Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Pirmais

Un kas jamiem pēc tam bija??? Pasēdēja pāris stundas mentenē un palaida jamos vaļā... Nākamo traktoru jamie fizģīja jau pie pilnas veselības..... Un ja būtu iesūdzējuši tevi tiesā, tad tu maksātu vēl par riepām.....

-----------------------------------

Nebūt nē!! Ja esi idiots, tad paliec!!! Vismaz paaudzies ...

Ruu@uto

Es tev uzdevu jautājumu.... Bet tu jau paliec kā deksters.....

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

savulaik vadons lielījās, ka ar moci ir jāmauc uz cik nes.... Es tolaik oponēju un teicu, ka arī ar moci ir jāievēro satiksmes noteikumi.... Tad man tika paziņots, ka es neko nejēdzot - esot kruta uzsēsties uz moča un izvēdināt galvu..... Un visi tie, kas apgalvoja ka noteikumi ir jāievēro tika saukti par nabagiem, kuriem esot žēl, ka kāds redz varot atļauties nopirt moci..... Es gan apgalvoju, ka nekāda atļaušanās tur nav vajadzīga - neaizej vienu vīkendu ietusēt un par saekonomēto piķi nopērc pļerdaku....

Bet kopš tā laika daudz ūdens ir aiztecējis - vadonc ir paprasījis redaktoram lai jamais izdzēš viņa vecās identitātes un arī postus topicos.... Kādu laiku vadonc te neko nedrukāja, plosījās pa poveriem...... Bet nu ir atpakaļ un drukā citu dziesmu..... Tagad it tā - kad tehapskatē neizlaiž svaigu iedgara čoma gruzaviku, tad tam esot jāsaliek normāli lukturi, bet kad izdrāž vadoni, tad tehapskates veči ir fidari.... Kad noteikumus pārkāpj vadonc, tad jamais spēj novērtēt apstākļus utttt, bet kad citi izpilda to pašu pārkāpumu, tad tie ir lumpeņi, kas neievēro kikumus un ir šaujami.....

Dubultie standartiņi.... Bet ir vismaz par ko ierēkttttttt.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: savulaik vadons lielījās, ka ar moci ir jāmauc uz cik nes... Un visi tie, kas apgalvoja ka noteikumi ir jāievēro tika saukti par nabagiem, kuriem esot žēl, ka kāds redz varot atļauties nopirt moci.....

Bet kopš tā laika daudz ūdens ir aiztecējis - vadonc ir paprasījis redaktoram lai jamais izdzēš viņa vecās identitātes un arī postus topicos.... Kādu laiku vadonc te neko nedrukāja, plosījās pa poveriem...... Bet nu ir atpakaļ un drukā citu dziesmu.....

Nu re aigar! Traki!!! Nneesmu vienīgais kas atceras vecos labos laikus Kā tad tagad sanāk?! Ko ta' mums neesi palūdzis lai aizmirstam. tak nieka 4 gadi pagājuši. varbūt pat mazāk... Palūdz pieklājīgi mūs ar Pirmo- moš aizmirsīsim?

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Klau, tu tak esi viens galvā regulāri izdrātēts kretīns. Kāpēc? Tāpēc ka tu ,ībli, regulāri pārvietojies pa tiem ceļiem, pa kuriem braucu es, mana ģimene un citi normālie sabiedrības locekļi. Es ceru ka tad, kad tu nositīsies ( nevis JA bet KAD ) , tas notiks pret koku.

starp citu, gan es, gan taaneko, gan visi parējie šeit pārvietojas pa tiem pašiem ceļiem, uz kuriem, Tu esi sadauzījis jau 7 vai cik tu tur teici auto ?

