DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Cīnos par to, lai tiktu piemēroti likumīgi FR sodi.
Kā tu to dari? Piržot iekš iAuto?
Katrā gadījumā aktīvāk, nekā tu savu likumpārkāpumu aizstāvju SO dibini.
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Nu tak vari nosaukt piemēru?
Agrāk šajā tofikā viņš vismaz pāris reizes ir tos tavus piemērus nosaucis. Pameklē tikai.
Seene rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Pļā, es tak jau rakstiju par tav variantu numur viens - menti man protokola vietā sūta cedeli ar pieprasījumu, ķipa kas bija pie stūres???? Es atbildu - man liekas, ka sēne bija pie stūres.... Menti sūta cedeli tev... Tiesu izpildītājs apķīlā dīzeļsābu.... Un vēl uzliek bonuspunktus.... Un visi ir pārlaimīgi....
Es pierādu mentiem, ka tajā laikā vispār esmu bijis ārpus valsts un Pirmais tālāk diskutē ar tiesnešiem krimināllietas ietvaros...
Nez kādēļ igauņi un vācieši ar šādu sistēmu tiek galā...
un ja nepierādi????
p.n.
vai arī tavs darbinieks pierāda, ka tajā laikā gulēja gultā pie mīļākās
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
sēne cīnās pret radariem 10 reizes aktīvāk kā vadonis dibina SO
p.n.
pokui cik posti ir iekš īauto ar nulli to sareizinot sanāk nulle
Pirmais rakstīja:
sēne cīnās pret radariem 10 reizes aktīvāk kā vadonis dibina SO
p.n.
pokui cik posti ir iekš īauto ar nulli to sareizinot sanāk nulle
Diezgan precīzi tev kļūdas pēc ir sanācis. Tā kā līdz šim vēl neesi pamanījis, ka necīnos pret radariem, nejauši ir izdevies pateikt kaut ko atbilstošu
Pirmais rakstīja:
un ja nepierādi????
p.n.
Ja nepierādu, samaksāju tavā vietā 10Ls. Ja pierādu, tev saulīte rūtaina... Esi gatavs pamēģināt ar šādām likmēm?
Seene rakstīja:
Pirmais rakstīja:
un ja nepierādi????
p.n.
Ja nepierādu, samaksāju tavā vietā 10Ls. Ja pierādu, tev saulīte rūtaina... Esi gatavs pamēģināt ar šādām likmēm?
protams, ka esmu un ne tikai es vienīgais
vispirms tikai tev vajag nokārtot savu daļu - janākt lai man sūta nevis soda kvīti, bet pieprasījumu
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Bet runājot par seeni - ja darbinieks ir parakstījis transporta pieņemšanu un lietošanas nosacījumus un tos neievēro tad tas ir PIETIEKAMS pamats viņam izteikt rājienus un atlaist. Jā tas nav ātri. Nu un - kretīniem, kas pārkāpj un ietiepjas maksāt par to ir jāzina sava vieta.
Ja neievēro, tad tā var mēģināt. lai gan kā jau KSI teica, tas var tiesai nelikties pietiekams arguments. Bet ko darīt ja IEVĒRO? Atceries, ka Alločkas izsniegs papīrs, kurš ir pretrunā ar darbinieka apgalvojumu, nav nekāds pierādījums pārkāpumam.
Šo to var mēģināt risināt ar GPS sistēmu uzstādīšanu. Bet kā rāda līdzšinējā pieredze - GPS sekošanas sistēmas izdruku tiesa uzskata vien par informatīvu un labākajā gadījumā uz tās pamata pieņem, ka lietā pastāv šaubas, kas tulkojamas par labu privātpersonai. Tajā pat laikā pasakot, ka GPS dati nav nekādi atzīti kā pilnvērtīgs pierādījums.
Bet ja Tavs darbinieks atzīts, ka tas ir viņš, tikai nav neko pārkāpis - viņš tak var iet un sodu apstrīdēt? Kur problēma?
P.S.
Un kā agrāk apstrīdējās miliča nofēnotais ātrums?
Pirmais rakstīja:
Seene rakstīja:
Pirmais rakstīja:
un ja nepierādi????
p.n.
protams, ka esmu un ne tikai es vienīgais
vispirms tikai tev vajag nokārtot savu daļu - janākt lai man sūta nevis soda kvīti, bet pieprasījumu
Interesanti gan zināt, kā un kas tieši manīsies ja uz esošā soda protokola būš virsraksts - Pieprasījums nosaukt auto vadītāju!
Tikai un vienīgi vairāk papīru.... Latvijas pasts lec gaisā un sit plaukstas!
Palaidniex rakstīja:
Ar piedzīti pie mašīnas loga
msh rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Bezmaz sanāk ka lielākais cepiens ir par to, ka nevar vairs atpirkties...
Kauty gan - mazais piecītis milicim Gaidim Kukulim par aklumu bija ok, bet lielais trīnītis Figtronics kabatā ir slikti?
Palaidniex rakstīja:
Interesanti gan zināt, kā un kas tieši manīsies ja uz esošā soda protokola būš virsraksts - Pieprasījums nosaukt auto vadītāju!
Tikai un vienīgi vairāk papīru.... Latvijas pasts lec gaisā un sit plaukstas!
Interesanti gan... Vai kaut kas mainās no tā, ka policija noskaidro un soda vainīgos vai ne? Var būt vispār atceļam tādu iestādi, kā policija - arī par citiem pārkāpumiem tak var no(iz)rēķināties privātā kārtā?! Kam mums šitā tērēt nodokļu maksātāju naudu?
Dafai ļaujam Evoram iekasēt naudu par parka zālītes izmīdīšanu (lasi - atrašanos parkā) u.t.t.
Palaidnieks - vienā brīdī konceptuāli esi Ok, brīžiem iespītējies tehniskos sīkumos.
«Vainīgs, maksā, pofig kā» ir tāds tirgus tantuku līmenis.
Ja mēs gribam kaut nedaudz sapņot par tiesisku valsti, kur visiem ir vienādas tiesības un ir nesvarīgi, cik ciets/despotisks ir boss pret darbiniekiem, tad ir nepieciešams, lai tas papīrelis tomēr saucas "pieprasījums", un Latvijas pasts var tikt izmantots šādai komunikācijai.
Ar laiku, cerams, izplatīsies e-dokumenti un e-paraksti, tad arī Latvijas pasts vairs nevārīsies.
Palaidniex rakstīja:
msh rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Bezmaz sanāk ka lielākais cepiens ir par to, ka nevar vairs atpirkties...
Kauty gan - mazais piecītis milicim Gaidim Kukulim par aklumu bija ok, bet lielais trīnītis Figtronics kabatā ir slikti?
Ja tev skaidri un gaiši uzraksta, ka cepiens ir par to, ka netiek noskaidrots un sodīts vainīgais, kā arī piedāvā sistēmu papildināt ar soda punktiem, lai varētu patiešām izķert tevis tik ļoti nīstos "pārkāpējus recidīvistus", joprojām izrādās, ka tev prātā tikai kukuļdošana... Gadījumā pates neesi recidīvists?
Galvenais cepiens, izskatās, lai tik kāds nevārās
Biedris ksi grib dzīvot komuņizmā?
DekstersFF rakstīja: Galvenais cepiens, izskatās, lai tik kāds nevārās
Tūdaliņš Deksters nespēj atšķirt godīgu peļņu no otkata nodrošinātas uzvārīšanās.
Seene rakstīja:
Tūdaliņš Deksters nespēj atšķirt godīgu peļņu no otkata nodrošinātas uzvārīšanās.
tev ir ziņas par otkatiem?
huļiš tu sēdi uz olām, marš uz prokuratūru
KSI rakstīja: Palaidnieks - vienā brīdī konceptuāli esi Ok, brīžiem iespītējies tehniskos sīkumos.
Ja mēs gribam kaut nedaudz sapņot par tiesisku valsti, kur visiem ir vienādas tiesības un ir nesvarīgi, cik ciets/despotisks ir boss pret darbiniekiem, tad ir nepieciešams, lai tas papīrelis tomēr saucas "pieprasījums", un Latvijas pasts var tikt izmantots šādai komunikācijai.
Ar laiku, cerams, izplatīsies e-dokumenti un e-paraksti, tad arī Latvijas pasts vairs nevārīsies.
Ok - tad jādara lai tas viss ir diferencēti pareizi - sodi lai ir stingrāki (lasi dārgāki), jo personas noskaidrošana un piedzīšana no "maksātnespējīga" vaģilas arī izmaksā naudu.
Man nekas nav pretī soda punktiem arī par fotoprotokolu, tikai ka tik tas pats seene, pēc savām izmaiņām nav (kā jau vienmēr) ar kaut ko atkal neapmierināts!
Pirmais rakstīja:
Seene rakstīja:
tev ir ziņas par otkatiem?
huļiš tu sēdi uz olām, marš uz prokuratūru
Nepalīdz... Arī prokuratūra zin... Un visi zin... Bet jaunais pasta likums tiek rakstīts tā, lai pēc monopola termiņa beigām tāpat neviens cits pie siles netiktu.
Palaidniex rakstīja:
KSI rakstīja: Palaidnieks - vienā brīdī konceptuāli esi Ok, brīžiem iespītējies tehniskos sīkumos.
Ok - tad jādara lai tas viss ir diferencēti pareizi - sodi lai ir stingrāki (lasi dārgāki), jo personas noskaidrošana un piedzīšana no "maksātnespējīga" vaģilas arī izmaksā naudu.
Man nekas nav pretī soda punktiem arī par fotoprotokolu, tikai ka tik tas pats seene, pēc savām izmaiņām nav (kā jau vienmēr) ar kaut ko atkal neapmierināts!
Nekā cita vairs nav ko teikt? Kādēļ, lai es būt neapmierināts, ja tiks ievēroti likumi? Sāk pietrūkt argumentu?
Nē vecīt, komiņizmā pat sapņos nerādījās tādas naudas slaukšanas metodes, kādas tiek izmantotas šodien ar mūsdienu tehnoloģiju un nekaunības līmeni.
Es esmu PRET un vienmēr būšu PRET naudas slaukšanas automātiem.
Esmu PRET AKKA/LAA centieniem slaukt no pilnīgi visiem pa 1Ls, un nevis cīnīties pret pirātiem vai iekasēt normālu skaitu Ls no tiem, kas tiešām izmanto autoru darbus.
Esmu PRET IeM&Co, kas automātiski, izmantojot fotorobotu, slauc no katra +1 (+2; +5) pārkāpēja Ls10 un nevis cīnās ar īstajiem, nozīmīgajiem, reāliem sabiedrības drošību apdraudošiem pārkāpējiem.
Esmu PRET to, ka valstiskas institūcijas nedara savu tiešo darbu, bet izmanto modernas tehnoloģijas un PR speciālistus, lai imitētu cīņu sabiedrības labā un kamptu piķi no visiem nedaudz, atstājot lielos pārkāpējus nesodītus.
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Nekā cita vairs nav ko teikt? Kādēļ, lai es būt neapmierināts, ja tiks ievēroti likumi? Sāk pietrūkt argumentu?
Argumenti beidzās tikai pret nepārspējamu debilismu.
Un ko mainīs tas, ka ātrumu mēra valsts, ātruma protokolu piestāda tik likumīgi, ka nav ko pat uzlūkot ar vārdiem - ejiet dē...
Tad sāksi apstrīdēt ka zeme ir apaļa un bilde nepienācās?
Čalī grūta dzīve Tev... Neapskaužu!
Kaut kā pilnīgi nepamatotus un pēc tam neatceltus protokolus pagaidām neviens nav uzrādījis.
Palaidniex rakstīja:
Un ko mainīs tas, ka ātrumu mēra valsts, ātruma protokolu piestāda tik likumīgi, ka nav ko pat uzlūkot ar vārdiem - ejiet dē...
Pareizi aprakstīji savu situāciju. Argumenti beidzās, jo tikai nepārspējams debilisms var būt pamats apgalvot, ka likumu ievērošana neko neamainīs... Kādēļ tad tavuprāt vispār likumi ir vajadzīgi, ja uzskati, ka tos ievērot nav nepieciešams?
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Pareizi aprakstīji savu situāciju. Argumenti beidzās, jo tikai nepārspējams debilisms var būt pamats apgalvot, ka likumu ievērošana neko neamainīs... Kādēļ tad tavuprāt vispār likumi ir vajadzīgi, ja uzskati, ka tos ievērot nav nepieciešams?
1. No sākuma kladzini, ka sodu piestāda nelikumīgi - tā arī nesapratu kas tur nelikumīgs
Vienigais apspriežamais, ka netiek noskaidrot konkrētais vainīgais, bet tas nav pretlikumīgi, tas varētu būt tā treikt - nesakārtots!
2. Tad kladzini ka nodot protokolu apmaksai vainīgajam ir nelikumīgi, kaut CSL to parada par likumīgu un normālu padarīšanu
3. Tad saki ka vajag izmeklēšanu, tiesu, ekspertīzes utt - kā noteikt kas tieši vadīja auto... Kā tieši tu to gribi realizēt, ja auto pārkāpjot ātrumu ir nofočēts no mugurpuses, kad vadītājs nav redzams, bet ir faktiskais pārkāpums. Kā tiši pierādīji kurš?
4. Tad saki, ka nekmitīgi piestādot falsificētus rēķinus, kurus neesot iespēja apstrīdēt... Kur problēma uzņēmuma konkrētajam vadīājam aiziet un apstrīdēt, ja tur vaše ir kas apstrīdams. Un ja ir - pagaidām, cik zināms, visi strīdīgie protokoli ir anulēti. Atceries sabiedrības kopējās intereses un ieguvumi demokrātiskā stāv pāri atsevišķa indivīda ērtībām...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .