Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nespried par visiem pēc sevis...

Citādi sanāk, ka mazvērtības kompleksu mākti cepjās pa iauto, kaut patiesībā ir slēpti izvarotāji, piemēram - seene...

Nespriežu pēc sevis. To ir apliecinājuši oficiāli pētījumi valstīs, kur tiesiskums nav tukša skaņa un policistiem ir obligāti jāapmeklē "sansitivity training" - t.i. kursi psihologa vadībā, kur vienlaikus tiek veikts katra policista psiholoģiskais novērtējums un atbilstība amatam no šī viedokļa.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nespried par visiem pēc sevis...

Citādi sanāk, ka mazvērtības kompleksu mākti cepjās pa iauto, kaut patiesībā ir slēpti izvarotāji, piemēram - seene...

Nespriežu pēc sevis. To ir apliecinājuši oficiāli pētījumi valstīs, kur tiesiskums nav tukša skaņa un policistiem ir obligāti jāapmeklē "sansitivity training" - t.i. kursi psihologa vadībā, kur vienlaikus tiek veikts katra policista psiholoģiskais novērtējums un atbilstība amatam no šī viedokļa.

Vai nu tev ir pārāk liela alga vai pārāk daudz brīva laika...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nē - brīvo laiku nepavadu sēžot ar alu un skatoties hokeju.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Spēcīgas tavas zināšanas par VISIEM pārējiem, spēcīgas...

Un sen jau tajā folijā ap galvu un ar klapēm uz acīm dzīvo... ar nelokāmu vienīgo patieso viedokli par visu un visiem?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Spēcīgas tavas zināšanas par VISIEM pārējiem, spēcīgas...

Un sen jau tajā folijā ap galvu un ar klapēm uz acīm dzīvo... ar nelokāmu vienīgo patieso viedokli par visu un visiem?

Kādu citu vārdu, izņemot VISI, esi iemācījies?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene, ļer ļer

Pļļūrrrrrrrrrrrrr

0 0 Atbildēt

Seene, sataisi lūpas tūtiņā, izstiep labās rokas rādītājpirkstu,pietuvini lūpām un sāc pūst gaisu, vienlaikus kustinot pirkstu gar lūpām uz augšu un leju.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene, sataisi lūpas tūtiņā, izstiep labās rokas rādītājpirkstu,pietuvini lūpām un sāc pūst gaisu, vienlaikus kustinot pirkstu gar lūpām uz augšu un leju.

Vēl var ,pūšot gaisu ārā, pievienot tādu dūcošu skaņu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Droši, es atbildību uzņemšos.

Es arī - par reāli sastrādātiem sūdiem. Bet ja es saņemšu bildi par pāris kilometriem - nešaubies, darīšu visu iespējamo lai to pārsūdzētu - principa pēc. Pirms gada vēl mani uzskati bija apmēram kā tavējie - griezt tirsu pret katru, kurš to vēlas, bet te par laimi ir viens saprātīgs cilvēks, kura tekstus lasot rodas saprašana kas ir kas

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Pāķis, kas pāķis!

Brauc 45 un tad neapzinātie +5 iekļausies atļautajā normā

Sodus par +1 vēl neesmu redzējis. ]

Sodi par +5 līdz +7 gan jau ka ir manīti, kas faktiski ir +8 līdz +10.

Āmurs kas āmurs!

Vai nu tu esi no tiem, kam nepatīk braukt, vai arī tu esi gudrais citu mācītājs, kas pats nedara kā pats māca Man braukt patīk, a tu man te gribi nozagt piecus kilometrus, liekot vilkties kā pensionāram, jo sevišķi ja uz ceļa, kā jau pats minēji, 99% pārkāpj ātrumu Tev jau laikam nav dalekuši sēnes teksti ka normālās valstīs drāž izlēcējus no plūsmas, nevis plūsmu?

Bet vispār jūs abi ar deksteru esat interesants pārītis - nihilisti kas uzspļauj likumu ievērošanai, tajā pašā laikā visu laiku atzīstoties savos grēkos - neesat abi kādos anonīmajos alkoholiķos? Tā savādi sanāk - abi pārkāpj bet citus māca ka nevajag pārkāpt - zini, šādu dabas parādību par divkosību sauc

0 0 Atbildēt

www.youtube.com/...

Lūk labs video, kur kopsavilkums ir pavisam savādāks - krievu \"Zivtiņš\" nelej ūdeni, bet saprot, ka likumu ir jāievēro arī policistiem.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Droši, es atbildību uzņemšos.

Es arī - par reāli sastrādātiem sūdiem. Bet ja es saņemšu bildi par pāris kilometriem - nešaubies, darīšu visu iespējamo lai to pārsūdzētu - principa pēc. Pirms gada vēl mani uzskati bija apmēram kā tavējie - griezt tirsu pret katru, kurš to vēlas, bet te par laimi ir viens saprātīgs cilvēks, kura tekstus lasot rodas saprašana kas ir kas

Nu re, atkal tu neesi neko sapratis. Es kāreiz negriežu pakaļu jebkuram, bet spēju uzņemties atbildību.

Ja mani pilsētā nofotografēs ar ātrumu 60 vietā, kur ir atļauts 50 km/h, es atzīšu vainu un samaksāšu. Par tiem sēnes minētajiem +1 vai +3 es neticu, neesmu saskāries. Regulāri braukāju gar FR, zinu,ka ir plusā, neko neesmu saņēmis. Tiesa gan, vairāk par +5 nav bijis, es tā domāju.

Jā, esmu aicinājis agrāk pārsūdzēt sodus par smieklīgiem pārkāpumiem idiotiskās vietās, bet tas ir aicinājums tādējādi protestēt pret absurdiem sodiem, kas gan nenozīmē, ka tur nav pārkāpumaun ka tas nebūtu jāmaksā.

Tieši seenesdebloiidismu d'el esmu sācis domāt,ka sodu samaksāšu, bet vērsīšos pret stulbumiemzīmju izvietošanā.

Tev derētu saprast,ka arī +1 IR PĀRKĀPUMS. Tāpat kā izvarošanā tev neviens neskatīsies, ka tikai galiņš bija iekšā.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: www.youtube.com/...

Lūk labs video, kur kopsavilkums ir pavisam savādāks - krievu "Zivtiņš" nelej ūdeni, bet saprot, ka likumu ir jāievēro arī policistiem.

Mēs dzīvojam Latvijā.

PS. Papūti gaisu, pupsik?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Tā savādi sanāk - abi pārkāpj bet citus māca ka nevajag pārkāpt - zini, šādu dabas parādību par divkosību sauc

Puisīt, es pārkāpju robežās,par kurām nesoda. Seene te gan apgalvo,ka sosot, bet citi nez kāpēc to neredz.

Tad nu lūk, es pasaku-jā,man gadās pārkāpt, bet es varu atbildēt par to. Bet es tāpat pasaku,ka JĀ, ES PĀRSNIEDZU ĀTRUMU, un ja man par to piestādīs sodu, es samaksāšu. Nevis kā tu,ļerļa, apgalvo,ka' nu bišķi jau var'.

Var, bet tas mēdz būt par maksu. Ne vienmēr, bet mēdz.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tev derētu saprast,ka arī +1 IR PĀRKĀPUMS. Tāpat kā izvarošanā tev neviens neskatīsies, ka tikai galiņš bija iekšā.

Un tev derētu saprast, ka atteikšanās uzrādīt dienesta apliecību arī IR PĀRKĀPUMS!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Lūk labs video, kur kopsavilkums ir pavisam savādāks - krievu "Zivtiņš" nelej ūdeni, bet saprot, ka likumu ir jāievēro arī policistiem.

Mēs dzīvojam Latvijā.

Tieši tā - mēs dzīvojam Latvijā, kur policistiem likumi nav jāievēro un Deksters, Palaidniex & Co šādu principu aizstāv.

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Un tev derētu saprast, ka atteikšanās uzrādīt dienesta apliecību arī IR PĀRKĀPUMS!

Tev,laikam, ir baisi pretīgs purns un kādas īpašas smakas, ka tev nerāda. Cik esmu prasījis, ir parādījuši.

Es jau teicu, es esmu kašķīgs un principiāls, bet nu tu esi vienkārši totāls idiots.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Mēs dzīvojam Latvijā.

Tieši tā - mēs dzīvojam Latvijā, kur policistiem likumi nav jāievēro un Deksters, Palaidniex & Co šādu principu aizstāv.

kur es esmu teicis,ka nav jāievēro?? Es gan neuzskatu, ka man katram policistam ir jāiet klāt un jāprasa uzrādīt apliecību, vai tas jādara ikreiz,kad mani aptur CP ekipāža.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tev,laikam, ir baisi pretīgs purns un kādas īpašas smakas, ka tev nerāda. Cik esmu prasījis, ir parādījuši.

Es jau teicu, es esmu kašķīgs un principiāls, bet nu tu esi vienkārši totāls idiots.

pats rakstīji, ka esi prasījis tikai pāris reizes. Diez vai būsi kompetents spriest par to, cik bieži CP darbinieki pārkāpj likumu atsakoties to uzrādīt.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

pats rakstīji, ka esi prasījis tikai pāris reizes. Diez vai būsi kompetents spriest par to, cik bieži CP darbinieki pārkāpj likumu atsakoties to uzrādīt.

Visus esi iesūdzējis tiesā?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

kur es esmu teicis,ka nav jāievēro?? Es gan neuzskatu, ka man katram policistam ir jāiet klāt un jāprasa uzrādīt apliecību, vai tas jādara ikreiz,kad mani aptur CP ekipāža.

Nu tā ir tava izvēle. Mans uzskats - ja apturēšanas iemesls ir "dokumetu pārbaude", tad darām to kārtīgi un pārbaudam visus likumā paredzētos dokumentus.

Tāpat pārkāpuma gadījumā, ja CP sāk dot mājienus uz iespējamību "nokārtot" situāciju kaut kā savādāk, nevis bez liekām runām sastāda protokolu.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Dienesta apliecība ir jāuzrāda iedodot to rokās vai no 1, 3, varbūt 10 m attāluma? Ir tas kautkur ierakstīts?

0 0 Atbildēt

Man nav pamats apšaubīt policista likumību atrasties uz ceļa,ja viņš ir ar patruļmašīnu dienas laikā vai arī kaut kad citur. Es neesmu nomākts ar uzspēlētu vajāšanas māniju,kā Seene, kuram visu laiku vajag apliecību.

Papūt labāk to gaisu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Visus esi iesūdzējis tiesā?

Nē, tikai panācis, ka visos gadījumos izņemot vienu (steidzos uz lidmašīnu) tika sastādīts protokols par CP darbinieka (un kā jau iepriekš minēju, vienu reizi - viltvārža) izdarīto likumpārkāpumu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti