Nortel rakstīja: Pie mums remonspējīgs skaitās tāds, kurš var noteikt defektu un, ja tas ir novēršams uz vietas, to novērst vai sagatavot tā novēršanu līdz tehniskās palīdzības ierašanās brīdim.
afigetj!
un kutr juus taadus "defektu noteiceejus" atrodat? starp ekstrasensiem? virknee gadiijumu patreizi nodiagnosticeet probleemu - tas ir 90 procenti darba. pasham, ar vieglo gan, bijushas probleemas, ar kuraam servisos vechi klausoties tik galvas groziijushi - mol, nez, nez - jaajauc, jaamaina viss peec kaartas, ta jau redzees.
naacaas pasham rakties i mekleet -a ko padariit? nee, nu izdegushu spuldziiti vai salauztu piekares richagu un so jau var +/- nodiagnosticeet. bet nu kopumaa ir dafiga gadiijumu, kad +/- sakariigai diagnozes noteikshanai vajadziigs, es pat nezinu kas...
Bucefals rakstīja:
Man arī šitā pat gāja, tikai C1 kategorija. Līdz ar to es tā ka GAZiku varbūt varētu mēģināt remontēt. Kādu Mersi gan laikam tomēr labāk dotu profiņu rokās.
P.S. Draco iesaku labāk iet uz taksistiem!
da mehaanika ir mehaanika -ko tur maaceet skruuveet? man, galugalaa, ir oficiaali ieguuta ritoshaa sastaava remontatsleedznieka kategorija - iespeejams, tas i krutaak nekaa kaadam te c1 kursi astondesmitajos gados
a pa taksistu gan neieshu - neiederos es tais kolektiivos iisti. kaa saka, taksists - taa nav profesija, taa ir diagnoze...
sk. jaameklee taatad, varbuut veel kaadas +/- sakariigas vietas ir. gribaas vismaz kaadu gadu ar c kat pabraukaat, kaadu staazu un iemanjas ieguut, jo peec vieglaa a smago braukt - taa mazmaz nepierasti it -augsts, garsh, visos pagriezienos aste no visaam pusee jaavaktee, ka kaadu neaizkjer, uttp. nu i jaadomaa ar ko uz vecumdienaam nodarboties. IT kautkaa mazliet piegriezies, vajag kautko mieriigaaku, aciimredzot.
draco, Tu laikam esi apveltīts ar izcilu tupumu!
Pirms 10 skribelējumus raksti izlasi kas virs Taviem tekstiem ir rakstīts! Pilnīgi uz visu jau bija atbildes.
Ja sēdēsi grāvmalā un dročīsi, kamēr tavu auto lāpa citi, tikam Tu nesaņem ne kapeikas! Jo ātrāk gribēsi lai sataisa, jo vairāk kontrolēsi ko remontnieku dara un kā! Pie kam pats viņiem piepalīdzēsi.
Ir dažādi autoparku īpašnieki (un īpašniekeļi), vieni maksā kā par dīsktāvi - pabiras ne algu, citi nemaksā neko.
Pie tādiem īpašniekeļiem, kas iekāpj savā parketniekā un ar M aizjāj uz dīķi, parasti sakarīgi šoferi nestrādā vai ilgi neaizturas. T'ādus es jau esmu redzējis - rauc pieri un ļurina, ka vecākā mašīnā (vieglajā) par 3 gadi pat netaisās sēdēt, bet kad viss sāk jukt, izrādās šodien jau brauc ar 2. Golpu!!!!! Jo to "viņa" melno, gadu veco parketnieku banka jau ir nopārdevusi Skandināvijā.
var jau buut, ka esmu tups. viss pasaulee ir relatiivs. bet liidz tavam liimenim man veel krist un krist - gadu desmitiem, domaaju
remontatsleedzieku brigaadei, kuri tiek tureeti / noliigti ato remontam jaabuut normaaliem un adekvaatiem. ja nav speeju taadus atrast -nu tur kautko taalaak runaat i bezjeedziigi. domaaju, i_edgars, kad vinjam kompis nopliist, jeb tv, ar izsauc meistaru un "kopiigi" piedalaas remontaa. nerunaajot jau par to, ja vajadziiga mediciiniska iejaukshanaas kaadam no gjimenes biedriem - taa vien redzu i_edgaru operaaciju zaalee dodam padomus mikrokirurgam, un paarbaudot, vai jams veederaa kaadas skeeres vai izolenti nav aizmirsis. interesanta suga tie urlas tomeer -taadas diivainas domas jamiem briiziem, ka jautraak, nekaa anekdotes lasiit...
dekster, tu par urlaam kautko esi dzirdeejis? sheku, palasi ja maaki, daudz radnieciska atradiisi, domaaju...
lurkmore.ru/...
draco, šoreiz gan nokļūdījies!! Tieši man līdz Tavam tupumam ir jākrīt kā bezdibenī. Ja pats neko nejēdz, tad nevajag domāt ka visi ir tādi. Izbāz galvu no spundes cauruma un paskaties. nevienam nav tādi pajoļi vajadzīgi, kas sēdēs grāvmalā, dročīs un gaidīs kad šī vāģi aizvelk ar evakuatoru... un izrādījās tur kontrollampiņa bija jānomaina!
P.s. kompi, teļuku, veļasmašīnu, gludekli, veco maģi, pastiprinātāju utt taisu pats un neesmu saucis meistaru. pat tādu brīnumu daru ko Tu savā tukšajā paurī nespēj iedomāties - laboju skaļruņus.
tieshaam, taadu marazmu es shais laikos iedomaaties nebiju speejiigs. bet tev veel ir kur augt - pagaidaam tu tik remontee, naakoshais solis, domaaju buus "es pats uzkonstrueeju un no meeslainee atrastaam detaljaam savaacu veljasmashiinu, ledusskapi, auto, sievu, skaljrunjus, tv, gludeklu un magji."
taa ka taa vien turpini. mans laiks gan ir mazmaz veertiigaaks, lai ar taadaam fignjaam nodarbotos - ja cenas ir adekvaatas, es saluuzusha kraama vietaa labaak nopirkshu jaunu un ar garantiju, jeb nodoshu to remonteet cilveekiem, kas ar to naudu pelna. var protams, gandriiz visaa iebraukt pats un taisiit, bet tas reti atmaksaajas. taa ka lai punkjaini tiinji lielaas, kaa jamie visu dara "savaam rokaam", man no taa ne silts ne auksts. es censhos dziivee vadiities no racionalitaates...
bet nu anyway - veiksmi! kad pats ar pashtaisiitas viiles un pashtaisiita martena paliidziibu izgatavosi diizelja dzineeju, uzluudz gan uz pirmo palaishanu, lai varu ieveerteet
zoodaarzaa jau sen iistie meerkakji nedziivo, izskataas 
Hm, latvijā par spīti krīzei joprojām saglabājušies šitentie "mans laiks ir vērtīgāks" sliņķi?

Tad jau laikam latvijā nemaz tik slikti neiet

Te, apvienotajā karalistē lielākā daļa cilvēku arī ir tādi - savu profesiju kaut kā zina, par pārējajām jomām tupi sliņķi, tad nu var pabrīnīties, kādi viņiem te ir servisi - logu mazgāšanas, suņu staidzināšanas, suņu cirpšanas, musaru mazgātāji [izvelk musaru uz ielas un ar karčeri turpat izskalo

], dārznieki, zāles pļāvēji [ļoti labi izskatās kad pa mazu mauriņu močī četri veči ar pļāvējiem un viens ar trimmeri

] un vēl visādi liekēži, tik pietrūkst pakaļas atslaucīšanas serviss

Bet kam naudas nav tik daudz, bet laiks jau vienalga ir "vērtīgs", tiem pie mājām bieži vien ir tāds musars, kādu latvijā var ieraudzīt tikai ap bomāra mājām

Nee, draco, neej gan par shoferi uz lielas mashiinas straadaat, tas nav kompis, kam var nospiest restart vai sliktaakaa gadiijumaa shtepseli izraut. Remontspeejiigs noziimee to, ka, izbraucot taalaa reisaa, tev ir viss nepiecieshamais, lai noveerstu siikus defektus. Kaut arii baltaa kreklaa un shlipsee, bet zem benjkja tev ir kombinezons un tu vienmeer esi gatavs paliizt zem autinja un paskatiities, kas tur klab un vai to nevar noveerst uzreiz. Atgriezhoties garaazhaa, tu sapiipee ar shljesaru vasjku un aprunaajies par dzelzhiem, un izstaasti par visu, kas tev liekaas aizdomiigs remontnieku brigadierim. Ja kas, vari pateikt - labi, vechi, shito atstarpi es piereguleeshu, saaciet otraa pusee! Apmeeraam taa!