Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Satiksmes drošības problēmas jau sen citās vietās tiek risinātas savādāk, balstoties uz citiem psiholoģijas un cilvēka izturēšanās stereotipu principiem...

ar tiem stereotipiem ir tāda interesanta lieta. ir civilizētā pasaule (uz rietumiem no LV) un tās stereotipi. Un ir bijušo sovoku pasaule (uz austrumiem no LV). Un tur cilvēkveidīgo subjektu izturēšanās principiem ir ļoti maz kopīga ar rietumu pasauli. Un mēs esam pa vidu ar ļoti lielu ietekmi no urlveidīgajiem.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: man pielec, ka jāsāk ar tādu x5 atšaušanu būtu . bet tas ir pārāk radikāls priekšlikums mūsdienu sabiedrībā. tāpēc ar mazumiņu nākas sākt

Jāsāk ir ar dažiem nozīmīgiem pārkāpumiem, spēcīgiem sodiem-( teiksim auto , mantas vai nieres konfiskācija, 15000 Ls sods un izsūtīšana uz Kalmikiju) un tad lēnām virzāmies uz leju-uz mazāk nozīmīgiem vai vairāk izplatītiem pārkāpumiem tad sabiedrība to visu uzņem ar OK. Tak kampaņa pret biezajiem invalīdu stāvvietās- diezgan ilgi bija tās vietas tukšas. Un blēja pretī tikai daži, bet lielais vairums gāja un fočēja un bļāva urravas... Tas pats arī ar ātrumu. Ja man tagad nāktos slapstīties un pārvietoties ēnu aizsegā tikai pa naktīm pēc tiem pārsniegtajiem +70 km/h. Bet nē... Nesodītības sajūta. Un vēl- nu uzrāvās mana sieva ar 112km/h pie "ronīšiem" klapkalnciemā- kautkādi 60 Ls?! Rīgā ir pietiekami daudz cilvēku, kas saņem tik daudz par stundu. Kas tad viņam- samaksās to sū---da sodu. Kaut katru dienu. Ne no tā gala sākat

BET

Biznesa zelta likums- vieglāk iegūt pa latiņam no miljona cilvēku nekā pa 10 000 no simta. lai nokāstu piķi- foto radari tādā redakcijā un izpildījumā kā tagad ir daudz veiksmīgāki, kā sarkanās gaismas kameras, vai arī tik ilgi, daudz kladzinātie foto radari pie absolūti visām Rīgas skolām...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja: Jūs īdat vienu un to pašu- satiksmes drošība. Piedāvāju aizliegt autotransportu vispār. Varu garantēt ka autoavārijās cietušo cilvēku skaits būs absolūta nulle.

Satiksmes drošības problēmas jau sen citās vietās tiek risinātas savādāk, balstoties uz citiem psiholoģijas un cilvēka izturēšanās stereotipu principiem...

Klau - sanāk, ka pīķa stunddās visas mašīnas vissu laiku kustās ar ātrumnu kaut kur starp 12 un 17 km/h?

Statistiķis ibio... Neviens tajā laikā neatvelk līz 100 un neviens nestāv pie sarkanā?

Tad ir tā - Ja Tu sit savu sievu katru dienu, bet es nekad, tad statistiski es situ savu sievu katru otro dienu...

Pamēģini ieskrieties jebkurā vietā Rīgā- 17.56 līdz 100. gribētos redzēt- kur tu to dabūsi gatavu.

Otrs. Izmēri cik ir starp vecmilgrāvi un valdlaučiem, vai arī juglu un mārupi vai imantu un pamēģini izbraukt tā ap 8.00 vai 18.00 distanci un izmēri ceļā patērēto laiku. Būs tev idiņ vidējais ātrums distancē. Ja tev smadzenes nestrādā- neafišē to bet labāk slēp- vairāk veiksies dzīvē! Savādāk te viens arī uzrakstija ka darbojoties tukšgaitā auto degvielu netºē jo dators rādot nulli. Ar tādiem spečokiem Latviju sagaida saulaina nākotne...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja: Tas pats arī ar ātrumu. Ja man tagad nāktos slapstīties un pārvietoties ēnu aizsegā tikai pa naktīm pēc tiem pārsniegtajiem +70 km/h. Bet nē... Nesodītības sajūta. Un vēl- nu uzrāvās mana sieva ar 112km/h pie "ronīšiem" klapkalnciemā- kautkādi 60 Ls?!

Normāla,klasiska Latvijas visatļautības pārņemta ģimenīte. Viensreklamē 160 uz Jūrmalas šosejas, otrs pa pilsētu 112 brauc

Lūk, pati klasiskākā cilvēciņu domāšanasshēmiņa redzama. Es pārkāpu-nu un ? Tur jau neviens nebija, tur jau neviens bērns neskrēja. Redz, STOP zīme pa nakti stāv,kāpēc jāapstājas.

Klau, tu tak esi viens galvā regulāri izdrātēts kretīns. Kāpēc? Tāpēc ka tu ,ībli, regulāri pārvietojies pa tiem ceļiem, pa kuriem braucu es, mana ģimene un citi normālie sabiedrības locekļi. Es ceru ka tad, kad tu nositīsies ( nevis JA bet KAD ) , tas notiks pret koku.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Crankshaft rakstīja: taaneko

Nē tas nav jušēns- šitas izskatās pēc cilvēka- jušēns pēc pilnīga suņa izkārnijuma. Plikpaurains 1.90 tizlenis ar brillēm, plānprātiņa smaidu un siekalām lūpu kaktiņos.

-----------------

Klau, biedru kungi, vai tiešām jums neapnīk nemitīgi gānīties un "braukt" personālijās? Kaut kā galīgi "ņi aļļo"

tas viss izskatās ... Nesaprotu, kam un kāpēc šitādas izdarības baudu sagādā ...

Krankšaft- atvaino, ka tā, bet- pret idiotiem ar viņu pašu metodēm. Un šitais ir pierādijis ka par vienīgo pareizo un pieņemamo tiek uzskatīts tikai viņa paša viedoklis, vai arī tāds kuram šamais piekrīt. Pilnīgi bezjēdzīgi ir izvirzīt arumentus, diskutēt vai mēģināt pierādīt vai oponēt, kaut ko cilvēku valodā. Tas ir tāpat kā strīdēties ar Rīgas pašvaldības policistu. Pietiekami daudz ļaužu uzskata ka viņam te nav vietas, un bez viņa šis saits būtu konstruktīvāks. Lai sēž savā kūdras purvā, sargā ekskavātorus un gaida, kad nāks viņam pakaļ.

pietiekami daudz ļaužu nozīmē tikai to, ka idiotu nav mazums. To pierāda kaut vai notiekošais uz ceļa un,piemēram,komentāri pie raksta ar video par motoidiņa spērienu pa FR.

Savā seklajā prātā tu vien to vari,kā pateikt, ka 'tev nāks pakaļ'. Tavi gēni ir no NKVD salašņām nākuši?

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

anonimikis rakstīja: viņš jau te kādu laiku nebija. nekādus konstruktīvisma uzplūdus nemanīju.

Jā arstējās. Toties tajā laikā cilvēki varēja ienākt un uzjautāt viedokli par sev interesējošām tehniskām niansēm tam vai citam auto. Neviens viņus neapņirdza un virsū ar savām bērnudārza līmeņa gudrībām un jēlībām nekrita. Varbūt kāds no viņiem arī pievienojās portāla patstāvīgo apmeklētāju skaitam, tādejādi dodot kautkādu pienesumu šeit esošajiem mums visiem.

Starp citu tavs raksts par tēmu +1 ... vairāki ĻOTI svarīgi aspekti saistībā ar Rīgu vispār nav ņemti vērā un visticamāk savā likuma paklausības apmātībā par tādiem vispār neesi iedomājies. Un deksters- kvēlais tavas idejas aizstāvis joprojām nav parakstijies... Kā tad tā?

kāds gan tas deksters varens , veselu portālu noliek slīpi

Palasi tehnisko jautājumu topikus un paanalizē, kuri cilvēki dod 'labākos' padomus utt.

Tev uz acīm ir klapes, jo, visticamāk, esi viens no dzīves pabērniem, kuri ir apbižoti po žizņi un kurš pie tā vainīgs? Protams, ka deksters Gan jau esi kādreiz man pagadījies pa ceļam un saņēmis tiešu atbildi,kas tavai lurmeņa dvēselītei ienesusi apvainojumu, tagad netiec no tā vaļā un visā vaino mani.

PS. Deksters neparakstās zem absurdām petīcijām.

0 0 Atbildēt

taaneko, kāds tev apzīmējums labāk patīk? Ļetraks vai bauris? Vai, varbūt, tūdaliņš?

Esdomāju, ka tu esi klasisks ļetraks. Vai,kā teica mans jurists, lumpenis.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja: Jūs īdat vienu un to pašu- satiksmes drošība. Piedāvāju aizliegt autotransportu vispār. Varu garantēt ka autoavārijās cietušo cilvēku skaits būs absolūta nulle.

Klau - sanāk, ka pīķa stunddās visas mašīnas vissu laiku kustās ar ātrumnu kaut kur starp 12 un 17 km/h?

Statistiķis ibio... Neviens tajā laikā neatvelk līz 100 un neviens nestāv pie sarkanā?

Tad ir tā - Ja Tu sit savu sievu katru dienu, bet es nekad, tad statistiski es situ savu sievu katru otro dienu...

Kā jau statistikā pieņemts, tu jauc lietas - nevis tu sit sievu, bet gan sieva tevi.....

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

jā un tomēr besī ārā šitādi divkosīgi tirliņi kā vadonis....

Likumus pārkāpt drīkst tikai jamais.... Citiem tie ir jāievēro.... Un tajā pašā laikā ir jāprasa no citiem lai sakārto valsti... Pašam ir tikai jāizbauda citu darba augļi....

0 0 Atbildēt

Kopēts no cita raksta komentiem

Oooo krancis pamodies. Nu ko es teicu- formāla pieeja, jā formāli tas ir pārkāpums. Tas nekas, ka pa kojusalas ielu, pirms kuras ir tā zīme stop, kustības intensitāte pēc mola slēgšanas ir daži auto stundā un tas nekas ka manis minētās pārbrauktuves tālākās sliedes ir palīgsliedes, kas ved uz rūpnīcas teritoriju un brauc pa to... varbūt pat vispār vairs nebrauc. Toties ir liela iespēja tikt apstādinātam un noklausīties kaudzi ar gudrībām. Saņemt dzeltenu papīreli, par kuru tūdaļ pat aizmirst un sliktākā noskaņojumā doties tālāk. Tādas situācijas lieliski vairo vēlmi neievērot tos noteikumus, jo cilvēks nejūtas vainīgs un praktiski viņa rīcībā arī nav vainas. Formāli ir- praktiski- rīcība neveicina nekādu bīstamību. Tākā turpini vien tādā garā un sagaidīsi kad lumpeņi ar lāpām atnāks dedzināt tavus ekskavātorus.

tu nogaudojies- "Es ceru ka tad, kad tu nositīsies (nevis JA bet KAD), tas notiks pret koku".- šamējais jau ir kādu trešo reizi- ja visiem vēlēsi vienu un to pašu- ceļmalās koku var aptrūkties. un Klapkalnciems nav pilsēta, bet apdzīvota vieta un noteikumi nosaka ātruma ierobežojumus apdzīvotās vietās, nevis tikai pilsētās. Esi precīzāks!

Dekster- tev ir ģimene ko man nosist?! ? un kā sauc tavu vīru? Kārlis vai Zigis? un proktologs tev teica- ka ar tādu metodi pie bērniem netiksiet?

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: pašam jau ar patīk

neesi pamanījis, ka es aptiršu tikai aptirsējus, no nekad neesmu ļāvis nevienam kāpt sev uz kakla.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

kāds gan tas deksters varens , veselu portālu noliek slīpi

Palasi tehnisko jautājumu topikus un paanalizē, kuri cilvēki dod 'labākos' padomus utt.

