a ko tu Deksterit te ka tads suna suds pa putras katlu pa vidu varies? ej padirs uz mazgadigo msh - vienigo, kuram tu esi spejigs uzbraukt ar savu parliecibu un materialas labklajibas paaraakumu
Shiirs rakstīja: yetti, jeb smog, jeb gnoms, un ludzu, nelecies, citadi es ari uzrakstisu gan kur tu strada, gan stradaji, gan ventspili dzivoji. latvija ir maza valstinja, bet ventspils ir vel mazaka pilsetele.
Shiirs rakstīja: yetti, jeb smog, jeb gnoms, un ludzu, nelecies, citadi es ari uzrakstisu gan kur tu strada, gan stradaji, gan ventspili dzivoji. latvija ir maza valstinja, bet ventspils ir vel mazaka pilsetele.
anonimikis rakstīja: es gan neko nezinu. Man tik Ilmārs savā laikā stāstīja, ka šīris īpaši gudrs neesot.
ar ilmaru es neesmu kopa stradajis. kad uzradaas ilmaars, tad es jau biju mersii. piekam tas darbs nebija nopietns, ta bija piehalturesana paraleli studijam. bet priece ka bmwpower adminstracija ari lasa shis diskusijas.
anonimikis rakstīja: es gan neko nezinu. Man tik Ilmārs savā laikā stāstīja, ka šīris īpaši gudrs neesot.
ar ilmaru es neesmu kopa stradajis. kad uzradaas ilmaars, tad es jau biju mersii. piekam tas darbs nebija nopietns, ta bija piehalturesana paraleli studijam. bet priece ka bmwpower adminstracija ari lasa shis diskusijas.
Dekster pastasti ka uzsaki kudras biznesu? stradaji par setnieku, atradi kilogramu zelta, nopirki par to zemi, tad nedaudz zemes pardevi lai nopirktu tehniku paskatijos saraksta, kapec tu tikdaudz pedeja laika esi pardevis? cik hektarus bija japardod, lai nopirku opeli?
Šīri,jā, esmu strādājis arī uz musora savācējmašīnas kādreiz. Arī uz vampīra, kas sūdus sūc. Toreiz peknīju 800 rubļus mēnesī, (kad tu no tēva kļančīji rubli saldajam biezpiena sieriņam) un palika pāºi vēl muca degvielas mēnesī. Tas gan bija padomju sistēmā vēl. Esmu darījis visu ko, bet kopš 22 gadiem strādāju ,būdams noteicējs pats sev par savu darbu,laiku un visu pārējo.
BET. pastasti labak par biezhajiem tvaika ielas apmeklejumiem pedeja laikaa. nav gadijuma taa, ka tu regulari dzer viens pats sezot pie datora un tadelj no tava maizes gangja nak araa shitas dumibas? no drosiem avotiem zinu ka tev ir dzilji iemita tacinja uz psihonarkologjisko dispanseru tvaika ielaa
Shiirs rakstīja: ok. skaidrs. tu esi riktigs kraukshkjis
BET. pastasti labak par biezhajiem tvaika ielas apmeklejumiem pedeja laikaa. nav gadijuma taa, ka tu regulari dzer viens pats sezot pie datora un tadelj no tava maizes gangja nak araa shitas dumibas? no drosiem avotiem zinu ka tev ir dzilji iemita tacinja uz psihonarkologjisko dispanseru tvaika ielaa
Deksterim jau tas par paris tukstosiem pirktais opelis ari ir lizinga. a drosie avoti ir no mini kluba. alkash bija ta parnjemis jegu, ka bija javed atkachaat
Pirmais rakstīja: to zemi jams slapji sapņo pārdot jau pitms vēl krīze nebij sākusies.... Laikam jau pircēji stāv rindā un astē esošie pat kaujās savā starpā
Un ? Lai stāv, zeme ēst neprasa,ja kas. Ja gribētu baigi, sen būtu nolicis tādu ciparu, kas būtu pieejams tādiem kā tu.
Shiirs rakstīja: Deksterim jau tas par paris tukstosiem pirktais opelis ari ir lizinga. a drosie avoti ir no mini kluba. alkash bija ta parnjemis jegu, ka bija javed atkachaat
Šīri,saderam uz 500 latiem,ka Opelis nav līzingā?
mini kluba speciālisti. Vai Šimis, piemēram, kurš pats nevar nokontrolēt savu rīcību pārpālī? Tu,losi, es saku-atrodi nopietnākus avotus.
Pirmais rakstīja: to zemi jams slapji sapņo pārdot jau pitms vēl krīze nebij sākusies.... Laikam jau pircēji stāv rindā un astē esošie pat kaujās savā starpā
Un ? Lai stāv, zeme ēst neprasa,ja kas. Ja gribētu baigi, sen būtu nolicis tādu ciparu, kas būtu pieejams tādiem kā tu.
Zeme kakraz prasa ēst.....
Precīzāk nodoklis jāmaksā
P.N. Pirmais reāli pārdeva 1580 kvadrātmetrus pa 40000 lašiem.... Un bija pircējs....
Aluminijs, Kondicionieris un Fizika
need informaaciju, vai var salabot kondicioniera sisteemas posmu nenonjemot no auto, ja radiatora+caurulites savienojuma viitnei ir beigas?
Atskruuveejot pa posmam, viitnes tiek norautas, labs nenaak ne ar sildiishanu, ne saldeeshanu, ne arii -gaidiishanu.