Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

recluse rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

uupis rakstīja:

msh rakstīja: Vārdu sakot izklausās tu mazliet pārspīlē Principā pat neizklausās pēc kaut kā jauna …

www.boot.lv/...

Nu re, par vēl vienu iemeslu vairāk nepirkt jaunas mašīnas...

It kā tu kādu būtu nopircis

Jaunu - bez nobraukuma, jaunu - nelietotu vai jaunu priekš sevis. Pirmo variantu diezgan nereāli, pārējie, katram var misēties.

P.S. Jāsarunā transports un jāved jaunais saab mājās.

Man ir treilis, tikai rampas jāsametina beidzot, ja varam uz nākamo nedēļu, varu aizvest. Uz kurieni vajag?

Rīgu, kaut rīt, pudeles nodevu, nauda ir, var notriekt saab-ā.

Varam arī tā, kaut kādas rampiņas ir, ja jau astru nobraucu, tad pavieglais saabs noiesies labi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

no VP FAQ: Sods tiek uzlikts vadītājam, bet to var samaksāt arī transportlīdzekļa turētājs (īpašnieks) vai jebkura cita persona, jāzina tikai protokola numurs.

Augstākās tiesas Senāta Administratīvo lietu departaments ir norādījis, ka administratīvā pārkāpuma protokols – paziņojums ir administratīvais akts, kas ir izdots attiecībā uz individuāli noteiktu personu – konkrētā transportlīdzekļa vadītāju, kurš ir zināms transportlīdzekļa īpašniekam.

LAPK 279.pantā noteikts, ka: „Lēmumu administratīvā pārkāpuma lietā var pārsūdzēt persona, par kuru tas pieņemts, kā arī cietušais.” Tātad transportlīdzekļa īpašnieks lēmumu var pārsūdzēt tikai tajā gadījumā, ja pārkāpuma izdarīšanas brīdī pats ir bijis vadītājs.

Ģeniāli izdomāts un tas vēl skaitās tiesiski Sodu uzliek tipa vadītājam, bet pārsūdzēt sodu var tikai melojot tiesai un apgalvojot, ka pats esi bijis pie stūres.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

un tajā brīdī no atvilknes parādās fleška, kurā augstas izšķirtspējas bilde ar vadītāja feisu

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

no VP FAQ: Sods tiek uzlikts vadītājam, bet to var samaksāt arī transportlīdzekļa turētājs (īpašnieks) vai jebkura cita persona, jāzina tikai protokola numurs.

Augstākās tiesas Senāta Administratīvo lietu departaments ir norādījis, ka administratīvā pārkāpuma protokols – paziņojums ir administratīvais akts, kas ir izdots attiecībā uz individuāli noteiktu personu – konkrētā transportlīdzekļa vadītāju, kurš ir zināms transportlīdzekļa īpašniekam.

LAPK 279.pantā noteikts, ka: „Lēmumu administratīvā pārkāpuma lietā var pārsūdzēt persona, par kuru tas pieņemts, kā arī cietušais.” Tātad transportlīdzekļa īpašnieks lēmumu var pārsūdzēt tikai tajā gadījumā, ja pārkāpuma izdarīšanas brīdī pats ir bijis vadītājs.

Ģeniāli izdomāts un tas vēl skaitās tiesiski Sodu uzliek tipa vadītājam, bet pārsūdzēt sodu var tikai melojot tiesai un apgalvojot, ka pats esi bijis pie stūres.

Kas traucē izdarīt tā,lai to sakārtotu? Ķipa, močīt pa pilsētu var +30, tas ir nekas, bet tiklīdz FR sods pienāk, tā uzreiz ir netiesiski

Iesūdzi Satversmes tiesā, Eiropas cilvēktiesību utt.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kas traucē izdarīt tā,lai to sakārtotu? Ķipa, močīt pa pilsētu var +30, tas ir nekas, bet tiklīdz FR sods pienāk, tā uzreiz ir netiesiski

Hmm... Nē - par +30km/h pienākas sods. Bet kādēļ nekādas sankcijas netiek piemērotas par pretējās puses likumpārkāpumiem?

Kas traucē sakārtot? Kad būs SO?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Hmm... Nē - par +30km/h pienākas sods. Bet kādēļ nekādas sankcijas netiek piemērotas par pretējās puses likumpārkāpumiem?

Kas traucē sakārtot? Kad būs SO?

Kad nodibināsim, es viens visu nevaru. Varu piedāvāt interesentiem kaut kad, teiksim, vakarā satikties pie piena glāzes un pārrunāt šo lietu.

0 0 Atbildēt

Kas traucē? Likums jāpieņem, kas legalizē un tad ievieš tos radarus, bet nevis pasniedz esošo situāciju, kā normālu. Man personīgi netraucē, bet smieklīgi lasīt tādus VP padomus.

Labojums močīt pilsētā ar +1, Vitronicprāt ir netiesiski

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kad nodibināsim, es viens visu nevaru. Varu piedāvāt interesentiem kaut kad, teiksim, vakarā satikties pie piena glāzes un pārrunāt šo lietu.

Viens nevari, bet kādam ir jāuzņemās galvenā vilcējspēka pienākumus - meklē domubiedrus, rezervē galdiņu pienam, un uz priekšu.

Kā jau iepriekš teicu, esmu gatavs atbalstīt, un no savas puses varu piedāvāt IT risinājumu komunikācijai ar sabiedrību.

Bet laikam visgrūtāk būs atrast "seju" - t.i. cilvēku, kas var kompetenti un politkorekti komunicēt ar sabiedrību, medijiem un zivtiņveidīgajiem. Vitronic ir uzskatāmi pierādījis, kāds NEDRĪKST būt sabiedrisko attiecību cilvēks

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: un tajā brīdī no atvilknes parādās fleška, kurā augstas izšķirtspējas bilde ar vadītāja feisu

Ļoti iespējams, un tad par "lomu spēlēm" esi smagi iekritis Provokācija.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Viens nevari, bet kādam ir jāuzņemās galvenā vilcējspēka pienākumus - meklē domubiedrus, rezervē galdiņu pienam, un uz priekšu.

Kā jau iepriekš teicu, esmu gatavs atbalstīt, un no savas puses varu piedāvāt IT risinājumu komunikācijai ar sabiedrību.

Bet laikam visgrūtāk būs atrast "seju" - t.i. cilvēku, kas var kompetenti un politkorekti komunicēt ar sabiedrību, medijiem un zivtiņveidīgajiem. Vitronic ir uzskatāmi pierādījis, kāds NEDRĪKST būt sabiedrisko attiecību cilvēks

Domubiedrus es tā uzstājīgi nemeklēšu. Ja kāds izrāda interesi un ir gatavs iesaistīties, tad jā, pierunāt negrasos, nevēlos pēc tam dzirdēt atsauksmes, ka esmu kaut kādu savtīgo projektiņu sabīdījis ( nu kā jau latviešiem patīk stumt sejā)

Fakts- jo mazāk iesaistīto cilvēku tiešajā pārvaldē, jo lielāka varbūtība, ka izdosies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

Kāpēc? Šajā gadījumā viņš ir cietušais, jo cits ar viņa auto pārkāpj noteikumus, par kuru viņam ir radušies zaudējumi.

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Attiecīgi,mana irdeja ir sekojoša- tiek dibināta nevalstiska organizācija,kuru dibina aktīvisti,kurus neapmierina bardaks dažādos valsts aparātos tieši satiksmes organizācijas ziņā. Var piesaistīt ES naudu( jāpapēta,kā tieši, bet biju seminārā par šo temu) . Tiek izveidots nelielc koordinācijas centrs, piesaistīti uz līguma pamata ieinteresēti juristi vai kas tamlīdzīgs, ir tālrunis, uz kuru var zvanīt par nejēdzībām. Nu un tad cilvēks apkopo šo info, viņam ir zinams, kam par konkrēto jautājumu adresēt vēstuli un tad notiek 'breinstorms'.

Apmēram šitā. Jo es ticu,ka mēs paši daudz ko varam panākt, tikai ir jādara. Jo tādam Leminkainen direktorelītim Jonasam negribēsies pakaļā atkal suņanaglu, ērtāk un vieglāk būs sakārtot zīmes uz ceļa.

Domājams, var izveidoties laba sadarbība ieinteresētu personu starpā/

Tikai pašā sākumā varu pateikt vienu, ja līdz tam nonāk, SO nedrīkst atšķaidīt ar lielu daudzumu kadru, jo tad tur salien visādi salašņas un visu sajāj.

Man čomam (vai viņa draudzenei) jau gadiem ir SO "Satiksmes drošības biedrība", kura viņam cik zinu nafig nav vajadzīga. Ja viņam nopogās sibolisku piecīti, domāju, ka viņš labprāt pārrakstīs to organizāciju uz kādu, kas reāli kko gribēs izdarīt.

0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja:

Man čomam (vai viņa draudzenei) jau gadiem ir SO "Satiksmes drošības biedrība", kura viņam cik zinu nafig nav vajadzīga. Ja viņam nopogās sibolisku piecīti, domāju, ka viņš labprāt pārrakstīs to organizāciju uz kādu, kas reāli kko gribēs izdarīt.

Nu... Drīzāk jau viņiem jāpiemaksā par atbrīvošanu no SO nastas. Jaunu piereģistrēt ir vienkāršāk un drošāk

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Attiecīgi,mana irdeja ir sekojoša- tiek dibināta nevalstiska organizācija,kuru dibina aktīvisti,kurus neapmierina bardaks dažādos valsts aparātos tieši satiksmes organizācijas ziņā. Var piesaistīt ES naudu( jāpapēta,kā tieši, bet biju seminārā par šo temu) . Tiek izveidots nelielc koordinācijas centrs, piesaistīti uz līguma pamata ieinteresēti juristi vai kas tamlīdzīgs, ir tālrunis, uz kuru var zvanīt par nejēdzībām. Nu un tad cilvēks apkopo šo info, viņam ir zinams, kam par konkrēto jautājumu adresēt vēstuli un tad notiek 'breinstorms'.

Apmēram šitā. Jo es ticu,ka mēs paši daudz ko varam panākt, tikai ir jādara. Jo tādam Leminkainen direktorelītim Jonasam negribēsies pakaļā atkal suņanaglu, ērtāk un vieglāk būs sakārtot zīmes uz ceļa.

Domājams, var izveidoties laba sadarbība ieinteresētu personu starpā/

Tikai pašā sākumā varu pateikt vienu, ja līdz tam nonāk, SO nedrīkst atšķaidīt ar lielu daudzumu kadru, jo tad tur salien visādi salašņas un visu sajāj.

Super..... Man tirzā ir skabarga.... Vai kāds nebūtu ar mieru par piecīti to skabargu man izvilkt un iespraust sev????

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Ir laba doma - Džeriņš - advokāts, kas jau sen ņemas ar visādiem auto"pārkāpumiem"!

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Seene rakstīja:

Ir laba doma - Džeriņš - advokāts, kas jau sen ņemas ar visādiem auto"pārkāpumiem"!

aha. par 16ls piedāvā pārsūdzēt 5ls protokolus

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Seene rakstīja:

Nē, Džeriņu kā seju nevajag. Kā piesaistītu juristu-iespējams. Lai gan, ir zināmi tādi vīri, kuri rok tā klusi un smuki. Ne jau Džeriņa skaļums ir tas labākais.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Seene rakstīja:

Nē, Džeriņu kā seju nevajag. Kā piesaistītu juristu-iespējams. Lai gan, ir zināmi tādi vīri, kuri rok tā klusi un smuki. Ne jau Džeriņa skaļums ir tas labākais.

+1

Džeriņš jau sen sevi ir diskreditējis ar nekorektu rīcību. Lai panāktu kārtību, ir jācīnās pret curumiem likumos, nevis tos jāizmanto, lai izvairītos no soda par penītiem pārkāpumiem. Tas ir pavisam cits virziens.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Seene rakstīja:

+1

Džeriņš jau sen sevi ir diskreditējis ar nekorektu rīcību. Lai panāktu kārtību, ir jācīnās pret curumiem likumos, nevis tos jāizmanto, lai izvairītos no soda par penītiem pārkāpumiem. Tas ir pavisam cits virziens.

Man ir tāds cilvēks zināms, kurš ir no tā augstākā plaukta visās nozīmēs.

PS. Šeit neminēšu uzvārdu, klātienē.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Seene rakstīja:

+1

a tas cilvēks zina par tavu vēlmi iesaistīt jamo tavās avantūrās

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Skatos un brīnos - jau 121 lapa piepļūtīta! Nupat 3 dienas pavizinājos pa Igauniju - radari ik pa apm. 10-30 km, brīdinājuma zīmes, tauta brauc normāli, apm. uz 100-120, pie radariem piebremzējot. Interesanti - viņiem arī tāda pat šūmēšanās? Varbūt dzīvokļu zagļiem arī vajadzētu sākt šūmēties - kāpēc nav pieejamas atslēgas redzamā vietā? Jo noziedznieks paliek noziedznieks - pārkāpi likumu, noteikumus - saņem sodu. Mūsu tūdaliņiem kārtējā skaudības lēkme - vitroniks iedzīvojās nelikumīgi. Jo reizēm slēpj radarus aiz staba. Un ko jūs teiktu, ja valsts būtu izgrūdusi pāris -trīs miljonus, pie tam vēl samaksājot bankai papildus kādu pusmiljonu jūsu, nodokļu maksātāju naudas? Ja kāds vispār Latvijā godīgi maksā nodokļus, ja nu vienīgi valsts iestādēs strādājošie. Dibiniet mierīgi savas biedrības noziedzības aizstāvēšanai, to biedrību vienīgā jēga un ideoloģija ir prasta skaudīiba! Esmu runājis! Un pie kājas man noziedznieku centieni slēpt savus nodarījumus, es par savējiem esmu gatavs atbildēt bez ierunām.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Reku viens noziedznieks jau gudri izrunājās - jeb es esmu kaut ko palaidis garām un ikaunijā atļautais ātrums ir nevis 90 bet augstāks?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Seene rakstīja:

+1

a tas cilvēks zina par tavu vēlmi iesaistīt jamo tavās avantūrās

Vari atslābināties, klasiskais sūnu ciema bāleliņ.

0 0 Atbildēt

Nebrīnīšos, ja Liepājas tusnis būs uzdarbojies nra.lv/...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kas ir Liepājas tusnis un kāds sakars tām mašīnām ar šo tofiku - vai degot tās pārkāpa ātrumu vai arī aizdegās pēc pabraukšanas garām fotoradaram?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti