Neesat pelnījuši, lai tauta jūs klausās

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004

Domājams, ka lielāko daļu no mums cienījamā valsts ar savu vadību šī gada noslēgumā ir krietni "priecējusi". Lielākā daļa no mums ir aizņemti cilvēki, kam sūrā darbā jāpelna maize un nav laika vazāties pa mītiņiem un demonstrācijām, ne visi dzīvo Rīgā, ja gadās brīvs brīdis, tad tiešām vnk gribas atpūsties. Bet kaut kā taču fui valsts vadībai ir jāsaka!? Tāpēc piedāvāju Jaunā gada akciju - "Jūs neesat pelnījuši, lai tauta jūs klausās!"

Akcijas ideja ir ļoti vienkārša, lai pie svētku galda nesāktu piepeši vemt, vnk neklausīties valsts vadītāju Jaunā gada uzrunas. Diezgan esam klausījušies, pietiek! Ideālā gadījumā izslēdzam teļuku, kam tik ļoti svarīgs bums pa teļuku tieši 12 un tam sekojošā himna, vnk runu laikā nogriežam skaņu. Lai arī citi zinātu par indivīda attieksmi pret šo akciju, aicinu vienoties un pie ārdurvīm uzlīmēt kādu simbolu. Godmaņa un Zatlera bildes ar pārsvītrotām mutēm nederēs, par to var sodīt, bet auss simbols ar krustu virsū, vai kas līdzīgs būtu pat ļoti OK. Tā būtu attieksme ne tikai pret Godmani un Zatleru, bet pret visu politiķu sušķaino baru, TP, LPP/LC, TBLNK, ZS/zaļajiem, JL, PISA, SC un tā tālāk.

Domāju, ka iauto apgrozās daudz cilvēki, kam ir iespēja šo ideju panest tālāk, citos portālos un medijos, kāds kam tipogrāfija pa rokai varētu iespiest akcijas simbolu, ko pie ārdurvīm likt, es pats būtu ar mieru par kādiem santīmiem to nopirkt.

Nu ko, varam?

P.S. Redaktor, ceru neiebildīsi par izvietošanu šeit, jo ideja par velti un aklcija pa lēto

 
1 2 3 4 5 6
Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

un no kā vajadzētu uzmanīties ierindas pilsonim, kurš no tā visa sviesta nejēdz neko?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

viktors atkal runaa puspatiesiibas.

LSDSP tika ieveeleeta pašvaldiibu veeleeshanaas kaa "pret" balsojums LC,saimniekam un veel dažiem muudziem...

PN- lai nu kaa tur buutu ar štramu un bojaaru- taa jau nebija ka LSDSP Riigas pilseetai neko labu neizdariija.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

kaa zini ka tieši sociķi paardeva

linkus, luudzu!

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Ja nemaldos, Roze(ZZS) jau sesto gadu pa skaabbariibas torni saimnieko

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: viktors atkal runaa puspatiesiibas.

LSDSP tika ieveeleeta pašvaldiibu veeleeshanaas kaa "pret" balsojums LC,saimniekam un veel dažiem muudziem...

PN- lai nu kaa tur buutu ar štramu un bojaaru- taa jau nebija ka LSDSP Riigas pilseetai neko labu neizdariija.

Nevajag meklēt melnu kaķi tumšā istabā, it īpaši, ka viņa tur nav Kur tu redzi puspatiesības? Es vnk izklāstīju faktus. Kurš no tiem bija nepatiess?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

a kas ir fakts

tas ka sociķi esot paardevuši cukurrūpniecību

ja tas

a vai nebija taa ka jau pie iestaašanaas ES bija prasiiba ka mees te cukuru netaisiisim vai arii netaisiisim eksportam pašmaaju vajadziibaam luudzu...

dajoš skaidrus faktus...

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: a kas ir fakts

tas ka sociķi esot paardevuši cukurrūpniecību

ja tas

a vai nebija taa ka jau pie iestaašanaas ES bija prasiiba ka mees te cukuru netaisiisim vai arii netaisiisim eksportam pašmaaju vajadziibaam luudzu...

dajoš skaidrus faktus...

Socdemi eiropas parlamentā nobalsoja par cukura ražošanas restrukturizāciju. Ne jau tieši mūsējie, bet mūsējie skaidrojās, cik tas ir labi un ka tauta būs ieguvējs, tjipa cukurs darbaļaudīm pa lēto. Atvaino, linkus meklēt nav laika...

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

es gan tomēr aicinātu skatīties, zināt un atcereties to nākamreiz velkot krustiņus.. (ja vien vienīgais veids kā iesaistīties ir vēlēšanas)

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

BTW lai cik slikts neliktos Lembis, bet nu visādā ziņā viņa nostāja naftas vada sakarā ir visnotaļ cienījama. ja Krievija nevēlas normālu biznesu taisīt caur V-pili tad jukan, lai tad paši arī sipjās ar transportēšanu caur dārgākiem "risinājumiem". Patreiz es uzskatu ka ir ļoti nopietna kārtība attiecībā uz naftas vadu ( tiesa nezinu vai tur kāds tieši Lembja nopelns), kaut kas mazāks un mums te būtu vietējas nozīmes "naftas lauki" zemes virsū, a ar Krievijas biznesmeņiem te ziepes varētu sanākt vairāk kā "piektā" gadā. Līdzīgi arī ar to avāriju V-pilī kas mums te mazliet "mēslojuma" būtu uz galvas uzbirdinājis, tomēr ja cilvis dzīvo tepat blakus visai šai bīstamajai rūpniecībai, viņam tomēr sāpe par šīm lietām lielāka nekā dzīvojot 1000 km uz austrumiem.

Vobschem bišku izplūdu runās, bet īsumā doma tāda, ka varētu jau pieciest ka atsevišķi kretīni bāž savās kabatās bet nu varētu vismaz kaut ko darīt, a tā tikai zin kā daudz tirst, un nekuja nedarīt. Un visvairāk žēl ka par sūdiem jātbild tādam Lembim, kaut to kas ir vārījuši ne tādus sūdus vien prokuratūra nav tikusi i ne tuvu.

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

Visa problēma ir iekš tā, ka mūsu tautai ir visai maza sajēga par politoloģijas pamatjautājumiem. Ar terminu "kreisa partija" daudzu iztēlē uzburas krievu un komunisma bubulis. Savukārt labējie ir patriotiskie latviešu bāleliņi. Jāatceras, ka kreisums, labējums vai centriskums nenozīmē konkrētu tautību, bet gan uzsvaru likšanu uz konkrētiem ekonomiskiem un sociāliem punktiem.

Es pats esmu tipisks proletārietis - darba ņēmējs, kura interesēs ir, lai pie varas būtu kreisi orientēti politiskie spēki, piemēram, sociāldemokrātiskas partijas, jo pēc definīciajs sociāldemokrātiem ir panākt, lai kapitāla turētājs nedaudz vairāk dalītos savā peļņā ar padotajiem, nekā šim turētājam varbūt labpatiktos. Šī iemesla dēļ es divās no trim Saeimas vēlēšanām, kurās man ir bijušas tiesības piedalīties, esmu balsojis par LSDSP (pašā pirmajā reizē oranžās apmātības iespaidā atdevu savu balsi Andrim). Un tad man pavisam interesanti paliek, kad klausos, par ko nobalsojuši mani darba kolēģi, tādi paši proletariāta pārstāvji. Liela daļa balsojuši par TP un LC/LPP. Lielai daļai pamatojums vienkāršs - šie ir latvieši, bet kreisie ir krievi, tāpēc mēs par kreisajiem nevaram balsot. Kad sāku prasīt, ko viņi domā par kreisās un labējās politikas skatījumu uz valsts ekonomiskajiem procesiem, tad lielākai daļai tas vispār ir vienalga, bet atsevišķiem indivīdiem ir salds sapnis, ka labi dzīvojošs uzņēmējs sadzirdējis grūtdienīšu raudas, bāzīs roku kabatā un izvilks savu... naudasmaku (nevis nēzdodziņu). Un vēlāk tie, kuriem bija vienalga, ir sašutuši, ka mūsu varoņi par prioritāti ir noteikuši pasaules dārgākā tilta, glāžu šķūņa, stilizētas ogļu čupas un kaut kāda tur muzeja uzsliešanu, lai tur šķīst vai plīst, bet sociālie aspekti tiek nolikti dziļā dibenplānā.

saf Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

juha rakstīja: ...Es pats esmu tipisks proletārietis - darba ņēmējs, kura interesēs ir, lai pie varas būtu kreisi orientēti politiskie spēki, piemēram, sociāldemokrātiskas partijas, jo pēc definīciajs sociāldemokrātiem ir panākt, lai kapitāla turētājs nedaudz vairāk dalītos savā peļņā ar padotajiem, nekā šim turētājam varbūt labpatiktos. ...

Būtu jau baigi labi ja tās mūsu partijas kaut nedaudz pieturētos pie savas orientācijas saukļiem, bet ir tā - kā naudas maks liks, tā arī partija dziedās, un pie kājas, vai viņa skaitās socialdemokrātiska, vai nacionāla, vai hu*zinkāda cita.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

problēma nav tikai izpratne, bet arī fakts, ka tās partijas, kas mēģina sevi pozicionēt pa kreisi, realā darbībā, papētot veiktās aktivitātes un iesaisti lēmumu pieņemšanā, nemaz tik kreisas nav.. tapat arī labējās vai konservatīvās (kas tās tādas??.. ) nav nemaz tik liberalas kā izsakās.. tā ka, principā tāds iedalījums Latvijas apstakļos nedarbojas..

mazliet vairāk par deklerācijām darbojas nacionālisma principu ievērošana (kas nezkāpec tiek vērtēta vienlīdzīgi kā kreisums (krievi) un labējums (naciķi kā tbllnnk)), tacu arī tā nav principiāla nostāja, bet tikai ļaužu musināšana politiskā kapitala krāšanai..

līdz ar to jāvērtē katra komanda atsevišķi, ka domubiedru grupa, kas principā arī ir mūsu partijas..

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Juha sameeraa pareizi apstaastija-

labeejaas partiijas paarsvaraa realizee lobijus- maudasmaisu intereses, bet kreisi noskaņotās aizstāv darbaļaudis.

labeejaas (TP, LPP) un t.s. centriskaas (tipa prostituutas kas grozaas kaa eertaak-TB, ZZS, JL) ir izstraadaajušas perfektu bubuli, ka nedo'dies balsot par partijaam kuraas ir lasaami krieviski uzvaardi, jo tie noteikti esot komunisti, okupanti utt...

es arii esmu visu laiku balsojis par sociķiem. krievvalodiigo analogs saucas Za PČEL tagad laikam Saskaņas Centrs.

Probleema ir mazliet cita-

mums ir maksimums 10 viiruku kurus vareetu deeveet par "oligarhiem", kas samaksaa gan poziicijai gan opoziicijai.

respektiivi- šobriid saeimaa ar retiem iznjeemumiem ir milzu poziicija , no kuras viena daļa teelo opoziiciju.

iisti labs variants buutu saveeleet taadus, kas nav megailgi groziijušies pa saeimas namu saņemdami bonusus kuri veel tikai buus jaatstraadaa...

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

tieši tapēc nedrīkst neskatīties TV, lai nepaliktu vel stulbaki.. varbūt kādreiz skatoties uz tiem mūļiem pieleks kas šie par *irsējiem un pirms izvēlēties par ko balsot arī atceresies nevis kā nozombēti pakjļausies pirmsvēlēšanu kampaņu pārpilnības trauka solījumiem..

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

tagad praata asināšanas jautaajums-

vai tiešam Andris, kurš ir liels speeleetaajs, pieļaus ka oranžā partija strauji iet pa burbuli un nekas to vairs nespees glaabt

driizaak ieteiktu uzmaniigi skatiities kaadi speeki naaks no jauna ap 2010. gadu.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

Ozz, domā, ka tipa kreisajiem nav lobiju?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU ir viens variants, (lai gan es nebūt nepretendēju uz idejas unikālumu) - salasīties pietiekoši lielam baram līdzīgi domājošo ( ļad kāda utopija , latvieši un līdzīgi domājoši) un iestāties jebkurā no esošajām partijām, un tad no iekšienes paņemt pie "pakaļas" visus tos kas ir pelnījuši, un sakarīgos kadrus mēģināt atstāt. Vienīgā problēma kā lai norauj podā tos partiju sponsorus, tehniski protams ja stipra partija ar daudz biedriem, tad sponsorus var sūtīt dillēs ( mļin atkal jau utopija - esat redzējuši kādu tādu mūsdienu partiju)

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

es domāju, ka ir partijas, kur, ja sapas kopējais uzstādījums (un ir kaut cik brīvs laiks), tad var mēgināt arī savu pasaules redzējumu ielobēt.. piemēram, no jaunajām SCP

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

tā pati.. bet nu katram savs redzējums un vērtēšanas tiesības.. man sķeit, ka ir gan

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nacionālsociālisms varētu būt alternatīvs ceļš

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: tagad praata asināšanas jautaajums-

vai tiešam Andris, kurš ir liels speeleetaajs, pieļaus ka oranžā partija strauji iet pa burbuli un nekas to vairs nespees glaabt

driizaak ieteiktu uzmaniigi skatiities kaadi speeki naaks no jauna ap 2010. gadu.

Ja būs izdevīgi, Andris vienā mierā pametīs TP un ļaus tai noiet pa burbuli. Šī cilvēka vienīgā ideoloģija ir nauda paša kabatā. Partija (arī mūsu valsts) ir tikai instruments, ar kuru šo naudu vairot. Kolīdz TP būs sasmērējusies līdz galam, mēs par šo veidojumu daudz neko vairs nedzirdēsim, bet Andris nenotrausīs nevienu aizkustinājuma asariņu, jo vecais, nolietotais instruments tobrīd būs aizstāts jau ar citu, kvalitatīvāku.

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: nacionālsociālisms varētu būt alternatīvs ceļš

Atļaušos nepiekrist. Vēsture rāda, ka politiskais radikālisms beidzas tikpat bēdīgi, cik optimistiski ir sācies.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Taapeec saku, ka Andris kaļ jaunu lemesi...esiet modri!

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004
0 0 Atbildēt

ir pilnīgi vienalga balsot par kreisām vai labējām partijām - ta visi viņi vienādi. Būtu jābalso par biznesa cilvēkiem, kam bizness ar ražošanu Latvijā saistās. Kategoriski njedrīkst balsot par māksliniekiem, žurnaļugām u.c. kultūras šlaku. Tāpatās ir jābūt ļoti uzmanīgiem ar visādiem targašiem - tie uz pārdošanu naski.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

arī prāīga un savdabīga metode.. pēc tā sanāk, ka viktors par TP balso?

1 2 3 4 5 6
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti