nostopēs būs kāds sods par to ka nava OKTA's ???
Jaapdrošina uzreiz pēc parrakstīšanas. Nezinu ka Tu izgāji TA, jo man vienmēr prasa OCTA. Sods, ja nemaldos kaut-kad bija 50ls, kā tagad-nezinu, slinkums meklēt, pameklē pats csdd.lv.
phenom rakstīja:
Nu lieta tāda ir nopirkts auto neen atdzīts no vācijas, vakar tika pieregistrēts CSDD, un šodien tas tika pārrakstīts uz manis...
Tātad auto ir izieta tehniskā, bet nava apdrošināšanas - cik dienu laikā man vajag veikt apdrošināšanu ?
Un ja šodien "zaļš vestes" mani nostopēs būs kāds sods par to ka nava OKTA's ???
Jaapdrošina uzreiz pēc parrakstīšanas. Nezinu ka Tu izgāji TA, jo man vienmēr prasa OCTA. Sods, ja nemaldos kaut-kad bija 50ls, kā tagad-nezinu, slinkums meklēt, pameklē pats csdd.lv.
Jau vakar šo visu lietu izdariju, pie TA iziešanas man par OCTA neko neteica, tik atbraucot mājās no CSDD maniju ka ir tik 1 uzlīme uz stikla, bet citiem parasti itkā divas ...
Viktos rakstīja:
phenom rakstīja:
Jau vakar šo visu lietu izdariju, pie TA iziešanas man par OCTA neko neteica, tik atbraucot mājās no CSDD maniju ka ir tik 1 uzlīme uz stikla, bet citiem parasti itkā divas ...
iisteniiibaa ir taadi kuriem ir tiirs stikls , bez uzliimeem, ko tie dara peec tava praata???
tunos rakstīja:
Viktos rakstīja:
phenom rakstīja:
iisteniiibaa ir taadi kuriem ir tiirs stikls , bez uzliimeem, ko tie dara peec tava praata???
Nu tur laikam ja ir papīrī līdzi tad uzlīmi nav obligāti
TA bez OCTA nevar iziet.
Kā redzi, var Vismaz citi. Tev laikam aizdomīgs izskats, un tāpēc tu nevari - par to jau liecina tavs avatars
++
Kas tu domaa - bezmaksas eestuve vai kaa? Laksts!!!
OCTA apdrošināšana