Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Kāds tiem sakars ar manā īpašumā vai valdījumā esošu īpašumu?
Ja nezini, kurš lieto tavas mantas un nespēj panākt lai tās lieto atbilstoši noteikumiem vai par pārkāpumiem maksā - tā ir TAVA PROBLĒMA, idiņ!
Nē idiņ, TAVA problēma ir nespēja apjēgt, ka likumā ir paredzēts, ko nedrīkst darīt. Un tikai par šādām darbībām pienākas sods. Savukārt tu aiztāvi ideju, ka jāsoda ir ikvienu, kas spēj sodu samaksāt - neatkarīgi no tā, vai pārkāpums ir izdarīts, vai nē.
(cenzēts), (cenzēts) kur idiņ es rakstu, ka jāsoda ikvienu, kas var maksāt, neatkarīgi no tā izdarīja pārkāpumu vai nē?
Citātu studijā!
Es rakstu , ka katram kam patīk dzert šņabi un reibt būtu jāpatīk arī par to maksāt! Nevis vienmēr dzert uz sveša rēķina!
Neesi mēģinājis pārdot mašīnu un to nepārrakstī un pēcāk taisīt lielas acis par cita sava auto nelaišanu pie skates?
Ja kāds ar Tavu īpašumu pārkāpj - tad lai arī sedz skādi, ja vien var. Ja nevar, vai ir šaubas, ka tas, kam dosi savu lamatu ir vecis (pareizāk ņuņņa), kas par saviem darbiem nespēj atbildēt - NEDOD TO MAŠĪNU!
Normāli čaļi, ja ir nofočējušies ar svešu auto, nometuši, ne tur, kur pienāktos, nekurnot samaksā un uzvedas kā vīri, nevis sāk spriedelēt - tu īpašnieks es vaģila, tavs auto skrēja tik fiksi es nemaksāšu utt Pārkāpuma taču nebija, ko tur īdi...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .