Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Paraksti savākti,jauki!

Baisulis Reģ.: 02.10.2007

Vismaz kaut ko varam tiem tur parādīt. Stulbi jau,protams, skan- mēs un tie...bet tāda ir relitāte. Kaut kad Viņi sāks respektēt Mūs.

1 2 3 4 5 6
smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

ibio rakstīja:

Ozz rakstīja:

SuperZigis rakstīja: ir jomas, kuras te ir Tūtē un kuras UZREIZ jārisina.

Veselības sistēma, slimnīcas, ceļi, tiesu vara, Ražošana, eksports, algas vidējēam un nabadzīgajam slānim, korupcija, izglītība,

Mazdist, tu vari pateikt, ka te viss ir kārtībā?

Viss IRkaartiibaa....

visi šie "nesakaartojamie "un nesakaartotie....

Zigi, zinaaji, ka mediciinai ir 3. lielaakais budzets

Nu un kur tas Veselības budžets ir ??? - 570 ļimoni kaut kā neredzās.

Vislabāk klājas Aizsardzības ministrijai un Zemkopības ministrijai

Pirmai ir garantēts budžets no NATO otrai no ES

A veselība ir pilnīgā tirsā, ar Eiropu var nemaz nesalīdzināt, jo pat gandrīz uz 1/2 atpaliekam no LT un EE. (Par veselības budžetu zinu ko runāju jo strādāju šajā jomā)

salīdzinot pēc izdevumiem uz 1 iedzīvotāju atpaliekam no attīstītajām valstīm ap 10x

redzi, es arii mediciinaa straadaaju...

un uzskatu, ka mees sobriid esam gana efektiivaaki kaa r-eiropas mediciina ar visu vinju megafinanseejumu...

visi iirijas slieku ganinji veel jo projaam mo4ii uz LV apaarsteeties...

ja agraak tas bija tipa ka leetaak, tad tagad leetaak vairs nav, toties aatraak gan...tur vari meenesi viziiti pie daktera gaidiit...lai gan mediciina taapat kaa autoserviss ir maksas pakalpojums...

nu, tur ir ne tikai mēnesi jāgaida... uz atsevišķām lietām ir arī gadi. btw, tāpat kā pie mums.

piemēri: norīkojums pie kardiologa - 2 mēneši. Norīkojums pie... un tā tālāk. Pieraksts pie ģimenes ārsta - 3 nedēļas .

Kamēr dakteris mani iegribēs paskatīt, būšu jau miris. Nav cilvēka - nav problēmas.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

SuperZigis rakstīja:

Ozz rakstīja: un uzskatu, ka mees sobriid esam gana efektiivaaki kaa r-eiropas mediciina ar visu vinju megafinanseejumu...

neesam.

runāšu no paša kā pacienta pieredzes.

Vācijā nodzīvoti 3 gadi. Tur maksāju par veselības apdr. 50 EUR mēnesī, un ja vajadzēja, viss tika izdarīts, bez jebkādām aplokšņu naudām.

ookej....

tagad meegjini pierumaat sevi katru meenesi nolociit ls 50 , nopeerc daargo polisi un ej kur jaaiet.... nikaadu probleemu...

un par taam aploksneem- daudz esi šeit kaadam maksaajis(tika paluugts samaksaat)

0 0 Atbildēt

smart235 rakstīja:

Ozz rakstīja:

ibio rakstīja:

Ozz rakstīja:

SuperZigis rakstīja: ir jomas, kuras te ir Tūtē un kuras UZREIZ jārisina.

Veselības sistēma, slimnīcas, ceļi, tiesu vara, Ražošana, eksports, algas vidējēam un nabadzīgajam slānim, korupcija, izglītība,

Viss IRkaartiibaa....

visi šie "nesakaartojamie "un nesakaartotie....

Zigi, zinaaji, ka mediciinai ir 3. lielaakais budzets

Nu un kur tas Veselības budžets ir ??? - 570 ļimoni kaut kā neredzās.

Vislabāk klājas Aizsardzības ministrijai un Zemkopības ministrijai

Pirmai ir garantēts budžets no NATO otrai no ES

A veselība ir pilnīgā tirsā, ar Eiropu var nemaz nesalīdzināt, jo pat gandrīz uz 1/2 atpaliekam no LT un EE. (Par veselības budžetu zinu ko runāju jo strādāju šajā jomā)

salīdzinot pēc izdevumiem uz 1 iedzīvotāju atpaliekam no attīstītajām valstīm ap 10x

redzi, es arii mediciinaa straadaaju...

un uzskatu, ka mees sobriid esam gana efektiivaaki kaa r-eiropas mediciina ar visu vinju megafinanseejumu...

visi iirijas slieku ganinji veel jo projaam mo4ii uz LV apaarsteeties...

ja agraak tas bija tipa ka leetaak, tad tagad leetaak vairs nav, toties aatraak gan...tur vari meenesi viziiti pie daktera gaidiit...lai gan mediciina taapat kaa autoserviss ir maksas pakalpojums...

nu, tur ir ne tikai mēnesi jāgaida... uz atsevišķām lietām ir arī gadi. btw, tāpat kā pie mums.

piemēri: norīkojums pie kardiologa - 2 mēneši. Norīkojums pie... un tā tālāk. Pieraksts pie ģimenes ārsta - 3 nedēļas .

Kamēr dakteris mani iegribēs paskatīt, būšu jau miris. Nav cilvēka - nav problēmas.

par kaut kaadaam iipasi specifiskaam lietaam varbuut ir mazliet jaazgaida...

bet visur citur ir veel pieejams maksas pakalpojums, kas ir aatraak...saprotu ka daargi, saapiigi utt...taa ir Tava veseliiba, Tavs instruments ar kuru Tu pelni sev iztiku..taadaa veidaa..nevis ka valsts Tev garantee ka Tu buusi vesels, jo taa ir konstituucijaa ierakstiits..

veel jau ir arii taa lieta, ka nav kam straadaat nav jau to cilveeku.. reaali...

vietas ir, cilveeku nav....tie kas ir, skrien meeli izkaarushi...

0 0 Atbildēt

2 ibio...

nu nedris gan...

rindas ir uz valsts apmaksaatu pakalpojumu, palasi manu iepr, komentu...

es ticu, ka 3-4 kls par guuzhas endoproteezi nomaksaat ir kaa ir, bet- sinii gadiijumaa valsts pati kropljo savus pilsonjus...

konsiilijaa vinji tiek uznjemti ar vieglaam probleemaam, bet reaali liidz operaacijai paiet vairaaki gadi, un pa to laiku ir aizgaajusi pa pieskari arii otra guuzha, celis , mugura...

ja pacients buutu tik apziniigs, ka vinjam to proteezi ieliek uzreiz, kaut vai par savu naudu, vinja darbaspeejas buus saglabaatas, nevis kaa peec paaris gadiem, kad cilveeks ir paarveersts par graustu..

pacienti pashi nepieljauj domu, ka kaut kas buutu jaamaksaa pashiem, lai nebuutu uz valsti jaagaida...

valstij ir jaaruupeejas par beerniem un pensoinaariem...

par invaliidiem arii vareetu diskuteet, ja kas

0 0 Atbildēt

ibio rakstīja: Un ko LV līdz polise - lētāk jāmaksā un viss. lai tiktu pie ārsta tāpat ir jāgaida 2 nedēļas.

Man ir no darba polise, bet ptfu ptfu ptfu labi ka neslimoju

Ja ko vajag viss tiek darīts caur pazīšanos

beiidz... IF ir vesela graamatinja...

1 datortomograafs, viena rezonanse,. masaazhas, zobi, speciaalisti utt....paareejiem ar...

viss pa briivu...nemaz tik daudz 1 gada laikaa nevajag

ja Tev ir iedota zaļāa polise no RSK vai kaut kaada pusleetaa, kur darba deveejs ieguust nodoklju atlaides, bet darbinieki lieku gemoroju, jo nekad nezini kad naaksies piemaksaat- manas liidzjuutiibas

0 0 Atbildēt

varbuut varu paliidzeet

kas tas ir par speciaalistu un kuraa iestaadee

0 0 Atbildēt

ozz - nu, principā jau es maksas pakalpojumu esmu apmaksājis tanī mirklī, kad no manas algas puse aiziet nodokļos.

tad nu vēl jautājums tāds: kādēļ gan par maksu iespējams tikt ātrāk nekā bez? vai tas būtu ārpus darbalaika? nē.

tātad, ja darbalaikā, tad rinda kopumā pagarinās. ja rinda pagarinās, tad tie, kam tas nosūtījums, gaida vēl ilgāk...

pie tam, cik novērots, nemaz ne visi ir tik ļoti noslogoti.

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

Visi bļaurējas bļaurējas - šis nepatīk, tas korumpēts, tam par daudz maksā, viņi sazvērējušies. Patiesībā visus nospiež augstās cenas. Ja būtu pietiekami daudz naudas lielākajai tautas daļai, tad arī mūsu valdība būtu OK u.c. lietas sakārtotos palēnām.

Atcerieties, bērni, viss kas notiek (nobalsošanas, neapmierinātības u.t.t.) ir dēļ nepareizās ieņēmumu attiecības pret izdevumiem.

Jautājums, kas pie tā vainīgs!?! Nuka paši vainīgi, sagrābušies kredītus (lasīt: pašam naudas uzreiz mazāk, bet pārdevējam dafiga brīvo līdzekļu); ja kādam ir ko tērēt, tad kādēļ lai pārdevējs nepaceltu cenu?

Cita runa par admin. regulējamām cenām. Ceļās. Piekrītu. Bet ne jau mūsējie uzkruķī to cenu, krievi pielīdzina mūs vecajai Eiropai. Kurā, starp citu, tagad arī ceļas cenas enerģētiskajiem produktiem

0 0 Atbildēt

taapat kaa esi apmaksaajis bedres no taas naudas kas degvielaa akciize

no algas puse neaiziet, ceturtaa dalja... sisteema ir bukseejosha, taapeec iesaku visiem visu dariit pashiem...

PN-

Zigi...

Tu pac nesen teici ka labs mersedesu kraasotaajs ir dikti aiznjemts un meeneshus rindaa gaidiit irOK

Kaapeec tas bija bez izsaukuma ziimeem Tu sava merša veseliibai velti daudz lielaaku uzmaniibu kaa pats saveejai...

0 0 Atbildēt

SuperZigis rakstīja:

Ozz rakstīja: varbuut varu paliidzeet

ARS.....

ko tajaa gaģušņikaa esi atradis

tur tak visi stradinji brauc piķi pelniit... resp- pienjem privaati ARSaa, bet aarstee uz valsts reekjina strados

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

SuperZigis rakstīja:

Uzskatu, ka lietas rit savu gaitu un ieliekot jebkurus citus mūsu nesaprātīgo vēlētāju savēlētos kandidātus, uzlabojuma nebūs.

Es uzskatu, ka situācija man ir pieņemama un no Saeimas regulāras atlaišanas ātrāka progresa nebūs.

0 0 Atbildēt

nu puse, puse aiziet... gandrīz.

galīgi vienalga, kā šī aizejošā puse tiek saukta.

tā ir tā nauda, ko es nopelnu, bet nesaņemu. un diez vai saņemšu pensijas veidā, jo lv vidējais vīriešu vecums ir 63 gadi. un mani bērni arī nemantos.

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja: Un tas,laikam mazdists,kam viss labi...nu maz ,šķiet, tev vajag un ar saprašanu ar pašvaki,ja reiz viss labi.

Ja nečīkst, ka viss ir slikti, bet cenšas pieņemt situāciju, kāda tā ir un reāli vērtēt savas un citu iespējas un rīcību un attiecīgi rīkoties pašam, tad ir švaki ar saprašanu? Lai nu tā būtu.

ooPIS Reģ.: 16.06.2007
0 0 Atbildēt

Mazdists rakstīja:

SuperZigis rakstīja:

Uzskatu, ka lietas rit savu gaitu un ieliekot jebkurus citus mūsu nesaprātīgo vēlētāju savēlētos kandidātus, uzlabojuma nebūs.

Es uzskatu, ka situācija man ir pieņemama un no Saeimas regulāras atlaišanas ātrāka progresa nebūs.

kaa zaga taa zags... ar vienu atshkjiriibu- vairaak naaksies domaat par PR... i sheemas naaksies taisiit taadas lai straadaa arii bez pasha liidzdaliibas- ja nu atlaizj...

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

SuperZigis rakstīja:

Ozz rakstīja: varbuut varu paliidzeet

ARS.....

ko tajaa gaģušņikaa esi atradis

tur tak visi stradinji brauc piķi pelniit... resp- pienjem privaati ARSaa, bet aarstee uz valsts reekjina strados

un paši zviedz veederus tureedami par tiem leeticiigajiem, kuriem liekas, ka ja vinji operee ar savu vai tresaas personas maksaataaju naudu, tad vinjiem buus aatraak un labaak...

ARss ir naudiigu klientu copēšanas vieta

0 0 Atbildēt

smart235 rakstīja: nu puse, puse aiziet... gandrīz.

galīgi vienalga, kā šī aizejošā puse tiek saukta.

tā ir tā nauda, ko es nopelnu, bet nesaņemu. un diez vai saņemšu pensijas veidā, jo lv vidējais vīriešu vecums ir 63 gadi. un mani bērni arī nemantos.

nu redzi, mees jau atgriezhamies pie diskusijas pieriekseejaa lapaa:

partijas p*zģī nodoklju maksaataaju naudu no budzeta...

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Nobalsoju... iemesli, varbūt pārējiem tie liksies naivi vai smieklīgi, bet man tie ir svarīgi, kāpēc:

1. tā atlaišanas procedūra nav tik vienkārša, bet viens otrs gailis izstieptus pirkstus varēs atļauties sievai zem segas rādīt...

2. līdz šim nav pilnīgi nekāda mehānisma kā apturēt to vistu kūti, tagad būs...

3. zb šie megaprojekti un tml...

īsumā viss

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

no algas puse neaiziet, ceturtaa dalja... sisteema ir bukseejosha, taapeec iesaku visiem visu dariit pashiem...

Ozz, no mūsu algām puse aiziet tomēr nodokļos. t.i. ieskaitot to sociālo nodokli, ko maksā darba devējs. Tā nu tas ir. :8

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: ...

un paši zviedz veederus tureedami par tiem leeticiigajiem, kuriem liekas, ka ja vinji operee ar savu vai tresaas personas maksaataaju naudu, tad vinjiem buus aatraak un labaak...

varbūt Ozz, bet man citas iespējas tikt pie speciālista nav...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Ozz rakstīja: ...

varbūt Ozz, bet man citas iespējas tikt pie speciālista nav...

kaapeec

Neesi šīs valsts pilsonis

neviens ar Tevi negrib runaat taapeec ka no cita miesta

bullšic...

es straadaaju 3 iestaadees (vispaar 4 esmu straadaajis)

vairaak vai mazaak pie speciaalista ir iespeejams piekljuut...ja pats uzstaaj..teiksim taa...

0 0 Atbildēt

es dzīvoju nelielā pilsētā un negribu bojāt attiecības ar labi pazīstamu vietējo universālo speciālistu, kurš ir ar mieru man palīdzēt...

jo ir man tas aizspriedums, ka galvaspilsētā, specializēts speciālists, tomēr būs ar lielāku pieredzi konkrētajā jautājumā...

vai tāda atbilde Tevi apmierina?

0 0 Atbildēt

mjā, veselība jau tikai viena no daudzajām tēmām šajā valstī. tagad visi ozzam esam uzklupuši .

----

Laikam skarbā patiesība ir tāda, ka arī iespēja atlaist saeimu neko pa lielam te nemainīs /skat. Pirmā komentu/.

Ja pieejam no filozofiskās puses, tad patiesībā viss slēpjas sabiedrības morālē kopumā. Personīgi pazīstu cilvēkus, kuri, tikuši pie teikšanas /dažādos līmeņos/, ilgākā vai īsākā laikā kļūst par tādiem pašiem maitām kā visi, kas pirms viņiem.

Kā teikt, dievs cilvēkus pārbauda gan ar varu, gan naudu. Laikam lielākā daļa šo pārbaudi neiztur.

Un velti dziedāt lv himnas pirmo teikumu un cerēt, ka tas tā būs...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Siksparnis rakstīja:

Ozz rakstīja:

Ozz, no mūsu algām puse aiziet tomēr nodokļos. t.i. ieskaitot to sociālo nodokli, ko maksā darba devējs. Tā nu tas ir. :8

Arī tu esi optimists... Pēc lielās pamata nodokļu masas, neskaitot akcīzes u.c. sīkumus, pašam paliek ~43%

Sociālais 33,09% (24,09+9)

Ienākuma 25%

PVN 18%

Attiecīgi (1-0,3309) * (1 - 0,25) / 1,18 = 0,42584745762711864406779661016949

Tas arī viss, kas paliek pāri.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Es šis ažiotažas neatbalstu. Vismaz šobrīd. Jaunu vēlēsanu rezultātā situacija būtu līdzīga pašreizējai, VAIRĀK vietu būtu ieguvuši tikai KREISIE spēki. Arī tas nebūtu labākais risinājums. Faktiski jau regulējumam starp labējiem un kreisējiem politikā būtu jābūt arī arodbiedrību tiešajiem "draugiem" - socdemokratiem. Diemžēl, socdemu šobrīd nav, un nav zināms,kad "eiropeiski" socdemi pie mums spēs izveidoties. Nedomāju, ka štokijs jebkad spēs kļūt socdemu vadonis - bagātie tur neder. Bet, pašlaik, lieka gaisa maisīšana nav īsti pareizs risinājums. Ne velti par parekstu rezulatatiem šobrīd visvaiºāk priecājas KREISIE. Viņai reali apzinās, ka uz latvju bāleliņu strīdu rēķina aug viņu politiskais kapitals un vietu skaits parlamentā. Un tas vairs nav nekāds joks. Kad Brīvības iela tiks atkal pārveidota par Uļjanova ielu, tad varbūt arī dažam labam parakstīšanās kampaņu karsējam dūša nedaudz noplaks...Domāsim tomēr ar galvu, un sapratīsim, ka 1922.gada Satversmes autori bija profesionaļi.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Siksparnis rakstīja:

Ozz rakstīja:

Arī tu esi optimists... Pēc lielās pamata nodokļu masas, neskaitot akcīzes u.c. sīkumus, pašam paliek ~43%

Sociālais 33,09% (24,09+9)

Ienākuma 25%

PVN 18%

Attiecīgi (1-0,3309) * (1 - 0,25) / 1,18 = 0,42584745762711864406779661016949

Tas arī viss, kas paliek pāri.

toč zini, ka pareizi rēķini (un līdz ar to pats maksā) ? Man kautkā visi grāmatveži vienmēr ir teikuši, ka tie mazākie procenti aiziet, lielākie paliek pašam.

Lai gan grāmatvežu pašiedomātā nemaldība arī ir vispārzināma lieta.

1 2 3 4 5 6

Lasītākie raksti

Jaunie raksti