Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

nodoklis par dienesta auto

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Vecajiem vairs nevajadzēja, jo sabruka visa sistēma,janajiem ne, jo tādus,atvainojos, sūdus viņi nelietoja jau gadus 30....

stāsti stāsti... it ka tu pie tiem nēģeriem bijis ciemos un zini ko šie jau 30 gadus nelieto....

izskatās ka izņemot atsevišķas valsts tu nekur tolkom nebiji...

to ka letiņi akujenno skrien visam jaunam pakaļ, nenozīme ka to dara visa pasaule... taja pat Londonā fig kur varēja priekš ajuna Canon dabūt fotofiltru.. toties dakuja visādu herņu filmiņu fotoaparātiem.

un piena stikla pudeles ar folijas vāciņiem... blaaa... mēs tādus jau 15 gadus nelietojam... nez kāpēc briti turpina tas lietot... laikam nezin par taviem mega apgalvojumiem ka viņiem nu jau 30 gadus šo nav jālieto...

baltkrievi joprojām ražo "sūda" sulu-spiedes - kaut ka nemanu ka tām ir slikts noiets...

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

anonimikis rakstīja: VEFs toreiz bija uztaisījis vienu ciparcentrāli, kuras modelis vispār nekur netika darbināts. VEFam nebija praktiski neviena līguma ar detaļu piegādātājiem. Jā, viņiem bija diezgan laba centrāle, konkrētais modelis pat bija izmaksājis maz, bet nebija menedžmenta, kurš varētu nodrošināt ražošanas procesu atbilstoši tirgus prasībām.

Un ko darīja Ministru kabinets???

Palīdzēja, konsultēja, atbalstīja???

Vai arī izlikās par beigtu zivi?

VEFs šiem par "konsultācijām" banānus nesolīja...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

modena - katram mums ir sava taisnība, ja vēl mēs mācētu kopīgi vienoties par to kas ir kopējā taisnība - mēs dzīvotu daudz labāk. Tāpat ir ar jebkuru lietu.

P.S. Nu nevar sakaru oprators ( kaut monopols) pirkt mantu kurai var nebūt atbalsta, tā nesavietosies ar 100 un 1 citu devaisu utml. Ja Telekomu būtu sāķuši stutēt uz VEF centrālēm tad vai nu būtu jāpieliek visi pūliņi lai VEF kļūtu par sava veida NOKIA, Ericson vai tamlīdzīgi - citādi nebūtu mums ne VEF ne arī tā paša bēdīgi slavenā Lattelecom. Būtu Latvijā izvērsies TELIA un vel paºis firmas kas šajā jomā profesionāli tajā laikā strādāja un nodarbojās ar nišas telekomunikāciju pakalpojumu sniegšanu (banku starptautiskie kanāli, dažādas specifiskas nomātās līnijas utml.)

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nu nezinu cik smags ir šis arguments. Bet man ir tāda sajūta ka marsieši vienmēr tiek klāt tikai tad kad vajag kautko sačakarēt, lai pēc tam «tuklie pilsoņi» atkal varētu visu labot. Tagad šie nodokļi, kas slēpjas zem vārdiem «kautko dara» nav nemaz tik saulaini kā izskatās no sākuma. Viens nesmukums ir juridiskais nihilisms un utopija faktiskajā realizācijā. Otra smaga lieta ir īstermiņa efekts ar ilgtermiņa sekām. Praktiski 70% gadījumā marsiešu laikā pieņemtiem jaunievedumiem ir bijušas tikai negatīvas sekas…

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Lieta tāda, ka mums ir maz saimniekot mākošu cilvēku. Bet ir.

Un tos pašus nedaudezos nodokļu politika dzen emigrācijā. ja valdība turpinās iesākto, šeit paliks tikai budžeta tērētāji. Un ko tad?

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

WALA rakstīja: Runājot par VEF un TELKO ciparizāciju - tur bija daudz dazādu muļķību, taču jāsaprot aºī tas ka ja tu nevari garantēt ka tavi centrālei pēc gadiem 10-it būs ražotāja atbalsts, būs iespējas pierinat klāt jaunas iekārts utml. - tad diemžēl tā centrāle var būt pus pa velti, bet gala rezultātā tās tomēr būs bezjēdzīgas un liekas izmaksas. Tiea tas nemaina lietas būtību par to ka šo un to jau nu varēja darīt, bet nu ne mazums muļķibu savulaik sastrādāts, ne mazums kas liek par bargu naudu sapirkts, jo somi diktēja savus noteikumus un cenu politiku

Ja, protams, varēja Latvija savu ražotāju atbalstīt. Bet nekad nevarēs VEFs ar Siemensu konkurēt attīstībā. Nokrita dzelzs priekškars un mēs palikām pliki, neaizsargāti pret tām lietām, kurās rietumnieki bija rūdījušies 50-100 gadus. Mēs bijām viegli sitami.

Lūk tagad mēs rūdāmies.... VIŅI arī tam ir gājuši cauri,ja kas.

Varēja izvirzīt prasību ka ražotājs ir VEF - ja Siemejns grib, lai kooperējas... līdzīgi ka notiek Ķīnā

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Un kas tur sēdēja ?? Cilvēki ar padomju domāšanu, padomju skolās mācīti. Viņus mācīja, ka Maskava visu pateiks priekšā, atliek tikai izpildīt. Kur tu gribēji pēc 50 gadu okupācijas atrast pareizus ekonomistus,spējīgus strādāt tirgus apstākļos ???

Kāpēc uzreiz jāpielieto ailiegtais spēka paņēmiens…

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Kaksis rakstīja:

A kas liedz piensaimniekiem apvienoties un nopirkt/uzcelt pašiem savu rūpnīcu?

Kalpa dvēsele...

skaudība.... kur rūpnīcu izvietot, kurš būs galvenais... a kāpēc... blaa... viens dabūs visu - pārēji paliks apšmaukti... u.t.t.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Seene rakstīja:

Kaksis rakstīja:

A kas liedz piensaimniekiem apvienoties un nopirkt/uzcelt pašiem savu rūpnīcu?

Kalpa dvēsele...

skaudība.... kur rūpnīcu izvietot, kurš būs galvenais... a kāpēc... blaa... viens dabūs visu - pārēji paliks apšmaukti... u.t.t.

+10

viens (tas, kas fīrēs) paliks stāvus bagāts un atkal pirks pienu no pārējiem deviņiem par tām pašām kapeikām

teiks, ka grūti laiki - krīze

pirks nedagatavinātu sieru no ārzemēm un liks veikalā, kā savu ražojumu (es)

0 0 Atbildēt

modena rakstīja: baltkrievi joprojām ražo "sūda" sulu-spiedes - kaut ka nemanu ka tām ir slikts noiets...

Baltkrieviem mazais «krirdiks» jau stāv pie robežas un formē vīzas…

Technikas nolietojums pārkāries pāri par 65 %…

Tā kā vēl nevar zināt kā viņiem ar Belaziem un Kačigarkām ies…

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: modena - katram mums ir sava taisnība, ja vēl mēs mācētu kopīgi vienoties par to kas ir kopējā taisnība - mēs dzīvotu daudz labāk. Tāpat ir ar jebkuru lietu.

P.S. Nu nevar sakaru oprators ( kaut monopols) pirkt mantu kurai var nebūt atbalsta, tā nesavietosies ar 100 un 1 citu devaisu utml. Ja Telekomu būtu sāķuši stutēt uz VEF centrālēm tad vai nu būtu jāpieliek visi pūliņi lai VEF kļūtu par sava veida NOKIA, Ericson vai tamlīdzīgi - citādi nebūtu mums ne VEF ne arī tā paša bēdīgi slavenā Lattelecom. Būtu Latvijā izvērsies TELIA un vel paºis firmas kas šajā jomā profesionāli tajā laikā strādāja un nodarbojās ar nišas telekomunikāciju pakalpojumu sniegšanu (banku starptautiskie kanāli, dažādas specifiskas nomātās līnijas utml.)

pareizi - vajadzēja piepūlēties... neviens jau negribēja...

savietotība - ir tehniskas dabas jautājums, nevis pasaules mēroga problēma.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Kuru pieņemtiem lēmumiem 70% gadījumos ir pozitīvas sekas ? Kuri tie ir ?? Pastāsti, par ko balsot, kuri ir profi ??

Nu ir man zobs uz marsiešiem par savulaik ciet aizklapēto autoceļu fondu un vēl virkni pasākumiem, kurus sastrādāja.

Bet galvenais kāpēc es viņiem neticu – baznīcā solījās – pēc tam sasmērējās – un tad solījums vairs nebija spēkā – sorry – pārējie tā nerīkojās. Neizmantoja baznīcu un dieva vārdu populistiskos saukļos un savā reklāmā…

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

uupis rakstīja:

anonimikis rakstīja: nostaļģija par padomjlatvijas rūpniecību un tās konkurētspēju ir kārtējā selektīvās redzes radīta. Globālā mērogā nekas no tā nebija konkurētspējīgs.

Bulšits.

VEF – ciparu centrāles bija gatavas. Vajadzēja tikai vietējās centrāles aprīkot un pasūtījums uz krievzemi būtu vaļā (šamie gribēja redzēt darbībā). Tagad VEF telefoni – MADE in CHINA.

Vagonrūpnīca – tramvaji Rīgai, D-pilim un Liepājai. Tak nevajag – labāk ir nopirkt kautkur sprancijā pa dārgo pēc tam samaksāt soda naudas un paņemt no čeha škodas.

Kuģu remontrūpnīca – galīgi nav konkurētspējīgs uzņēmums…

Tagadējais Severstaļlat – esi redzējis kādas fūres tur grozās? Bulgāru, Poļu, Spāņu numurzīmes – armatūru krāmē…

Daugavpils Lokomotīvju remotrūpnīca – remontē lokomotīves no visas austrumeiropas un po ka viņiem sliedes šaurākas…

Visu sarakstu varētu turpināt, bet sāls iir vienā apstāklī Valdībai ir jāveicina vietējie, lai pēc tam tie varētu startēt ārpusē, bet tagad notiek otrādāk – vietējiem ir jākukuļo ierēdņi lai valdība vispābā pastītos viņu virzienā.

Te ir cita lieta. Valdība nekādi negrib pieļaut jebkādas attiecības ar Krieviju. Kautgan no turienes var smelt miljonus. Tur vēljoprojām ir lētas izejvielas un lielāks noieta tirgus nekā visā ES. Bet nē, mēs esam Eiropā, mums ir jāorientējas uz ES tirgu. Nekādas padomju paliekas!

Draugi mīļie! ES NAV vajadzīga kaut kāda ražojoša ekonomika, jo viniem savu produkciju nav kur likt. Tapēc jau šeit tiek bagatīgi barstītas kompensācijas par cukurfabriku aizklapēšanu, zvejas kuģu sagriešanu, par lauksaumniecībā neizmantotam zemēm utt., utt. Principa pieļauju domu,ka tiks piedāvats arī kompensacijas par piena pārstrādes likvidēšanu. Mēs priekš ES esam TIKAI un VIENĪGI patērējošā ekonomika. Savukārt, lai mēs pārak neaizrautos ar ekonomikas stimulēšanu ar Āzijas, NVS utt tirgiem ir paredzētas visas ES direktīvas sertifikācijas utt, kā rezultata gala produkts paliek dargs un nebaudams. Po ka tas blenderis, klozets vai kas cits tiks razots Galapagu bruņurupucim,kuram ir pie astes visi CE sertifikāti bet razotne ir ES un tapēc to visu vajag.

ES mēs varam attīstīt tikai kupai- pradai ekonomiku, vai arī stradajot par kapeikam ražot preces Eiropas razotajiem kuri pēc tam uzkleibē virsū savu brendu.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

man kaut kur šķūnītī vēl stāv tā baltkrievu spiede. kādreiz tika lietota. atvaino, bet sūds tā spiede ir pēdējais.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Pasaki, ka tā nebija.

Bija tā. Bija…

Bet mums ir attaisnojums – paši arī bijām pajoliņi…

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Kaksis rakstīja:

uupis rakstīja:

anonimikis rakstīja: nostaļģija par padomjlatvijas rūpniecību un tās konkurētspēju ir kārtējā selektīvās redzes radīta. Globālā mērogā nekas no tā nebija konkurētspējīgs.

Bulšits.

VEF – ciparu centrāles bija gatavas. Vajadzēja tikai vietējās centrāles aprīkot un pasūtījums uz krievzemi būtu vaļā (šamie gribēja redzēt darbībā). Tagad VEF telefoni – MADE in CHINA.

Vagonrūpnīca – tramvaji Rīgai, D-pilim un Liepājai. Tak nevajag – labāk ir nopirkt kautkur sprancijā pa dārgo pēc tam samaksāt soda naudas un paņemt no čeha škodas.

Tagadējais Severstaļlat – esi redzējis kādas fūres tur grozās? Bulgāru, Poļu, Spāņu numurzīmes – armatūru krāmē…

Daugavpils Lokomotīvju remotrūpnīca – remontē lokomotīves no visas austrumeiropas un po ka viņiem sliedes šaurākas…

Visu sarakstu varētu turpināt, bet sāls iir vienā apstāklī Valdībai ir jāveicina vietējie, lai pēc tam tie varētu startēt ārpusē, bet tagad notiek otrādāk – vietējiem ir jākukuļo ierēdņi lai valdība vispābā pastītos viņu virzienā.

Te ir cita lieta. Valdība nekādi negrib pieļaut jebkādas attiecības ar Krieviju. Kautgan no turienes var smelt miljonus. Tur vēljoprojām ir lētas izejvielas un lielāks noieta tirgus nekā visā ES. Bet nē, mēs esam Eiropā, mums ir jāorientējas uz ES tirgu. Nekādas padomju paliekas!

Draugi mīļie! ES NAV vajadzīga kaut kāda ražojoša ekonomika, jo viniem savu produkciju nav kur likt. Tapēc jau šeit tiek bagatīgi barstītas kompensācijas par cukurfabriku aizklapēšanu, zvejas kuģu sagriešanu, par lauksaumniecībā neizmantotam zemēm utt., utt. Principa pieļauju domu,ka tiks piedāvats arī kompensacijas par piena pārstrādes likvidēšanu. Mēs priekš ES esam TIKAI un VIENĪGI patērējošā ekonomika. Savukārt, lai mēs pārak neaizrautos ar ekonomikas stimulēšanu ar Āzijas, NVS utt tirgiem ir paredzētas visas ES direktīvas sertifikācijas utt, kā rezultata gala produkts paliek dargs un nebaudams. Po ka tas blenderis, klozets vai kas cits tiks razots Galapagu bruņurupucim,kuram ir pie astes visi CE sertifikāti bet razotne ir ES un tapēc to visu vajag.

ES mēs varam attīstīt tikai kupai- pradai ekonomiku, vai arī stradajot par kapeikam ražot preces Eiropas razotajiem kuri pēc tam uzkleibē virsū savu brendu.

klau, iztiksim šajā topikā bez sazvērestības teorijām .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Sretsked rakstīja: Kuru pieņemtiem lēmumiem 70% gadījumos ir pozitīvas sekas ? Kuri tie ir ?? Pastāsti, par ko balsot, kuri ir profi ??

Nu ir man zobs uz marsiešiem par savulaik ciet aizklapēto autoceļu fondu un vēl virkni pasākumiem, kurus sastrādāja.

Bet galvenais kāpēc es viņiem neticu – baznīcā solījās – pēc tam sasmērējās – un tad solījums vairs nebija spēkā – sorry – pārējie tā nerīkojās. Neizmantoja baznīcu un dieva vārdu populistiskos saukļos un savā reklāmā…

tā baznīcas iesastīšana viņiem atņēma iespēju dabūt 51 ļodzīgo ķeblīti biezajā būdiņā

0 0 Atbildēt

Pibildīšu pie sava ieprieks teiktā, ka pie tā visa vainīga jau pati tauta vien ir, ka 2004. smaidija ka sū... iekapuši un vicinaja zilos zvaigzņotos karodziņus un balsoja par, un pat neklausījās citu teiktaja ka varbūt nevajag, lai paskatās uz tādām Eiropas valstīm ka Norveģija, Lihtenšteina kuras bez ES dzīvo tīri labi.

Es 2004 balsoju pret ES.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: tā baznīcas iesastīšana viņiem atņēma iespēju dabūt 51 ļodzīgo ķeblīti biezajā būdiņā

Piedo Deks… Bet šis cik saprotu arī ir aizliegtais spēka paņēmiens…

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

CRDI rakstīja:

Kaksis rakstīja:

uupis rakstīja:

Bulšits.

Tā nav sazvērestības teorija, jo man kaut kā nenak prātā neviens LV "razojošs" uzņēmums, kuram no iestašana ES būtu atveries lielais ES tirgus. Ja kads jau kaut ko tur tirgo bet nu ka būtu kads afigena kruts LV brands ko zinatu Eiropā, nu nezinu gan nevienu.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

Nu te jau esam... Tiklīdz kāds domā makroekonomiskajā līmenī, tā viņu pieskaita sazvērestības teorijām. Turpinam vien domāt, ka dzīvojam savā privātajā izolētajā pundurvalstiņā - būs labi!

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

CRDI rakstīja:

anonimikis rakstīja:

CRDI rakstīja:

Kaksis rakstīja:

uupis rakstīja:

Bulšits.

Tā nav sazvērestības teorija, jo man kaut kā nenak prātā neviens LV "razojošs" uzņēmums, kuram no iestašana ES būtu atveries lielais ES tirgus. Ja kads jau kaut ko tur tirgo bet nu ka būtu kads afigena kruts LV brands ko zinatu Eiropā, nu nezinu gan nevienu.

ES no mums vajag tikai resursus, jebkādus - dabas, finansiālos, melnstrādnieku...

Var arī ta teikt...

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Varēja izvirzīt prasību ka ražotājs ir VEF - ja Siemejns grib, lai kooperējas... līdzīgi ka notiek Ķīnā

Jap... Un tāpat ar Škodu - pērkam tehnoloģiju, bet ražojam uz vietas...

0 0 Atbildēt

Nost ar nepārdomātiem nodokļiem un tiesiko nihilismu…

Nevar ieviest nodokli, ja nav mechanisma kā viņu iekasēt un neapbižot indivīdu. Piedevām vēl ja nevar izdot skaidrojumus klāt kā un kurā gadījumā piemērojams nodoklis vai likums tad ko mēs te pūlamies – lielai vairums likumu un noteikumu būs brāķis…

Izdevniecības atteicās no korektoriem un ko mēs lasam grāmatās…

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Ķīnieši vispār pērk tikai gala produktu. Un pēc gada sāk ražot tādu pašu, tikai trīsreiz lētāk.

Tur iekšā nelien – ja negribi pats kā ķīnietis – strādāt par 100 bakšiem mēnesī un brāķa gadījumā dabūt lodi pierē no centrālkomitejas…

Lasītākie raksti

Jaunie raksti