chihuahua rakstīja: Nu veči sabombardējuši ar visādām \"gudrībām\".Būtu labāk pateikuši,ka man iespējams pie vainas ģeņģeris-jāmaina tablete utt.
Labi jau labi BAISULI,kad tu man stūrēsi pretim 200m attālumā pārslēgšos uz tuvajām.Iet runa par to,ka mans vecais,bet labi koptais golfiņš netur līdzi tiem \"biezajiem\" uz līzingu paņemtajiem autiņiem,kas jūtās kā ceļa valdnieki un spiež acīs un pat bieži nepārslēdzas.Man tak arī tas ceļš ir jāredz!!!!!!!!!!
Eu kamon Kāpēc es ar tādu problēmu nesaskaros? Kur tev spiež - uz šosejas vai pilsētā? Nāk atmiņā viens pasens joks - braucu pa nakti pa šoseju, pretī nāk viens ar spilgtām gaismām, domāju, ko tas āksts nepārslēdzas, uzgrāvu ar tālajiem, bet tad kad šis pārslēdzās, palika skaidrs, ka šim tie bija tuvie Ja tu ceri pret šito cīnīties ar stiprākiem lukturiem tu maldies - kurš slēgs laukā lukturus? Vari arī uztaisīt tjūningu www.xenon.lv/... ...
Spēcīgākas gaismas VW 2
Nesen iegādājos gaismas 80/100, šobrīd iekšā stāv 55/60(standarta).
Ar tām standarta es drīz kokā iebraukšu, jo tiem krutajiem autiņiem ir tādas gaismas,skaties kur gribi tāpat spiež acīs un ceļu protams neredz.
Vai ir nepieciešams relejs liekot spēcīgakas gaismas?Kā tas relejs pieliekams,kur dabūnams.Paldies.