Tev uz acīm ir klapes, jo, visticamāk, esi viens no dzīves pabērniem, kuri ir apbižoti po žizņi un kurš pie tā vainīgs? Protams, ka deksters Gan jau esi kādreiz man pagadījies pa ceļam un saņēmis tiešu atbildi,kas tavai lurmeņa dvēselītei ienesusi apvainojumu, tagad netiec no tā vaļā un visā vaino mani.

PS. Deksters neparakstās zem absurdām petīcijām.

Tu jau neko "slīpi nolicis" neesi. Nepārvērtē savas spējas. Tu smirdi- arī virtuāli un daudziem cilvēkiem nepatīk ka to tuvumā kaut kas smird. Viņi izvairās no tādām vietām.

petīcija absurda? Oho! interesanti- kurš tad te šajā petīcijā izteiktos principus te viskvēlāk aizstāv? Tu anonīmiķis un palaidnieks. tad jau sanāk ka tas viss ko tu te klārē no savas mutes- tāda buļļa __kaka vien ir? Paraksties vai arī nepljuti tukšu, ja pats par savu ideju nemāki pastāvēt.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: jā un tomēr besī ārā šitādi divkosīgi tirliņi kā vadonis....

Likumus pārkāpt drīkst tikai jamais.... Citiem tie ir jāievēro.... Un tajā pašā laikā ir jāprasa no citiem lai sakārto valsti... Pašam ir tikai jāizbauda citu darba augļi....

Cilvēk ar plakano galvu- deksters pārkāpj likumu šad tad, kā jau visi, bet spēj par to atbildēt.

Taču tu,taaneko uc plakangalvji vēlas, lai par pārkāpumu nebūtu jāatbild.

Spēj atrast atšķirību?

un FR nogāšana, FR izvietotāja ķengāšana netā ir valsts sakārtošana ? Ek tu, grūtdienīt..

0 0 Atbildēt

taaneko- ja kaut kur ir nepareizi uzlikta STOP zīme, 30 zīme vai kas nebūt līdzīgs, FR nekādi nav pie tā vainojams un CP inspektors arī nē.

Vai tu vēl neesi sapratis, ka pati vēršanās prt FR kā tādiem ir absurda? Visiem gaudotājiempamata doma ir- mūs apkāš. Bļin, nu brauc atļautā atruma ietvaros un nevienam neko nemaksā. Ja saproti,ka tur varētu braukt ātrāk, ej un pierādi to, vāc parakstus, nodibini organizāciju un panāc to.

Tas būs tieši desmitniekā. Bet nevis sasist FR, kurš nolikts pie nepareizi novietotas zīmes. Policistam nav jāanalizē zīmes izvietošanas pamatotība, ja kas. Zīmes izvieto tevis ievēlēti cilvēki ( pilsētu domes) un republikas ietvaros valsts iestādes.

Padomā vēlreiz.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Tu jau neko "slīpi nolicis" neesi. Nepārvērtē savas spējas. Tu smirdi- arī virtuāli un daudziem cilvēkiem nepatīk ka to tuvumā kaut kas smird. Viņi izvairās no tādām vietām.

Iemācies saprast lasīto. Tu jau apgalvo,ka es esmu sačakarējis šo portālu, attiecīgi sanāk, ka esmu tik spējīgs, ka varu to izdarīt.

Pats nesaproti,ko uzraksti?

0 0 Atbildēt

Stop zīmei pēc esošajiem likumiem nevar tikt pievienota papildzīme ar darbības laiku. Stop ir stop un tad kad valsts ir di--rsā neviens nelems par iespēju mainīt CSN. Tāpat kā tagad likšot brīdinājumus pirms FR ja tie tiks slēpti. Kur ir definīcija kas ir- slēpts un ar ko slēpts no neslēpta atšķiras.

Pajoliņu petīcija- jāiemācās brauk lēnāk, nekā nosaka zīmes. Lēnāk... lēnāk par cik? 5-7-37 km/h?

