taaneko rakstīja:
Mana vecmutere nu jau 20 gadu kā mirusi, Mutere saņem niecīgu pensiju no Latvijas un lieliskas piemaksas no citiem avotiem. Sieva un bērni pārtiek no tā ko esmu radijis ar savu galvu un rokām gan Latvijā, jan ārpus tās. Kapēc man būtu jājūtās slikti? Jā un ja saplīsīs avārijā man tas akū- maksās apdrošinātājs pēc pilnas programmas.
Kas attiecas uz izmešiem- bija kāderiz labs storijs, kuram blakus gadijās būt, bet mūsu pašu vietējie deksteri necēla ne ausi. Kad EU dalija izmešu kvotas Gan igauņi, gan leiši piedalijās sēdēs un dabuja savu daļu. Latviešu patrioti ar tekstu-" kam mums tās, mums tāpat labi" pat neaizbrauca uz dalīšanu. Latvijai tiešām tās fiziski tik lielas nebija vajadzīgas. Tāpat kā leišiem un igauņiem. Tikai atšķirība bija tur, ka abi kaimiņi sev iedalītās turpat sēžu zālē par pāris desmitiem citronu notirgoja tiem, kam tās bija vajadzīgas. Mūsu deksteri aiz savas spējas neredzēt tālāk par savu deguna galu palika bešā.
Kas attiecas uz rūpnīcu- ja nevari uzcelt drošu- necel, ja soli uzcelt drošu atbildi par saviem vārdiem. Un viss. Kas tur slikts- 10 sodi un problēmas ar budžetu atrisinātas.
To "nieku" pensijas izskatā un medicīnā un brīvbiļetēs tavai muterei samaksā tie "pamuļķi", kuri šeit maksā nodokļus...
Un Tākā TU neesi vienīgais kurš šādu "apgrūtinājumu" ir uzmetis šeit palikušajiem nodokļu maksātājiem - tad paklusē. Es jau saprotu, ka neviena ūdens pile nekad neadzīs savu vainu plūdos un posta ko tie nodara.
Bet vēlreiz atkārtoju - šeit ir simtiem ražotņu, kuras NEKAD neko nav pāri mēram piesārņojušas, ir simtiem ražotņu, kuras ar vārdiem - ja nu kas notiek (bet nekad nebūtu noticis) vārdiem neļaj nemaz atvērt.
Nav nemaz tādu ražotņu (mums industrija ir nevs švaka - bet tās nav) kas varētu uzrīkot šeit globālu katastrofu! NU NAV! Un tik drīz nebūš, jo nav nedz iestrādņu, nedz inženieru, nedz naudas. Ja mēs NEKO neražosim, tad nosprāgsim badā savā biotopā! Ja gribam dzīvotr ES regulu un dažu idiņu diktētā biotopā, tad kādam par to ir jāmaksā, vai nu tiem idiņiem vai nu Eiropai, kura par tādu mūš grib padarīt!
Nesaprotu - kāpēc tu no rīiem celies kājās - var nokrist un sasisties. Kāpēc dzīvo, jo var taču nomirt...
Tin uz savu megatīro Norvēģiju, kuras naftas un gāzes atradnēm "nekas ļauns" nekad nevar notikt... Ej uz valsti kurā "nav nevienas" naftas pārstrādes MEGArūpnīcas, kurās "nekas" nevar notikt...
Pareizie ibio!