Pardodu Honda CRV 2005.g. 2.0
suuc ar taam 'vecajaam' pogaam , galvenais ka nu vismaz var muguras lenjkji noreguleet peec patikas
manam ar visu EXE komplektaaciju ira 'rubilnjnjiks vulgaris' - un to par sliipu to par staavu ![]()
![]()
citaadi jaunais tomaac ir stipri baudaamaaks
bet nu tie max 2,0 diibeliishi reaali besii ![]()
![]()
pat uz sierzemi nu jau oficciaali dod 2,4l , nemaz nerunaajot par ACURA turboo un 3,5l 280zs , karoch apdala muuss- jevropieshus konkreeti ![]()
![]()
![]()
Es gan salīdzinoši ne tik jaudīga 2 litru benzīnnieka esamību Honda CR-V modeļu klāstā uztveru ar prieku kā iespēju ietaupīt, jo auto cena tad neskrien debesīs, bet no skata taču auto tāpat kruts. ![]()
Es gan salīdzinoši ne tik jaudīga 2 litru benzīnnieka esamību Honda CR-V modeļu klāstā uztveru ar prieku kā iespēju ietaupīt, jo auto cena tad neskrien debesīs, bet no skata taču auto tāpat kruts.
klau , gribi taupiit , dari to
bet es gribu arii BRAUKT un daariit to paarliecinoshi - waj nu ar ~200zs penciinu waj ar 400NM diizeli , ja ar diizeli wiss ir kedaa-tb pietiek , tad ar penciinu ira beediigi - braukt jau war ( ifteks odnako ) bet prieka tur taa pamaz un IZVEELE netiek dota ![]()
![]()
Šo faktu nevaru komentēt, jo Elegance Plus komplektācijā krēslu regulācija nav elektroniska.
Priekšējie krēsli gan šķiet ērtāki nekā FR-V. Aizmugurē gan toties ir nepilnvērtīgas 3 vietas pretstatā FR-V 3 pilnām sēdvietām.
Bagāžnieks gan patīkami pārsteidz ar savu ietilpību - vietas daudz vairāk kā FR-V.
Jelgavas novadā “BMW” vadītājs brauc ar 170 km/h, atļauto braukšanas ātrumu pārkāpjot par 80 km/h (+ VIDEO)
2
Aizsardzības ministrs norāda uz nepieciešamību Latvijai sagādāt savas spārnotās un ballistiskās raķetes
5