Dekster izbeidz, kaut arī esi uzrakstijis gandrīz bez apvainojumiem- tā tāda tukša ļerkstēšana vien ir. Un policistam ir jāanalizē situācija. Ar to arī mūsu ierindnieki atšķiras no ārzemju ierindniekiem. Pie mums uz policiju iet, kad vairs citur neņem- (sevišķi municipālo). Ārzemēs- lai tiktu ir ne tikai fiziskie bet arī intelektuālie testi jāliek.

p.s. Norvēģijā uz nakti fotoradari tiek izslēgti? Interesanti kapēc?

0 0 Atbildēt

Norvēģija nav Latvija, Vācija nav Latvija. Nedz Norvēģijā , nedz Vācijā, 50 gadus sovoku sistēma nejāja prātu visiem iedzīvotājiem ( Vācijas daļā jā, bet R puse ir to spējusi salauzt). Attiecīgi mums gan iedzīvotāji, gan pilnīgi loģiski viņu tālākā izpausme- likumdevējs un kontroles institūcijas, ir kādas nu ir.

Pacieties un viss tev reiz būs. Pamēģini saprast,ka tas viss, kas ar mums notiek, ir mūsu rokās. Bet nedomā, ka ar anarhistiskiem gājieniem to mainīsi. Tu man pārmet lamāšanos, bet kas gan ir tavs atbalsts FR laušanai ??

Latvijā situācija it visur ar katru gadu uzlabojas. Šī FR 'sāga' kā nāca, tā aizies un būs iedevusi labu mācību.

Taču sīkpiržu akcijas, kā Timrota,piemēram, neko lielā būtībā nemainīs. Pieprasīt atlaut legāli pārkāpt ir ,nu atvaino, bet ļetrakveidīgs pasākums.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Norvēģija nav Latvija, Vācija nav Latvija. Nedz Norvēģijā , nedz Vācijā, 50 gadus sovoku sistēma nejāja prātu visiem iedzīvotājiem ( Vācijas daļā jā, bet R puse ir to spējusi salauzt). Attiecīgi mums gan iedzīvotāji, gan pilnīgi loģiski viņu tālākā izpausme- likumdevējs un kontroles institūcijas, ir kādas nu ir.

Pacieties un viss tev reiz būs. Pamēģini saprast,ka tas viss, kas ar mums notiek, ir mūsu rokās. Bet nedomā, ka ar anarhistiskiem gājieniem to mainīsi. Tu man pārmet lamāšanos, bet kas gan ir tavs atbalsts FR laušanai ??

Latvijā situācija it visur ar katru gadu uzlabojas. Šī FR 'sāga' kā nāca, tā aizies un būs iedevusi labu mācību.

Taču sīkpiržu akcijas, kā Timrota,piemēram, neko lielā būtībā nemainīs. Pieprasīt atlaut legāli pārkāpt ir ,nu atvaino, bet ļetrakveidīgs pasākums.

Ne jau paciešanās mainīs kaut ko...

ciesties var bezgalīgi.

Lemjošās institūcijas un tur sēdošie slinkie infantīlie ierēdņi, kuriem ir labi tā kā ir. Kāda atšķrība CSN vai apbūves noteikumi? 1 000 ooo saka- nav labi, 50 saka- a mums pajāt. tapēc arī problēma ar stacionāro FR uzstādi- ka beidzot kāda daļa no miljona var tagad tiem 50 pateikt- a mums pajāt...

Teiksi-nevalstiskās organizācijas, teiksi jācīnās- pietiekami daudz esmu sadarbojies zinu, ka tieši tā pati attieksme- tieši tā pati attieksme- (kuru arī tu spīdoši nodemonstrēji, kad rakstiju par tehniskajām inovācijām) kapēc iedziļināties, ja vieglāk ir pateikt nē...

Ja var izvēlēties neko nedarīt un saņemt 500 ls un kaut ko darīt un saņemt 5oo ls.? Feināks laika pavadīšanas veids taču ir pirmais vai ne tā? Pasēdēt draugos, vai iauto taču ir labāk nekā iedziļināties kautkādās grūti izprotamās tehniskās niansēs?

0 0 Atbildēt

Daudz kas taču piemums mainās uz labo pusi un tas notiek visu laiku.

Man te radās jautājums- vai tu dzīvē ceri sasniegt ko vairāk, ieekonomējot laiku, neapstājoties pie STOP zīmes vai pārsniedzot ātrumu par 20-40km/h ?

Nav runa par adrenalīnu vai ko citu, bet par bezjēdzīgu vēlmi pārkāpt.

Es neko citu tajā Timrota prasībā, kas visu šo sacēla, neredzu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Daudz kas taču piemums mainās uz labo pusi un tas notiek visu laiku.

Man te radās jautājums- vai tu dzīvē ceri sasniegt ko vairāk, ieekonomējot laiku, neapstājoties pie STOP zīmes vai pārsniedzot ātrumu par 20-40km/h ?

Nav runa par adrenalīnu vai ko citu, bet par bezjēdzīgu vēlmi pārkāpt.

Es neko citu tajā Timrota prasībā, kas visu šo sacēla, neredzu.

Mainās gan- Pieminētās invalīdu stāvvietas, drošības jostas, arī ātruma problēmu var sakārtot. Padomā- ja sodi par ātruma pārsniegšanu ietu kādā mistiskā ceļu remonta fondā... Nemaz nezinu kā tev pateikt, jo dodu 90% ka nesapratīsi. Jūlijā 3 nedēļās par 2 mašīnām saņēmu 9 FR ceduļkas ar kopējo summu 150 Ls. Samaksāju-(kā tu saki godīgi atbildēju par izdarītajiem pārkāpumiem) tak vajadzētu it kā gudrākam palikt ne ko? Nu neuzrunā mani tas.Nu nepaliku es gudrāks. Pie kam 7 no tiem bija mani Rīgas un Jūrmalas FR par ātrumu 61-63 km/h. Mana ļaunā sieva saņēma 2- šoseja 111km/h un minētais klapkalnciems 112km/h Es nevēroju spidometru braucot- braukšanas ātrumu izvēlos atkarīgi no situācijas ap mani. distance, segums, joslu skaits, plūsmas blīvums. Krievu laikos nezkapēc tie 60 bija pavisam normāli. Jā zinu- tagad mašīnu vairāk, bet...

Pieminētais-STOP? saki ko dara CP ekipāža uz pieminētās sīkielas 1 naktī? vai tiešām tur pietvertie autovadītāji rada potenciālus draudus ceļu satiksmei? un kā domā- vai es intensīvas satiksmes apstākļos pa dienu arī ignorētu to zīmi? Vēlme parādīt varu- izpildīt protokolu aizpildes plānu vai piepelnīties. Saki tas viss vairo cieņu pret institūciju? Uzlabo dialogu starp varu un tautu? Līdz ar to parādās kāds procents psihiski nestabilo, kas pārkāpj, pārkāpšanas pēc tikai tapēc lai atriebtos (kādam?) vai ieriebtu(kādam?) Pie kam- apstāties pie stopa bez vajadzības (?) visvairāk kaitīgo izmešu auto rada bremzējot un uzsākot braukt. Es pat luksafora pogu nespiežu pārvietojoties ar kājām vai riteni- lai sevis viena pēc nebremzētu plūsmu n-tajām mašīnām... domāju zaļi. Ja vēlies ieknābt šajā sakarā-arī citās jomās domāju zaļi, un atkritumus šķiroju un vecos krāmus vedu uz pieņemšanas punktiem.

Vinnētais laiks?! No dzīves. Es Rīgā- prāmis Tallinā. Jautājuma cena- 230 EUR Biļetes tikai iepriekšpārdošanā 2 nedēļas uz priekšu un stingrs kontrakts ar zviedriem. No mājām izbraucu 4 stundas iepriekš, bet tad organizatori izdomāja ka man vēl tur un tur jāieskrien- cilvēks jāsavāc... Rezultātā pa Rīgu nomuļļājos ievērojot noteikumus- pusotru stundu. Juglas statoilā Ieslēdzu GPS- šis saka ka Tallinā pie ostas būšu pēc 3,5 stundām. Tas ir pusstundu pēc tam, kad prāmis būs aizpeldējis. Bet man vēl uz reģistrāciju jāpaspēj, kas beidzas pusstundu pirms atiešanas. Tātad pēc 2,5 jābūt Tallinā. Ko man bija darīt ja biļetes, kontrakts utt... pāris tūkstošu EUR... Es vienkārši braucu. Latvijas robeža bija pēc 35 min. Visa distance tika veikta 2h un 7 min. Un zini??? Neviens netika iedzīts grāvī, gan pa ceļam, gan pretīm braucot. Nevienam nebija jāveic avārijas bremzēsana vai strauji jāmaina joslas. Nenostrādāja neviens ne latviešu ne igauņu fotoradars... netika radīta neviena avārijas situācija... Dekster- atslābsti- es nelielos. Ar visu augstākminēto gribu teikt to, ka dzīvē ir situācijas, kad ir jābrauc! Un lai nu katram tajā brīdī auto ir tādā kārtībā, ka viņš to droši var darīt. Pats sevi uzskatu pie pieklājīgajiem braucējiem- laicīga pagriezienu indikācija vajadzīgajā gadijumā, laicīgas zīmes ar bremžu uguņiem, ja taisos sabremzēties no 170 līdz kādiem 50, ja aizmugurē kāds mēģina vilkt līdzi. Fūres arī ļoti daudz palīdz, ja redz, ka steidzies un informē skaidri par saviem nodomiem... Jā formāli mani pēc tā brauciena vajadzēja nošaut, bet no pieredzes zinu, ka daudzi braucēji čunčinot uz 50 un ignorējot pārējos, 20 km distancē spēj radīt vairāk avārijas situāciju nekā es tajos 2oo cik tur kilometros.

Speciāli tev dekster atkārtoju vēlreiz- nelielos un uz aplausiem nepretendēju.

0 0 Atbildēt

Un vēl tu stāsti, cik nepamatoti esi sodīts pie STOP zīmes... likumības vairotājs...

Atvaino, bet nu 35 min Rīga-Ainaži, tu toč esi jāsit.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un vēl tu stāsti, cik nepamatoti esi sodīts pie STOP zīmes... likumības vairotājs...

Kur teicu ka nepamatoti? Teicu ka formāli- pēc būtības pārkāpums bija. Jautājums vai tas bija pārkāpums pēc bīstamības autosatiksmei? Tas pats ar pārbrauktuvi. Un vai man uzliktais sods manā liek justies man vainīgam.

dekster- atslēgas vārdi-LIKT JUSTIES VAINĪGAM... nedomāju ka teiksi, ka nav atšķirība- sirdsapziņa liek justies vainīgam vai vai ceļu policists ar alusvēderu un košļeni mutē.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un vēl tu stāsti, cik nepamatoti esi sodīts pie STOP zīmes... likumības vairotājs...

Klau bet pašam Rīga- Bauska dažus gadus atpakaļ? 23 vai 28 min.? Un vai iemesls bija? Tevi par to ar kāds piedāvāja sist?

Nu gudriniek? Nepaliec atbildi parādā...

0 0 Atbildēt

laikam būs jālūdz palīdzība no zāles!

Ē tauta kas vēl atlikusi no tiem laikiem un kas atceras dižvadoņa brauciena laiku un iemeslu?

Un piemirsies man- lielījās viņš par to vai dikti jutās vainīgs un lūdza lai taču kāds viņam iesit par to?

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais

Un kas jamiem pēc tam bija??? Pasēdēja pāris stundas mentenē un palaida jamos vaļā... Nākamo traktoru jamie fizģīja jau pie pilnas veselības..... Un ja būtu iesūdzējuši tevi tiesā, tad tu maksātu vēl par riepām.....

-----------------------------------

Nebūt nē!! Ja esi idiots, tad paliec!!! Vismaz paaudzies ...

Ruu@uto

Lasītākie raksti

Jaunie raksti