ak
Es arī nesapratu, par ko te kasās. Katram ir kaut kāda daļa cilvēcīgas taisnības. Pats pārkāpju, kad tieku pieķerts, tad maksāju kā prasa. Reizēm kaut cik pārkapju, reizēm nemaz nepārkāpju.
---------------------------
Varu vien piekrist, kaut pats pārkāpu vēl padomjlaikos, kad lauku miličiem tādu radaru nemaz nebija
Ar žiglo JAWU, protams, ar piļīto ...
Principā neesmu pret fotoradariem arī, tikai gribu, lai pērk valsts uz apsaimnieko policija, lai viss ir legāli, nevis korumpēti.
----------------------------
Te tevi jāapbēdina, jo praktiski nekur fotoradaru sakarā policijas apsaimniekošanu neveic, es domāju fizisko! Policijas no radarfirmām pērk pakalpojumu, policijai nekādi radari nepieder, bet vērtē "klientu" gan tikai un vienīgi policija vai valsts īpaši deleģēta institūcija
Bet tie, kas brauc par mani ātrāk, parasti netraucē, jo manu ceļu nekādi neietekmē. Bet tie, kas brauc lēnāk, vietās, kur ir aizliegts apdzīt, traucē visiem, kas aiz muguras.
------------------------
Pāris reižu nomidžināt labo pagriezienu, ja redzi, ka priekšā ir brīvs, un "žiglais" var droši nesties garām, ja
tālāk kas notiks, tā, visdrīzāk, būs viņa paša vaina. Par lēnākiem ...nezinu, man nekad visā vadītāja mūžā nav
sagādājusi problēmas "atmešana" uz pāris minūtēm, līdz redzu, ka varu droši apdzīt ...