Cilvēkam, kurš labu dzīves laiku pavada ar miskastes maisu galvā tas noteikti nav nepieciešams.
Vot par šito miskastes es esmu jau informēts. Laikam tas arī ir tas iemesls kādēļ tā ārdās, jo par katru varu grib parādīt, ka šim pincītis ir kaut pa pāris cm garāks, nekā patiesībā ir.
T.i. ar šmurguļa uzvedību kompensē nepilnvētības kompleksus??
ko tu gribi paturpinat? es rakstu latviski, bet bez garumzimem, jo tas ir aatraak, un man pilnigi nerup ja wannabe inzhenieri-lingvisti tur kautko nespej salasiit
Ātrāk? Ja raksta ar apastrofu, tu, tāpat kā tagad, dabūni uzrakstīt lieku burtu, bet tā kā man neviena no šīm metodēm nepatīk, es rakstu ar labo alt - un dodu 95% varbūtību ka rakstu ātrāk par tevi
Man taču, šīri, ir pilnīgi vienaldzīgs tavs viedoklis... Saproti, mani varbūt skartu kāda cita viedoklis, bet palasot tavu izpaušanos, nu pilnīgs ph...
Yetti rakstīja: Man taču, šīri, ir pilnīgi vienaldzīgs tavs viedoklis... Saproti, mani varbūt skartu kāda cita viedoklis, bet palasot tavu izpaušanos, nu pilnīgs ph...
tevi jāpieņem kā pēc brīvdabas pasākuma pārpildīta un uz mēnesi aizmirsta ToiToi būdiņa...
ko tu gribi paturpinat? es rakstu latviski, bet bez garumzimem, jo tas ir aatraak, un man pilnigi nerup ja wannabe inzhenieri-lingvisti tur kautko nespej salasiit
Ātrāk? Ja raksta ar apastrofu, tu, tāpat kā tagad, dabūni uzrakstīt lieku burtu, bet tā kā man neviena no šīm metodēm nepatīk, es rakstu ar labo alt - un dodu 95% varbūtību ka rakstu ātrāk par tevi
nu tu jau esi achkariks datorgeeks. es esmu celtnieks. tapec tu noteikti raksti par mani aatraak. apsveicu! diemzhel tas tevi neierindo augstakaa kastaa, tu vienmer busi nozelojams skaabs pirdiens no laukiem
taatad, es megjinashu izskaidrot tev msh, mans mazais lasiitaaj, par kastaam shajaa megaportaala. iedaliijums ir pavisam vienkarsh. ir ubercilveeki (gudri, elitari un izskatigi biznesmenji), un ir meesli (inzhenieri, sikpirzhi, laukji un deksters).
Shiirs rakstīja: taatad, es megjinashu izskaidrot tev msh, mans mazais lasiitaaj, par kastaam shajaa megaportaala. iedaliijums ir pavisam vienkarsh. ir ubercilveeki (gudri, elitari un izskatigi biznesmenji), un ir meesli (inzhenieri, sikpirzhi, laukji un deksters).
Taisni brīnums, ka citos forumos tas iedalijums ir pilnīgi pretējs! Šīri parasti ieliek pēdējā vietā, jo jau vismaz 5 reizes ticis izbanot savu sarakstīto stulbību pēc!
Ar apostrofu raksta lūzeri.... Pacani raksta caur tildi.... Mērījumi liecina, ka tas ir krietni ātrāk kad pierod.....
Aluminijs, Kondicionieris un Fizika
need informaaciju, vai var salabot kondicioniera sisteemas posmu nenonjemot no auto, ja radiatora+caurulites savienojuma viitnei ir beigas?
Atskruuveejot pa posmam, viitnes tiek norautas, labs nenaak ne ar sildiishanu, ne saldeeshanu, ne arii -gaidiishanu.