Kas ir "FM modulātors"? Tas mēsls, ko piesprauž pie kaut kāda "īpoda" un to kakuci ar radio noķer? Nu ja tu tādu taisies lietot, apsveicu, tu esi kapeikžmiedzējs
msh rakstīja: Kas ir "FM modulātors"? Tas mēsls, ko piesprauž pie kaut kāda "īpoda" un to kakuci ar radio noķer? Nu ja tu tādu taisies lietot, apsveicu, tu esi kapeikžmiedzējs
Nevis kapeikžmiedzējs, bet gan ērtību labad... Ko tad mainot auto man jaamaina rii audiokomplektaacija??? Kaada maarutka pec...
MANI interesee tiesjaam LIETOTAAJU, nevis spamotaaju (smilsjkastu kjeeziitaaju) viedoklis...
msh rakstīja: Kas ir "FM modulātors"? Tas mēsls, ko piesprauž pie kaut kāda "īpoda" un to kakuci ar radio noķer? Nu ja tu tādu taisies lietot, apsveicu, tu esi kapeikžmiedzējs
Nevis kapeikžmiedzējs, bet gan ērtību labad... Ko tad mainot auto man jaamaina rii audiokomplektaacija??? Kaada maarutka pec...
MANI interesee tiesjaam LIETOTAAJU, nevis spamotaaju (smilsjkastu kjeeziitaaju) viedoklis...
natirs-ja
bija- lietoju un kaa reiz shaadam noluukam jamo sheit miitoshss personaazjss iemainiija jamo pret labu ninni
pilseetaa- kuinja... aarpusee- der
btw- praktiski jebkuram autosam ir panjemamas paarejas, konektori un hvz kas tur veel ne...lai vareetu nebojaajot skatu piesleegt arii ipodveidiigos uc mp3 atskanjotaajus
Ir tāds vienā no darba bulkvāģiem iesprausts. Skaņas kvalitāte tiešām pašavaka, bet ja neesi baigais melomāns un audioiekārta nav BOSE vai taml., kam tāds gadgets būtu pilnīgs apkaunojums, lietot var. Tb viss skan, nu ir mazliet trokšņu fons utt, un prasto stock audioiekārtu viņš darbina ok.
Pa smilšukasti ar saviem pārnēsajamajiem mēsliem ķēzies vienīgi tu Tu esi līkrocis jeb vai tu piederi pie tiem, kam patīk reizi mēnesī nomainīt savu šrotu? Man jau krīt uz nerviem ka reizēm kaut kāds mobis jālādē, bet tu gribi, lai visu laiku kaut kāds mēsls maisās
P.S. Eksistē arī visādas pārejas, lai varētu pie standarta maģa štekera piespraust kaut kādu "akujeķ kruto aftermārketa ķīnas pijoinieri ar empētrīs atskaņošanas fīču" Jeb vai tavu roku leņķis nepieļauj, ka ar tām varētu tikt izrauts maģis?
Skaņas kvalitāte jau ir atkarīga arī no tā, cik traki tev ir apgraizīts(saspiests) tas mp3 kuru tu klausies. Galvenais šo modulatoru pluss ir tas ka ir ērti, iespraud USB atmiņu un klausies. Noperc USB uz kādiem 8Gb un vari datus pārnēsāt, un mp3 klausīties. A ko vairāk vajag?
Pa smilšukasti ar saviem pārnēsajamajiem mēsliem ķēzies vienīgi tu Tu esi līkrocis jeb vai tu piederi pie tiem, kam patīk reizi mēnesī nomainīt savu šrotu? Man jau krīt uz nerviem ka reizēm kaut kāds mobis jālādē, bet tu gribi, lai visu laiku kaut kāds mēsls maisās
P.S. Eksistē arī visādas pārejas, lai varētu pie standarta maģa štekera piespraust kaut kādu "akujeķ kruto aftermārketa ķīnas pijoinieri ar empētrīs atskaņošanas fīču" Jeb vai tavu roku leņķis nepieļauj, ka ar tām varētu tikt izrauts maģis?
P.P.S. mp3 ir priekš slimniekiem - CDDA rullz
Sjitaadas valodas peerles... WOW... Tas laikam tagad skaitaas tas KRUTAIS LIIMENIS...
Skaņas kvalitāte jau ir atkarīga arī no tā, cik traki tev ir apgraizīts(saspiests) tas mp3 kuru tu klausies. Galvenais šo modulatoru pluss ir tas ka ir ērti, iespraud USB atmiņu un klausies. Noperc USB uz kādiem 8Gb un vari datus pārnēsāt, un mp3 klausīties. A ko vairāk vajag?
Nu TIESJI to man arii VAJAG!!! Var jau savaa 10 gadiigajaa huljigankaa ielikt super truper MEGA kruto audio, bet KAM TAS IR VAJADZIIGS???
P.P.S. mp3 ir priekš slimniekiem - CDDA rullz
Sjitaadas valodas peerles... WOW... Tas laikam tagad skaitaas tas KRUTAIS LIIMENIS...
Protams, saucas "iauto skola" Bet es vismaz translitu izmantoju tikai priekš IRC
Dzonijs_007 rakstīja: biju ar taadu kuinu nopircis nu slikti loooti slikti skan sliktaak kaa parastais FM radio.
Pa to naudu labaak nopirkt CD rakstiitaaju un rakstiit CD.
Neko daudz sliktāk par radio man liekas nava. Maksā viņš ls 15-20, līdz ar ko rakstītāj diez vai sanāks, un teiksim, darba Berlingo, kam ir tikai pliks radio bez Cd un divas nekādas tumbas priekšējā panelī tas ir pilnīgi ideals risinājums, bet ja runa iet par privāto daudzmaz normālu auto, var jau atļauties investēt kaut kādus 50-100Ls iekš maģa ielikšanas/nomaiņas.
pilsētā tiešām draņķīgi, pat, ja nostājies blakus trolejbusam vai tramvajam. uz trases par kvalitāti īpaši nesūdzos - ne sliktāk, ne labāk kā fm rādžiņiem. tāpat jau muzons autiņā parasti skan fonā. un, ja nu gadījumā braucu viens un gribas paklausīties skaļi un kvalitatīvāk, nekas jau netraucē ielikt cd.
cap rakstīja: Nezinu, manis aprakstītam ķīniešu no-name traucējumi no tramvajiem nav novēroti. Vot ja mobīlais zvana, gan trobelis ne pa jokam.
Tak tie trauceejumi rodaas jebkuram skaljrunim, kas ir ar barosjanu... Pieliec mobilo pie pasja radio... Mainoties BS, trobelee vienaa laidaa - iipasji jau pilseetaa...
Bet par teemu runaajot - atradu TVNETaa rakstu par sjo pasju teemu... sapratu vienu - viedoklji ir LJOTI dazjaadi un buus jaanoziedo padsmit Ls un jaameegjina...
natirs-ja
bija- lietoju un kaa reiz shaadam noluukam jamo sheit miitoshss personaazjss iemainiija jamo pret labu ninni
pilseetaa- kuinja... aarpusee- der
btw- praktiski jebkuram autosam ir panjemamas paarejas, konektori un hvz kas tur veel ne...lai vareetu nebojaajot skatu piesleegt arii ipodveidiigos uc mp3 atskanjotaajus
kaaroch- TG/AM
jaa, esmu no viena ieksh i-auto miitoshiem personaazhiem iemainijis shaadu divajsu pret garshiigu mantu
nesuudzos.
pilseetaa tarkshkis pilniigs, nelietoju.
bet uz shtraases ja nu baigi gribas kaut ko no je-poda paklausiities - ir Ok.
iegaadaajos taadu, jo magis ir shtatnijs kopaa ar visu paneli un negribeejaas nodarboties ar gemoroju, aardot visu paneli un izvarojot visu sisteemu.... taa kaa shaadiem risinaajumiem ir normaals tas divajs
principaa viedoklis ir skaidrs... Tagad naakamais jautaajums - tiem kas LIETO - kaada ir pieredze ar t.s. leetaa gala variantiem un kur labaak pirkt kaadaa ishopaa vai labaak kaadaa TC?
Piebaldzens rakstīja: principaa viedoklis ir skaidrs... Tagad naakamais jautaajums - tiem kas LIETO - kaada ir pieredze ar t.s. leetaa gala variantiem un kur labaak pirkt kaadaa ishopaa vai labaak kaadaa TC?
Piebaldzens rakstīja: principaa viedoklis ir skaidrs... Tagad naakamais jautaajums - tiem kas LIETO - kaada ir pieredze ar t.s. leetaa gala variantiem un kur labaak pirkt kaadaa ishopaa vai labaak kaadaa TC?
oj, rokas liikas... taa ir ka sajauc 4-dienu ar 5-dienu un saak... jau 4-dien...
attieciibaa uz pirkshanu - vislabaak to dariit pie Kindzulja, iemainot pret kaut ko garshiigu
FM modulātori
Zinu ka daudzi lieto... Kādas ir lietotāju atsauksmes?