uupis rakstīja:
turbopiile rakstīja: ar "nezinu", domāju, ka uz cik tad ikdienā jābrauc, lai tikai dzītu nevis laistu..
Var jau būt ka kautkas pa mēnesi ir mainījies, bet līdz šim bija tā, ka ja ej ar +10 tad praktiski visiem garām un tikai retais ar +20 un vairāk tev aiziet garām.
Nu nez, vienubrīd ievēroju, ka uz pleskavenes (līdz Sēnītei točna) bija tā, ka ar +10 tev garām pavelk arī smagie un autobusi (ar spidometru viss ok), ar +20 kaut cik izdodas iekļauties plūsmā - nu tas no rītiem uz Rīgu un pēc darba atpakaļ braucot, tagad jau varbūt tauta atslābusi.
tallinas šoseja
Vakar vakarā, braucot uz Saulkrastiem, no Gaujas tilta sākas tāds kā sastrēgums Rīgas virzienā līdz Lilastei. Tas vienkārsi ir pzd, kas tur notiek!! Visi normāli lēnām virzās uz priekšu pa savu joslu, bet atrodās visādi frīki, kas izdomā, ka apdzīs visus pa pretējo joslu, neņemot vērā to, ka pretī brauc mašīnas. Sanāca tā, ka man jāmet pa bremzēm, jāizvairās no tādiem ideotiem, jānobrauc jau no alfalta un šie vēl pretī man mahājās un pīkšķina, ka es šiem maisoties!!!
Nu ja kāds no tiem pāķiem lasa šo, tad cepurīti uzvelciet galvā pirms sauļošanās, lai skaidas galvā nepārkarst, un nākošreiz toč aizņemošos Kadagā kādu bruņmašīnu un vienaldzīgi braukšu pa savu joslu gar balto līniju...
P.S. Nez kāpēc menti neganās tādos pasākumos. Uz Madonas konci gan lielījās, cik tur noķēruši. Da te agresīvā braukšana ik pa 2min, kas pa kāpostu budžetā!!!