Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: postimage.org/...

Precīzi.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Tajās valstīs, kur runā tajā valodā, tas varbūt arī strādā.

Pārējās, īpaši LV, tas ir pilnīgs bull shit

Nebrīnos, jo mums ir tādi kā tu, iedgars, kaksis, taaneko utt.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Par invalīdu stāvvietām, tas taču ir tik vienkārši- ja tās nav tukšas, tad invalīdi nemaz nebrauc. Bija intervija ar tādu cilvēku- ko man braukt, ja es zinu, ka nebūs man vietas pie durvīm??

Un šitā nav škidra iršana?

Neesmu redzējis pārpildītas invalīdu stāvvietas!!!

Un Tev kā īpaši apdalītam - tiešām nesaprati, ka stāsts nav par 50 vai 100m ar kājām ...

Nu un tāpēc uzreiz tajās jāstājas?? Tas ir process- cilvēks (invalīds) redz,ka tās tukšas un uzdrošinās braukt un tur stāvēt.

Es gan kaut kā arvien vairāk tajās vietās redzu mašīnas,kurām tur atļauts stāvēt.

Klau,kāpēc tu esi tāds zanuda??

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Milzīgi mežu masīvi . Jā, tās ir dz. zonas un nevajag šķidri irst,ka tur bija pirms mirkļa 90 km/h atļauts.

Ja nekur tālāk par saviem Miķelīšiem neesi bijis, tad nevajag šķidri irst par vietām, ko nezini.

Dzīvojamā zona - HA - kā tad - mušām, odiem, varbūt kādam Dexteram...

1.5km asfaltēts ceļš bez NEVIENAS mājas un bez NEVIENA objekta, kas varētu radīt kaut nelielu gājēju plūsmu.

Kur tieši,lūdzu parādi !

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Tajās valstīs, kur runā tajā valodā, tas varbūt arī strādā.

Pārējās, īpaši LV, tas ir pilnīgs bull shit

kā pašam ar būšanu par buļļa kaku?

jebkurš ārzemnieks, kas nekad nav bijis kādā valstī ticamāko priekštatu par šo valsti gūst aplūkojot šīs valsts pārstāvjus un klausoties ko tie saka, ja ir sanācis kādu no viņiem satikt.

Padomā par to...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Reku tev mārupes pajoliņ pierādijums, ka tomēr tev vajadzētu griezties pie ārstiem pēc palīdzības. Šodienas rīta ziņas.

"Visbriesmīgākais šajā situācijā ir tas, ka cilvēks vairs nav spējīgs atšķirt un apzināties, kas viņa dzīvē ir meli un kas - patiesība. Bieži vien to ir ļoti grūti izdarīt, te var palīdzēt profesionālis. Psiholoģijā šo parādību sauc par aiziešanu no realitātes, kas vairāk nekā jebkas cits ir mūsu psiholoģiskās veselības indikators. Jo vairāk mums ir drosmes skatīties realitātei tieši acīs, nevis bēgt no tās, jo dzīvāki un veselāki mēs esam.

Noteikti esat dzirdējuši sakāmvārdu: "Gudri meli ir labāki par dumju patiesību." Par to noteikti var strīdēties, jo patiesība nevar būt dumja, patiesība vienkārši ir patiesība. Tas ir fakts, kas pastāv neatkarīgi no cilvēku pārliecības, spriedumiem, uztveres, cerībām u.c. Cilvēki mēdz piešķirt patiesībai dažādus labākus vai sliktākus raksturojumus, atšķirīgi tos interpretēt, bēgt no tās.

Toties pārliecinājos, ka atsevišķos gadījumos ar patiesību nav jāuzbāžas, jo daži cilvēki nav spējīgi un nevēlas to pieņemt. Un tā vairs nav melošana. Tā ir patiesības paturēšana pie sevis līdz mirklim, kad cilvēks pats izteiks vēlmi šo patiesību atklāt. Ir jāatceras, ka, lai spētu uzņemt patiesību, cilvēkam sevī ir jāatrod lielas drosmes rezerves. Un bieži vien tās viņam uzreiz nav pieejamas.

Lai kādi būtu meli: apzināti vai neapzināti, vērsti uz sevis vai uz tuvāko aizsargāšanu, uz uzmanības sev vai citiem pievēršanu, kāda labuma iegūšanas nolūkos vai slinkuma skaidrot patiesību dēļ, nevainīgas izdomas vai pārmērīga iestrēgšana sapņos par labāku nākotni, psiholoģijā tie tiek uztverti kā aizsargmehānisms, kas attālina no cilvēka psiholoģiskajai veselībai nepieciešamās realitātes apzināšanas"

Viss ir labi pajoliņ, viss ir labi... Pasūkā īkšķīti un guli tālāk. Es tikmēr iešu ko sliktu un riebīgu pastrādāt...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Viss ir labi pajoliņ, viss ir labi... Pasūkā īkšķīti un guli tālāk. Es tikmēr iešu ko sliktu un riebīgu pastrādāt...

Ieteiktu atteikties no šīs "sliktās" (viņu, nevis paša) valsts pilsonības un pieņemt NOR pilsonību...

Vēlu veiksmi!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Invalīdu stāvvietās arī drīkst stāvēt, vai ne?

Un, ja neviens neredz, pa dzīvojamo zonu arī drīkst maukt...jo neviena jau nav, tā ?

Netaisi te šķidru demagoģiju

Visi zin, ka patiesībā stāsts ir par nepareizu zīmju izvietošanu komplektā ar privāto robotu pie katras zīmes.

Un tikai nesāc atkal bazūnēt, ka vajag iet un likt mainīt zīmes - 99% cilvēku ir skaidrs, ka mūsu valsts nav orientēta uz iedzīvotājiem. Paši viņi neredz bardaku zīmēs, un viņiem vienmēr ir "ekspertu viedoklis", kāpēc zīmei tai zīmei tur būt.

Tajos pašos poļos - pie lielveikaliem 1-2 invalīdu stāvvietas. Pietiek! Un ja tās 1-2 ir tukšas, neviens neliek tur, jo tās ir tikai viena vai divas (cilvēcīgais faktors). Pie mums - padsmit, visas tukšas, un tad visādi lohi nodomā - ja 10 tukšas stāv, davai ka nolikšos - moš sodu neuzliks (ja uzliks - pokui, samaksāšu), galvenais - ja kāds invalīds arī uzradīsies, vēl DEVIŅAS PALIEK BRĪVAS.

"Dzīvojamās zonas" vispār ir VĀJPRĀTS - zinu vietas, kur kvadrātkilometriem plašām teritorijām ar milzīgiem mežu masīviem, visās malās ir saliktas zīmes "dzīvojamā zona" (kas pēc būtības ir paredzēta tikai iekšpagalmiem). Vēl pirms gada bija normāls atļautais (90) un NEVIENA CSNg NEBIJA. Labi, ka Vitronics šīs vietas nezin...

PAr 99% tā ir smaga *******ana.

Par invalīdu stāvvietām, tas taču ir tik vienkārši- ja tās nav tukšas, tad invalīdi nemaz nebrauc. Bija intervija ar tādu cilvēku- ko man braukt, ja es zinu, ka nebūs man vietas pie durvīm?? Parasti taču laukumi ir lieli un nekad nav tik pilni,ka nebūtu citu vietu. Tev ko, kājas nokritīs,ja paiesi 50 metrus vai 100 ??

Milzīgi mežu masīvi . Jā, tās ir dz. zonas un nevajag šķidri irst,ka tur bija pirms mirkļa 90 km/h atļauts.

Karoče ņuņņāšana un pārkāpumu attaisnošana notiek pilnā sparā.

Piekrītu par 100% par tām stāvvietām. Es speciāli mašīnu lieku tālāk no pārējām - nu, nenokritīs man kāti, ja mazliet vairāk pastaigāšu. Bez tam, arī gadījumu - "meņā tut stulknuļi i ujehaļi" pēdējo 5 gadu laikā, kopš piekopju šādu taktiku, vairs nav bijis. A klienti man zvana katru dienu par šo. Kad es viņiem pasaku, lai liek mašīnu tālāk, tad skatās uz mani kā uz lohu. Un pēc tam brīnās, ka kāds visu laiku apskādē mašīnas.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Tajos pašos poļos - pie lielveikaliem 1-2 invalīdu stāvvietas. Pietiek! Un ja tās 1-2 ir tukšas, neviens neliek tur, jo tās ir tikai viena vai divas (cilvēcīgais faktors). Pie mums - padsmit, visas tukšas

KSI, kura lielveikala stāvvietā konkrēti ir padsmit invalīdu stāvvietas?

0 0 Atbildēt

piekrītu GB par abiem postiem

Man gan ~5 gadi atpakaļ bija gadījums, kad noparkojoties ar svaigi pārkrāsotu auto (3. diena no krāsotāja) pilnīgi tukša 3. stāva pārkinga otrajā galā kāds lamzaks, ar inval;iditādi galvā bija piebraucis ar savu tlc bobiku tik tuvu blakām (aplūkot laikam - jo sanāk bezmaz vājredzīgs) un atverot durvis uzskrāpēja ar savām durvīm švīku uz manām...

Redzēju bobiku aizbraucam tieši no blakus stāvvietas, no sākuma nepievērsu īpašu uzmanību - mazums, gribēºjis tuvāk aplūkot, bet pienākot pie auto sapratu kāpēc tik strauji brauca prom...

0 0 Atbildēt

Palaidniek, par to jau arī stāsts. Kad nopirku esošo auto, mēneša laikā no durvīm stāvvietās divas buktes. OK, par KASKO tika sataisītas, bet tomēr nepatīkami, tāpēc nolēmu iet profilakses ceļu un kopš tā laika problēmu nav. Protams, ir tāds paradokss, īpaši pāķos, lai kādā stūrī tu to auto neatstātu, vienmēr ir jāpatrāpas kādam brīnumbērnam, kuram rodas vajadzība to savu krāmu nolikt blakus tieši manējam, tas nekas, ka puse stāvvietas tukša.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu un tāpēc uzreiz tajās jāstājas?? Tas ir process - cilvēks (invalīds) redz, ka tās tukšas un uzdrošinās braukt un tur stāvēt.

Kāds tur process. Nenoliedzu, ka stāvēt invalīdu stāvvietās ir slikti. Pats nekad to neesmu darījis. Un galvenokārt ne tāpēc, ka kādam invalīdam nebūs kur nolikties (jo vietas parasti ir dofiga), un ne tāpēc, ka varu norauties plāksteri, bet vairāk māņticīgu apsvērumu dēļ

Bet nevajag palikt smieklīgam un paziņot, ka invalīds dzīvo badā un nebrauc uz veikalu, jo IESPĒJAMS visas stāvvietas būs pilnas

Invalīdu stāvvieta ir PALĪGS invalīdam, un nevis VIENĪGĀ iespēja nokļūt veikalā. Ja invalīds var atbraukt un pārvarēt 20m no invalīdu stāvvietas līdz durvīm, tad viņš var arī pārvarēt 40m no ne-invalīda stāvvietas. Nav taču tā, ka invalīdam ir aizliegts stāvēt parastā stāvvietā. Tā kā šāda vaidēšana ir smieklīga.

DekstersFF rakstīja:

Es gan kaut kā arvien vairāk tajās vietās redzu mašīnas, kurām tur atļauts stāvēt.

Protams. Mēs visi to zinam. Un tie ir invalīdi ar dārgākajām / jaunākajām Porche, BMW, Jaguar utt, kuriem protams ir atļauts tur stāvēt

DekstersFF rakstīja:

Klau,kāpēc tu esi tāds zanuda??

Kurš nu būtu te klepojis. Vai visi, kas cenšas oponēt Tavai demagoģijai, ir zanudas?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja: 1.5km asfaltēts ceļš bez NEVIENAS mājas un bez NEVIENA objekta, kas varētu radīt kaut nelielu gājēju plūsmu.

Kur tieši,lūdzu parādi !

Nāksies vien šoreiz noticēt, ka ir tāda vieta Rīgas rajonā. Apmēram 2km x 3km lielai teritorijai, kur 2/3 ir meži, pie vienīgās iebraukšanas šajā teritorijā ir zīme "dzīvojamā zona". Otra zīme "zonas beigas" ir tajā pašā vietā pretējā braukšanas virzienā.

No vienas puses - man kā iedzīvotājam ir forši, jo bērnus IT KĀ var droši laist uz ielas spēlēties, jo TEORĒTISKI nevienam ātrāk par 20km/h nevajadzētu braukt, taču kā šoferim ir kaitinoši braukt cauri mežam tos 1.5km pa asfaltētu ceļu uz 20km/h (ko es arī nekad nedaru)

Kādreiz pie katra apdzīvotā pudura bija zona (30), kas, manā skatījumā, disciplinēja labāk.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Pie visiem lielajiem Alfām, Moliem, Spicēm var saskaitīt padsmit stāvvietas, ka skaita visas stāvvietas pie katrām durvīm kopā.

Bet stāsts tak nav par 9 vai 11. Stāsts ir par relatīvi tukšo lielo laukumu, kas aicināt aicina mūžīgi steidzīgos urlas - nāc, fiksi pieparkojies šeit, te tak vietas daudz

P.S. kas attiecas uz mani personiski - man arī ir žēl sava auto un es arī parkojos tālākos / brīvākos nostūros.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

GB12 rakstīja:

Pie visiem lielajiem Alfām, Moliem, Spicēm var saskaitīt padsmit stāvvietas, ka skaita visas stāvvietas pie katrām durvīm kopā.

Bet stāsts tak nav par 9 vai 11. Stāsts ir par relatīvi tukšo lielo laukumu, kas aicināt aicina mūžīgi steidzīgos urlas - nāc, fiksi pieparkojies šeit, te tak vietas daudz

P.S. kas attiecas uz mani personiski - man arī ir žēl sava auto un es arī parkojos tālākos / brīvākos nostūros.

Tev viss labi? Patiešām ar galvu kārtībā?

Kāpēc skaiti visas kopā? Pie katrām durvīm ir stāvvieta, un tu taču nezkāpēc neliec mašīnu pie A ieejas, lai apmeklētu veikalu pie C vai D ieejas?

Un kāpēc cilvēkam ar kustību traucējumiem ir jāparkojas šaurībā ar visiem un jāskrāpē svešu auto durvis, jāmokās, jāčakarējās? Neesi pamanījis, ka tās ir vietas cilvēkiem ar kustību traucējumiem, tās ir speciāli PLATĀKAS (ja neesi savā apmātībā pamanījis), lai var atvērt plašāk durvis, mierīgi izlikt ratus.

Tici man - lai vai ko tie cilvēki neteiktu, lai vai cik dzīvespriecīgi nebūtu - vieņiem tas nieka atvieglojums - 40 metri tuvāk pie durvīm lielākajā daļā gadījumu IR BŪTISKS.

Ļoti ceru, ka tava māņticība nekad nepiepildīsies un pats uz savas ādas neizbaudīsi, kāpēc šiem cilvēkiem ir citādākas stāvvietas un tuvāk pie durvīm. Jo nekas neliecina, ka citādi varētu pielekt...

P.S.

un tā baisā šifrēšana kur desmitiem km² tīºa meža ir apzīmēta kā dzīvojamā zona... Un kas ir? Žēl? Ja arī 500 metrus pabrauksi ar 20 km/h vai sirdi tik veldzējošiem 90 km/h... ietaupīsi minūti... un? baigais ieguvums?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: ...

Karstuma sezona it kā beigusies, bet daži tik un tā uzcepas par neko

Posts par stāvvietām pēc būtības bija atbilde DEX - viņa invalīdi mirst badu, jo baidoties braukt uz veikalu, jo iespējams nebūs kur apstāties.

Un pastāsti man - cik reāli dzīvē esi redzējis invalīdus, kam vajag to paplašināto stāvvietu???? Es varbūt divus pa 10 gadiem. Protams - tām stāvvietām ir jābūt, un tām ir jābūt platākām, taču nevajag te taisīt traģēdiju, ja es kādam badu mirstošam invalīdam ierosinu izmantot parasto stāvvietu.

P.S. Par mežiem - tieši šādas attieksmes dēļ arī visi liek mīksto uz zīmēm, jo ne visiem 1.5km ar 20km/h pa tukšu meža ceļu sagadā orgasmu. Lai arī tās ir dažas minūtes. Un ja zīme ir bezjēdzīga, tā tiek arvien vairāk ignorēta.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Karstuma sezona it kā beigusies, bet daži tik un tā uzcepas par neko

Posts par stāvvietām pēc būtības bija atbilde DEX - viņa invalīdi mirst badu, jo baidoties braukt uz veikalu, jo iespējams nebūs kur apstāties.

Un pastāsti man - cik reāli dzīvē esi redzējis invalīdus, kam vajag to paplašināto stāvvietu???? Es varbūt divus pa 10 gadiem. Protams - tām stāvvietām ir jābūt, un tām ir jābūt platākām, taču nevajag te taisīt traģēdiju, ja es kādam badu mirstošam invalīdam ierosinu izmantot parasto stāvvietu.

P.S. Par mežiem - tieši šādas attieksmes dēļ arī visi liek mīksto uz zīmēm, jo ne visiem 1.5km ar 20km/h pa tukšu meža ceļu sagadā orgasmu. Lai arī tās ir dažas minūtes. Un ja zīme ir bezjēdzīga, tā tiek arvien vairāk ignorēta.

Kā tad cīnities ar pedāļiem nihilistiem? Jāsalauž mugurkauls lai saprot kāpēc vai lai piltiesīgi to izmanto?

Esmu redzējis KRIETNI biežāk par Tevi Ir bijis sencīti jāved aºī uz lielveikalu, jo tur bankas strādā brīvdienās, Ne man zīme ne atļauja logā - nemaz tik viegli nav viņām palīzēt.

Un ko tas vienmēr steidzīģais vinnē? 18 sekundes? Viņam tās ir izšķirīgas?

Derētu visiem pa tām 18 sekundēm izskrūēt nipeļus un ar skoču pie loga pielīmēt, lai papumpē riepas dēļ "iegūajām" 18 sekundēm?

Vai tiešām dornim jābūt, ka nesaprot - tur parkoties drīkst tikai ar speciālām atļaujām. Ir atļauja - (pamatota!) parkojamies, nav atļaujas - neparkojamies.

jaunākā mode īrēt atļauju no invalīda lai varētu savu kruto lamatu nomest tuvēk pie bodes durvīm. Forši - Pareizais piemērs kā rīkoties, vai ne?

0 0 Atbildēt

labojums:

Ne man zīme ne atļauja logā - nemaz tik viegli nav viņam palīzēt parkojoties parastajā parkingā. Vai nu jāatstāj auto pusiebraukts stāvvietā, lai var durvis līdz galam atvērt, vai jāmēģina atrast parkings rindas galā kur blakus nevar parkoties, bet ir līdzens asfalts, nevis domes.

Tiesa tur arī mēdz apstāties uņiki - iekārtoties uz braucamās (navis parkojamās) daļas kādai rindai galā...

0 0 Atbildēt

Vai tiešām dornim jābūt, ka nesaprot - tur parkoties drīkst tikai ar speciālām atļaujām. Ir atļauja - (pamatota!) parkojamies, nav atļaujas - neparkojamies.

jaunākā mode īrēt atļauju no invalīda lai varētu savu kruto lamatu nomest tuvēk pie bodes durvīm. Forši - Pareizais piemērs kā rīkoties, vai ne?

Nedaudz purvā esam iebraukuši

Par stāvvietām pilnīgi piekrītu! Neattaisnoju nevienu šo stāvvietu izmantotāju bez iemesla. Filozofēšana par it kā daudzajām stāvvietām bija vairāk no t.s. prevencijas puses - ja tās tukšās stāvvietas būtu mazākā skaitā, varbūt mazāk kāds idiots gribētu tās nepareizi izmantot. Kaut gan - diez vai, jo šiem izmantotājiem nekas nav svēts, un tie mierīgu sirdi aizņemtu arī vienīgo invalīdu stāvvietu

P.S. par atļauju īrētājiem - kaut kur komentos pavīdēja doma, ka nav jau slikti, ka invalīdam, kam ikdienā šo stāvvietu nevajag, ir iespēja piepelnīties. Noteikti biezie ir gatavi iemaksāt invalīdam summu, kas gandrīz sastāda invalīda mēneša budžetu ... nezinu, kā vidējam invalīdam ir ar finansēm, taču man šāds "bizness" kaut kā šķiet amorāls. + vēl tas, ka tās atļaujas neviens nekontrolē un katrs invalīds var izņemt atļauju, it kā "nozaudēt", izņemt nākošo, atkal "nozaudēt" un tā bezgalīgi.

0 0 Atbildēt

Klau KSI

ja paskaitīsi pie katras kaut ūbermārketa ieejas ir max 5 stāvvietas, kas kā magnēts pievilina urlas.

5 stāvvietas - nekas daudz. Un kas ka tur viņas ir?

Mežciema sky stāvvietas pabīdīja talāk un tur salika lielus puķpodus?

Puķpodus saprotam, invalīdu parkingu nē???

Vai tiešām tie 20 m no ieejas, kas jāpavelkās tālāk ir dzīvības un nāves jautajums itkā no ārienes veselam cilvēkam?

Un pat ja jānoiet 150m? Nu un? toč auto ta pie irsas pieaudzis, ka vienkārši ģerzi meņa 10 čelovek" ka vajag noparkoties toč pie durvīm?

Moš drive in rimčiku šitādiem debiloīdiem atvērt?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Klau KSI

ja paskaitīsi pie katras kaut ūbermārketa ieejas ir max 5 stāvvietas, kas kā magnēts pievilina urlas.

Vai tiešām tie 20 m no ieejas, kas jāpavelkās tālāk ir dzīvības un nāves jautajums itkā no ārienes veselam cilvēkam?

Un pat ja jānoiet 150m? Nu un? toč auto ta pie irsas pieaudzis, ka vienkārši ģerzi meņa 10 čelovek" ka vajag noparkoties toč pie durvīm?

Nu ko vari cepties ap šo tēmu!? Invalīdu stāvvietas vajag, kādas 4-6 pie katras daudz maz svarīgas ieejas iepirkšanās vietā. Banāls risinājums- kamera ar nummuru atpazinēju + invalīdu auto nummuru datubāze un automātiskie +500 vai 1000 ls pie par reizi pie ikgadējās tehniskās skates iziešanas visām mašīnām, kas nav šajā datubāzē. Ārzemnieki pārsvarā ievēro invalīdu stāvvietas un auto tajās nenovieto- TABU! Cita lieta mūsu varenie austrumu kaimiņi, kas kā deksters ir invalīdi pasaules uztveres un apkārt notiekošā analīzes jomā. Tiem būs jāliek kameras uz robežas ar automātisku šlakbaumu, kas ļaus iekasēt sodus. Un viss domāju sistēma ātri atpirktos.

0 0 Atbildēt

Joprojām smaidu par cilvēkiem, kuri strādā melnos darbus Norvēģijā, bet ir spēcīgi psihiatrijā.

Tev, taaneko, kāreiz jālasa tas rakstelis un jāsaprot beidzot, ka ir tā kā es saku- pie visas šābrīža dzīves vainojami esam ( netieši, protams) tikai un vienīgi mēs paši.

JA tu tio nespēj saprast, duj ka nu mudīgi pats pie tā psihdaktera.

0 0 Atbildēt

Tā arī ir- invalīdi nelabprāt apmeklē lielveikalus, jo nav garantijas, ka būs brīva vieta tur, kur tas viņiem paredzēts.

Tas nav mans izdomājums, tas ir pētījums par to,kāpēc tur nedrīkst stāvēt NEKAD tie,kam tas nepienākas.

Jā, garīgie invalīdi tur parkojas, jo viņi ir garīgie invalīdi, tur nu neko.

Pēdējā laikā gan jāsaka, kretīni tajās vietās stāv arvien mazāk.

Tici man, ksi, tie cilvēki, kam tās vietas paredzētas, būtu ļoti laimīgi ,ja viņiem tās tiesības nevajadzētu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Klau KSI

Nekur nevienam nekas nav pieaudzis un nav arī problēmu noiet 50m

Ja pie katras ieejas vajag 5 imvalīdu parkingus - Ok. Ne man spriest par to spriest.

Un es ar abām rokām atbalstītu tāneko ieteiktos risinājumus šo parkingu kontrolei - tie man liekas daudz pareizāki, nekā FR pie katras () zīmes.

Tikai ... slaukt Ls10 no katra lettiņa par +10km/h ir viena lieta.

Noslaukt Ls1000 par parkošanos invalīdu stāvvietā no urlas ar Hummeru - tam mūsu "spēka struktūrām" ir rokas par īsām. Jo IeM & Teilāns biznesa moto ir tāds pats kā Dex: +10 pilsētā ir sodāms noziegums, par kuru jāfotogrāfē katrs pārkāpējs, taču urlas BMW invalīdu stāvvietā - ja sanāks, tad varbūt uzlīmēsim plāksteri. 98% gadījumu nesanāk ...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Joprojām smaidu par cilvēkiem, kuri strādā melnos darbus Norvēģijā, bet ir spēcīgi psihiatrijā.

Tev, taaneko, kāreiz jālasa tas rakstelis un jāsaprot beidzot, ka ir tā kā es saku- pie visas šābrīža dzīves vainojami esam ( netieši, protams) tikai un vienīgi mēs paši.

JA tu tio nespēj saprast, duj ka nu mudīgi pats pie tā psihdaktera.

Kapēc atkal savu pārliecību uzspied kā taisnību? Neapgalvoju, ka strādāju melnos darbus. Jā citreiz galvu atpūtinot nokrāsoju kādu žogu, nu patīk man krāsot ar rullīti un kas? Pārsvarā tā ir darbu organizācija. Tas pats ar ko nodarbojos te Latvijā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti