Pa tādu cenu normālu D5 nedabūt, par labu nemaz nesapņo. Lai gan, ja kāds pazīstamais vēlas pa lēto uzdāvināt, kāpēc ne.
Tas auto paredzēts cilvēku pārvadāšanai aizmugurē vai sevis +1 transportēšanai, ka vieta aizmugurē ir tik ļoti svarīga? Nez vai e46 būs vairāk vietas kā s60.
Vienkāršāks, lētāks un uzticamāks ir audi diesel iekš volvo, bet nu D5 ir taupīgāks un prasīgāks pret degvielas kvalitāti. Nosauktajā budžetā remontēt noteikti vajadzēs un remonti būs salīdzinoši nelēti.
Volvo S80 iegāde
Sveiki.
Esmu jaunietis, kuram nesen palika 18 gadi, pašlaik strādāju Zviedrijā, septembrī, kad būšu Latvijā un nolikšu tiesības ir vēlme pirkt automašīnu. Pēdējā laikā ļoti iepatikusies Volvo S60 vai Volvo S80 vēlētos dzirdēt atsaukmes/pieredzi/ieteikumus?
Summa par kuru vēlos iegādāties lietotu mašīnu ir 1500-2000 Ls.. Vēl variants man bija 318 BMW sākot ar 2003. gadu, piemēram, kāds e46..Bet vairāk sliecos uz S80, 2.5. D5 dīzeli.
Cik esmu lasījis pēc atsauksmēm S60 maz vietas aizmugurējiem sēdētājiem.
Kā arī pagriešanās leņķis ir pārāk liels šiem S60 un S80?
Vairāk sliecos uz S80, pastāstiet lūdzu savu pieredzi, kādu labāk motoru, kurš ekonomiskāks, kuru lētāk remontēt utt.