Madmad rakstīja: Kurā uzpildes stacijā jūs visbiežāk mēdzat pildīties? Kādēļ tieši tur? Kuras uzpildes stacijas degviela jums liekas viskvalitatīvākā? Pats braucu ar dīzeli un pildos Lukoil, tikai lojalitātes kartes atlaižu dēļ. Par Lukoil degvielas kvalitāti nezinu, man liekas, ka nav no tām labākajām...
Cik tu uz to atlaižu karti ietaupi? 2 santīmus litrā? 3? Pieņemot, ka mēnesī iztērē 150 litrus, tātad, tie ir 3-4.50 lati mēnesī, gadā 36-54... A, ja nekvalitatīvas degvielas dēļ nāksies mainīt, piemēram, sūkni? Neko nezinu par kvalitāti Lukoilā, bet mazliet pārsteidz pilsoņa domu lidojums - degvielas kvalitāte it kā varētu būt švaka, bet dēļ lojalitātes kartes tomēr pilda...
P.S. Es 99% - Statoilā/Nestē. Atkarīgs no tā, kas pa ceļam tajā brīdī... Nekad vēl problēmas bijušas nav. Var jau būt, ka nekas traģisks nenotiek, bet, nu, nav man uzticības ne lukoilam, ne dinazam, ne viršiem... var jau būt, ka tikai stereotips, bet, nu, izmantojot pārbaudītas vērtības, kaut kā miegs ciešāks.
Kur jūs labprātāk uzpildaties?
Kurā uzpildes stacijā jūs visbiežāk mēdzat pildīties? Kādēļ tieši tur? Kuras uzpildes stacijas degviela jums liekas viskvalitatīvākā? Pats braucu ar dīzeli un pildos Lukoil, tikai lojalitātes kartes atlaižu dēļ. Par Lukoil degvielas kvalitāti nezinu, man liekas, ka nav no tām labākajām...