salīdzināsim ciparu, par peļņu no 1m2 un būs skaidrs, kura no ražotnēm Latvijai ir izdevīgāka un kura taisa lielāku PVN pieaugumu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
salīdzināsim ciparu, par peļņu no 1m2 un būs skaidrs, kura no ražotnēm Latvijai ir izdevīgāka un kura taisa lielāku PVN pieaugumu.
taaneko - piebremzē - abi puiši nespēj izsekot Tavai domu gaitai .
Tūlīt atbildēs, ka vispār ceļu satiksmes noteikumi ir jāievēro visiem un FR ir ļoti laba štelle
Jā- kad pajautāju foruma dalībniekiem, vai tiešām manis rakstītais ir tik grūti uztverams un nevar saprast rakstītā jēgu- neviens nepieteicās. Sanāk ka tikai tev tā galva tāda grūtāka un tikai tu nespēj izprast jēgu tam tekstam ko lasi.
Tur nu es nekā nevaru darīt. Laikam tev ar to būs jādzīvo...
KSI rakstīja: taaneko - piebremzē - abi puiši nespēj izsekot Tavai domu gaitai .
Tūlīt atbildēs, ka vispār ceļu satiksmes noteikumi ir jāievēro visiem un FR ir ļoti laba štelle
Jā izskatās, ka ir uzkārušies... Moš gailis ar soļiem purvu mēra?
KSI rakstīja: taaneko - piebremzē - abi puiši nespēj izsekot Tavai domu gaitai .
man pagaidām liekas, ka tvaika ielā ir parādījies brīvi pieejams internets...
un cik tad desmitus automašīnu ar peļņu 150 000 EUR tas Darts ir uztaisījis? Utt utjpr. jautājumi...
taneko - ek un cel Norvēģijas ekonomiku un nokārto turienes pilsonību. Karogu rokās!
Palaidniex rakstīja:
man pagaidām liekas, ka tvaika ielā ir parādījies brīvi pieejams internets...
un cik tad desmitus automašīnu ar peļņu 150 000 EUR tas Darts ir uztaisījis? Utt utjpr. jautājumi...
taneko - ek un cel Norvēģijas ekonomiku un nokārto turienes pilsonību. Karogu rokās!
Pats liels, pats zinu ko darīt. Un cik pārdevis, da kaut vai 10 gab. Tās ir viņu marketinga problēmas. Aizmirsi, ka viņi ne tikai ražo bet arī nodarbojas ar tuningu un tur peļņa ir iespējams, ka pat lielāka.
Pamēģini atbildēt uz jautājumiem- vienkārši un godīgi.
1 Kapēc igaunijā nevis Latvijā, ja jau HVZ cik gadus eksistējoša kompānija vienmēr sevi pozicionēja kā Latvijas uzņēmumu.( Pirmos logus un plēves es vēl kā autoservisa vadītājs, pagājušā gadsimta beigās braucu pie viņiem skatīties. uz Kr Barona ielu)
2. Kādai ražotnei ir lielāka peļņa uz vienu strādājošo, uz vienu m2 aizņemtās platības uz vienu laika vienību. Kūdras purvam, akumulātoru pārstrādes uzņēmumam, vai šitādai autodarbnīcai?
3. kurš no augstāk minētajiem uzņēmumiem vairāk degradē apkārtējo vidi un avārijas situācijā, ietekme uz vidi ir lielāka. (Teiksim ugunsgrēks kūdraspurvā)
4. Kura no ražotnēm Latvijai iekasēto nodokļu veidā spētu ienest lielākas summas?
Pavisam vienkārši atbildi, neapspriežot manu rīcību, izskatu vai seksuālo orientāciju.
Tā, tagad visu ražošanu Latvijā aizklapēt marš un ražot visiem dartus.
Tāds uzrāviens ekonomikai būs !!
taaneko rakstīja:
un cik tad desmitus automašīnu ar peļņu 150 000 EUR tas Darts ir uztaisījis?
... buļ buļ ...
Tās ir viņu marketinga problēmas.
...ļer ļer...
tad tomēr nejēgas? Saki, būtu marketings, tā būtu Latvijas 'nokia' ?
džeks reāli spridzina
DekstersFF rakstīja: Tā, tagad visu ražošanu Latvijā aizklapēt marš un ražot visiem dartus.
Speciāli tev cietpauri- aizmirsi, par ko strīds sākās?
Par to, ka Latvijā radīt ražotni, kas ražo kko nopietnu un sarežģītu ir praktiski neiespējami- arī dartz šefs to pašu saka.
Par to, ka ražojot tehniski sarežģītas lietas peļņa ir daudz lielāka.
Un reku tev stiklu kantorītis, ko pieminēju.
Arī 5-6 gadus atpakaļ cīnijās ar valsti par naudas piešķiršanu. Kopā mēģinājām kko pierādīt,. Arī nekā nedabuja. Pārdevās bagātiem amerikas onkuļiem- tagad viss notiek tikai Latvija tagad nav tehnoloģiju īpašnieks.
Par medikamentiem gan jau pats esi dzirdējis...
Jā un par ti purvu un tā nesto peļņu ... varbūt pateiksi mums visiem? cik eirocenti no hektāra Tev mēnesī iebirst un cik atliec izmantotās platības rekultivācijai un sakārtošanai?
Vienkārši bez kautkādiem pontiem- pasaki un viss. Tāpat zinu, kur man iet un ko darīt.
taaneko rakstīja: ....Pirmos logus un plēves es vēl kā autoservisa vadītājs, pagājušā gadsimta beigās braucu pie viņiem ......
Tev bija tāda dermantīna vidukļa somiņa ar rāvējslēdzēju un zandales?
DekstersFF rakstīja:
taaneko rakstīja: ....Pirmos logus un plēves es vēl kā autoservisa vadītājs, pagājušā gadsimta beigās braucu pie viņiem ......
Tev bija tāda dermantīna vidukļa somiņa ar rāvējslēdzēju un zandales?
Tak itkā pieklājīgi palūdzu? Vienkārši jautājumi... itkā. Grūti atbildēt pēc būtības?
taaneko rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Tā, tagad visu ražošanu Latvijā aizklapēt marš un ražot visiem dartus.
Par to, ka Latvijā radīt ražotni, kas ražo kko nopietnu un sarežģītu ir praktiski neiespējami- arī dartz šefs to pašu saka.
www.db.lv/...
Arī 5-6 gadus atpakaļ cīnijās ar valsti par naudas piešķiršanu. Kopā mēģinājām kko pierādīt,. Arī nekā nedabuja. Pārdevās bagātiem amerikas onkuļiem- tagad viss notiek tikai Latvija tagad nav tehnoloģiju īpašnieks.
Jā un par ti purvu un tā nesto peļņu ... varbūt pateiksi mums visiem? cik eirocenti no hektāra Tev mēnesī iebirst un cik atliec izmantotās platības rekultivācijai un sakārtošanai?
Vienkārši bez kautkādiem pontiem- pasaki un viss. Tāpat zinu, kur man iet un ko darīt.
Kas tas ir? Citāts no raksta: "Sidrabe dibināts 1962.gadā un patlaban nodarbina ..."
Es domāju, ir noticis vēsturisks pavērsiens.
Ar taaneko komentāriem ir pierādījies,ka dzīvība uz citām planētām eksistē un, kas svarīgākais, tā ir zemāk attīstīta un neapdraud Zemes iedzīvotājus.
Raacens rakstīja:
taaneko rakstīja:
www.db.lv/...
Kas tas ir? Citāts no raksta: "Sidrabe dibināts 1962.gadā un patlaban nodarbina ..."
Ņēmās vecajā laboratorijas korpusā, tika izveidoti no krievu laiku darboņiem, kas pēc sabrukuma nepamuka uz visām pusēm. Bet nu telpas viņiem bija monstrozā stāvoklī tāpat kā 50 gados taisītās iekārtas. Gribēja naudu, biki telpām un biki iekārtām- gāja ar papīriem uz izglītības un zinātnes ministriju- runāja par tehnoloģijām, par unikalitāti... No izglītības un zinātnes ministrijas atbilde bija- "nu un?" Atnāca amrikāņi iedeva piķi un aizgāja kā līdzautori...
Stāsts, jau nav par to- bet gan par faktu, ka valsts varētu pelnīt, ja to nestūrētu tādi cietpauti kā deksters, kas tālāk par savu degunu neredz un par biznesa kalngalu uzskata fikso naudu no kautkā izpārdošanas.
DekstersFF rakstīja: Es domāju, ir noticis vēsturisks pavērsiens.
Ar taaneko komentāriem ir pierādījies,ka dzīvība uz citām planētām eksistē un, kas svarīgākais, tā ir zemāk attīstīta un neapdraud Zemes iedzīvotājus.
Apsveicu ar 3200 bezjēdzīgo postu. Pierādijies ir, bet kautkas cits.
Pierādijies ir , ka kārtējo reizi strīdoties ar mani esi nokakājis sev kājas. Nākamreiz, kad gribēsi man oponēt- no sākuma ieņem pareizo pozu.
taaneko rakstīja:
Stāsts, jau nav par to- bet gan par faktu, ka valsts varētu pelnīt, ja to nestūrētu tādi cietpauti kā deksters, kas tālāk par savu degunu neredz un par biznesa kalngalu uzskata fikso naudu no kautkā izpārdošanas.
Tad kāpēc tu neej un nestūrē pareizi ?? Kāpēc neiet tavs brālis vai sievas tēvs ? Vai kaimiņš? Vai dēls?
Tu, salmugalva.
taaneko rakstīja:
Pierādijies ir , ka kārtējo reizi strīdoties ar mani esi nokakājis sev kājas. Nākamreiz, kad gribēsi man oponēt- no sākuma ieņem pareizo pozu.
Nu jau gan Kur tad es strīdos??
Šodien ar saviem postiem par Dambi un dartz tu izraisīji jautras domas un padarīji sevi par izsmieklu.
Klau,labi,Dambis neko nav normālu spējis, tas skaidrs no tevis. Bet tu ?? Nu tu ko esi izdarījis?? Klāj taču vaļā savu lielo zinātnes kalngalu,savu tehnoloģisko sasniegumu un lielo Spēju !!
PS. Par to,ka Latvijā nevar atvērt ražotni vai tehnoloģiju uzņēmumu, tu smagi dirs. Smagi.
DekstersFF rakstīja:
taaneko rakstīja:
Nu jau gan Kur tad es strīdos??
Šodien ar saviem postiem par Dambi un dartz tu izraisīji jautras domas un padarīji sevi par izsmieklu.
Klau,labi,Dambis neko nav normālu spējis, tas skaidrs no tevis. Bet tu ?? Nu tu ko esi izdarījis?? Klāj taču vaļā savu lielo zinātnes kalngalu,savu tehnoloģisko sasniegumu un lielo Spēju !!
PS. Par to,ka Latvijā nevar atvērt ražotni vai tehnoloģiju uzņēmumu, tu smagi dirs. Smagi.
Kas tas par manis teiktā traktējumu? Es teicu, ka Dambis ir salicis praktiski bagiju. Tādus agrāk veiksmīgāk vai mazāk veiksmīgi taisija katrās kolhoza mehāniskajās darbnīcās. Gan jau zini, kas viņš agrāk bija un kā nonācis līdz saviem OsCariem. Es teicu, ka Latvija bagija radīšanu pasniedza kā gandrīz vai vispasaules autobūves nepārspētu sasniegumu.
Nu nu interesanti par tām ražotnēm- nosauksi kādas 2-3? Vēlams tādas, kuru radīšanā Latvijas valsts ņemusi līdzdalību un/ vai ir līdzautors/ līdzīpašnieks? Savādāk- Tu man piemērus prasi- padalies arī tu.
Ja tu apkārtni uztvertu adekvāti un nebūtu histērisks grūtgalvis- es tev pat patentu nummurus nosauktu. Un tehnoloģija nav mana- es tikai palīdzēju radīt iekārtas, kas pārbaudija teoriju praksē, kā arī palīdzēju (nosponsorēju) iziet testus un produkta kvalitātes sertifikāciju 2 neatkarīgās institūcijās.
Nu ar kolhoza bagijiem tomēr pa Āfriku nebrauca, tāpat arī elektromotors tajos diez vai bija.
taaneko rakstīja: [ēmās vecajā laboratorijas korpusā, tika izveidoti no krievu laiku darboņiem, kas pēc sabrukuma nepamuka uz visām pusēm. Bet nu telpas viņiem bija monstrozā stāvoklī tāpat kā 50 gados taisītās iekārtas. Gribēja naudu, biki telpām un biki iekārtām- gāja ar papīriem uz izglītības un zinātnes ministriju- runāja par tehnoloģijām, par unikalitāti... No izglītības un zinātnes ministrijas atbilde bija- "nu un?" Atnāca amrikāņi iedeva piķi un aizgāja kā līdzautori...
Amerkāņi kā līdzautori, kam, un kas tur slikts un kāds valstij no tā zaudējums? Viena PSRS kara resora laboratorija, kura nodarbojas ar kaut kādu šauri specifisku tēmu. Tas ir tā pat, kā izmācīties par Marsa dienvidu puslodes vieglā transporta vadītāju un brīnīties kāpēc valsts tev nepiešķir 0,5 Mls dienesta dzīvokli.
taaneko rakstīja: Un tehnoloģija nav mana- es tikai palīdzēju radīt iekārtas, kas pārbaudija teoriju praksē, kā arī palīdzēju (nosponsorēju) iziet testus un produkta kvalitātes sertifikāciju 2 neatkarīgās institūcijās.
Norvēģi tik nabagi ?? Tad jau tu būsi kāds no oligarhiem vismaz.
Bija tāds kolhoza bagiju braucējs, Nikolajs Tions, blakus Neikšānu Pēterim darbojās. Abus labi zinu.
Tad nu lūk, tas Tionabagijs , salīdzinot ar Dambja OSCAR ir ... nekas.
Taaneko, turpini smīdināt tautu.
Rxx rakstīja: Nu ar kolhoza bagijiem tomēr pa Āfriku nebrauca, tāpat arī elektromotors tajos diez vai bija.
Piekriitu, bet par kursh zin par cik procentiem jaapalielina kolhoza bagija mehāniskā ilgmūžība, lai tas to āfriku izbrauktu?
Elektromotors?! Kas tur sevišķš? Uz kuģiem dīzeļģenerātori nonstop režīmā strādā 3-4 mēnešus no vietas un nekas. Viens motors, viens ģenerātors un 4 elektromotori, katrs savam ritenim?! Reku banālais bobkats vai kautkādi hvz ekskavātori. Tur jau arī ratus griež hidromotori, bet dīzelis griež vienu lielu pumpi, kas nodrošina visus patērētājus. Hidromotori ir lēni, bet tik lielu griezes momentu, kā šamējie- tāda paša izmēra elektromotori vēl nemāk attīstīt, kaut arī Dambim bija ar krutajiem magnētiem un traki dārgi.
taaneko rakstīja:
Nu nu interesanti par tām ražotnēm- nosauksi kādas 2-3? Vēlams tādas, kuru radīšanā Latvijas valsts ņemusi līdzdalību un/ vai ir līdzautors/ līdzīpašnieks? Savādāk- Tu man piemērus prasi- padalies arī tu.
Ja tu apkārtni uztvertu adekvāti un nebūtu histērisks grūtgalvis- es tev pat patentu nummurus nosauktu. Un tehnoloģija nav mana- es tikai palīdzēju radīt iekārtas, kas pārbaudija teoriju praksē, kā arī palīdzēju (nosponsorēju) iziet testus un produkta kvalitātes sertifikāciju 2 neatkarīgās institūcijās.
Piem. ieguldījums augsti ?kvalificētos? inženieros, maģistros un doktoros, kas tā vietā, lai attīstītu un nodarbotos savā specialitātē izvēlas lasīt sēnes NO. Vai ieguldījums Tavā izpratnē ir tikai $$$.
Vajadzētu šitos abus vecos zēnus (tāneko un iedgaru) salaist kopā, lai Līvānu stikla pabrīķī taisa lielo ražošanu....
Taneko varētu ģenerēt savas zinatniskās fantastikas projektus un iedgariņš tos inženierēt (optimizācijas nolūkos šams var pildīt arī kurinātāja, darba drošības specālista, web dizainera, sisadmina un visādas citādas funkcijas), un galvenais pieņemt darbā 499 perzonas, lai skaitītos RŪPNĪCA....
LV IKP palēktos debesīs, visi mūsu tūdaliņi karogu vicinādami un dziedādami lēkšotu mājup no svešām zemēm... melnos darbus darīt pie mums skrietu grieķi, spāņi utt.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .