- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Madmad rakstīja: Kurā uzpildes stacijā jūs visbiežāk mēdzat pildīties? Kādēļ tieši tur? Kuras uzpildes stacijas degviela jums liekas viskvalitatīvākā? Pats braucu ar dīzeli un pildos Lukoil, tikai lojalitātes kartes atlaižu dēļ. Par Lukoil degvielas kvalitāti nezinu, man liekas, ka nav no tām labākajām...
Cik tu uz to atlaižu karti ietaupi? 2 santīmus litrā? 3? Pieņemot, ka mēnesī iztērē 150 litrus, tātad, tie ir 3-4.50 lati mēnesī, gadā 36-54... A, ja nekvalitatīvas degvielas dēļ nāksies mainīt, piemēram, sūkni? Neko nezinu par kvalitāti Lukoilā, bet mazliet pārsteidz pilsoņa domu lidojums - degvielas kvalitāte it kā varētu būt švaka, bet dēļ lojalitātes kartes tomēr pilda...
P.S. Es 99% - Statoilā/Nestē. Atkarīgs no tā, kas pa ceļam tajā brīdī... Nekad vēl problēmas bijušas nav. Var jau būt, ka nekas traģisks nenotiek, bet, nu, nav man uzticības ne lukoilam, ne dinazam, ne viršiem... var jau būt, ka tikai stereotips, bet, nu, izmantojot pārbaudītas vērtības, kaut kā miegs ciešāks.
Privātais (benzīns + gāze) - Eko Gāze, LPG un PRO Gāze.
Ilgu laiku izmantojām Statoil, kad viņiem bija Intergaz (reāli labāka nekā citiem), bet kopš viņi par stipri dārgāku nekā citi tirgotāji, sākuši tirgot to pašu LPG gāzi, vairs neredzu jēgu.
neste, baigi vinnē uz Rimi karti. 0,7 mēnesī sanāk pa frei ![]()
Ar neste karti 1 santīms litrā nost
+ ar Rimi karti 1.5 santīmi litrā klāt Rimi naudas
Ja ņem vērā to, ka Nestē degviela tā jau ir lētāka kā Statoilā, tad sanāk krietni lētāk, nekā Statoilistiem.
Problēmas nav bijušas - viss ok.
+ Vēl vismaz Rīgā ir zināmas pāris Nestes, kur degviela ir vēl lētāka, kā pārējās Nestēs
subaru rakstīja:
+ Vēl vismaz Rīgā ir zināmas pāris Nestes, kur degviela ir vēl lētāka, kā pārējās Nestēs
Uz Deglava un kastāturparielu (kur agrāk Nelss bija) stūra, piemēram... ![]()
Statoil Satekles/Kurbada ielu stūrī (pirms Valmieras ielas) arī vienmēr degviela ir par kādiem 2 santīmiem litrā lētāka
Statoil kartei bij atlaide tā kā cena tur pat kur nestes . Bet no sērijas viena tante teica ... atkal pāriešu uz Nesti .
IkdienasViesis rakstīja: Statoilā joprojām man krīt uz nerviem tā garā ņemšanās ar bulkām un hotdogiem. Vajadzētu iekārtot specialu kasi, kur var norēķināties TIKAI par degvielu.
Ja ir Statoil kredītkarte, tad var norēķināties uzreiz uz vietas pie DUS aparāta un pretī balagānam nav jātiecas ![]()
nomiks rakstīja:
IkdienasViesis rakstīja: Statoilā joprojām man krīt uz nerviem tā garā ņemšanās ar bulkām un hotdogiem. Vajadzētu iekārtot specialu kasi, kur var norēķināties TIKAI par degvielu.
Ja ir Statoil kredītkarte, tad var norēķināties uzreiz uz vietas pie DUS aparāta un pretī balagānam nav jātiecas
Bet man liekas, ka Statoil privātpersonām tādu neizsniedz... varbūt kļūdos.
nomiks rakstīja:
Ja ir Statoil kredītkarte, tad var norēķināties uzreiz uz vietas pie DUS aparāta un pretī balagānam nav jātiecas
Nevajag nekādu speciālo Statoila kredītkarti, pietiek ar parasto, jebkuras bankas izsniegto, kredīta vai debeta karti. Jelgavas Statoilā noteikti. Vienīgi čakarīgi pie tā automāta, ka vispirms jāiestum atlaižu karte un pēc tam bankas karte.
Benzīnu tur, kur pagadās.