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Klau, tu tak esi viens galvā regulāri izdrātēts kretīns. Kāpēc? Tāpēc ka tu ,ībli, regulāri pārvietojies pa tiem ceļiem, pa kuriem braucu es, mana ģimene un citi normālie sabiedrības locekļi. Es ceru ka tad, kad tu nositīsies ( nevis JA bet KAD ) , tas notiks pret koku.

starp citu, gan es, gan taaneko, gan visi parējie šeit pārvietojas pa tiem pašiem ceļiem, uz kuriem, Tu esi sadauzījis jau 7 vai cik tu tur teici auto ?

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

taaneko tu tak te vēl knēvelis, tikai no 2008.gada. ko tu vari zināt par senākiem laikiem.

Pirmais gan ir diezgan sens, bet nu viņš pārāk daudz tirš.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: taaneko tu tak te vēl knēvelis, tikai no 2008.gada. ko tu vari zināt par senākiem laikiem.

Pirmais gan ir diezgan sens, bet nu viņš pārāk daudz tirš.

Niki mainās- cilvēki paliek. Vienīgais jūsu NSNF dzertiņos neesmu piedalijies Imkas fotoorientēšanās gāja pie sirds labāk.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nav kaut kā pārliecības par tiem cilvēkiem. jau otro reizi jauc mani ar kādu citu. ar nsnf man nekā kopīga nekad nav bijis.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: nav kaut kā pārliecības par tiem cilvēkiem. jau otro reizi jauc mani ar kādu citu. ar nsnf man nekā kopīga nekad nav bijis.

Atvaino- vārds jūsu- nevietā esmu te no 2005 vai 2006. kas to vairs atcerēsies. Tevi konkrēti ar NSNF nesaistu.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: nav kaut kā pārliecības par tiem cilvēkiem. jau otro reizi jauc mani ar kādu citu. ar nsnf man nekā kopīga nekad nav bijis.

nu un vēl- ir tev pārliecības par mani vai nav... man no tā autiņš sliktāk neripos.

lidacens Reģ.: 10.04.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: savulaik vadons lielījās, ka ar moci ir jāmauc uz cik nes.... Es tolaik oponēju un teicu, ka arī ar moci ir jāievēro satiksmes noteikumi....

Un es atceros, kā Deksters senāk lielījās par varen stabilo braukšanu ziemā pa apsnigušu ceļu uz vismaz 120 km/h ar makten labām ziemas riepām pa kuru tur šoseju (ar Audi auto laikam)...

šo iekomentēju, jo "nedaudz" piebesī Dekstera vēsturiskā "prom" aiziešana no šī portāla un ar pārspīlēto, ne vienmēr pamatoto "taisnīguma" cīņu da par jebko...

0 0 Atbildēt

lidacens rakstīja:

Pirmais rakstīja: savulaik vadons lielījās, ka ar moci ir jāmauc uz cik nes.... Es tolaik oponēju un teicu, ka arī ar moci ir jāievēro satiksmes noteikumi....

Un es atceros, kā Deksters senāk lielījās par varen stabilo braukšanu ziemā pa apsnigušu ceļu uz vismaz 120 km/h ar makten labām ziemas riepām pa kuru tur šoseju (ar Audi auto laikam)...

šo iekomentēju, jo "nedaudz" piebesī Dekstera vēsturiskā "prom" aiziešana no šī portāla un ar pārspīlēto, ne vienmēr pamatoto "taisnīguma" cīņu da par jebko...

Paskat dekster- kas tad tagad sanāk? neesi ne balts ne pūkains- tipisks latvietis. Citi ir sūdi, bet es balts, tīrs un gandrīz svēts!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

1. Neesmu braucis 23 vai 28 minūtēs uz Bausku.

2. 120 uz ledus ceļa nav gluži tas pats, kas 35 min no Rīgas līdz Ainažiem.

PS. Ļoti neciešu meļus.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: 1. Neesmu braucis 23 vai 28 minūtēs uz Bausku.

PS. Ļoti neciešu meļus.

Kad aprīli nopirki? Nemaz nemaz netaisiji tos testa braucienus? Tad jau laikam tikai būsi palielījies, ka tik fiksi var tikt un mocis tik labi iet... Ja atmiņa neviļ- bija jau arī liepāja vai ventspils pa fikso.

0 0 Atbildēt

PS. Ļoti neciešu meļus.

Ai dekster- es arī izrādās samelojos 35 minūtes bija no Baltezera līdz Salacgrīvai. 45 bija Ainaži.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

PS. Ļoti neciešu meļus.

Kad aprīli nopirki? Nemaz nemaz netaisiji tos testa braucienus? Tad jau laikam tikai būsi palielījies, ka tik fiksi var tikt un mocis tik labi iet... Ja atmiņa neviļ- bija jau arī liepāja vai ventspils pa fikso.

Kaut kas tev tur tiešām viļ- nekad ar moci neesmu bijis nedz Liepājā, nedz Ventspilī. Un testu nekādu taisījis neesmu arī posmā Rīga-Bauska.

25 minūtes no Bauskas līdz Rīgai ar moci braucis mans viens paziņa, ko te arī minēju.

PS. Kā jau teicu-neciešu meļus.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

PS. Ļoti neciešu meļus.

Kaut kas tev tur tiešām viļ- nekad ar moci neesmu bijis nedz Liepājā, nedz Ventspilī. Un testu nekādu taisījis neesmu arī posmā Rīga-Bauska.

25 minūtes no Bauskas līdz Rīgai ar moci braucis mans viens paziņa, ko te arī minēju.

PS. Kā jau teicu-neciešu meļus.

bija jau bildes kaut kur- Tev vēl motopeles mundierītis bija- melns ar sarkanu... bet nu labi, varbūt tās tik tādas iedomas vien.

Nu skaidrs, iešu nokaunēties...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Taaneko - ja tev vajag - tātad drīkst pārkāpt, jo esi "objektīvi" izvērtējis iespējas droši pārkāpt? Un kas teica, ka esi pats objektīvākais? Ka tavi lēmumu par tiesībām un iespēju pārkāpt CSN ir droši?

Zini futenē arī ir noteikumi, nedrīkst būt aizmugurse stāvokli, nedrīkst spēlēt ar roku utt

Gribi būt tas Maradona, kuram ļauts gūt vārtus ar rolu?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Taaneko - ja tev vajag - tātad drīkst pārkāpt, jo esi "objektīvi" izvērtējis iespējas droši pārkāpt? Un kas teica, ka esi pats objektīvākais? Ka tavi lēmumu par tiesībām un iespēju pārkāpt CSN ir droši?

Zini futenē arī ir noteikumi, nedrīkst būt aizmugurse stāvokli, nedrīkst spēlēt ar roku utt

Gribi būt tas Maradona, kuram ļauts gūt vārtus ar rolu?

Ohh... grūti ar jums grūtgalvjiem. visu to penteri rakstiju nevis tapēc, ka vajag vai nevajag, man vajag vai kādam vajag, bet tapēc ka citreiz mērķis attaisno līdzekļus. Tevis pieminētajā sportā arī noteikumi tīši un apzināti tiek pārkāpti lai pasargātu no 100% vārtu guvuma. Un man arī nevajadzēja vinnēt- man vajadzēja nezaudēt! Ceru, ka tavas(cāļa) smadzenes spēj saskatīt atšķirību starp šiem 2 terminiem? Tā braucot lieliski apzinājos, ka ja apstādinās- es jebkurā gadijumā palieku bez tiesībām, un ceļu turpina blakussēdētājs. Un arī viņš apzinājās ka vidējais ātrums 164.7 km/h nav nekas tāds par ko glaudīs galvu ja pieķers.

Nevaru saprast- ko tu strīdies ar mani- gribi pierādīt savas domāšanas krutumu? Sen esi parādijis, ka tēmu spēj uztvert vienpusēji un virspusēji- tā kā- tuvākā veikala krāvējs- tas varētu būt tev labs sarunu biedrs, kas piekrītoši mās ar galvu visam ko saki, dzerot tevis piedāvāto "apinīti".

0 0 Atbildēt

Un ko tu zaudē IEVĒROJOT noteikumus? Zaudē vārtus, bikses, cieņu, godu?

nepatīk noteikumi - maini tois, nevis cīnies pret to ievērošanas kontroles mehanismiem...

0 0 Atbildēt

Ķip ja esi nepareizi saplānojis dienu, vai gadījušies nepieredzēti stūķi, tad tāpēc ka Tev visvairāk vajag drīkst agresīvi braukt, braukt pa trotuāriem, pret ššpūri , jo citādi tavs vidējais ātrums būs zem 16,7 km/h?

Drīkst pārkāpt, jo mājās aizmirsta sievasmāte dzemdē ieslēgtu gludekli?

Tāpēc, ka braucot uz prāmi igaunijā vēl mēģini aizlāpīt savas vai citu organizatoriskas nespējas rezultātu?

tātad tas prāmis un 230 EUR par biļetēm un organizatoriskā impotence ir svarīgāka par pārējo sabiedrību?

Nu, nu...

Kādreiz pamēģini to iestāstīt Vācijas policistam Vācijā...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

tāneko lielās par to, par ko būtu jakaunas - par nespēju saorganizēt savu darbu (dzīvi) tā, lai nebūtu jāsteidzas ar savu steigu ja ne nopietni apdraudot, tad nopietni traucējot citus!

Žēl ka tādi tāneko tā arī neko nesaprot. Līdz atduras pret stabu...

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: tāneko lielās par to, par ko būtu jakaunas - par nespēju saorganizēt savu darbu (dzīvi) tā, lai nebūtu jāsteidzas ar savu steigu ja ne nopietni apdraudot, tad nopietni traucējot citus!

Žēl ka tādi tāneko tā arī neko nesaprot. Līdz atduras pret stabu...

a) nelielos

b)atņemtas tiesības un vienīgie n-tie sodapunkti ar uzviju atpelnas gadijumā, ja paspēju.

c) es NEBRAUCU PA TROTUĀRIEM, NEAPDZENU PĀR NEPĀRTRAUKTO LĪNIJU, NEBRAUCU AGRESĪVI... NEKAD!!!

kas ir ar jums??? Ja rinda brauc ar 110 un es tai aizeju garām ar 190- es apzinos, ka man tam būs vajadzīgi 800=900 m. GPS saka, ka NEKĀDU krustojumu šajā posmā nav. ceļš ir tains un pārredzams...

Nesaprotu jūs veči!. Es saku, ka esmu vainīgs, saku, ka neatbalstu,nelepojos! Saku, ka ikdienā tā nedaru, bet ir situācijas, ka lētāk ir samaksāt kaut 300 vai 500 Ls sodu. Radiet situāciju, ka lētāk man būtu zaudēt tos 2 vai 3 tūkstošus eiro- tad es arī apsvēršu ko un kā.

p.s. pārvietojos ar vecu 1999 gada franču auto un tam vispār spidometrs sāk korekti rādīt tikai virs 150 km/h

Es jums par vienu- jūs man, par ko citu.

0 0 Atbildēt

ja kāds no tās rindas vidus arī šajā posmā gribēja apdzīt tos, kas gāja ar 110 izmantojot satriecošus 130, TU VIŅAM ZODZ ŠO IESPĒJU!

Kur liksies, ja izrādīsies, ka pretī tomēr kāds brauc, ka kāds pavirzās tālāk pa ceļa vidu pa kreisi, jo apbrauc gājējus vai velosipēdistu?

Vārdu sakot - tavs egoisms ir neizmērojams! Arī visiem pārējiem tās rindas dalībniekiem ir tiesības braukt un kāpēc tiem ir jārēķinās ar egoisma un savas dzīves neplānošanas sekām cīnošos "taaneko"? ar taaneko, kurš pārsniedz atļauto ātrumu 2x??? kāpēc viņiem mazāk tiesības ir pārkāpt, tikai lai nodrošinātu tiesības "taaneko" lidot garām?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti