Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Mja, nu panesās diskusija ne pa jokam ... Atslēgvārds varētu būt "tiltiņš", par tiltu slidenumu pat temperatūrās ap 0 ir stāstījuši visos laikos, pats senlaikos neticēju, kamēr braucot ar fātera 2106 no Kūrlandes šitādu joku pats neizmēģināju Skrundā uz Ventas tilta Pirms un pēc tilta bija vienkārši slapjš ceļš, uz tilta ar 4. pārnesumu brīvi spolēja Tāda nu ir tiltu, estakāžu un citu no zemes atrautu būvju īpatnība Un liktenīgs var izrādīties viens vienīgs km/h par ātru ... Sensenos laikos autoskolas instruktors teica zelta vārdus: labāk 3 km/h par lēnu, nekā kaut vienu par ātru , un jocīgi, ka tieši tāpat teica mūsu treneris autorallija laikos

+1

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

ak

Es arī nesapratu, par ko te kasās. Katram ir kaut kāda daļa cilvēcīgas taisnības. Pats pārkāpju, kad tieku pieķerts, tad maksāju kā prasa. Reizēm kaut cik pārkapju, reizēm nemaz nepārkāpju.

---------------------------

Varu vien piekrist, kaut pats pārkāpu vēl padomjlaikos, kad lauku miličiem tādu radaru nemaz nebija Ar žiglo JAWU, protams, ar piļīto ...

Principā neesmu pret fotoradariem arī, tikai gribu, lai pērk valsts uz apsaimnieko policija, lai viss ir legāli, nevis korumpēti.

----------------------------

Te tevi jāapbēdina, jo praktiski nekur fotoradaru sakarā policijas apsaimniekošanu neveic, es domāju fizisko! Policijas no radarfirmām pērk pakalpojumu, policijai nekādi radari nepieder, bet vērtē "klientu" gan tikai un vienīgi policija vai valsts īpaši deleģēta institūcija

Bet tie, kas brauc par mani ātrāk, parasti netraucē, jo manu ceļu nekādi neietekmē. Bet tie, kas brauc lēnāk, vietās, kur ir aizliegts apdzīt, traucē visiem, kas aiz muguras.

------------------------

Pāris reižu nomidžināt labo pagriezienu, ja redzi, ka priekšā ir brīvs, un "žiglais" var droši nesties garām, ja

tālāk kas notiks, tā, visdrīzāk, būs viņa paša vaina. Par lēnākiem ...nezinu, man nekad visā vadītāja mūžā nav

sagādājusi problēmas "atmešana" uz pāris minūtēm, līdz redzu, ka varu droši apdzīt ...

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex

+1

--------------------

Pluss vai mīnuss ... viss viens, ar "pauri" vajag braukt, man

personīgi, ieraugot tiltiņu ziemā, "spalvas ir gaisā automātiski", varbūt tāpēc, ka jaunībā, ap 1970. gadu, nēsājāmies ar močiem arī ziemā...Kaut kā laikam izkopjas

tā ...kā tur bija? "Snorres jaunkundzes sniega sajūta"?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

.. brauciet lēnām pār tiltu draugi ...

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Jā, noteikumi ir un paliek noteikumi. Bet ir jāsaprot viena lieta, kas pamatā ir strīdu avots: kad es braucu pa ceļu, lai kā arī brauktu parējie-ātri, lēni, ar pagriezieniem, vai bez, es nevaru mainīt citu vadītāju braukšanas stilu. Ar to vienkārši ir jāsamierinās, kā Crankshaft teica, var arī atmest uz pāris minūtēm, nekas nenotiks

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

hei vadonis laikam ir te gudrākais

varbūt jamais varētu komentēt situāciju

man viens paziņa parāva pirms 4 gadiem kredītā 1000 latus

3.5 gadus maksāja, tagad pusgadu nav maksājis.... izrādās, ka tagad parāds ir 7000....

kā dzīvot tālāk?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: hei vadonis laikam ir te gudrākais

3.5 gadus maksāja, tagad pusgadu nav maksājis.... izrādās, ka tagad parāds ir 7000....

kā dzīvot tālāk?

apmeklēt matemātikas privātstundas un psihoterapeitu...

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

kā dzīvot tālāk?

Aizbraukt dzīvot uz UK, pēc 2 gadi nolikt atslēgas galdā un pasūtīt kredītdevējus pāris mājas tālāk!

A ko - to pusgadu kredītdevējs bija tik ārkārtīgi tālu, ka nevarēja aiziet ciemos pie šā un vismaz kaut ko parunāt??

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Interesanti. kā pēc tavām domām tu mūsu "sacīkšu guru" bremzē ar motoru teiksim no tiem pašiem 80-90, ja tev priekšā 60-70 metru attālumā izmirst ceļa sašaurinājums ko veido tilts pār kaut kādu urgu? Es dodu priekšroku akseleratora pedāļa atlaišanai. Un 55 km/h dīzelim 5 ātrumā normālos apstākļos ir pilnībā pietiekami.

!!!!! Ja tas nav kravenieks ar padsmit robiem ātrumkastē, tad pedējā 5. ātrumā braucot uz 55 km/st (nevis jūdzes) motors strādā zem 1200 apgr/min, un nekāda bremzēšana ar motoru nav iespējama, jo sūknis nenoslēdz degvielas padevi! Ar motoru dīzēliem, kam max apgriezieni ir pie 5000 apgr/min var bremzēt tikai tad kad motora apgriezieni ir virs 1200 (+-)!!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

kā dzīvot tālāk?

kaut kādi bomāri tavi paziņas. no patiltes tak šamo ārā nemet?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

kā dzīvot tālāk?

Normāls paziņa

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

kā dzīvot tālāk?

Aizbraukt dzīvot uz UK, pēc 2 gadi nolikt atslēgas galdā un pasūtīt kredītdevējus pāris mājas tālāk!

A ko - to pusgadu kredītdevējs bija tik ārkārtīgi tālu, ka nevarēja aiziet ciemos pie šā un vismaz kaut ko parunāt??

Ir tāda cilvēku kategorija-kindzuļveidīgie. Visur sagrābjas kredītus, bet neapzinās sekas, ko tā sagrābšanās nes līdzi. Un tad ,kad rodas problēmas maksāt, iebāž kā strausi galvu smiltīs un izliekas, ka problēma nepastāv.

0 0 Atbildēt

Un labais iEdgara padoms-jābrauc bankrotēt. Tāda laba praksīte, labi padzīvot gribas, nenopelnītu naudu patērēt, bet atbildēt-nē, uzmetam tos,kas naudu aizdod un par to lai maksā citi. Jo uzmetēju radītos parādus segs paºējie, kas aizņemsies par lielākiem procentiem.

Bet nu arī tādiem jādzīvo.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

kā dzīvot tālāk?

kadas atslēgas? tu ko pīpē?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

kā dzīvot tālāk?

Ir tāda cilvēku kategorija-kindzuļveidīgie. Visur sagrābjas kredītus, bet neapzinās sekas, ko tā sagrābšanās nes līdzi. Un tad ,kad rodas problēmas maksāt, iebāž kā strausi galvu smiltīs un izliekas, ka problēma nepastāv.

tu tāc gudrs izskaties

saki ko darīt nākotnē, nevis cik slikti tie ļautiņi uzvedās pagātnē

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

tu tāc gudrs izskaties

Gudrs jau izrādies tu, dod nu savam čomiņam padomus, to taču tu labi pieproti

PS. Bet nu čomi tev tādi labie . Kas neizbrīna.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tu tāc gudrs izskaties

Da noteikti ka pats Pirmais tur ir auzās sabraucis...

kautrējas tik..

kādi vēl čomi?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un labais iEdgara padoms-jābrauc bankrotēt. Tāda laba praksīte, labi padzīvot gribas, nenopelnītu naudu patērēt, bet atbildēt-nē, uzmetam tos,kas naudu aizdod un par to lai maksā citi. Jo uzmetēju radītos parādus segs paºējie, kas aizņemsies par lielākiem procentiem.

ņu bazars jau nav par to, ka parāds jāatdod.... konkrētā situācijā cepšanās sanāk par to, ka pirms 4 gadiem parāva štuku, pa 3.5 gadiem tak kautko jau paspēja atdot.... bet tagad sanāk, ka atlikušais cipars joprojām ir 7 štukas

neesmu redzējis to aizdevuma līgumu, bet izskatās, ka ķipa ja tu nemaksā, tad soda naudās ieskrien štuka (sākotnējā pamata parāda summa) mēnesī

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tu tāc gudrs izskaties

par to, ko prot Pirmais, tagad nav bazara....

izskatās, ka purva āzis atkal spēj tikai tukšpļūtīt

apmēram kā savā iepriekšējā dzīvē, kad sakarīgākais komentārs bija 'QQQ'

0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tu tāc gudrs izskaties

Da noteikti ka pats Pirmais tur ir auzās sabraucis...

kautrējas tik..

kādi vēl čomi?

Kārtis paspēlēja puisītis?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tu tāc gudrs izskaties

par to, ko prot Pirmais, tagad nav bazara....

izskatās, ka purva āzis atkal spēj tikai tukšpļūtīt

apmēram kā savā iepriekšējā dzīvē, kad sakarīgākais komentārs bija 'QQQ'

Palēkā plakaniski

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Un labais iEdgara padoms-jābrauc bankrotēt. Tāda laba praksīte, labi padzīvot gribas, nenopelnītu naudu patērēt, bet atbildēt-nē, uzmetam tos,kas naudu aizdod un par to lai maksā citi. Jo uzmetēju radītos parādus segs paºējie, kas aizņemsies par lielākiem procentiem.

ņu bazars jau nav par to, ka parāds jāatdod.... konkrētā situācijā cepšanās sanāk par to, ka pirms 4 gadiem parāva štuku, pa 3.5 gadiem tak kautko jau paspēja atdot.... bet tagad sanāk, ka atlikušais cipars joprojām ir 7 štukas

neesmu redzējis to aizdevuma līgumu, bet izskatās, ka ķipa ja tu nemaksā, tad soda naudās ieskrien štuka (sākotnējā pamata parāda summa) mēnesī

ņēmot aizdevumu parasti der iepazīties kādi ir gada vai mēneša vai dienas %, kādas ir sankcijas, ja neatdod

tāpēc jau teicu - jāiet matemātika mācīies, lai saprastu cik tas finālā maksās, bet ja ar matemātiku viss labi - vajag dakteri, kas atver acis, lai neparakstītu tādu līgumu...

0 0 Atbildēt

Cilvēks paķer 1000 ls uz nez cik gadiem, tad vēl pusgadu neliekas ne zinis, paraksta līgumu , kurā paredz kaut kādas mistiskas soda naudas Vienkārši jāpabrīnās par tādiem brīnumbērniem.

Lai dodas uz nākamo kredītkantori un aizņemas advokātam

0 0 Atbildēt

toreiz kad ņēma, jau laikam galvenais nosacījums bija lai varētu bez soda sankcijām atdot pirms laika...

Bet tagad ko darīt??? Kam sūdzēties, ka augļotājs rauj pēdējo ikrmaizīti bērniem no mutes ārā?

0 0 Atbildēt

QQQ

Lasītākie raksti

Jaunie raksti