Nortel rakstīja:
recluse rakstīja:
Sretsked rakstīja: Bet tā ar neviens gudrinieks nevar paskaidrot,kāpēc nevarētu likt airbagu vai jostas no citas mašīnas, ne jaunas, bet tādas detaļas, kuras bijušas uz cita auto, bet ir veselas.
Recluse,pirmais ?
Es jau iepriekš rakstīju, ja oficiālais dīleris ir ar mieru likt lietotu un dot tam airbagam garantiju, tad lai liek. Man nav ticības visādu neoficiālo servisu darbam. Ir auto mezgli, kuru remontu neuzticētu citiem kantoriem. Ir bijuši defekti, kas izlien ļoti ātri pēc remonta (pēdējie bija latbema, wess un AV centrs), kas tieši varbūt arī neietekme manu drošību.
P.S. Esmu redzējis auto no LT, kuram airbag bija tikai daļēji atvēries (stūrei plastmasa vaļā un spilvens tik sācis locīties), nevēlos ko tādu pieredzēt personīgi.
P.S.S. Par jostām un citām daļām neesmu rakstījis, ka jāliek jaunas.
Airbagiem, jostu patronām ir "srok godnosķi", kā jau jebkurai pirotehnikai.
teorētiski tas 10 gadi.....
mans bazars sākotnēji gan bija vairāk par pašu jostu, nevis patronām....
tagad katrs drīkst aiziet līdz savai tačkai un paskatīties vai viņai uz jostas ir tāda maza birciņa.... parasti tajā galā, kas nelien iekšā stoikā....
ja viņa ir nogriezta, tātad ir bijis oficiāls krašs
OCTA+ vai KASKO
Es tagad tā īsti nezinu, ko izvēlēties- parasto kasko vai octa+, kas apdrošina pret mašīnas zādzību. Mašīna 94. gada Ford Mondeo. Kādi ieteikumi?