GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja: Vakar sanāca beidzot noskatīties Kolka Cool. Kaut kā nejauši filmas laikā iedomājos par dažiem dinamiskā portāla diskutētājiem... Interesanti, kāpēc?
Es noskatījos pagājšnedēļ, laba filma, vai ne?
Nu, tāds sviests bija. Bet, nu, diezgan, reāls. Tā pa lielam jaunieši laukos arī dzīvo - laiž luni, dzerstās, tusē, kaujās un vaino citus pie tā, ka viņiem nekā neiet. Manuprāt, šī filma to ļoti labi atspoguļoja. Tāpēc jau rakstīju- ļoti atgādina dažus iauto personāžus.
Man pašam viens pazīstams Talsu rajonā ar bioloģisko lauksaimniecību nodarbojas. Un viņš saka - lielākā problēma tur ir nevis bezdarbs, bet tas, ka cilvēki negrib strādāt. Un viņš man teica, ka viņš strādniekiem negrib labu algu maksāt ne jau tāpēc, ka sēdētu uz naudas vai nebūtu, ko maksāt, bet gan tāpēc, ka ir skaidrs - ja tam cilvēkam izmaksās algu, tad nākamā diena, kad viņš parādīsies darbā, būs tad, kad sāks pietrūkt nauda šmigai un cīgām.
aha. un tad pajauta, cik tad vins ir gatavs maksaat labam darbiniekam? 500 latus vins maksaas? gaidi ar maisu. shitie progresivie lauksaimnieki ir vislielakie kapeikjoberi visaa galaktikaa. tas ir tikai atrunas par dzersanu, par negribesanu straadaat utt. uz taadiem paberniem jau vini arii vaaraas. tikai latvijas laukos kotleshu (bamshlja) dzineejs ar laapstu rokaas ir izdeviigaaks par ekskavatoru. to tirdzinju zinu ljoti labi...
izpuuteejs rollerim wanted
Sveiki!
man vajadzeetu izpuuteeju 50 kubu 4t kiinieshu rollerim - 139qb motors, cik noprotu, modelis yy50qt-02 yiying 2007 gada.jaunu kauktur maniiju pa 28 Ls, bet skiet pa sherpu taadam plerdakam taadas cenas. skatos peec lietota +/- ok staavoklii 10 - 15 ls rajonaa. varbuut kaads zin avotu, iznjemot ss.lv kur nikuja nau, un cenas skruuvee kaa mikasaa...?