Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

izpuuteejs rollerim wanted

draco Reģ.: 25.07.2002

Sveiki!

man vajadzeetu izpuuteeju 50 kubu 4t kiinieshu rollerim - 139qb motors, cik noprotu, modelis yy50qt-02 yiying 2007 gada.jaunu kauktur maniiju pa 28 Ls, bet skiet pa sherpu taadam plerdakam taadas cenas. skatos peec lietota +/- ok staavoklii 10 - 15 ls rajonaa. varbuut kaads zin avotu, iznjemot ss.lv kur nikuja nau, un cenas skruuvee kaa mikasaa...?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Sviestnesis rakstīja:

i_edgars rakstīja:

msh rakstīja:

Tu uzvedies kā riktīgs āmurs

Es neesmu te noalgots, lai elementāras lietas tupakiem borētu smadzeņu pārpalikumos!

Nupat kā paskaitīju ka Tu šajā topikā esi ierakstījis jau 109 komentārus...

Turklāt tajos nemitīgi apgalvo kādi te vairākums ir tupaki un t.t

tad rodas loģisks jautājums,

ja jau Tev ir tik daudz laiks un pacietība mums "dolbīt" ka esam dumi, vai tiešām ir tik grūti veltīt kaut vienu komentāru tam, lai mums ko izskaidrotu un mēs paliktu gudrāki?

A Tu atšķir 14. lpp šim pašam topikam un izlasi vēl reizi - iespējams ka tas skaidrojums ir jau sen uzrakstīts, un Tev, kā arī vēl dažam labam nav bijis jēgas klabināt klavu, apriet un pieprasīt 10 reizes vēl reiz skaidrot jau uzrakstīto!?? Pie kam manos pienākumos tas nekad nav bijis.

Lasīt māki?? To ka gugli nemāk lietot jau noskaidrojām, atliek tik vien pārliecināties vai lasīt māk! Gan Tu, gan kujeva pašpasludinātais inžeņers CRDI, gan msh, un it sevišķi Deksters.

deksteram gan var piedēvēt viskautko, jams ir fiderass, sūdīks darbdevējs, pamuļķis un losis, bet jāatzīst, ka ne reizi jams nav pretendējis uz iņčiņera titulu....

un ne reizi jams nav teicis,ka jamam ir kas vairāk kā vidusskolas (+divi polši) izglītība

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Tīri ekonomisks jēdziens

Amortizācija – pamatfondu pakāpeniska nolietošanās un to vērtības samazināšanās, pamatfondu vērtību iekļaujot ražojamās produkcijas vērtībā. Parāda pakāpeniska atmaksa.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tīri ekonomisks jēdziens

Amortizācija – pamatfondu pakāpeniska nolietošanās un to vērtības samazināšanās, pamatfondu vērtību iekļaujot ražojamās produkcijas vērtībā. Parāda pakāpeniska atmaksa.

nu jā, to arī es gribēju pateikt, tik man tik gudri nesanāca..

P.S.

a pārējais viss ir transporta līdzekļa eksplutācijas izdevumi....

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Bet skat,

Inženērs tomēr pierunāja Deksteru pa googli parakāties!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

i_edgars rakstīja:

A Tu atšķir 14. lpp šim pašam topikam un izlasi vēl reizi - iespējams ka tas skaidrojums ir jau sen uzrakstīts, un Tev, kā arī vēl dažam labam nav bijis jēgas klabināt klavu, apriet un pieprasīt 10 reizes vēl reiz skaidrot jau uzrakstīto!?? Pie kam manos pienākumos tas nekad nav bijis.

Lasīt māki?? To ka gugli nemāk lietot jau noskaidrojām, atliek tik vien pārliecināties vai lasīt māk! Gan Tu, gan kujeva pašpasludinātais inžeņers CRDI, gan msh, un it sevišķi Deksters.

Ja negribi izskaidrot, tad ko tu te vispār dari? PN no šejienes

Ja negribi lasīt, tad ko te klabini un pieprasi lai rakstītu vienu un to pašu katrā lpp pa vairākām reizēm??

PN pats no šejienes... uz bērnudārzu - tur tādu ir daudz, būsi kā reiz starp tādiem pašiem savējiem.

0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja: Bet skat,

Švaki rakājās, jo kādēļ tāda amortizācija ir vajadzīga tā arī nepateica - tā ir definīcija, un neko tur izštukot nevajag.

Sviestnesis rakstīja:

Visi pārējie izdevumi, ne tikai ekspluatācijas (tie nav ne vienīgie, ne otrie kopā amortizāciju)!

0 0 Atbildēt

Nu es to zinu, bet ja es teiktu saviem vādiem, inženiers atkal piesiesies. Pie tam tā amortizācija ir pamatīgi staipāms jēdziens, visādas metodikas, iespējas,paņēmieni kā to rēķināt.

0 0 Atbildēt

Bet nu es neesmu izbijis inženieris padomju sajātās sistēmas rūpnīcā, man cits skatījums uz to visu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Bet nu es neesmu izbijis inženieris padomju sajātās sistēmas rūpnīcā, man cits skatījums uz to visu.

Kāds ta ir tas skatījums - apfišanas skatījums!!

1,X no parētētās degvielas??? Čals saekonomēja degvielu un dabūja mazāk kāposta par auto izmantošanu darba vajadzībām! A ja sadomās gāzi bendžas vietā ielikt - ko ta vispār būs uzmests!??

Skats no piparbodes protams ka ir cits... ka tik kādu apfist, savādāk ņe proživjoš.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Bet nu es neesmu izbijis inženieris padomju sajātās sistēmas rūpnīcā, man cits skatījums uz to visu.

Kāds ta ir tas skatījums - apfišanas skatījums!!

1,X no parētētās degvielas??? Čals saekonomēja degvielu un dabūja mazāk kāposta par auto izmantošanu darba vajadzībām! A ja sadomās gāzi bendžas vietā ielikt - ko ta vispār būs uzmests!??

Skats no piparbodes protams ka ir cits... ka tik kādu apfist, savādāk ņe proživjoš.

Tev ir ļoti slikts paradums visu mērīt pēc savas neveiksmīgās dzīves pieredzes. Nu nav visi tādi,kādus tu tos esi iedomājies esam. Paskaties plašāk, pacenties.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: ...2. Nemurgo - Nav neviena stiklenieka Polijā vairs palicis...

Tā nu sanāca, ka paprasīju šonedēļ - Polija. Pēc Tava teksta sanāk, pērk neesošu produktu/pakalpojumu.

P.S. Es murgoju, klienti murgo, tikai i_edgars nemurgo un visu zin.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Runā jau ka Rīgu uzskata par visuma centru, bet te ir viens, kurš uzskata, ja nav Līvānos, tad nav un nevar būt vispār.

Ja nu kas, tad arī Latvija vēl aizvien ražo stiklu. Un daža rūpnīca ir atklāta nesenā pagātnē.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Ja nu kas, tad arī Latvija vēl aizvien ražo stiklu. Un daža rūpnīca ir atklāta nesenā pagātnē.

Rūpnīca, nevis darbnīca! Ražo stiklu vai ražo no stikla?

Pie Gudovska biji vai, jeb guglē sameklēji visas stikla apstrādes darbnīciņas? Tā ir darbnīca. Vai arī Salaspilī atdzīvināja to stikla darbnīciņu ar galda šūplādes lieluma krāsniņu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Švaki rakājās, jo kādēļ tāda amortizācija ir vajadzīga tā arī nepateica - tā ir definīcija, un neko tur izštukot nevajag.

Sviestnesis rakstīja:

Visi pārējie izdevumi, ne tikai ekspluatācijas (tie nav ne vienīgie, ne otrie kopā amortizāciju)!

Nu, davai, pastāsti cik liela ir mana audī, kura vērtība tikai pieaug, amortizācija...

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Pie Gudovska biji vai, jeb guglē sameklēji visas stikla apstrādes darbnīciņas? Tā ir darbnīca. Vai arī Salaspilī atdzīvināja to stikla darbnīciņu ar galda šūplādes lieluma krāsniņu.

Kāda starpība?? Galvenais,ka ražo.

Tā tava sapratne, ka rūpnīca ir tikai padomju savienības nevienam nevajadzīgs lielmonstrs ir novecojusi pa gadiem 20 vismaz. Tas bija uzbūvēts plašajai padomju dzimtenei, nevis Latvijai, tak sāc apjēgt beidzot,āpsi !

0 0 Atbildēt

Tas inčeners tak ir tups.....

Tev toč liekas, ka rūpnīca ir tikai kaut kas kas tāds, kas ietilpst pārdesmit ha. Cilvēk mīļais ir 21.gs, tehnoloģijas ir gājušas stipri uz augšu, vairs nav nepieciešami simti strādājošo, milzīgas teritorijas, noliktavas pilnas ar sūnainu produkcij, kura nah nevienam nav vajadzīga. Mūsdienās, un it sevišķi Latvijā, ražo tikai tik daudz cik var pārdot.

Iekurbulē savu jawu un pabraukā apkārt un apskaties modernās rūpnīcas. Pietiks varbūt dzīvot atmiņās, sāc dzīvot ar skatu rītdienā, varbūt neliksies ka viss ir slikti... Vai arī vislabāk dari kā tev te ieteica- sip nah no šejienes uz turieni, kur maximās maksā mega kāpi. Inčeners- grāmatvedis- diskotēku skaņu operatoriņš

0 0 Atbildēt

Edža ir lielisks piemērs tam, ko mūsu tautai nodarīja 50 gadi komunistu okupācijas režīmā.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Edža ir lielisks piemērs tam, ko mūsu tautai nodarīja 50 gadi komunistu okupācijas režīmā.

nee tur vienkarshi ir chokchok bumbum, tev pec piedesmit arii taa buus

0 0 Atbildēt

Trakākais, ka Šams ir vienāds ar tiem babuļiem, kuri iet tusēt 9.jā maijā pie pieminekļa. Kaut gan pēc loģikas tam tā nevajedzētu būt. Jo laikā, kad Latvija atguva neatkarību Šams tak bija tajā vecumā, ap 30, kad kaut ko varēja uzsākt un vajadzēja tik rosīties.... Bet laikam jau silta vietiņa un nevis darbs, bet tā imitācija bija kārdinošāks. Tagad jau protams atliek tikai aiz skaudības lamāties un spļaut žulti uz tiem kuri kaut ko dara.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Trakākais, ka Šams ir vienāds ar tiem babuļiem, kuri iet tusēt 9.jā maijā pie pieminekļa. Kaut gan pēc loģikas tam tā nevajedzētu būt. Jo laikā, kad Latvija atguva neatkarību Šams tak bija tajā vecumā, ap 30, kad kaut ko varēja uzsākt un vajadzēja tik rosīties.... Bet laikam jau silta vietiņa un nevis darbs, bet tā imitācija bija kārdinošāks. Tagad jau protams atliek tikai aiz skaudības lamāties un spļaut žulti uz tiem kuri kaut ko dara.

Viņš 20 gadus tā ir dzīvojis- alkās pēc varenāsPSRS...un pat dēlu izaudzinājis tādu, kurš klimst pa pasauli.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Edža ir lielisks piemērs tam, ko mūsu tautai nodarīja 50 gadi komunistu okupācijas režīmā.

nee tur vienkarshi ir chokchok bumbum, tev pec piedesmit arii taa buus

Nekas man nebūs, žāvē airus, pajoli

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

CRDI rakstīja: Trakākais, ka Šams ir vienāds ar tiem babuļiem, kuri iet tusēt 9.jā maijā pie pieminekļa. Kaut gan pēc loģikas tam tā nevajedzētu būt. Jo laikā, kad Latvija atguva neatkarību Šams tak bija tajā vecumā, ap 30, kad kaut ko varēja uzsākt un vajadzēja tik rosīties.... Bet laikam jau silta vietiņa un nevis darbs, bet tā imitācija bija kārdinošāks. Tagad jau protams atliek tikai aiz skaudības lamāties un spļaut žulti uz tiem kuri kaut ko dara.

Viņš 20 gadus tā ir dzīvojis- alkās pēc varenāsPSRS...un pat dēlu izaudzinājis tādu, kurš klimst pa pasauli.

Ābols no zirga tālu nekrīt

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Tas inčeners tak ir tups.....

Tev toč liekas, ka rūpnīca ir tikai kaut kas kas tāds, kas ietilpst pārdesmit ha. Cilvēk mīļais ir 21.gs, t

Ko tu stulbeni saproti vispār no ražošanas??? Atskaitot savas spīdīgās mikšpilts podziņas neko citu dzīvē neesi redzējis! Ā nu ja izņemot miesta vēlēšanu listēs savu izsvītroto uzvārdu.

Apskaties kas ir uzņēmums, un kas ir darbnīca.

Vienalga ir kad Tu saspied tādu pašu kā tu sūdu, un tad patiešām ir vienalga pa kuru pirkstu spraugu izlien ārā.

Deputāteļa kandidāts hujeva. Tie deputāteļi laikam visi ir tādi pastulbi... bet daži īpaši stulbi.

Nu ta kurš uzņēmums Latvijā RAŽO (t.i. kausē) stiklu???

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Tavā sapratnē jau protams ir vienalga ko ražot - vai sūdus vai mēslus, ka tik smird.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Tavā sapratnē jau protams ir vienalga ko ražot - vai sūdus vai mēslus, ka tik smird.

Jā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti