DekstersFF rakstīja: Nez kur tad Seene, ka tik nav šo kāds FR nofotografējis.
Moš Jams ir tas LAMBa Zvirbulis, kurš tagad saņems otkatu par idejas - fisētais maksātājs vitronicam...
DekstersFF rakstīja: Nez kur tad Seene, ka tik nav šo kāds FR nofotografējis.
Moš Jams ir tas LAMBa Zvirbulis, kurš tagad saņems otkatu par idejas - fisētais maksātājs vitronicam...
DekstersFF rakstīja: VArbūt viņš ir ekskursijā USA ? www.apollo.lv/...
Nebūs. Tik līkrocīgi šāvēji var būt tikai jeņķi...
Ja jau audi, tad kautkāds iebraucējs-melnstrādnieks. Moška msh pārmeties pāri ūdenim.
Beidzot Seene uzsācis reālu darbību.
DekstersFF rakstīja: www.apollo.lv/...
Beidzot Seene uzsācis reālu darbību.
Te nu tu maldies. Es cenšos nepārkāpt likumus un nevienu arī neaicinu to darīt.
Cita lieta - sākoties jaukam laikam un veloizbraucieniem ir doma savai drošībai lietot atstarojošo vesti un reizēm kaut kur piestāt atpūsties. Pasēdēt... Nesteidzīgi apēst kādu ābolu... Iespējams padiskutēt ar kādu, kam ir iebildumi pret sēdēšanu.
Varbūt vitroniks grasās uzstādīt ginesa rekordu stacionāro radaru uzstādīšanas ātrumā? 110 gab 2 nedēļās!
sarashkins rakstīja: Varbūt vitroniks grasās uzstādīt ginesa rekordu stacionāro radaru uzstādīšanas ātrumā? 110 gab 2 nedēļās!
Vispār jau džeki no "LEC" jau pērnajā mēnesī 100% garantēja - netiks uzstādīti laikā.
recluse rakstīja:
sarashkins rakstīja: Varbūt vitroniks grasās uzstādīt ginesa rekordu stacionāro radaru uzstādīšanas ātrumā? 110 gab 2 nedēļās!
Vispār jau džeki no \"LEC\" jau pērnajā mēnesī 100% garantēja - netiks uzstādīti laikā.
Vakar un šodien stāda 1. latvijas stacionāro FR pie D-tilta.
Bet Vitronikam viss pohju, ka nepaspēs, jo www.delfi.lv/... Cik noveroju, tad tie sadarbības partneri neizskatījās diez ko samobilizējušies FR stādīšanai. Viss notika kā parasti- viens rok pieci skatās un dod padomus.
CRDI rakstīja:
recluse rakstīja:
Vispār jau džeki no "LEC" jau pērnajā mēnesī 100% garantēja - netiks uzstādīti laikā.
Vakar un šodien stāda 1. latvijas stacionāro FR pie D-tilta.
Bet Vitronikam viss pohju, ka nepaspēs, jo www.delfi.lv/... Cik noveroju, tad tie sadarbības partneri neizskatījās diez ko samobilizējušies FR stādīšanai. Viss notika kā parasti- viens rok pieci skatās un dod padomus.
Sadarbības partneriem jau nav nekāda līguma līdz 20. maijam... Tā ir tikai Vitronic problēma.
Man jau izskatās tā- kāda problēma, ka uztādīs mazliet vēlāk? Nav jau pirmā reize,kad atliek termiņus. Mazliet pārrēķinājās,un?
Uzliks pēc 3 mēnešiem, arī labi, neviens no tā necietīs.
DekstersFF rakstīja: Man jau izskatās tā- kāda problēma, ka uztādīs mazliet vēlāk? Nav jau pirmā reize,kad atliek termiņus. Mazliet pārrēķinājās,un?
Tu savu kūdru arī piegādā pēc 3-6-300... mēnešiem?! Pasūtītāji nebļauj?
Man tāds jautājums - kas šajā gadījumā mainīsies no pasūtītāju bļaušanas? No līguma laušanas? Radari būs ātrāk? Drīzāk otrādi - tos šogad vispār neuzliks.
Un izskatās, ka arī tāds ir visu šo brēcēju mērķis. Noraut projektu, lai neuzliek vēl pāris gadus.
anonimikis rakstīja: Man tāds jautājums - kas šajā gadījumā mainīsies no pasūtītāju bļaušanas? No līguma laušanas? Radari būs ātrāk? Drīzāk otrādi - tos šogad vispār neuzliks.
Un izskatās, ka arī tāds ir visu šo brēcēju mērķis. Noraut projektu, lai neuzliek vēl pāris gadus.
piekrist
Man šķiet, ka tas jau vairāk ir izvērties par principa jautājumu. Pirmkārt, ja līgumu lauzīs, tad ir cerība, ka, noslēdzot to ar nākamo izpildītāju, slēdzēji varētu mācīties no kļūdām un pavilkt deķīti vairāk uz valsts pusi. Otrkārt, varētu būt cerība, ka, izrietot no izdevīgāka līguma, arī nākamais izpildītājs varētu uzvesties pienācīgāk.
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Man jau izskatās tā- kāda problēma, ka uztādīs mazliet vēlāk? Nav jau pirmā reize,kad atliek termiņus. Mazliet pārrēķinājās,un?
Tu savu kūdru arī piegādā pēc 3-6-300... mēnešiem?! Pasūtītāji nebļauj?
Nē, nebļauj gan. Tu arasti visu spēj izpldīt laikā? Nu tā, precīzi precīzi? Ir dažādi gadījumi, dažādi apstākļi. Līgumā paredzētais termiņš ne vienmēr garantē izpildi laikā un tāpēc ir sadaļa par strīdu izskatīšanu.
Tā lūk.
Visu?! Esmu jau piemirsis - kad tos stacionāros krāmus solīja - oktobra otrajā pusē? Tu arī ar savu kūdru pusgadu pēc piegādes termiņa neko nedari un pēc tā pusgada sāc beidzot ar lāpstu lādēt fūri, nu ķipa varbūt pēc dažiem mēnešiem būs piegruzīta?
msh rakstīja: Visu?! Esmu jau piemirsis - kad tos stacionāros krāmus solīja - oktobra otrajā pusē? Tu arī ar savu kūdru pusgadu pēc piegādes termiņa neko nedari un pēc tā pusgada sāc beidzot ar lāpstu lādēt fūri, nu ķipa varbūt pēc dažiem mēnešiem būs piegruzīta?
Šis nu galīgi bija puņķaini, noklausījies, ko smird lielie lempji un smirdi pakaļ?
Vispār jau jautri,kad cilvēks ar 8 klašu izglītību, kurš strādā pa melno un sapņo par šrotiem, izsaka varenas atziņas par juridiskām tēmām un firmu darbību.
Gaidu stacionāro FR uz Daugavas ielas Mārupē pie krusta ar Liliju ielu, tur to baigi vajag.
msh rakstīja: Visu?! Esmu jau piemirsis - kad tos stacionāros krāmus solīja - oktobra otrajā pusē? Tu arī ar savu kūdru pusgadu pēc piegādes termiņa neko nedari un pēc tā pusgada sāc beidzot ar lāpstu lādēt fūri, nu ķipa varbūt pēc dažiem mēnešiem būs piegruzīta?
nu tu galīgi Grāmatu neesi redzējis, bet Viedoklis ir.... pats esmu redzējis kā vadonis ar lāpstiņu piemet lielo fūri nepilnās 12 minūtēs (ar visu pieparkošanos pie čupas)
Pirmais rakstīja:
nu tu galīgi Grāmatu neesi redzējis, bet Viedoklis ir.... pats esmu redzējis kā vadonis ar lāpstiņu piemet lielo fūri nepilnās 12 minūtēs (ar visu pieparkošanos pie čupas)
22 min
Tiem kas paspējuši izbaudīt FR soda burvību jautājums: vai sodīšanas fakts uzrādās e-cssd lapā? Ir aizdoma par veiksmīgu fotosesiju nedēļu atpakaļ, bet nav ne vēstules, ne arī e-cssd.lv uzrādās. Kur vēl var noskaidrot?
Pirmais rakstīja:
Ar šito 12 minūtēs www.cenuklubs.lv/... ? Tad jau deksters ir supermens un viņa nonstopa pļūtīšanai ir pamats un attaisnojums
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .