Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Joprojām to uztveru ar mieru. Viss jaunais, kas tiek ieviests, vienmēr ir ar problēmām. Zinu, ka esmu šad tad pārkāpis, sods pelnīts, stresa nav, samaksāju un braucu tālāk darīšanās, nevis īdu un vaidu un uzkurinu citus.

Tikko painteresējos - fotolēmumu likumīgi drīkstot piestādīt 6 (!!!) mēnešu laikā... Tākā viss pat ir likumīgi.

Likums nosaka nežēlīgi ilgu termiņu, bet nu ok - neko darīt - Roma arī ne vienā dienā tika uzcelta...

Bet kā jau teicu - tas neatceļ manu pārkāpumu un nepieciešamību apmaksāt piestādīto rēķinu!

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Piedāvāji tehnoloģiju Latvijai?

Tas ir kāds uzņēmuma nosaukums, personvārds?

Bet lūk poļu valdība uzreiz visu pameta un skrēja tev bučot rokas un sauc par Papu!

Vai tiešā viss jāskaidro? Pavisam bērnudārza līmenis?

Prastie melnstrādnieki atpakaļ nebrauks. Viņiem ir labi arī tur. Sarunās esmu pārliecinājies. Māja, mašīna un angliski arī jau prot. Viņi domā kā deksters taisnā līnijā un pa lielam nav te vajadzīgi.

Latvijas puse- satiksmes ministrija, visādi celtniecības un zinātnes ierēdnīši- Vajadzēja valsts galvojumu bankai.

Bet tas bija tā- hobija līmenī.

Ja ikp aug uz no ārvalstīm ieplūstošas naudas rēķina tad algas mierīgi var augt proporcionāli ikp pieaugumam. Kaut līdz bezgalībai.

Poļi ka atskrēja un bija gatavi ar visām parpalām braukt skatīties un pļāpāt- privātais fondz, kas nodarbojas ar inovatīvām tehnoloģijām.

PVM pieaugums- uz tehnoloģijas balstītas rūpnīcas izgatavošana tepat Latvijā 200 000 LVL Tirgus vērtība vācu produktam 5 000 000 eur krievu 3,5 000 000 eur.

Ja es pārdodu savu galaproduktu pa 3 000 000 eur man pvn pieaugums ir 1000% Izraēla uz tā vien dzīvo. ( Uz pvn pieaudzēšanas- iepērk izejvielu- eksportē gala produktu)

Labi-biki jāpastrādā... cilvēki gaida.

nu, un kas tev tas ir par mūžīgā dzinēja konceptu? Aizmirsi tik vēl biznesa plānā iecept izejvielu, algu un pārdošanas izmaksas iecept...

nabadziņš, valsc nedo garantiju tūdaliņam, kas Kaut Ko Grib...

a bankas ko, arī tik pat stulbas, un negrib pacelt no zemes piķi?

Nē bankas gribēja ķīlā māju jūrmalā un ekspertu no somijas. Neuzskatu, ka būtu jāķīlā sava māja un vēl onka no somijas par hvz cik eur dienā jāapmaksā. Bankas teica, ka latvijā nekā tāda uztaisīt nevarot un ja tā- kapēc tad kautkādi vācieši vai japāņi vēl to neesot izdomājuši.

Ja nemaldos- smaidīgais Tu pats par visādām neordinārām lietām interesējies. Ja tā- attieksmi jau vajadzētu zināt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ka tik nav kāds hammers vai kas tāds

kaksis?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vai tad kaut kur nebija runa par 4 mēnešiem?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Piedāvāji tehnoloģiju Latvijai?

Tas ir kāds uzņēmuma nosaukums, personvārds?

Bet lūk poļu valdība uzreiz visu pameta un skrēja tev bučot rokas un sauc par Papu!

Vai tiešā viss jāskaidro? Pavisam bērnudārza līmenis?

Prastie melnstrādnieki atpakaļ nebrauks. Viņiem ir labi arī tur. Sarunās esmu pārliecinājies. Māja, mašīna un angliski arī jau prot. Viņi domā kā deksters taisnā līnijā un pa lielam nav te vajadzīgi.

Latvijas puse- satiksmes ministrija, visādi celtniecības un zinātnes ierēdnīši- Vajadzēja valsts galvojumu bankai.

Bet tas bija tā- hobija līmenī.

Ja ikp aug uz no ārvalstīm ieplūstošas naudas rēķina tad algas mierīgi var augt proporcionāli ikp pieaugumam. Kaut līdz bezgalībai.

Poļi ka atskrēja un bija gatavi ar visām parpalām braukt skatīties un pļāpāt- privātais fondz, kas nodarbojas ar inovatīvām tehnoloģijām.

PVM pieaugums- uz tehnoloģijas balstītas rūpnīcas izgatavošana tepat Latvijā 200 000 LVL Tirgus vērtība vācu produktam 5 000 000 eur krievu 3,5 000 000 eur.

Ja es pārdodu savu galaproduktu pa 3 000 000 eur man pvn pieaugums ir 1000% Izraēla uz tā vien dzīvo. ( Uz pvn pieaudzēšanas- iepērk izejvielu- eksportē gala produktu)

Labi-biki jāpastrādā... cilvēki gaida.

nu, un kas tev tas ir par mūžīgā dzinēja konceptu? Aizmirsi tik vēl biznesa plānā iecept izejvielu, algu un pārdošanas izmaksas iecept...

nabadziņš, valsc nedo garantiju tūdaliņam, kas Kaut Ko Grib...

a bankas ko, arī tik pat stulbas, un negrib pacelt no zemes piķi?

Nē bankas gribēja ķīlā māju jūrmalā un ekspertu no somijas. Neuzskatu, ka būtu jāķīlā sava māja un vēl onka no somijas par hvz cik eur dienā jāapmaksā. Bankas teica, ka latvijā nekā tāda uztaisīt nevarot un ja tā- kapēc tad kautkādi vācieši vai japāņi vēl to neesot izdomājuši.

Ja nemaldos- smaidīgais Tu pats par visādām neordinārām lietām interesējies. Ja tā- attieksmi jau vajadzētu zināt.

Tikai nedirs, ļurpaciņ, te daudz ko taisa, var uztaisīt un banka neko tādu tev netaica, ja nu vienīgi kāds turpat rindā sēdošs lumpenis,kā tu.

Ja tu aiziesi ar normāliem dokumentiem ,biznesa plānu un normālu ķīlu, tad tev arī piešķirs līdzekļus.

Bet ja aiziet pampariņš ar norvēģu numuriem uz auto, uztaisa razpaļcovku, paziņo, ka viņu zin daudzi firmu vārtu apsargi Skandināvijā un Polijā un ka viņš ir ļoti gudrs, pieļauju, ka banka tādus sūta pakakāt.

0 0 Atbildēt

Tas nu nav nekāds pamats, ja lumpenis aiziet un apgalvo,ka viņa izdomātais produkts ir baigi labā štelle un to nu baigi kāds pirks.

Pasaule pilna ar muļķīgiem izdomājumiem, tas nenozīmē, ka tos kādam vajag. Ja tev būtu tik unikāls produkts, tu investoru atrastu bez problēmām

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ka tik nav kāds hammers vai kas tāds

kaksis?

Kaksis, on že marčiks, on že gauss tak pielūdz bagātos krievus tagad. Šitais ir no Norvēģijas, tur meeeestnijs

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Tikko trīs dienas pa PL, kopā 2000km pa PL caur LT.

Neko nekomentēšu pa LV ceļiem, tāpat netracināšu šejienes "patriotus" ar stāstiem, kā būvē ceļus Polijā (un noteikti miljonu skaits uz vienu km ir tie paši, ja ne mazāki)

Par FR - vidējais ātrums visur ~+20 - gan apdzīvotās vietās, gan uz šosejas. Ja brīdinājums par FR - tad nomet apm uz ~+10 +15. Bija pāris policijas ekipāžas ar radariem, kas šo +15 +20 nemazināja. Neviens FR nezibsnīja, liela daļa vispār bija pavisam sarūsējuši

Te nav stāsts par manu individuālo attieksmi pret ātruma ierobežojumiem, bet gan kopējo plūsmas ātrumu. Visus maršrutus izbraucu par 15% ātrāk, nekā navigācija sarēķināja, turoties kopējā plūsmā un NEVIENU NEAPDZENOT (ja neskaita kādus pāris penšus ar sapuvušiem opeļiem). Kopējā plūsma normāla, raita, bez stresa.

Ceļojuma beigās biju jau tā pieradis neblenzt spidometrā un neraustīties pie katras zīmes, ka Baltezera FR ieblieza acī pie 62km/h...

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Ceļojuma beigās biju jau tā pieradis neblenzt spidometrā un neraustīties pie katras zīmes, ka Baltezera FR ieblieza acī pie 62km/h...

No Polijas robežas līdz Baltezeram ir kādi 400km, ne?

0 0 Atbildēt

Un joprojām dažnedažādi izskaidrojumi,kāpēc drīkstētu pāºkāpt.

- jo Polijā es pārkāpu

-jo Polijā citi pārkāpa

-jo Polijā bija sarūsējis radars

-jo Vācijā es neredzēju radaru

-es esmu baigi labs braucējs

- da te tak toč var ātri maukt

utt

0 0 Atbildēt

ksi,parādīsi to FR bildi ar 62 km/h ?

PS. Kā zini, ka bija tieši 62?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un joprojām dažnedažādi izskaidrojumi,kāpēc drīkstētu pāºkāpt.

- jo Polijā es pārkāpu

-jo Polijā citi pārkāpa

utt

Ak jā, kā man neienāca prātā!!!! - tas onka ar sapuvušo opeli, kas Polijā vienīgais brauca ar 90-2, bija Dexters

Bija aizbraucis pamācīt pajoļiem poļiem ievērot noteikumus

P.S. tāpēc arī viņš zin, cik no PL līdz Baltezeram

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ksi,parādīsi to FR bildi ar 62 km/h ?

PS. Kā zini, ka bija tieši 62?

Mans auto ir aprīkots ar spidometru, kura rādījumi +/- sakrīt ar divu dažādu navigāciju GPS rādīto ātrumu.

Kā arī bija palikusi navigācija uz paneļa, tā kā ar ļoti lielu garantiju varu apgalvot, ka ātrums bija starp 61-63

Ja bilde atnāks - informēšu. Es jau vēl ceru, ka netikšu cauri filtram

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Un joprojām dažnedažādi izskaidrojumi,kāpēc drīkstētu pāºkāpt.

- jo Polijā es pārkāpu

-jo Polijā citi pārkāpa

utt

Ak jā, kā man neienāca prātā!!!! - tas onka ar sapuvušo opeli, kas Polijā vienīgais brauca ar 90-2, bija Dexters

Bija aizbraucis pamācīt pajoļiem poļiem ievērot noteikumus

P.S. tāpēc arī viņš zin, cik no PL līdz Baltezeram

Tas, ka tādi āži kā tu noteikumu ievērotājus nicina, tas jau nav noslēpums.

0 0 Atbildēt

Es gan ar pāºkāpju, bet nu apņirgt tos,kuri ievēro noteikumus....

Tāpēc jau tādus sauc par lumpeņiem.

0 0 Atbildēt

ksi, cik saprotams, tad tu tā arī uzskati- ja tu pārkāp Polijā, drīksti pārkāpt arī Latvijā ?

0 0 Atbildēt

Invalīdu stāvvietās arī drīkst stāvēt, vai ne?

Un, ja neviens neredz, pa dzīvojamo zonu arī drīkst maukt...jo neviena jau nav, tā ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Invalīdu stāvvietās arī drīkst stāvēt, vai ne?

Un, ja neviens neredz, pa dzīvojamo zonu arī drīkst maukt...jo neviena jau nav, tā ?

Netaisi te šķidru demagoģiju

Visi zin, ka patiesībā stāsts ir par nepareizu zīmju izvietošanu komplektā ar privāto robotu pie katras zīmes.

Un tikai nesāc atkal bazūnēt, ka vajag iet un likt mainīt zīmes - 99% cilvēku ir skaidrs, ka mūsu valsts nav orientēta uz iedzīvotājiem. Paši viņi neredz bardaku zīmēs, un viņiem vienmēr ir "ekspertu viedoklis", kāpēc zīmei tai zīmei tur būt.

Tajos pašos poļos - pie lielveikaliem 1-2 invalīdu stāvvietas. Pietiek! Un ja tās 1-2 ir tukšas, neviens neliek tur, jo tās ir tikai viena vai divas (cilvēcīgais faktors). Pie mums - padsmit, visas tukšas, un tad visādi lohi nodomā - ja 10 tukšas stāv, davai ka nolikšos - moš sodu neuzliks (ja uzliks - pokui, samaksāšu), galvenais - ja kāds invalīds arī uzradīsies, vēl DEVIŅAS PALIEK BRĪVAS.

"Dzīvojamās zonas" vispār ir VĀJPRĀTS - zinu vietas, kur kvadrātkilometriem plašām teritorijām ar milzīgiem mežu masīviem, visās malās ir saliktas zīmes "dzīvojamā zona" (kas pēc būtības ir paredzēta tikai iekšpagalmiem). Vēl pirms gada bija normāls atļautais (90) un NEVIENA CSNg NEBIJA. Labi, ka Vitronics šīs vietas nezin...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Bet tur tačudrošvien arī ir pielaides.....

Āksti

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Netaisi te šķidru demagoģiju

Visi zin, ka patiesībā stāsts ir par nepareizu zīmju izvietošanu komplektā ar privāto robotu pie katras zīmes.

Un tikai nesāc atkal bazūnēt, ka vajag iet un likt mainīt zīmes - 99% cilvēku ir skaidrs, ka mūsu valsts nav orientēta uz iedzīvotājiem. Paši viņi neredz bardaku zīmēs, un viņiem vienmēr ir "ekspertu viedoklis", kāpēc zīmei tai zīmei tur būt.

Tajos pašos poļos - pie lielveikaliem 1-2 invalīdu stāvvietas. Pietiek! Un ja tās 1-2 ir tukšas, neviens neliek tur, jo tās ir tikai viena vai divas (cilvēcīgais faktors). Pie mums - padsmit, visas tukšas, un tad visādi lohi nodomā - ja 10 tukšas stāv, davai ka nolikšos - moš sodu neuzliks (ja uzliks - pokui, samaksāšu), galvenais - ja kāds invalīds arī uzradīsies, vēl DEVIŅAS PALIEK BRĪVAS.

"Dzīvojamās zonas" vispār ir VĀJPRĀTS - zinu vietas, kur kvadrātkilometriem plašām teritorijām ar milzīgiem mežu masīviem, visās malās ir saliktas zīmes "dzīvojamā zona" (kas pēc būtības ir paredzēta tikai iekšpagalmiem). Vēl pirms gada bija normāls atļautais (90) un NEVIENA CSNg NEBIJA. Labi, ka Vitronics šīs vietas nezin...

PAr 99% tā ir smaga diršana.

Par invalīdu stāvvietām, tas taču ir tik vienkārši- ja tās nav tukšas, tad invalīdi nemaz nebrauc. Bija intervija ar tādu cilvēku- ko man braukt, ja es zinu, ka nebūs man vietas pie durvīm?? Parasti taču laukumi ir lieli un nekad nav tik pilni,ka nebūtu citu vietu. Tev ko, kājas nokritīs,ja paiesi 50 metrus vai 100 ??

Milzīgi mežu masīvi . Jā, tās ir dz. zonas un nevajag šķidri irst,ka tur bija pirms mirkļa 90 km/h atļauts.

Karoče ņuņņāšana un pārkāpumu attaisnošana notiek pilnā sparā.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Bet tur tačudrošvien arī ir pielaides.....

Āksti

Kādas pielaides? Ja tu, āzi, joprojām par to ekskavatoru, tad iekal savā tupajā programmisteļa paurī,ka tur tu smagi kļūdies.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Par invalīdu stāvvietām, tas taču ir tik vienkārši- ja tās nav tukšas, tad invalīdi nemaz nebrauc. Bija intervija ar tādu cilvēku- ko man braukt, ja es zinu, ka nebūs man vietas pie durvīm??

Un šitā nav škidra iršana?

Neesmu redzējis pārpildītas invalīdu stāvvietas!!!

Un Tev kā īpaši apdalītam - tiešām nesaprati, ka stāsts nav par 50 vai 100m ar kājām ...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Milzīgi mežu masīvi . Jā, tās ir dz. zonas un nevajag šķidri irst,ka tur bija pirms mirkļa 90 km/h atļauts.

Ja nekur tālāk par saviem Miķelīšiem neesi bijis, tad nevajag šķidri irst par vietām, ko nezini.

Dzīvojamā zona - HA - kā tad - mušām, odiem, varbūt kādam Dexteram...

1.5km asfaltēts ceļš bez NEVIENAS mājas un bez NEVIENA objekta, kas varētu radīt kaut nelielu gājēju plūsmu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: postimage.org/...

Tajās valstīs, kur runā tajā valodā, tas varbūt arī strādā.

Pārējās, īpaši LV, tas ir pilnīgs bull shit

Lasītākie raksti

Jaunie raksti