i_edgars rakstīja: Pirmais, Tavi spriedelējumi ir precīzi tādi paši kā deputātiem, kas no saviem krēsliem gadiem ilgi pakaļas nav pacēluši un pat nestādās priekšā, kas notiek reālajā dzīvē.
Muļķības Tu esi sarakstījis!
nu ja tu tā saki, tad jau tā arī ir 

vai tu esi gatavs maksāt 93% no savas algas (uz papīra) lai mazpisānos, kur ir 13 iedzīvotāji, būtu slimnīca ar 200 gultasvietām kondicionētu gaisu, 50 kvadrātmetru palātām ar dzakuzī un kriosaunu. ar 2 smukām dežūrējošām māsiņām uz katru palātu?
ja naudas ir daugjā, tad var darīties šitā
1) iepērkam pašas krutākās iekārtas
2) uzbliežam krutās megamājas
3) uzklājam zīda palagus
4) gaidam kad feģa drāžot iesmu cūkas cepetim iedurs rokā skabargu
ja naudas nav, tad ir jāiet no otras puses
1) saskaitam cik ir piķa
2) izdomājam ko par to piķi mēs varam atļauties
dauhjā lētāk ir ar helikopteriem tos slimniekus no mazpisāniem vest uz vienīgo valsts slimnīcu lielpicānijā, kā uzturēt tukšu slimnīcu infrastruktūru, kurās gultasvietas tiek aizpildītas ar krāpšanās palīdzību....
kas notiks pacientam no mazpisāniem ja jamais nokļūs slimnīcā piektdienas pusdienlaikā, bet apskatīts un ārstēts tiks tikai pirmdien?? (tā tas reāli dzīvē tagad notiek un tu to zini tikpat labi kā es) vai nav labāk jamo kaut ar tačku aizvest līdz līdz lielpicānijai, bet sākt ārstēt jau svētdien????
man pazīstams cilvēks aizgāja tikai tāpēc, ka slimnīcā neko nedarīja.... nauhj tad slimnīca ir vajadzīga??? varbūt cilvēkam patīkamāk ir mirt mežā kur dzied putniņi, nevis vaimanā pārējie bēdubrāļi.... un lai konstatētu nāvi nav vajadzīga slimnīca ar visām savām megaiekārtām par kurām līzingu maksās vēl mani mazbērni