tallinas šoseja

argis Reģ.: 07.10.2004

Vakar vakarā, braucot uz Saulkrastiem, no Gaujas tilta sākas tāds kā sastrēgums Rīgas virzienā līdz Lilastei. Tas vienkārsi ir pzd, kas tur notiek!! Visi normāli lēnām virzās uz priekšu pa savu joslu, bet atrodās visādi frīki, kas izdomā, ka apdzīs visus pa pretējo joslu, neņemot vērā to, ka pretī brauc mašīnas. Sanāca tā, ka man jāmet pa bremzēm, jāizvairās no tādiem ideotiem, jānobrauc jau no alfalta un šie vēl pretī man mahājās un pīkšķina, ka es šiem maisoties!!!

Nu ja kāds no tiem pāķiem lasa šo, tad cepurīti uzvelciet galvā pirms sauļošanās, lai skaidas galvā nepārkarst, un nākošreiz toč aizņemošos Kadagā kādu bruņmašīnu un vienaldzīgi braukšu pa savu joslu gar balto līniju...

P.S. Nez kāpēc menti neganās tādos pasākumos. Uz Madonas konci gan lielījās, cik tur noķēruši. Da te agresīvā braukšana ik pa 2min, kas pa kāpostu budžetā!!!

 
1 2 3
Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

turbopiile rakstīja: ar "nezinu", domāju, ka uz cik tad ikdienā jābrauc, lai tikai dzītu nevis laistu..

Var jau būt ka kautkas pa mēnesi ir mainījies, bet līdz šim bija tā, ka ja ej ar +10 tad praktiski visiem garām un tikai retais ar +20 un vairāk tev aiziet garām.

Nu nez, vienubrīd ievēroju, ka uz pleskavenes (līdz Sēnītei točna) bija tā, ka ar +10 tev garām pavelk arī smagie un autobusi (ar spidometru viss ok), ar +20 kaut cik izdodas iekļauties plūsmā - nu tas no rītiem uz Rīgu un pēc darba atpakaļ braucot, tagad jau varbūt tauta atslābusi.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja: ar spidometru viss ok

Paņem GPS nafigāciju un tad saki ka ar odometru viss baigā kedā…

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Bench rakstīja: par mosīšiem ir interesanti...

man stāv garāžā mosītis un kad gribās actionu nedēļas nogalēs, ar to pavizinos. actions aptuveni ir tāds - braucu kāju nofiksējis uz 120km/h un notiek kas? apdzenot kādu 80% gadījumos tam ir skartas dziļākās jūtas un mēģina apdzīt atpakaļ, vai nu arī daļa izdomā apdzīt un, kad pielein priekšā, dod pa bremzēm līdz samazina ātrumu līdz 100km/h. kad dzenu šo, šim lielas acis (labākajā gadījumā) vai arī sāk spiest gāzes pedāli. katrā gadījumā par uzmanības trūkumu sūdzēties nevar

jā ar veciem auto ir kaut kāds paradokss...

atcerējos gadījumu no kāda 2005.gada.

Tikko tirgū bija parādījušies jaunie Passati.

Nu lūk mēs ar veco 80-gadu sākuma 1.6D pasātu (4 cilvēki iekšā un pilns bagāžnieks) piestājam kaut kur pie rumbulas k-rautas tādam spīdošam svaigam pasātam blakām pie luksofora.

Joka pēc uzgāzējam (it kā gribam dragot), jaunais pasāts uzķērās - iedegās zaļais un jaunais pasāts aizgāja tā ka pat numuru nepaspējām izlasīt, mēs tik tikko spējām no vietas izkustēties.

Pēc kādiem pāris minūtēm intesīvās plūsmas dēļ panācām pa 2joslu braucošo pasātu un prikola pēc pa sadalošo asfaltēto joslu apdzinām to..

pasāts nevarēja pieņemt tādu "pazemojumu" -sāka dzīties līdzi aizmugurē -pārsniedzot ātrumu, pa sadalošo joslu... Pie dārziņiem sākās korķis rīgas hes remontu dēļ. Tā kā pasāts dzinās mums pakaļ , rāvām visiem garām pa dubļaino izdauzīto nomali.

Ar šausmām skatījāmies kā to pat darīja tīrais pasāts - pa zāli, bedrēm, palķēm, šķembām, puteķļiem...

Nu galīgi cilvēks nesaprata jokus un nevarēja pieņemt ka 22 gadus vecāks aprūsējis pasāts šo apdzen.

Cik viegli ir tomēr cilvēkus "pavilkt" uz visādiem idiotismiem.

vmartini Reģ.: 09.12.2001
0 0 Atbildēt

Mēdz būt arī tādi, kas pamanot, ka tos sāk apdzīt palielina ātrumu... Nu tad gan ir neliela dusma, bet es to ātri nokārtoju ar savu S80 T6

robotbarbers Reģ.: 04.06.2009
0 0 Atbildēt

vmartini rakstīja: Mēdz būt arī tādi, kas pamanot, ka tos sāk apdzīt palielina ātrumu... Nu tad gan ir neliela dusma, bet es to ātri nokārtoju ar savu S80 T6

Vot šitajiem vajag pautus noraut.

Svētdien gasēju no Valmieras ar savu bezmotoru +/- 115

Apdzīt ar savu kasti man nav vienkārši tāpēc parasti iekļaujos plūsmā un nekur neskrienu, bet ja priekšējais ir īblis un viņa ātrums vislaik mainās no 80 uz 120 , tad vienā brīdī tas sāk piegriezties. Kad kārtējo reizi dunduka atrums bez iemesla nokritās līdz 80 nolēmu šaut garām.

Nezkapēc es nebiju pārsteigts, ka mani tik vienkārši nelaida garām. Nācās izžmiegt 150 , lai kretīns nomierinātos.

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Maija_Eskuella rakstīja: ar spidometru viss ok

Paņem GPS nafigāciju un tad saki ka ar odometru viss baigā kedā…

Ir mēģināts- lai gps rādītu 90, spidometrā bultiņai ir jābūt drusku virs 90, kaut kur ap 92-93.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja: Ir mēģināts- lai gps rādītu 90, spidometrā bultiņai ir jābūt drusku virs 90, kaut kur ap 92-93.

Šaubos gan ka esi piemeklējis tik idēlu riepu izmēru lai tā kļūda būtu tik maza. Bet nu viss jau var būt…

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti