DeaDMoroZZZ rakstīja:
nja, laikam es ir duraks, kā jau no laukiem
līdz šim man likās ka tieši džipus jeb vismaz to parodijas cilvēki pērk, lai apgrūtinātas braukšanas apstākļos būtu/justos pārāki (nu, vismaz drošāki) par citiem , parasto bracamrīko īpašniekiem , viegli pieveicot jebkurus dabas stihijas untumus un ceļu īpatnības un bez pūlēm, izmantojot izteikti paagstināto automobīļa gaitas potenciālu, spēs pārvietoties pārliecinošāk un drošāk..... bet kā liecina pieredze - 2/3 šo džipu īpašnieku ir pilsētu un biroju iemītnieki, kas savu degunu ārpus normāli izbraucamo ceļu reģiona izbāž labi ja 2-x gadā (lasi - nonāk tā saucamajos bezceļa apstākļos)....
nu tad te nav jābrīnās, kāpēc tante ar vecu eskortu šodien varēja mierīgi dudināt pa Mūkuslas ielu uz 60-65 km/h (pat CP fotoradars tur parasti uztjūnēts uz 74km/h), savukārt lepns kungs ap 40 gadu vecumu ar jaunāko allroad pa kreiso joslu ar izvalbītām acīm, mežonīgi ieķēries stūrē , spēj attīstīt prātam neaptveramu 34-35 km/h ātrumu
Nu beidz, domā esi ameriku atklājis?
Džipveidīgie
Braucu šodien uz Galvaspilsētu... pēc tam atpakaļ...
īsāk sakot - pisu iekš to mouth visus zaļos radikāļus... braucu ar 4x4 un slavēju, ka dikti apsviedīgs esmu... "vieglajiem" bij "kašmars"... maršutā Rīga - Ventspils, aiz Tukuma riņķa, pa ceļa vidu, atpakaļ dod konteinervedējs... jamais, vienkārši netiek kalnā...