bēmēvē tak ir vācu mašīna
tai tak visam vaidzētu būt mūžīgam piekarē
bēmēvē tak ir vācu mašīna
ja braucis neesi, bet patīk no skata, tad vispirms gan iesaku izbraukt
Gachs rakstīja: bilstein komplekts ar atspereem 280ls
supperprice perc tik nost un kramē virsū
gacss rakstīja: Cau dzeki, man 328 un vajadzētu mainīt ritošo-amortizatorus un atsperes. Domaju varbut uzlikt sedinatas-visu komlektu, ko varat ieteikt? Varbūt kāds zina cik liels ir oriģinālo atsperu sēdinājums, tā teikt, salīdzināšanai?
paklau,kas tev teica,ka tas VISS jamaina?? lauj minet- nopriki autinu un diagnostika pateica? da tur saka visu, ipasi latbema, lai tikai siem butu darbs...
ja tiesi par temu- man bija sedinats e46 un nekas jauks uz lv celiem tas nav. ja liec virsu jaunus amisus un atsperes originalais ari nav diez ko augsts un orig ir originals, viss ir paredzets tam un viss kalpos ilgaak. ja ir sedinats, velams ir stakanu turetajs un galvenais labi celi, ja bus r17 un lielaki, tas stures reika bus tas, ko tocha atri vien rementesi, jau nerunajot par sailenblokiem utt
bet isteniba- up to you
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja: bēmēvē tak ir vācu mašīna
tas jau nav renis, kam ,grāvī iebraucot, nolūzt šara
nevis šara, bet stūres stienis....
stūres stienis viņam ir speciāli uztaisīts nevis taisns, bet ar līkumu... lokās tajā vietā, kur vītne....
Pirmais rakstīja: nevis šara, bet stūres stienis....
stūres stienis viņam ir speciāli uztaisīts nevis taisns, bet ar līkumu... lokās tajā vietā, kur vītne....
…un izdegušas lapiņas nomaiņa jāveic autorizētā servisā, un prasa tas stundu…
uupis rakstīja:
Pirmais rakstīja: nevis šara, bet stūres stienis....
…un izdegušas lapiņas nomaiņa jāveic autorizētā servisā, un prasa tas stundu…
muļķības, tu es pārāk daudz saklausījies līkroču basņas
megānei izdegušas tuvās lampiņas nomaiņa servisā maksā 7 lati (kopā ar lampiņu)
p.n.
plika h7 lampiņa rimī maksā 3,50.....
lampiņas nomaiņa pie nosacījuma, ka ārā nav -20 aizņem minūtes divas
Atnāks deksis un pateiks ka audī to izveic pusminūtes laikā ar vienu roku.
Pirmais rakstīja: lampiņas nomaiņa pie nosacījuma, ka ārā nav -20 aizņem minūtes divas
E 46 328 1999 atsperes
Cau dzeki, man 328 un vajadzētu mainīt ritošo-amortizatorus un atsperes. Domaju varbut uzlikt sedinatas-visu komlektu, ko varat ieteikt? Varbūt kāds zina cik liels ir oriģinālo atsperu sēdinājums, tā teikt, salīdzināšanai?