Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: taaneko, bet tavu viedokli neviens te negaida, sēdies savā Norvēģijas dampī un pis taisni.

Labojums- negaida nelumpeņi.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Klausies taaneko - neizmanto NEKO, kas JEBKUR uz planētas bojā vidi.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

atcerieties kas notika lielupee, kad straadaaja cukurfabrika? zivis tur katru gadu peldeja ar veederiem gaisaa. un slokas papiirene? tieshi tas pats. gandeeja uz nebeedu. tagad, kad tas rupnicas ir ciet, lielupe atkal ir atdziivojusies.

taa attieksme mums sheit ir ljoti nepareiza. razhotajam pa lielam ir slaidi uzmiizt. sodi ir smiekliigi, attiecigas iestaades ir korumpeetas. viss ir kaartiibaa...

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: atcerieties kas notika lielupee, kad straadaaja cukurfabrika? zivis tur katru gadu peldeja ar veederiem gaisaa. un slokas papiirene? tieshi tas pats. gandeeja uz nebeedu. tagad, kad tas rupnicas ir ciet, lielupe atkal ir atdziivojusies.

taa attieksme mums sheit ir ljoti nepareiza. razhotajam pa lielam ir slaidi uzmiizt. sodi ir smiekliigi, attiecigas iestaades ir korumpeetas. viss ir kaartiibaa...

Tu atkal esi aizmirsies, pepiņ, tās bija padomju laika rūpnīcas ar 50 vai vairāk gadu vecām tehnoloģijām un krieveļu attieksmi pret vidi.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: atcerieties kas notika lielupee, kad straadaaja cukurfabrika? zivis tur katru gadu peldeja ar veederiem gaisaa. un slokas papiirene? tieshi tas pats. gandeeja uz nebeedu. tagad, kad tas rupnicas ir ciet, lielupe atkal ir atdziivojusies.

Cik saprotu, tu organizē masveida prievīšu tamborēšanu un pastalu šūšanu grandiozam eksportam uz Pasauli.

Jo neko citu mums nevajag. Viss piemēslo visu un lai ražo visi apkārtējie. Jo to ražošanu, kuru nenograuj ierēdņu bari un kukuļu prasījumi, to nograuj lumpeņu armija.

0 0 Atbildēt

Šīri, piemērs. Pa ceļu brauc 30 gadus veca Scania, pa visiem galiem tai tek ārā eļļa, pa izpūtēju nāk zili dūmi , viss kūp un vārās.

Baigi nesmuki, piesārņo gaisu un vidi kopumā.

Kāds risinājums? Aizliegt Scania un kravas auto vispār, vai ne ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu atkal esi aizmirsies, pepiņ, tās bija padomju laika rūpnīcas ar 50 vai vairāk gadu vecām tehnoloģijām un krieveļu attieksmi pret vidi.

Dabiju paklausīties neoficiālās sarunās kā tur bija ar to pabrīķi...

Oranžo projekts tas bija - lai dabūtu LIELU naudas kotleti šodien vesela zombētāju brigāde brauca pie paju turētājiem, lai tik pārdod nost savas akcijas (vistiņas, kas nes mikroskopislas zelta oliņas) vai lai piekrīt šo ražotni likvidēt. Tad viens no argumentiem bija ražotne novecojusi, ar zemu lietderības koeficientu un nedroša... Tad nu "uzinscenēja" pāris avārijas, lai zemniekiem labāk domātos.

Rezultāts - mums vairs nav nedz cukura rūpniecības, nedz tiesību audzēt cukurbietas kaut vai spirtam vai dajebkam.

Oranžais naudasžūksnis šodien izrādījās labāks par vistiņu, kas dēja zelta oliņās - par ražotni. Kuru prātīgāk būtu bijis modernizēt, nevis aizklapēt un pazaudēt līdz kuram tur gadam dajebkādas kvotas ne tikai cukura ražošanai, bet pat cukurbiešu audzēšanai...

Skaisti!

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Šīri, piemērs. Pa ceļu brauc 30 gadus veca Scania, pa visiem galiem tai tek ārā eļļa, pa izpūtēju nāk zili dūmi , viss kūp un vārās.

Baigi nesmuki, piesārņo gaisu un vidi kopumā.

Kāds risinājums? Aizliegt Scania un kravas auto vispār, vai ne ?

vispar jau tadai vecai scaniai rietupeiropas valstis ir megaliels nodoklis, tapec jau vinas ari tiek iztirgotas uz banaanvalstiim - aaziju, krieviju un azerbaidzhaanu

un par to vides piesaarnjoshanu. ari jaunas, tikko uzceltas razhotnes, gaazh visus savus suudus mazajaas upiitees. tapat arii fermas utt. jo tas ir leetaak, nekaa ieliet attiecigaja akaa, jo solkjis turp un aptakalj izmaksas 30 latus.

prinicpa visa problema ir nesakartotaja sistema un iestaadees, kuras itkaa to kontrolee, bet patiesiba nekontrolee.

panjem laivu, un pavizinies pa zunda kanaalu. tad tu sapratisi par ko es runaaju.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: atcerieties kas notika lielupee, kad straadaaja cukurfabrika? zivis tur katru gadu peldeja ar veederiem gaisaa. un slokas papiirene? tieshi tas pats. gandeeja uz nebeedu.

Da labi tev, Bauska, Jelgava un citas pilsētas, kuras pirms Slokas, laida Lielupē iekšā savus notekūdeņus. Slokas papīrene, protams arī nebija pirmā svaiguma, bet tā vietā, lai kko modernizētu, latvju bāliņi aizklapē ciet.

Starp citu, Līgatne vēl joprojām strādā. Vai Līgatne tāpēc ir ekoloģiska bēdu ieleja?

tagad, kad tas rupnicas ir ciet, lielupe atkal ir atdziivojusies.

Protams, protams, mums jau svarīgāki ir tārpiņi, sliekas, kūdras biotopi, kaltušas priedes, putni, hwz kādas vēl citas nezāles. Viss, tikai ne pašu cilvēki. Un ta brīnās, ka teju pusļimons ir notinuši makšķeres...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Minerālmēslu, tāpat kā naftas pārstrādes rūpnīcas visā pasaulē, sakarā ar potenciālo bīstamību ir aizstieptas prom no dzīvojamajām zonām.

+1

ne jau velti leiši mažeiķos uzblieza naftenieku - ja kas, tad viss aiztecēs uz latviju

tas pats par atomelektrostaciju - kāpēc latvieši paši pie daugavpils nevarēja būvēt???? nakui viss jāsmeļ leišiem???

savulaik baigi labi ražoja (sērskābo gudronu)

par to mēs visi vēl tagad maksājam lai varētu nokopt dzīru galdu

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: interesanti, jamie kautko ražos no tā svina???? Vai krāmēs kaudzē pie kampara jaunā akumulatoru zavoda???

Nu un ? Kaut vai Kampara.

Es saprotu,ka tev,kā jau lumpenim, gribētos,lai ražo Fjodorovs vai Magnusens vai Švarcenbergs....jo lai tik kaimiņam iet sliktāk. Tas skaidrs.

Bet man labāk šķiet, ka latvieši paši ražo.

nē.... man liekas, ka totāls stulbums būtu to svinu lietņos vest uz ķīnu.... lai tur ražotu "augstas pievienotās vērtības" produktu

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: taaneko, bet tavu viedokli neviens te negaida, sēdies savā Norvēģijas dambī un pis taisni.

Ko mīz pamuļķi? Ja īpašnieks zinās, ka pie pirmās šaizes viņu gaida bankrots- viņam būs iespēja izvēlēties- netaisīt vai taisīt ar 200% drošību un sekot lai tā nepasliktinās.

Ak jā es pagaidām ar leišu nummuriem braukāju. Tepat Latvijā.

Un mans viedoklis ir daudz jēdzīgāks par tavu, jo tu uz maniem jautājumiem pēc būtības atbildēt nevari-es uz taviem bērnudārznieka- mierīgi.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja: taaneko, bet tavu viedokli neviens te negaida, sēdies savā Norvēģijas dambī un pis taisni.

Ko mīz pamuļķi? Ja īpašnieks zinās, ka pie pirmās šaizes viņu gaida bankrots- viņam būs iespēja izvēlēties- netaisīt vai taisīt ar 200% drošību un sekot lai tā nepasliktinās.

Un mans viedoklis ir daudz jēdzīgāks par tavu, jo tu uz maniem jautājumiem pēc būtības atbildēt nevari-es uz taviem bērnudārznieka- mierīgi.

es saprotu, ka ar nesamērīgas atbildības noteikšanu domā "sakārtot" problēmu

tikai neapjaut to, ka "nesamērīga" atbildība noved vai nu pie tā, ka ražotnes ir visur citur izņemot šo valsti vai arī ir pamats korupcijai.

Šeit Latvijā esam nonākuši pie tā, ka ja privātajam sagadās tikt pie paaugstinātas bīstamības atkritumiem, tad, dārgās utilizācijas dēļ tie nonāk labākajā gadījumā sadzīves atkritumos, sliktākā - mežā - piesārņojot vidi.

Un - kur ir ieguvums? Ir piesārņots visuresošais biotops, vai sadzīves atkritumos nonāk tas, kam tur nav jānotiek.

Toties labāk ir par bargu naudu eksportēt uz kādu valsti un tur to utilizēt. Par ko tā valsts saņem piķi un darbavietas.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja: taaneko - iedomājies - katrā tavā automašīnā, pat tajā ar nor numuriem, ir skābe, svins un vesela čupa bīstamu vielu, degviela, eļļa, utt

katru dienu tu to visu lieto un piesmirdini gaisu - un nekas...

jāpiekrī - vēl anbv rūpnīca uzbūvēta, bet jau ir nolicēji

jūs zināt kāda tā būs? kas un kā tur strādās???

ja tā paņēm - tad JEBKURA darbība ir videi nedraudzīģa - arī tu taaneko izelpo CO2 un metānu - abas siltumnīcas efektu veicinošās gāzes... Moš tevi ar aizliegt?

Pirms celt tādu rūpnīcu- jārada tās kontroles mehānismi, Ja par litru skābes augsnē tās īpašnieki samaksās 1 000 000 eiro sodā, ja par 5% paaugstinoties svina saturam 3 metru apkārtnē no rūpnīcas 5 000 000 eur sodu- lai būvē es ar abām rokām esmu par.

Tādi kā deksters uz daugavas vēl 3 hesus uzceltu un gar visu Rīgas līča piekrasti aizlietu pludmali un uztaisītu ostu. Cilvēkiem būtu darbs! Jautājums tikai- kam tas viss ir vajadzīgs? 52 cilvēku darbavieta un liels risks apkārtējai videi? Kādam privātam biznesmenim?

Es savas mašīnas akumulātorus un riepas jau sen vedu nodot un zinu, ka tie kas tos pieņem- nodrošina to pārstrādi.

pēc visa spriežot, ka tavu vecmuteri uzturam šeit mēs ar saviem nodokļiem, tad Tev vajadzētu uzlikt papildus 55000 EUR nodokli gadā par metānu un kādi 5000 EUR gadā par CO2 izmešiem...

Un nedod dievs nošķilsi savu NOR numuru aprīkoto auto un saplēsīsi AKŪ - maksāsi pats pēc saviem tarifiem...

Stulbenis, kas zābaks!

Mana vecmutere nu jau 20 gadu kā mirusi, Mutere saņem niecīgu pensiju no Latvijas un lieliskas piemaksas no citiem avotiem. Sieva un bērni pārtiek no tā ko esmu radijis ar savu galvu un rokām gan Latvijā, jan ārpus tās. Kapēc man būtu jājūtās slikti? Jā un ja saplīsīs avārijā man tas akū- maksās apdrošinātājs pēc pilnas programmas.

Kas attiecas uz izmešiem- bija kāderiz labs storijs, kuram blakus gadijās būt, bet mūsu pašu vietējie deksteri necēla ne ausi. Kad EU dalija izmešu kvotas Gan igauņi, gan leiši piedalijās sēdēs un dabuja savu daļu. Latviešu patrioti ar tekstu-" kam mums tās, mums tāpat labi" pat neaizbrauca uz dalīšanu. Latvijai tiešām tās fiziski tik lielas nebija vajadzīgas. Tāpat kā leišiem un igauņiem. Tikai atšķirība bija tur, ka abi kaimiņi sev iedalītās turpat sēžu zālē par pāris desmitiem citronu notirgoja tiem, kam tās bija vajadzīgas. Mūsu deksteri aiz savas spējas neredzēt tālāk par savu deguna galu palika bešā.

Kas attiecas uz rūpnīcu- ja nevari uzcelt drošu- necel, ja soli uzcelt drošu atbildi par saviem vārdiem. Un viss. Kas tur slikts- 10 sodi un problēmas ar budžetu atrisinātas.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

es saprotu, ka ar nesamērīgas atbildības noteikšanu domā "sakārtot" problēmu

tikai neapjaut to, ka "nesamērīga" atbildība noved vai nu pie tā, ka ražotnes ir visur citur izņemot šo valsti vai arī ir pamats korupcijai.

Šeit Latvijā esam nonākuši pie tā, ka ja privātajam sagadās tikt pie paaugstinātas bīstamības atkritumiem, tad, dārgās utilizācijas dēļ tie nonāk labākajā gadījumā sadzīves atkritumos, sliktākā - mežā - piesārņojot vidi.

Un - kur ir ieguvums? Ir piesārņots visuresošais biotops, vai sadzīves atkritumos nonāk tas, kam tur nav jānotiek.

Toties labāk ir par bargu naudu eksportēt uz kādu valsti un tur to utilizēt. Par ko tā valsts saņem piķi un darbavietas.

Un kāda būtu samērīga atbildība, šajā valsti, kur likumi tiek rakstīti pieskaņojot tos konkrētu cilvēku biznesa interesēm?

0 0 Atbildēt

naivais

kurš maksā sodus????

uztaisa jaunu SIA un mauc tālāk

ANRE-2....

piemērs tūrisma operators - jamiem atņem licenci, ko šie dara - uataisa jaunu siju, veco nosaukumu uztaisa par Preču Zīmi un durī valsti tālāk

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Mana vecmutere nu jau 20 gadu kā mirusi, Mutere saņem niecīgu pensiju no Latvijas un lieliskas piemaksas no citiem avotiem. Sieva un bērni pārtiek no tā ko esmu radijis ar savu galvu un rokām gan Latvijā, jan ārpus tās. Kapēc man būtu jājūtās slikti? Jā un ja saplīsīs avārijā man tas akū- maksās apdrošinātājs pēc pilnas programmas.

Kas attiecas uz izmešiem- bija kāderiz labs storijs, kuram blakus gadijās būt, bet mūsu pašu vietējie deksteri necēla ne ausi. Kad EU dalija izmešu kvotas Gan igauņi, gan leiši piedalijās sēdēs un dabuja savu daļu. Latviešu patrioti ar tekstu-" kam mums tās, mums tāpat labi" pat neaizbrauca uz dalīšanu. Latvijai tiešām tās fiziski tik lielas nebija vajadzīgas. Tāpat kā leišiem un igauņiem. Tikai atšķirība bija tur, ka abi kaimiņi sev iedalītās turpat sēžu zālē par pāris desmitiem citronu notirgoja tiem, kam tās bija vajadzīgas. Mūsu deksteri aiz savas spējas neredzēt tālāk par savu deguna galu palika bešā.

Kas attiecas uz rūpnīcu- ja nevari uzcelt drošu- necel, ja soli uzcelt drošu atbildi par saviem vārdiem. Un viss. Kas tur slikts- 10 sodi un problēmas ar budžetu atrisinātas.

To "nieku" pensijas izskatā un medicīnā un brīvbiļetēs tavai muterei samaksā tie "pamuļķi", kuri šeit maksā nodokļus...

Un Tākā TU neesi vienīgais kurš šādu "apgrūtinājumu" ir uzmetis šeit palikušajiem nodokļu maksātājiem - tad paklusē. Es jau saprotu, ka neviena ūdens pile nekad neadzīs savu vainu plūdos un posta ko tie nodara.

Bet vēlreiz atkārtoju - šeit ir simtiem ražotņu, kuras NEKAD neko nav pāri mēram piesārņojušas, ir simtiem ražotņu, kuras ar vārdiem - ja nu kas notiek (bet nekad nebūtu noticis) vārdiem neļaj nemaz atvērt.

Nav nemaz tādu ražotņu (mums industrija ir nevs švaka - bet tās nav) kas varētu uzrīkot šeit globālu katastrofu! NU NAV! Un tik drīz nebūš, jo nav nedz iestrādņu, nedz inženieru, nedz naudas. Ja mēs NEKO neražosim, tad nosprāgsim badā savā biotopā! Ja gribam dzīvotr ES regulu un dažu idiņu diktētā biotopā, tad kādam par to ir jāmaksā, vai nu tiem idiņiem vai nu Eiropai, kura par tādu mūš grib padarīt!

Nesaprotu - kāpēc tu no rīiem celies kājās - var nokrist un sasisties. Kāpēc dzīvo, jo var taču nomirt...

Tin uz savu megatīro Norvēģiju, kuras naftas un gāzes atradnēm "nekas ļauns" nekad nevar notikt... Ej uz valsti kurā "nav nevienas" naftas pārstrādes MEGArūpnīcas, kurās "nekas" nevar notikt...

Pareizie ibio!

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: naivais

kurš maksā sodus????

ANRE-2....

piemērs tūrisma operators - jamiem atņem licenci, ko šie dara - uataisa jaunu siju, veco nosaukumu uztaisa par Preču Zīmi un durī valsti tālāk

+1

ne jau pieņēmtie sodi, bet pat 10x mazāki sodi var panākt rezultātu, ja ir apjaušama kaut niecīga, bet soda neizbēgamība!

taaneko ir labākais piemērs - maukt kā debilam zinot ka ne ar LT ne ar NOR numuriem fotosods nepienāksies...

0 0 Atbildēt

kurš maksā sodus????

ANRE-2....

Nu kamēr pie varas būs tādi deksteri darītāji- nekas jau nevar mainīties. Cilvēks, kam galvā ir kauls un kurš savas aprobežotības dēļ nespēj pieņemt cita viedokli, jo nespēj paskatīties uz problēmu no cita leņķa, kā tikai no tā, kas ir viņa prsonīgais- viņš nav spējīgs pieņemt likumu, izdomāt normatīvus, skārtot noteikumus tā lai tos nebūtu iespējams apiet.

Padomā var pateikt- sarkans

var pateikt- sarkanš vai jebkurš cits tonis ar viļņa garumu ≈620–740 nm

Var pateikt- krāsā, kādā ir luksafora augšējais signāls.

Ja pirmajā gadijumā interpretācijas nav iespējamas, otrā- tur jau var manipulēt tad trešā jau var brīvi improvizēt. Kaut gan deksters domās, ka runa ir par sarkanu

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

kurš maksā sodus????

ANRE-2....

Nu kamēr pie varas būs tādi deksteri darītāji- nekas jau nevar mainīties. Cilvēks, kam galvā ir kauls un kurš savas aprobežotības dēļ nespēj pieņemt cita viedokli, jo nespēj paskatīties uz problēmu no cita leņķa, kā tikai no tā, kas ir viņa prsonīgais- viņš nav spējīgs pieņemt likumu, izdomāt normatīvus, skārtot noteikumus tā lai tos nebūtu iespējams apiet.

Padomā var pateikt- sarkans

Var pateikt- krāsā, kādā ir luksafora augšējais signāls.

Ja pirmajā gadijumā interpretācijas nav iespējamas, otrā- tur jau var manipulēt tad trešā jau var brīvi improvizēt. Kaut gan deksters domās, ka runa ir par sarkanu

klau - un tagad sajuci viesu vienā putrā...

Tukšfļūtis karoč!

Brauc ka uz savu NOR un stutē tās valsts ekonomiku. Atpakaļ nemaz NESKATIES!

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

ņikujā nevar

atnāks padumais kūdrasrūķis un pateiks, ka "ir kautkādas pielaides"

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

To "nieku" pensijas izskatā un medicīnā un brīvbiļetēs tavai muterei samaksā tie "pamuļķi", kuri šeit maksā nodokļus...

Un Tākā TU neesi vienīgais kurš šādu "apgrūtinājumu" ir uzmetis šeit palikušajiem nodokļu maksātājiem - tad paklusē. Es jau saprotu, ka neviena ūdens pile nekad neadzīs savu vainu plūdos un posta ko tie nodara.

Bet vēlreiz atkārtoju - šeit ir simtiem ražotņu, kuras NEKAD neko nav pāri mēram piesārņojušas, ir simtiem ražotņu, kuras ar vārdiem - ja nu kas notiek (bet nekad nebūtu noticis) vārdiem neļaj nemaz atvērt.

Nav nemaz tādu ražotņu (mums industrija ir nevs švaka - bet tās nav) kas varētu uzrīkot šeit globālu katastrofu! NU NAV! Un tik drīz nebūš, jo nav nedz iestrādņu, nedz inženieru, nedz naudas. Ja mēs NEKO neražosim, tad nosprāgsim badā savā biotopā! Ja gribam dzīvotr ES regulu un dažu idiņu diktētā biotopā, tad kādam par to ir jāmaksā, vai nu tiem idiņiem vai nu Eiropai, kura par tādu mūš grib padarīt!

Nesaprotu - kāpēc tu no rīiem celies kājās - var nokrist un sasisties. Kāpēc dzīvo, jo var taču nomirt...

Tin uz savu megatīro Norvēģiju, kuras naftas un gāzes atradnēm "nekas ļauns" nekad nevar notikt... Ej uz valsti kurā "nav nevienas" naftas pārstrādes MEGArūpnīcas, kurās "nekas" nevar notikt...

Pareizie ibio!

Nemīz, es šajā valstī esmu pietiekami daudz radijis un izdarijis lai tagad varētu brīvi baudīt te sava darba augļus un arī pietiekami cīnijies ar dažādiem idiotismiem pēdējo 15 gadu laikā. Viss kādreiz apnīk un kā jau teicu kādu brīdi atpakaļ- nebūs šeit likumu- nebūs nekā. Sakārtojiet bāzi un viss pats sāks rasties.

Tikpat vienkārši kā satversmē rakstīts- vieta saemā ir tikai partijas biedriem, vai partijas izvirzītiem kandidātiem. Viss. Ja neesi partijā- nebūsi valdībā. Pieņem likumus, kas apgrūtina jaunas partijas radīšanu un mūžīga valdīšana tev nodrošināta.

Mega tīrā skandināvija- tur vienkārši ir fondi, kuros visādi netīro darbu darītāji iegulda (noliek) daļu pelņas. Ja kas notiek- paņem no fonda tik cik vajag. un nav jāpārreģistrē sia...

0 0 Atbildēt

vauuuuuu

pasaki tik repšem, ka kaut kur mētājās "nepgūts fonds"

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Nemīz, es šajā valstī esmu pietiekami daudz radijis un izdarijis lai tagad varētu brīvi baudīt te sava darba augļus un arī pietiekami cīnijies ar dažādiem idiotismiem pēdējo 15 gadu laikā. Viss kādreiz apnīk un kā jau teicu kādu brīdi atpakaļ- nebūs šeit likumu- nebūs nekā. Sakārtojiet bāzi un viss pats sāks rasties.

Tikpat vienkārši kā satversmē rakstīts- vieta saemā ir tikai partijas biedriem, vai partijas izvirzītiem kandidātiem. Viss. Ja neesi partijā- nebūsi valdībā. Pieņem likumus, kas apgrūtina jaunas partijas radīšanu un mūžīga valdīšana tev nodrošināta.

Mega tīrā skandināvija- tur vienkārši ir fondi, kuros visādi netīro darbu darītāji iegulda (noliek) daļu pelņas. Ja kas notiek- paņem no fonda tik cik vajag. un nav jāpārreģistrē sia...

kāds gudrinieciņš atradies... 15 gadus esot centies un tā ieguvis brīvbiļeti...

Ļurļaks un pasaules klaidonis!

Ķip pārējie nav radījuši neko un turpina to neko radīt... Tik viens mums gudrinieks ar NOR (bet nu jau ar LT) numuriem velkot kā debils pa "Jūrmaleni" rada lielo samniecisko un ekoloģisko pienesumu savai "dzimtenei".

Es zinu kā tur bija SWE ar tām NiMh akumulatoru baterijām NiCd vietā - ne nu bija tās baterijas, ne nu kāds utilizētja ne nu kas. Pazuda viss fonds ar galiem...

Un? Sausais atlikums sekojošš - situācija tik pat gali ūdenī kā pie mums, tikai ražošana uz tā fona nebija aizmirsta un pamest anovārtā...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

kāds gudrinieciņš atradies... 15 gadus esot centies un tā ieguvis brīvbiļeti...

Ļurļaks un pasaules klaidonis!

Ķip pārējie nav radījuši neko un turpina to neko radīt... Tik viens mums gudrinieks ar NOR (bet nu jau ar LT) numuriem velkot kā debils pa "Jūrmaleni" rada lielo samniecisko un ekoloģisko pienesumu savai "dzimtenei".

Es zinu kā tur bija SWE ar tām NiMh akumulatoru baterijām NiCd vietā - ne nu bija tās baterijas, ne nu kāds utilizētja ne nu kas. Pazuda viss fonds ar galiem...

Un? Sausais atlikums sekojošš - situācija tik pat gali ūdenī kā pie mums, tikai ražošana uz tā fona nebija aizmirsta un pamest anovārtā...

1. Es necentos es dariju.

2. kas ir brīvbiļete, ko esmu ieguvis?

3. Man liekas skaidri pateicu, ka apnika. Kam neapnīk- var turpināt.

Izskatās esi tāds pats grūtgalvis kā deksters.

Kā nez klājas Liepājas luniniscento spuldžu pārstrādes uzņēmumam?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti