\"remontspeejiigs\" - kas tas taads?

draco Reģ.: 25.07.2002

Sveiki, tauta!

domaaju, te dazaadi vecie zubri ar C / CE kategoriju ar ganaas.

peedeejaa laikaa pamazaam skatos peec darba uz C kat, un pabiezhi sludinaajumos redz, ka vajadziigs "remontspeejiigs" shoperis. tb, p[eec buutiibas divi vienaa - shoperis - autoserviss

cik lielaa meeraa parasti tas remontspeejiigums tiek domaats / prasiits? lai celjaa var uztaisiit kapremontu dzineejam? paarborteet riepu? paarlasiit aatrumkaarbu?

smagajiem tak tie agregaati taadaas masaas, ka pa lielaakai daljai tur viens un bez paceelaaja nefiga nepadariisi, nee?

 
1.. 2 3 4 5 6 7 8
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

jugasvilli rakstīja: nu ko mocies, viņš tak nekad nav varējis konkrēti atbildēt. šlesera stils - lielīties ar sevi un uz konkrētiem jautājumiem neatbildēt.

Te pagaidām neviens konkrēts jautājums netika uzdots uz kuru nevar atrast atbildi. Līdz šim tikai Pirmā tukša gvelšana par lietām no kurām šim nav ne vismazākās nojausmas. Ne par slimnīcu darbinieku algām, ne par slimnīcu finansējumu, ne par gultasvietām, ne par šo vietu skaitu uz iedzīvotājiem. Plika cīparu kopi peist no budžeta, kuru konkrētās slimnīcas nekad nav redzējušas un neredzēs, jo funkcionāriem vajag vairāk kā prastai tautai.

es tev prasīju cik valstij izmaksā viena gultasdiena!

Bench Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

pats jau neesi labāks par Pirmo. tev arī tikai melns un balts...

ideja jau ir attīstīt lielās slimnīcas max efektīvas un kvalitatīvas, attīstīt ambulatoro ārstniecību. ja tas tiek darīts pareizi, ir gan finansiāls gan kvalitatīvs ieguvums. bet kā jau teicu finansu pārvaldē ir pārāk daudz privāto interešu, kā rezultātā ir liela pretestība optimālai rīcībai.

kas attiecas uz valdību, liela daļa veselības ministrijā strādājošo ir tāpat medicīnas cilvēki. arī slimnīcu vadībās ir medicīnas cilvēki. tāpat visi farmācijas kompāniju un medicīnas tehnikas piegādātāju lobiji pārsvarā ir cilvēki, kas nākuši no medicīnas sistēmas. pa lielam neviena no šīm pusēm nav ieinteresēta zaudēt iepriekšējo finansējumu. valstiskās un slimnieku intereses paliek otrajā plānā...

bet to, ka sistēma ir absolūti neefektīva es jūtu kā klients - aizejot uz Stradiņiem, ar aizdomām par plaušu karsoni (kasp ēc tam apstiprinājās) un ārsta nosūtījumu uz rentgenu, man piedāvā pierakstu pēc mēneša vai arī doties uz ARS. pat piedāvājot šo pakalpojumu viņiem apmaksāt (oficiāli) šie atsakās - neesot tāda prakse... kur loģika?

pirms tam, griežoties pie ģimenes ārsta, tiek dotas visādas tējas utml., bet nosūtījumu uz rentgenu nedod. to iedod tikai pēc slimības saasināšanās un uzstājīgas pieprasīšanas.

savukārt lauku slimnīcā tuvs cilvēks tika turēts mēnešiem (ar pārtraukumiem), veicot visdažādākās analīzes, nespējot noteikt diagnozi. pēc pašu iniciatīvas (ar lauku slimnīcas protestiem un šķēršļiem) aizvedot viņu uz Rīgas slimnīcu, diagnoze tiek noteikta pāris dienu laikā - vēzis.

tas tā, varbūt personīgās negācijas. bet nu patiešām, es kā klients, nejūtu jēgu no lauku slimnīcas, ja mani kvalitatīvi spēj apkalpot Rīgas slimnīca, ceļš līdz kurai ir max 1.5h.

protams, vienlaicīgi jāpastāv kvalitatīvai neatliekamajai ambulatorajai palīdzībai.

bet jebkurā gadījumā galvenajam mērķim no augšas jābūt pacientu apmierinātība ar pakalpojumu, nevis kaut kādu plānu izpilde

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

un vēl Pirmais prasīja tavu viedokli

vai valstij ir jāapmaksā tās fiktīvās gultasdienas no pacienta ievākšanās slimnīcā līdz reālām darbībām ar viņu???

temperatūru pacientam var izmērīt arī morgā

kāpēc pacientam ir jātērē dārgā gultasdiena un jāguļ slimnīcā ja vienīgais ko viņš iegūst ir 5 māsiņas pastāvēšanas minūtes????

protams nav bazara par pacientiem komā un citiem, kam reāli vajag kādu speciālu ārstēšanu, aprūpi vai diagnostiku.... bet cik tādu ir?????

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Visi kas iet studēt medicīnu, iet ar 2 domām - saņemt diplomu uz aiztīties uz rietumiem, jo tur prasta sanitāere saņem vairāk kā šeit nodaļas vadītājs, vai safraust "pateicības".

Uz to pusi, bet ne tikai tas ir arguments, kāpēc jaunie mediķi meklē darbu ārpus LV - otrs iemesls ir, ka vecie buki jaunos nemaz tā pie "siles" negrib laist - šiem ir n-tos gadus jāpacieš kājslauķa loma par grašiem, līdz atrod kādu iespēju sevi realizēt. Bet vecie ir valsts iestādēs ļoti ērti iekārtojušies - atkal visa "savējo" būšana, un nemaz nebrīnos, ka tur arī gaisā lozungs "piekāsīsim valsti kā tā mūs, un vēl vairāk" - notiek nemitīga stīvēšanās par lielāku gabalu "deķīša", un tā visur. Nav brīnums, ka pacients paliek otrā plānā.

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

i_edgars rakstīja: Pirmais, nu beidz kaut vienreiz tukši muldēt!! Tukšpauri.

dajoš pilnus ciparus????

pats ņaudi, ak visu paņem administrācija un slimnīcām atmet kapeikas...

kas tev traucē atvērt privātklīniku????

Šai sakarā (vienreiz agrāk jau to biju iemetis) - uldisb.wordpress.com/...

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Patiešām kā trakonama palātā.

Saki no pieredzes?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: A vot par slimnicām patiešām Jūs te neviens neko nezinat, bet tikai tukši pļurkstat!

No 1998. gada līdz 2008. gadam lielākā daļa medpersonāla saņēma minimālo algu. Slimnīcas direktoram bija augstākais 400 Ls uz papīra, kvalificētiem ķirurgiem 250! 2009. gada janvārī bija pirmais nopietnais algas pielikums + 30%, tūliņ pat tā pat gada novembrī dobrovoļno prinuditelno samazināja par 15%!!

Ko ta Jūs te gribējāt, lai ķirurgs, kuru uz darbu var izsaukt Jaungada naktī godprātīgi un apzinīgi strāda par 1,5 minimālajām algām?? Tai pat laikā prasts betonētājs rauc pieri un sūta 3 mājas tālāk, ja tam piedāvā algu zem 1000 Ls + komandējuma nauda mēnesī! Ļoti lielu slimnīcu vadītāji saņem ne vairāk kā 700 Ls uz papīra.

Vienīgais izņēmums ir labi zobārsti, un sūdīgi ģimenes ārsti, kuri "saekonomē" uz tās naudas, kas ir domāta pacientu nosūt6īšanai uz izmeklēšanām.

Visi daudz maz normālie un kaut cik kvalificētie mediķi atrada citus darbus, palika tikai tie kurus neviens neņēma pretī, kuriem bija slinkums kaut ko meklēt, cerībā ka drīz kaut kas uzlabosies, vai tādi kuri silda rokas dažādos ceļos.

