Zolitūdes Maxima iebrūk jumts

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Šobrīd vēl nav apstiprināts oficiālais traģiskā notikuma iemesls, bet viena no versijām ir, ka ēkas konstrukcija nav izturējusi zaļās zonas veidošanu uz jumta. Šādā gadījumā ir jāskatās uz:

1) projektētājiem

2) būvniecības kvalitāti

3) būvmateriāliem

 
1 2 3
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Pilnīgu atbalstu noziedot!

Kas attiecas uz pašu traģēdiju, es domāju un patiesi ceru, ka tas ir reāls "force majoure" gadījums, kāds vairs neatkārtosies. Katrā ziņā, mēs varam būt pa īstam laimīgi, ka esam dzīvi, sveiki un veseli, jo paši saprotat - Latvija ir maza un Rīga - pavisam maza. Tur varēja būt ikviens, jo - nopirkt pārtiku taču nevar būt bīstami, vai ne? ...

Eriks_Grigis Reģ.: 25.02.2002
0 0 Atbildēt

Maxima laikam beidzot izjutusi apgrozījuma kritumu

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja:

IkdienasViesis rakstīja: Jāsaka, ka man todien paveicās. ................Stresiņš tomēr bija- trīs dienas lietoju relaxena tabletes. Tāds, lūk stāsts.

Šodien +/- esmu 'atjēdzies'.

Manai ģimenei arī paveicās , uz čeka stāv laiks 15.10..................

'Po žizņi' , dēļ šaurības un tūļīgajām kasēm , riebās Zolitūdes Maxima abās versijās -gan IXO gan 'jaunā' .

Itkā 'baigi' ērtā vietā -praktiski zem loga , bet nu nepatika un viss.... tagad skaidrs kāpēc. Mums bij izstrādājusies shēma -normālbrenda fasētie produkti iekš 'supergetto' , 'frukti/ovošči' SKY , gaļa/izstrādājumi -Ernhards ( iekš) IXO , a tajās Maximās retu reizi kāda šmiga vai 'sāls un sērkociņi' , bet todien skuķis gatavojās ekšiem , sievai ar kaut kāda steiga un rezultātā abas iepērās tai zārkotavā .....

Vienīgais 'gaišais stariņš' tai ūķī bija kasieris Mārtiņš - bišķ pāri 20 gadi vecs ,ārkārtīgi jauks un atraktīvs kasieris bijis , cik sapratu no massmēdijiem puisis tagad smagā stāvoklī cīnās par izdzīvošanu , esot izvilkts pēc 9stundu gulēšanas drupās ,iespējama roku amputācija .

Saziedojām , iekš ziedot.lv krietnu kāpi un aicinu arī JŪS , cik nu kurš var , jo tiem cilvēkiem dzīve ir safista tādās lupatās ka visss cic - piem. kas būs gada auto vai xuļi manam megarulzam pelnu trauks krīt ārā ,ir pinīgs BUĻĻA KLUCIS .

Kā Mārtiņām ?

Parsti mēnesī kādi 5 -10 lati noziedoju . Maksimai vēl neko . Jo manīju cilvēku lielo BRĪŽA aktivitāti . tapēc vismaz šjaā jautājumā drusku sabremzējos . Jo lai ziedojums aizietu max tieši kam reāli vajag un cik iespējams bez starpniekiem .

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti