tadsjautues rakstīja:
Gregers rakstīja:
Hesus rakstīja: Droši ņem dieseli ar automātu!
Man Vectra caravan 1.9 ar AT pie 30tk iztecēja aizmugurēji amīši pie 35tk 2x mainīja turbīnu, pie 65 kārbu, tagad pie 95 tek reika, jāmaina izplūdes kolektors un noklājās automātiskās bagāžnieka durvis, pēdējā tāme ir uz 2k lati tikai par detaļām!
Negribi manējo pirkt??????????
patīk, ka auto ir liels un ietilpīgs, patīk tāda lieta, ka pat iekšējais spogulis nostājas atmiņā ieliktajā stāvoklī, riebjas cietā āda pie kuras vasarā vienkārši pielīpi un staigā ar slapju āni, riebjas atslēga kuras pogas jāspaida pa 5x lai kaut kas notiktos1
Jā un patēriņš kādi pakaļā 5l/100km!!!!!!!!!!!!! Pilsēta ap 11, šoseja ap 6,5!
Tāds lūk auto
Man Vectra caravan 1.9 ar AT ... Airi arī ir komplektā lai no vietas izkustētos, vai vnk papildus minamie pedāļi pasažierim(tipo turbo boost)?
No 1.9+AT domāju arī kārbas un turbīnas mai'ņa radās!
Turbīnu noteikti nobeidzi bieži pēc ātras braukšanas uzreiz izslēdzot auto, visiem auto turbīna nojūk no straujām temperatūras maiņām.
Par amīšiem nekomentēšu, darba opelim pie 110k tehniskā lūdza vienu saliekto nomainīt.
Nakuj tev automātiskās durvis vajadzēja?! Ja pat mersim un bembukiem viņas klājās pa pāris gadiem ko tu gribēji no Opel!!!?
Nu par reiku nezinu, pirmo reiz mainija pie apm.140k, otreiz pēc apm. 110, izskatās ka 100k ir viņas standart mūžš ja braukā ātri, neuzmanīgi,asi un visi komu ne ļeņ.
Par pūlti muļķības!!! Dzīvoju 11 stāvā un ja bērni iet uz mašīnu tad no loga mierīgi atveru mašīnu, nomaini baterijas vai brāķēta pūlts!
Par patēriņu, A ko tu gribēji no maza motora un automāta!!!!???? Iesipi uz dzinēja rēķina tagad maksā ar patēriņu! Kgan 2.2TDi ar manuālo uz šosejas 4.8, pilsētā no 7,9 līdz 13l ja brauc strauji, mierīgāk pārvietojoties noteikti var mazāk!
bet tad nakuj vispaar vajag mashiinu ar zirgiem, ja visu laiku jadomaa kaa mazaak noteereet murgs kaut kaads
Es patiesībā domāju tāpat, nafig vispār jāatdod vairāk par 1000 eur ja vēlies ekonomet, ja atdod vairāk tad aizmirsti par ekonomiju, neliekuļo, bet baudi jaudīga auto gaitu un mieru ko tas sniedz!
Opel Signum dīzelis ar atomātu ??
Opel Signum dīzelis ar atomātu ir kādam pieredze,kādu ņemt?