Saņēmu atbildi ar atvainošanos par šādu situāciju, izskaidriojumu, cik viņiem svarīgi neradīt traucējumu utt un solījumu sazināties ar Latvijas uzņēmuma nodaļas vadību un izveikt darbības.
nekā personīga.... bet vai tās nejēdzīgās zīmes pazuda????
Atbilde atnāca tikai šo pēcpusdien. Neesmu bijis aplūkot.
Es domāju, var panākt to,ka zīmes pazūd, jo ir infa no ceļu būvētājiem,ka par to drāž.
es iešu par liecinieku, ka tu biji šoferīc... tikai biji tā pievilcis mūli, ka ņiuhjā nerubīji fišku
Un kāds pierādīs, ka tajā laikā biju citur... Jaunajā Googles StreetView jau sevi atradu. Ko tad? Gaidīsim Deksteru ciemos ar sausiņiem?
Kaut ko tādu vēl var darīt, ja mērķis ir izmuhļīties un tikt vaļā no soda. Bet ne jau tad, ja apzināt ej uz cīņu par taisnību - t.i. publiski pierādīt sistēmas nelikumības.
Man Dekstera ideja par SO patīk krietni vairāk
Paga paga.... Tu gribēji oficiāli palasīt fotoradaru slepeno instrukciju..... Ne jau es.... Es esmu lasījis
Es tev tikai piedāvāju IESPĒJU...
Neoficiāli arī es esmu lasījis. Un oficiālu iespēju tu nepiedāvā.
Oficiāli palasīt papīru ko jau ir lasījis???? Panākt to, ka ātrumu nekontrolē dzelži? Lai mentiem izdala fēnus atpakaļ??? Kas šim nepatīk? Tas, ka oficiāli soda par izdarītu pārkāpumu??? Vai jams gribēja konkursā startēt un bija gatavs bez maksas izvietot fotoradarus un tikai tajās vietās, kur visiem liekas, ka nevar iztikt bez... Un to visu par 29 pročiem no nomaksātajiem sodiem?
Tā arī jams nav pateicis ar kuru satversmes pantu vai sāba lietotāja manuāļa punktu ir pretrunā piestādītie fotorēķini....
P.N. Pirmajam personīgi ir pārliecība, ka jācīnās nevis ar fotokastēm, bet gan ar tilzliem ātrumierobežojumiem....
DekstersFF rakstīja: Jo,manuprāt, situācija ir jābūt šāda- brauc CP ekipāža, redz zīmi 70 un 'uz ceļa strādā'. Bet neredz,.ka kāds strādātu. Tād CP ekipāža par to ziņo,kam jau jāziņo un firma saņem 'pizduļeju' par šitādu te figņu.
Vai ne tā?
konkrēti norvēģijā.... laikā kad uz ceļa neviens reāli nedarbijas, tad zīmes ir sagrieztas sāniski - ar bildi pret mežu...
bet nu ko nu mēs... mēs jau airopas zavienībā
Tad kāpēc mēs nevaram panākt to,lai tās zīmes arī pie mums pagriež pareizi? Jāsaprot vienreiz,ka nenāks mums norvēģi un negriezīs tās zīmes. Ja atbildīgie nevar to paveikt, tad viņiem tas ir jāpiespiež izdarīt.
DekstersFF rakstīja: Attiecīgi,mana irdeja ir sekojoša- tiek dibināta nevalstiska organizācija,kuru dibina aktīvisti,kurus neapmierina bardaks dažādos valsts aparātos tieši satiksmes organizācijas ziņā. Var piesaistīt ES naudu( jāpapēta,kā tieši, bet biju seminārā par šo temu) . Tiek izveidots nelielc koordinācijas centrs, piesaistīti uz līguma pamata ieinteresēti juristi vai kas tamlīdzīgs, ir tālrunis, uz kuru var zvanīt par nejēdzībām. Nu un tad cilvēks apkopo šo info, viņam ir zinams, kam par konkrēto jautājumu adresēt vēstuli un tad notiek 'breinstorms'.
Apmēram šitā. Jo es ticu,ka mēs paši daudz ko varam panākt, tikai ir jādara. Jo tādam Leminkainen direktorelītim Jonasam negribēsies pakaļā atkal suņanaglu, ērtāk un vieglāk būs sakārtot zīmes uz ceļa.
Domājams, var izveidoties laba sadarbība ieinteresētu personu starpā/
Tikai pašā sākumā varu pateikt vienu, ja līdz tam nonāk, SO nedrīkst atšķaidīt ar lielu daudzumu kadru, jo tad tur salien visādi salašņas un visu sajāj.
uupis rakstīja: No 2015. gada amīši liks savos drapakos melnās kastes (obligāti) un tad nevadzēs pat fotoradarus. Visi ātrumpārkāpumi būs kā uz delnas.
uupis rakstīja: No 2015. gada amīši liks savos drapakos melnās kastes (obligāti) un tad nevadzēs pat fotoradarus. Visi ātrumpārkāpumi būs kā uz delnas.
Cik saprotu ka vēl iet šķēpu laušana par to kādi parametri būs obligāti – airbagu nostrāšanas laiks, benzina sūkņa atslēgšanās laiks, āra temperatūra, salonona t°, bremzes, ātrums, apgriezieni, logu tīrītāji, dzeses t°, utt. utjp.
Vārdu sakot izklausās tu mazliet pārspīlē Principā pat neizklausās pēc kaut kā jauna - pat manam audī, ja to iznīcinātu, respektīvi ja darbojoties pazustu strāva, spidometrs un tahometrs paliktu savās pozīcijās un pulkstenis pēc strāvas atjaunošanas rādītu iepriekšējo laiku, te izklausās ka jeņķi taisās pievienot vēl dažas fīčas un to piefiksēšanu, respektīvi šie izdomājuši ka 30 gadu laikā kaut kādam progresam arī ir jānotiek
gan jau gudri puiši par nelielām naudām tās melnās kastes mācēs pareizi pārprogrammēt. galu galā autiņus pārdodot arī tas būs svarīgi, lai tur nebūtu pilns ar crash logiem
anonimikis rakstīja: gan jau gudri puiši par nelielām naudām tās melnās kastes mācēs pareizi pārprogrammēt. galu galā autiņus pārdodot arī tas būs svarīgi, lai tur nebūtu pilns ar crash logiem
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .