Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

nodoklis par dienesta auto

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

brmbrmm rakstīja:

Nezinu, kas jums tur par sulas spiedēm, man ir lietošanā Braun markas spiede, ar kuru tiek izspiests 3 litri ābolu sulas (neliels spainītis ābolu), pirms to vajag iztīrīt. Varbūt jums āboli kaut kādi īpatnēji???

Izklausās ka jums tur ir nevis sulu spiedes bet sūdu spiedes, ar normālām spiedēm spiež kā minimums pa maisam vienā reizē

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

modena rakstīja:

Statoilā vispār nav jēgas pildīties... ko viņi tur piejauc klāt- kuj zin... bet patēriņš ar Statoil degvielu viennozīmīgi lielāks nekā ar Neste pirktu degvielu.

Kā nav jēgas? Pēc ieliešanās var braukt prom žļembājot hamburgeru un klausoties ramštaina "we are living in america..."

Hmm... Ramšteinu tāpat labprāt paklausos. Bet Statoilā gan tikai uz dušu reizēm iegraucu, kad ātri auto jānoskalo. Nu vai arī pēc kāda desaiņa krīzes situācijā.

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Seene rakstīja: Shell pārdevās, jo pakautrējās zem sava zīmola tirgot TO, ko mūsu degvilas tirgoņi tur jauc. Tikko T5 ceļā uz Varšavu man notērēja 10l/100km (Statoil Rīgā) un atpakaļceļā ar kravu (mēbelēm u.c.) tādā pat braukšanas režīmā iztika ar 8,5l/100km (Varšavas Neste)...

100% atbalstīts.

Man arī Norvēģijā, maksimāli piekrautam auto ložņājot pa kalniem, norvēģu Statoils uz 100km izgāja par 2L mazāk, nekā vietējais Statoils Latvijas līdzenumos.

Neaizmirsti, ka uz bēdīgo LV ceļu stāvokļa rēķina arī aiziet kāds puslitrs-litrs.

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: Degvielas kvalitātē starp dažādiem reģioniem IR atšķirības. Un ne tikai degvielai, tas ir daudzām precēm, tostarp pat kafijai, alko un citām precēm. Baltija Rietumiem pieder pie Austrumeiropas tirgus, attiecīgi arī šeit būs vienmēr lētāka/mazāk kvalitatīvāka prece. Kas varēs, labāko/dārgāko tāpat dabūs.

Konkrēti zinu, ka Vācijas vēstniecībā darbiniecei Jakobs kafiju ved no Vācijas, jo LV nopērkamā (tādā pat iesaiņojumā) salīdzinājumā garšo pēc draņķa. Kamēr pats neizmēģināsi un neizjutīsi starpību, tikmēr liksies, ka pie mums viss ok. Esam ES!

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

brmbrmm rakstīja:

Nezinu, kas jums tur par sulas spiedēm, man ir lietošanā Braun markas spiede, ar kuru tiek izspiests 3 litri ābolu sulas (neliels spainītis ābolu), pirms to vajag iztīrīt. Varbūt jums āboli kaut kādi īpatnēji???

Izklausās ka jums tur ir nevis sulu spiedes bet sūdu spiedes, ar normālām spiedēm spiež kā minimums pa maisam vienā reizē

Ko izliecies par aunapieri?

0 0 Atbildēt

brmbrmm rakstīja:

Neaizmirsti, ka uz bēdīgo LV ceļu stāvokļa rēķina arī aiziet kāds puslitrs-litrs.

Nu jau nu tu nedaudz pārspīlē. Tāpat kā ar puslitru-litru kondicionierim. Var jau būt, ka kaut kādai Micrai ar 0,9 litru dzinēju, bet ne jau normālam dīzelim. Pats intereses pēc esmu uz bāņa paeksperimentējis - kodicioniera izslēgšana vai ieslēgšana braucot ar vienmērīgu ātrumu nedod nekādu kompim atšķiramu izmaiņu degvielas patēriņā - vismaz ne 0,1 litra robežās, ko tas spēj parādīt.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Vai tik tas nav no sērijas, ka paša pirdiens vienmēr smaržīgs, bet kad cits nobezdas ...

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: Jā.

Pats vedu Tschibo (ir tādi veikaliņi Vācijā) tur pa 5,99 EUR nopērc, viņi tev uz vietas samaļ un 1 mēneša laikā jāizmanto. Bet KĀ viņa garšo...

Jāa.... Pat man kā kafijas nedzērājam patīk tajos uzkavēties. Smarža ir vienkārši fantastiska.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

ja tu uzbrauc kalnā tad tev no tā arī jānobrauc, patēriņš +- tas pats!

Ja esi bijis Norvēģijā, tad zini, ka tur praktiski nav tādu kalnu, kur pilnā šusē ej augšā, un tad tukšgaitā plivinies lejā. Tur visi kalnu ceļi ir serpentīni, un lejā arī reāli ir nobraukt tikai ar ātrumiem.

Tāpēc Tavs pieņēmums ir garām.

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

p.s. Vācijā tirgotā tēja gan ir tikpat sūdīga kā pie mums

Ja sūdīga tad ej salasies piparmētru lapas un būs tev laba tēja

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

Ja esi bijis Norvēģijā, tad zini, ka tur praktiski nav tādu kalnu, kur pilnā šusē ej augšā, un tad tukšgaitā plivinies lejā. Tur visi kalnu ceļi ir serpentīni, un lejā arī reāli ir nobraukt tikai ar ātrumiem.

dumš vai izliecies? Nē, ieliecies!

Ja ar motoru bremzējot un akselerātorpedāli nekustinor ripo lejā no kalna, tad cik tērē degvielas?

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

Ja ar motoru bremzējot un akselerātorpedāli nekustinor ripo lejā no kalna, tad cik tērē degvielas?

Daudz. Lai ar Webasto sasildītos Norvēģijas bargajā klimatā.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Kurš var pakomentēt šīs jezgas virzību tālāk ? Būs tad tas nodoklis vai ne ? Man domājas,ka ne.

www.financenet.lv/...

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

ValdisM rakstīja:

modena rakstīja:

rudens68 rakstīja:

modena rakstīja:

Seene rakstīja:

modena rakstīja:

šo jau sen stāsta... tikai nez kāpēc prognozes nepiepildās...

Esi tur bijis? Nez kādēļ tie, kas ir uzdrošinājušies nogriezties no atļautajiem tūristu maršrutiem, ir šo prognožu piepildījumu jau redzējuši.

redzējuši... te daži nespēj izlasīt tekstu, tik redz ko šie vēlās.... a tu vel ar pasakām par uzdrošināšanos... "atļautiem tūristu maršrutiem"....

ja tādi eksistētu - šaubos ka kāds nogrieztos no tiem...

par situāciju zinu no baltkrievu paziņām, kuri regulāri brauc pie mums ciemos. Pēc pirmā Maximas XXX apmeklējuma šiem optimisms par Eiropu mazinājās... prasīja lai pievedu šos pie stendiem ar normāliem produktiem

trim paziņām - savas nozares spečiem darbs piešķīra dzīvokļus, kolhozā pēc 3 gadiem mehanizatoram piešķīra jaunbūvētu 4 istabu māju. normālo, vidēja izmēra.

Ja kaut puse no tevis teiktā būtu patiesība, tad LV iedzīvotāji ( it sevišķi krievi ) nebrauktu uz UK u t t ..... strādāt gadījumu darbus ,

viņiem laimes meklētāji nav vajadzīgi... to visu cilvēki dabū par smagu darbu un zināmiem sasniegumiem - jeb ja ir labi darba rezultāti - ir tev nodrošināta valsts dzīvojama telpa.

labi darba rezultāti...

offtopiks, bet te prātā nāk viena anekdote no PSRS laikiem.

Kolhoza xxx slaucēja x sasniegusi fantastiskus rezultātus govju izslaukumā.

Avīzes žurnālists intervē slaucējas vīru: "jūsu sieva ir viena no rajona labākajām slaucējām, daudz strādā, ir pirmridniece izslauktā piena daudzumā u.t.t. Vai arī Jūs kā laulātais draugs palīdzat sievai darbos". Vīrs: "Neko īpaši jau nē, ja nu vienīgi ūdeni pienesu"

nu ja... viņš tos traktorus labo ar ūdeni...

tad viņi ilgāk un bez problēmām strādā....

var normās savlaicīgi izpildīt....

labi palīdzēšu sprast tev,.. vīrs tp ūdeni pienes piena šķaidīšanai, lai lielāks piena tilpums sanāk ;D D

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

msh rakstīja:

modena rakstīja:

Statoilā vispār nav jēgas pildīties... ko viņi tur piejauc klāt- kuj zin... bet patēriņš ar Statoil degvielu viennozīmīgi lielāks nekā ar Neste pirktu degvielu.

Kā nav jēgas? Pēc ieliešanās var braukt prom žļembājot hamburgeru un klausoties ramštaina "we are living in america..."

Hmm... Ramšteinu tāpat labprāt paklausos. Bet Statoilā gan tikai uz dušu reizēm iegraucu, kad ātri auto jānoskalo. Nu vai arī pēc kāda desaiņa krīzes situācijā.

nē, davai būsim patrioti un atbalstīsim vietējos - klausamies labāk Skyforger nevis ramštainu

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Kurš var pakomentēt šīs jezgas virzību tālāk ? Būs tad tas nodoklis vai ne ? Man domājas,ka ne.

Darīšu visu, lai mani neinteresētu atbilde uz šo jautājumu. Skaidrs ir viens - lai vai kas būs, tā nebūs atklāta biznesa vide, kas balstīta uz tiesiskās paļāvības principu. Bet riskēt un rēķināt ar viedo prātu ašajām idejām nevēlos.

0 0 Atbildēt

tiesiskās paļāvības princips

laba lieta. diskutēju nesen ar vienu ģimeni par to saistībā ar izmaiņām māmiņalgās. tad nu šie pieminēja priekšā pakaļā to principu. Pēc tam diskusija pārgāja uz kredītņēmēju aizsardzību (šiem arī to kredītu gana). Un tur viņi atkal aizstāvēja kredītkampēju likuma variantu, ka bankas var savākt ķīlu un lai iet dillēs. Kad ieminējos, kā ta šeit būtu ar to pašu tiesiskās paļāvības principu, tad šie teica uz tiem bandītiem nav ko attiecināt. interesanta tauta - kamēr man izdevīgi, es par. Ja pret mani, tad nē, nekādā gadījumā.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: interesanta tauta - kamēr man izdevīgi, es par. Ja pret mani, tad nē, nekādā gadījumā.

Vēl viens iemesls nelepoties ar savu tautu Bet neko darīt - jāatzīst, ka dubultmorāle mums ir labi attīstīta.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

KSI rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

komonreils necik. tdi ļoti maz, bet prasts dīzelis tomēr tērē

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

KSI rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

komonreils necik. tdi ļoti maz, bet prasts dīzelis tomēr tērē

ja uzliek Fuelmaxi, tad ražo klāt?

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

pipec....programmists

??? Netērē jau ar...

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Seene rakstīja:

Sretsked rakstīja:

pipec....programmists

??? Netērē jau ar...

Vispār necik,vai ne ?

Tieši tā.

staar Reģ.: 19.03.2005
0 0 Atbildēt

domāju, ka to nodokli ieviesīs, bet tolka no tā nekāda. Vienīgā cerība, ka viņi sapratis, ka tos 30 ļimonus nedabūs un dēļ 5 nav jāgas čakarēties. Kārtējais nodoklis godīgajiem.

Paši visu sačakarēja, bet tagad, kad saprata ir par vēlu mēģina kaut ko drudžaini glābt.

Varbūt daudziem nepatiks ko saku, bet nevajadzēja vispār ļaut bez PVN pirkt vieglās automašīnas. Ja var atļauties lai pēr X5 pa pilnu cenu, ja nē tad uz darba tikšanoslai brauc ar kadetu. Ja pērk busu, tad ok, un ja tiešām gribas privāti kratīties ar busu nu tad lai arī kratās. Es nepateikšu precīzi, kā tas ir, piemēram, Beļģijā, bet fakts kā tāds, ka sludekļos šad tad var sastapt auto, kas pārtaisīti par komerctransportu, piemēram, VOLVO V70 bez pakaļējiem beņķiem un ar stacionāru sietu vadītājam aiz muguras un klāt pierakstīts, ka reģistrēts kā komerctransports. Pēc šitās sistēmas, ja gribi ņemt X5 uz firmu nemaksājot nodokļus, tad vari braukt ar 2vietīgu X5 un āmen. Es tiešām precīzi nezinu vai šitās pārbūves ir saistītas ar PVN nemaksāšanu, bet kaut kāda doma ir.

A LV sanāk kaut kā debīli, paši palaida maisam galu vaļā un tagad streso. Par vēlu mīlīši. Tagad ar vēlmi apkarot blēžus kas vizinās ar firmas X5 un lexus, apkaros vienkāršos letiņu biznesmāņus. Zinu jau vienu pazīstamu biznesmāni, kas visus nodokļus cenšas maksāt godīgi un tagad jau rēķina ka repšem jāatskaita 1000 par 3 toyotām, domāju ka X5 puiši nevienu brīdi nav pat aizdomājušies līdz maksāšanai kur nu vēl maksāt.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Seene rakstīja:

Sretsked rakstīja:

pipec....programmists

??? Netērē jau ar...

Vispār necik,vai ne ?

A par ko pārsteigums? Par to ka ķīseļi vēlāk attīstījās un tikai kommonreils spēj to pašu ko tavs audī?

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

nē, davai būsim patrioti un atbalstīsim vietējos - klausamies labāk Skyforger nevis ramštainu

Labs

Lasītākie raksti

Jaunie raksti