Tā ka šajā topikā paši parādījāt savu zināšanu līmeni!! Tirgus bābu līmenis.

te nu tu sabrauci auzās nedaudz.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

nu juus te par mediciinu esat safljuutiijuši zaļu...

taaks-

a)ja valsts uzstaada par prioritaati savu pavalstnieku veseliibu lai šamie straadaa un maksaa nodokļus- " kruto aparaatu " veel ir par maz. nu vai vismaz pietiek. bet taa kaa valstii ir mazs rocibas liimenis, maksas mediciina nav iespeejama.Taapeec valsts it kaa maksaa pacientu vietaa. bet paarsvaraa pacienti ir pensionaari un visaadi nabadzini kam naak ikgadeejaa DEAK virsuu .taa masa apeed " kvotu" kas buutu paredzeeta darbaspeeka aarsteešanai. iemesli tam ir vairaaki-

jebkurš rezidents ir tik švaki sagatavots ka nodarbojas ar hiperdiagnostiku (suuta uz maksimaali visiem iespeejamiem izmekleejumiem (kas maksaa naudu no valsts kases) ceriiibaa ka kaads pateiks priekšā kas slimniekam kaiš.) vecaakie koleeģi un darbaudzinaataaji rezidentam krāmē virsuu jo sev konkurentu audzeet neveelas un patiesiibaa pat cer ka šams sastraadaas suudus.

DEAK, gimenes aarsti un stacionaari arii miil pasutiit uz 3 burtiem- RTG... kameer pacients (parasti penša vai deģeneraats) sagaidiis rindu, meenesi no šamaa buus miers. Savaa 11 gadu praksee neesmu redzeejis nevienu kontrolaarstu no valsts kas skatiitos ko, kas un kaapeec nosuuta un ar ko mees tur nodarbojamies.

b)valstii šobriid reaali ir pieejama tikai neatliekama paliidziiba. bet ir un visai OK. kas attiecas uz gultaam- atkal nav nepieciešams tajaas aarsteet slodzes stenokardijas , vaskulaaras dabas herņas, spondilozes (kas iet zem t.s. " vecuma normas" ), toksiskas encefalopaatijas un citas " saslimšanas" kas saistiitas ar pacienta izveeleeto neveseliigo dziivesveidu un soliido vecumu. meegina ieviest maajas apruupi un ambulatoros pakalpojumus bet sabiedriiba veel nau gatava tam, ka slimniicas vietaa zaales maasiņa iešprice maajaa (un valsts nav gatava par to normaali maksaat)

c) algas ....... nu, tur ir visraibaak- ir viena dala speciaalistu kuru pakalpojumiem var noteikt cenu, un ir kuru nevar- taapeec ir labi atalgotie (ķirurgi, citi speciaalisti) un ne tik labi atalgotie. bet tas atalgojums var izpausties dažādi- kirurgs var saņemt savus nedaudzos ls par operaacijaam, bet paareejo naudu sahaltuureet citos veidos, jo kaa lai gan vadiitaajs to speciaalistu (un liimeni) pie sevis uztur, ja kaimiņš ir gatavs maksaat vai atļaut veel vairaak? tikai atļaujot kaut ko extra.Taapeec citiem paliek pabiras...

d)ko dariit?

nodot privatizaacijai visas valsts mediciinas iestaades izņemot taas divas kas fiziski atrodas pilsoņu un hipokraata ielaas. taas biida zinaatni un kraameejas ar sarežģītaam lietaam. paareejie kantori ir privaati no kuriem valsts peerk veseliibas apruupes pakalpojumu par fikseetu maksu. maaksi attiistiities- ok, nemaaki- ej pa burbuli... nevis ka valsts par vienu pacientu samaksaa 3x- par gultu un manipulaaciju, par jauno korpusu kuraa pacients atrodas un par glauno aparaatu uz kura pacientu izmeklee. privaatie piegaadaa valstij sarežģītus slimniekus ar kuriem paši netiek galā saliidzinoši nelielaas manipulaciju cenas deeļ, bet valsts tiek galaa no tantukiem kuri par katru cenu raujas pie profesoriem gailos vai strados.

