VWfans rakstīja: draco, kāpēc negribi strādāt par taksometra šoferi? Tas taču dinamisks, interesants darbs! Man radinieks strādā Baltic Taxi un ir apmierināts.
nu, pirmkaart jau mani interesee pieredzes ieguushana pabraukaajot tieshi ar "c" kategoriju. ar b kat esmu izbraukaajies gana, un tur es nekaa jauna prieksh sevis vairs neieguushu. turklaat par taksistiem, cik nu ar jamiem esmu saskaaries, man ir attieciigs iespaids, kaa jau teicu - urlas paarsvaraa. protams, jebkurai likumsakariibai ir iznjeemumi, uttp, bet necik negribaas taadaa "sabiedriibaa" apgroziities. man i alergija pret uzrlaam un kliiniskiem idiotiem.
par to "labi dziivo, ja jau laiks veertiigs" - es savaa laikaa mazmaz esmucmeeginaajis chiniit kievu kasetnieku - deku. kaadu nedeelju laikam, ja ne vairaak rakos pa principiaalo elsheemu, domaaju, meeriiju, lodeeju. arii veljas mashiinai esmu ar elektriibu meeginaajis ciiniities. no taa i nonaacu pie secinaajuma, ka ir lietas, kuras var pats pachakareet, un ir taadas, kur nav veerts, ja tas nav tavs hobby, kaa jau te noraadiija. to, ko tu nedeelju - divas chakareesies, un, iespeejams salauziisi veel vairaak, satasiiishanas vietaa, profs, iespeejams, nodiagnosticees un salabos pa 15 - 20 minuuteem.
taa ka - katram savs. tie kas te njaud, ka vajag pasham visu dariit, lai saak ar zobu remontu miiljotajai sievasmaatei ar aamura un uzrbmashiinas paliidziibu
iespeejas, tieshaam ir neierobezotas. pie viena var paardot uz shiem pasaakumiem skatiitaaju biljetes - cirks un zoodaarzs saliidzinaajumaa, atpuushas
par kompjiem vispaar nekomenteeshu - ja nav sajeegas, labaak par sho teemu muti vispaar valjaa neveert, cieniijamie biedri - diletanti....