Hau!

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

brmbrmm rakstīja:

Pirmais rakstīja:

i_edgars rakstīja: Pirmais, nu beidz kaut vienreiz tukši muldēt!! Tukšpauri.

dajoš pilnus ciparus????

pats ņaudi, ak visu paņem administrācija un slimnīcām atmet kapeikas...

kas tev traucē atvērt privātklīniku????

Šai sakarā (vienreiz agrāk jau to biju iemetis) - uldisb.wordpress.com/...

ko lai saka- katrs savam pakalpojumam uzliek savu cenu. vari piekrist vai nepiekrist. lielai slimniicai cenaa ir iekļauts daudz kas cits ar aci neredzams, bet mazam kolektiivam ir iespeeja panemt arii mazaakas naudas. tikai nevajag iedomaaties ka tas kantoris pa 199 ir 2x labaaks par to kurš 400...

tur ir nianses

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

pie iepriekšpēdējā-

e) sapirka tos glaunos aparaatus kaut vai Ludzaa labi zinot ka maasterplaanaa ir ierakstiits ka likvidees- tiiri aiz apsveeruma ka gan jau ka šitaadu naudu zemee neizmetiis... bet VM pti jau iepirkumu nogaranteeja...

f) pašreizeejai valdiibai JL bija visas kaartis rokaa lai kko mainiitu- bet vienigais ko panaaca - lai jau iepriekš zinaami likvideejamaa LIC nenopeerk meebeles. galvenais ir kaut ko buuvet- pouhj ko un cik daudz- šķibtiltu, akustisko koncertzaali vai jauno korpusu strados- pie kaajas... ministra uzdevums ir parakstiit konkursu ar attieciigajiem " partiju labvēļiem" .

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Sretsked, beidz muldēt par lietām no kurām nav ne vismazākās sajēgas.

Ozz, Tu tur vieminēji, ka es biku auzās iebraucu. Es sarakstīju to ko pats savām acīm redzi, tai slimnīcā , kura stāv likvidējamo sarakstā nu jau 10. gadu, kurai katru gadu kaut kas tiek "nogriezts". Tipa gan jau paši nosprāgs, un nevajadzēs ministreļiem aptraipīt savas roķeles ar rīkojuma parakstīšanu.

Oglasi cik ta saņem Rīgas ārsti, cik tūkstošus m2 mēslu katru dienu jāizmēž sanitārei?

To ka Lielpicānijā uzskata ka kaut kādas algas algas ir jāmaksā Rīgā, pārējā Latvijā var reizes mazāk maksāt, bet Latgalē var nemaksāt vispār.... to es jau sen zinu!

Tas ka no visas Latgales ir jāizmēž visi cilvēki (pardon bauri), arī ir skaidrs, jo ja atstāj pa Latgali tikai 2 slimnīcas, var teikt ka kaut kāda veselības aprūpes iespēja da jebkādā līmenī ir izbeigta. Pie kam atstājot tādas kuras jau šodien ir parādos līdz ausīm un kuru katru dienu bankrotēs (Daugavpils un Rēzekne).

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Joprojām es tev varu apgalvot,ka tas tavs bazars ir tirgus bābu līmeņa sarunas.

Nu tad nelasi! Kas Tev spiež to darīt?? Tā pat ne par vienu tematu Tu neko prātīgu nekad neko neesi pateicis. Viena pļurināšana.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

es taču neesmu vainīgs, ka tu esi kurls un stulbs, neko apkārt nedzirdi un nesaproti.

Šitais attiecas tieši uz Tevi!!!

jugasvilli, es nekad neesmu bijis mediķis un nekur to neesmu teicis!! Lasīt kad sāksi mācīties??

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Ozz rakstīja:

brmbrmm rakstīja:

Pirmais rakstīja:

i_edgars rakstīja: Pirmais, nu beidz kaut vienreiz tukši muldēt!! Tukšpauri.

dajoš pilnus ciparus????

pats ņaudi, ak visu paņem administrācija un slimnīcām atmet kapeikas...

kas tev traucē atvērt privātklīniku????

Šai sakarā (vienreiz agrāk jau to biju iemetis) - uldisb.wordpress.com/...

ko lai saka- katrs savam pakalpojumam uzliek savu cenu. vari piekrist vai nepiekrist. lielai slimniicai cenaa ir iekļauts daudz kas cits ar aci neredzams, bet mazam kolektiivam ir iespeeja panemt arii mazaakas naudas. tikai nevajag iedomaaties ka tas kantoris pa 199 ir 2x labaaks par to kurš 400...

tur ir nianses

??? Ko ??? Ko tu te muldi ! Kādu,nahren, cenu var uzlikt valsts apmaksāts ārstelis, kurš,redz, rindas kārtībā operēs pēc pusgada, bet, ja samaksā viņam ķepā, tad rīt ??

Re,pilsoņi,klasisks sapuvušās medicīnas sistēmas produkts. Pie tevis jau arī, iebāz halātiņā 10 ls un ej,kad vēlies uz caurskati,ne? Vismaz strados tā ir. Nebūsi tak sevišķi citāds, ja jau tā gudri spried ?

atkal sāc lamāties un izteikt nepamatotus apvainojumus tiklīdz kaut ko nesaproti?

adažu privatklīnika nestrādā ar valsts pasūtījumu (cik es zinu), viņi var veikt salīdzinoši ne pārāk dārgas un sarežģītas operācijas par nelielu cenu. Jo iestādes materiālā bāze ir maziņa, iespējas ir tādas kādas tās ir. Lielajās slimnīcās, kur ir neatliekamā palidzība, reanimācija utt pacientam nereti uzkrāmē virsū maksājumus par to, ka viņš vareetu izmantot reanimaaciju, transplantoloģiju utt... sava veida apdrošināšana tā teikt...

es par stradu caurskati neatbildu, atnāc pie manis ar desmitnieku- bonusaa dabuusi proktologa apmeklējumu.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Sretsked, beidz muldēt par lietām no kurām nav ne vismazākās sajēgas.

Ozz, Tu tur vieminēji, ka es biku auzās iebraucu. Es sarakstīju to ko pats savām acīm redzi, tai slimnīcā , kura stāv likvidējamo sarakstā nu jau 10. gadu, kurai katru gadu kaut kas tiek "nogriezts". Tipa gan jau paši nosprāgs, un nevajadzēs ministreļiem aptraipīt savas roķeles ar rīkojuma parakstīšanu.

Oglasi cik ta saņem Rīgas ārsti, cik tūkstošus m2 mēslu katru dienu jāizmēž sanitārei?

To ka Lielpicānijā uzskata ka kaut kādas algas algas ir jāmaksā Rīgā, pārējā Latvijā var reizes mazāk maksāt, bet Latgalē var nemaksāt vispār.... to es jau sen zinu!

Tas ka no visas Latgales ir jāizmēž visi cilvēki (pardon bauri), arī ir skaidrs, jo ja atstāj pa Latgali tikai 2 slimnīcas, var teikt ka kaut kāda veselības aprūpes iespēja da jebkādā līmenī ir izbeigta. Pie kam atstājot tādas kuras jau šodien ir parādos līdz ausīm un kuru katru dienu bankrotēs (Daugavpils un Rēzekne).

palasi ko es teicu par algaam- ja direktoram ir jāizšķiras starp cimperliigu anesteziologu un sanitari (Tavu radinieci, sorrii), tad izveele noteikti buus par labu ansteziologam. bez tam sanitaarei ir gruuti noteikt atalgojumu (iznestaas piiles, nomazgaataas drisas, telpu apjoms) utt. vienai dalai maasiņu ir liidziigi.

algas par slodzi(?) ko mineeji , nav iienaakumi pastaav piemaksas, ambulatorie pakalpojumi utt...tas ir veel vismaz 2x , atkal- kam nu ir...

btw kolēģe Ludzas slimniicaa pelnija 2x vairaak nekaa es Riigaa, privaataa kantorii..

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

neviens man tā arī nepateica cik maksā viena gultas diena (cik valsts maksā) un cik gultasdienas valsts iepērk gada laikā

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: neviens man tā arī nepateica cik maksā viena gultas diena (cik valsts maksā) un cik gultasdienas valsts iepērk gada laikā

man galvaa ir kkaadi cipari 11 ls + liidzmaksaajums , nu karoč 15 lati.bet kad tas bija-hvz.. bet šobriid plaanveida gultas vispaar ir tikpat kaa likvideetas, tikai neatliekamaas.

Valsts nepeerk konkreetu gultu daudzumu- parasti iestaadei ir zinaama summa par kuru var sniegt pakalpojumus. tiesa, summa variējās no gultu daudzuma slimniicaa. laikam tikai 08. gadaa nebija nekaadu ierobezojumu- valsts apmaksaaja visus slimniekus.

taapeec jau taa breeka, ka veel 2 gadi atpakal kvotu nebija vispaar un visi vareeja aarsteeties uz valsts reekina, bet tagad vairs nevar.

ja visu aarstnieciibas budzetu tiešām nobiidiitu pacientiem, nebuutu nekaadu probleemu, bet par to naudu veel grib celt strados jaunu korpusu, pabeigt gailos korpusus, veidot visaadas apvienosanas u.c. drazas. reaali tas piķis nenonaak ne liidz pacientam, ne liidz medikim. tas paliek kaut kur resnajaas drisaas (TP veseliibas ministreešana, otkatu celtnieki utt)

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

nezinu.ja lielslimnīcas preiskurantā stāv cipars 400,tad par tik arī to operāciju taisīs. Dakters nevar paprasīt,tikai informēt par izmaksām.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Sretsked, beidz muldēt par lietām no kurām nav ne vismazākās sajēgas.

Ozz, Tu tur vieminēji, ka es biku auzās iebraucu. Es sarakstīju to ko pats savām acīm redzi, tai slimnīcā , kura stāv likvidējamo sarakstā nu jau 10. gadu, kurai katru gadu kaut kas tiek "nogriezts". Tipa gan jau paši nosprāgs, un nevajadzēs ministreļiem aptraipīt savas roķeles ar rīkojuma parakstīšanu.

Oglasi cik ta saņem Rīgas ārsti, cik tūkstošus m2 mēslu katru dienu jāizmēž sanitārei?

To ka Lielpicānijā uzskata ka kaut kādas algas algas ir jāmaksā Rīgā, pārējā Latvijā var reizes mazāk maksāt, bet Latgalē var nemaksāt vispār.... to es jau sen zinu!

Tas ka no visas Latgales ir jāizmēž visi cilvēki (pardon bauri), arī ir skaidrs, jo ja atstāj pa Latgali tikai 2 slimnīcas, var teikt ka kaut kāda veselības aprūpes iespēja da jebkādā līmenī ir izbeigta. Pie kam atstājot tādas kuras jau šodien ir parādos līdz ausīm un kuru katru dienu bankrotēs (Daugavpils un Rēzekne).

tu taču netasies pārkrāsot savu skorpi, ja skaidri zini, ka jamam tūlīt uzkritīs egle

nafig vajaf rēzeknē slimnīcu?????? lai bomžiem būtu kur izgulēties????

ja jav naudas, tad klapējam ciet un nemokam drisu...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

11 lati gultasdiena???? parādi kur ir tik lēta viesnīca, kur pie gultas 5 minūtes diennaktī stāv māsiņa baltā halātā

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Ozz rakstīja: Dakters nevar paprasīt,tikai informēt par izmaksām.

no taa bloga neko nevar iisti saprast. kas taas par konsultaacijaam pa 60 ls un 2 meeneši rindaa? buus aitas, buus cirpeeji.maksas konsultaacija ir 30 ls max un uz sitiena, valsts apmaksaata- rindas kaartiibaa un par pacienta iemaksu 5 ls

principaa ja paši pacienti suudzeetos par pieprasiitajiem kukuļiem un neskaidrajaam izmaksaam , teiksim, knaabii, šmekulantiem atņemtu sertifikaatus un vieniigais ko šie vareetu dariit buutu braukt uz iiriju gliemežus ganiit.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: 11 lati gultasdiena???? parādi kur ir tik lēta viesnīca, kur pie gultas 5 minūtes diennaktī stāv māsiņa baltā halātā

man vecie papiiri darbaa, googles tante kaut ko par 17 ls izmeta ...

tur jau taa lieta ka slimniica vienmeer ir bijusi leetaaka par viesniicu, lai gan personaalu vajag 5x vairaak un 10x specifiskaaku.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

jugasvilli, Tu jau pats nekad neko nelasi!!! Izlasi vēl kādas 3 reizes, pirms piepļūtīt visu topiku, no kurienes es zinu par konkrētas slimnīcas algām.

Citiem - no pacienta gultas vieta tiek paģērēta atkarībā no tā kur slimnīca atrodas, un no tā kāds ir tās profīls.

Nu ja jau Rēzeknē nav vajadzīga slimnīca, tad Latvijā vispār nevajag medicīnu! Kārtējie Lielpicāni - Rīga un pārējie lauki.... tizleņu bars. Tak Tu bez tās Rēzeknes un pārējiem laukiem nosprāgsi!!

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Sretsked rakstīja: Dakters nevar paprasīt,tikai informēt par izmaksām.

no taa bloga neko nevar iisti saprast. kas taas par konsultaacijaam pa 60 ls un 2 meeneši rindaa? buus aitas, buus cirpeeji.maksas konsultaacija ir 30 ls max un uz sitiena, valsts apmaksaata- rindas kaartiibaa un par pacienta iemaksu 5 ls

principaa ja paši pacienti suudzeetos par pieprasiitajiem kukuļiem un neskaidrajaam izmaksaam , teiksim, knaabii, šmekulantiem atņemtu sertifikaatus un vieniigais ko šie vareetu dariit buutu braukt uz iiriju gliemežus ganiit.

Par 30ls max šoreiz Tu kļūdies.

Ir tāds kruts gastroenterologs Danilāns (pieņem Strados, iespējams, arī Linzerā). Maksas konsultācija pie viņa bija 50ls. Oficiālā cena

Sākumā likās dīvaini 50ls par 15minūtēm, bet nu visu cieņu onkam, kurš iedziļinājās problēmā un mēģināja atrast risinājumu.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Ozz, nu bet par ko ir runa?? Tieši par negodīgiem medicīnas darbiniekiem. Protams, ka vissliktākajā situācijā ir sanitāri un zemākais med personāls.

Tikai neesmu redzējis nevienu ģenerālstreiku no to darbinieku puses,kas liecina, ka tie cilvēki vai nu nejēdz vai nu negrib neko uzlabot. Vienīgi ko jēdz- paīdēt 'cik mums grūti'

No tevis ar esmu dzirdējis- kāds maita tas dakters,re kāds šim auto.

nedris...

taa mana replika bija veltiita ne-dakterim bet akcionaaram, kurš jau ir zem zemes, taa ka par šo faktu vari aizmirst. lai tev pielektu reizi par visaam reizeem paskaidroju- pienaaca klaat jauns akcionaars muusu privaataa iestaadee , šamam paraadijaas jauns Q8 taa vietaa lai nopirktu kaadu nebuut aparatuuru vai izremonteetu telpu . tur bija čomu buušanas.nezinu ko kurš ieguva, bet ar mediciinu tur nebija nekaada sakara.

1.. 2 3 4 5 6 7 8
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti