Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..86
uupis Reģ.: 13.01.2004
4 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Izskatās ka jums patiesība ļoti sāp.

Nu kādēļ tik izmisīgi jāmelo par to, ko es nekad neesmu darījis?

Nekad neesmu aizstāvējis fašistus - tieši otrādi, atšķirībā no jums vienmēr esmu pret totalitārismu. Bet jamelo, jo izgaismoju jūsu īsto dabu.

Nekad neesmu aizstāvējis atļauju ievest karaspēku svešas valsts teritorijā. Tieši otrādi - norādu, kurš to dara un kā jūs to aizstāvat. Jamelo, jo izgaismoju jūsu īsto dabu.

Budapeštas memorandā ir rakstīts “The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and

Northern Ireland and the United States of America reaffirm their obligation to

refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or

political independence of Ukraine, and that none of their weapons will ever be

used against Ukraine except in self-defence or otherwise in accordance with the

Charter of the United Nations;"

Ka tieši ASV viceprezidenta personīgi klātienē režisēts valsts apvērsums, ieceļot pie varas ASV lojālu marionešu valdību nav šī panta pārkāpums?

bradypus pats ir iztulkojis memoranda tekstu? Vai tikai turpina apstiprināt AKSIOMU ka ir melis!

Kur tur ir teikts par to ka Ukraina nedrīkst sadarboties un lojāla ASV?

robchix Reģ.: 04.03.2002
1 0 Atbildēt

Zemāk pārkopēts no Ukrainas medijiem.

Krievija ir vainīga, ka Ukrainu pašas draudziņi uzmeta un uzmet? Un izliekās ka tāds Budapeštas memorands nekad nav bijis.

Прямая речь Зеленского: "За отказ от третьего в мире ядерного потенциала Украина получила гарантии безопасности. Этого оружия (теперь - УП) у нас нет, безопасности у нас нет также. Нет и части территории нашего государства, которая по площади, кстати, больше чем Швейцария Нидерланды или Бельгия, а главное, нет миллионов наших граждан – граждан Украины.

Итак, кое-что есть, есть право! Право требовать перейти от политики умиротворения к обеспечению гарантий безопасности и мира. С 2014 года Украина трижды пыталась созвать консультации государств-гарантов Будапештского меморандума. Трижды и безуспешно. Сегодня (19 февраля – УП) Украина сделает это в четвертый раз.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā. Lohiem atliek vien atcerēties, ko par to visu jau pirms gadiem/pacmit sacīja tas pats Žirinovskis.Cik daļās ko dalīs un kuram kampējam kas tiks.Apmierināti visdrīzāk tiks gandrīz visi,(prottams) izņemot Lohus.

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 0 Atbildēt

No sākuma aplūko ko Dudajev teica 90-jos!

Viņš bija infomēts par visiem plānoem sava amata pilnvaru robežās!

youtu.be/CIu2J143mFY

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es personīgi neesmu kāda/no Dudajeviem, ne arī kāda cita virtuāli klātesošā personāža "fans".Nav tur tagd ko murgot un slavināt attiecīgo "tālaika" demagoģiju un toreizējo katras puses attiecīgi nesavtīgo "savass taisnībass" izklāstu..Gluži kā šodien.Lohi par visu to jezgu samaksāja toreiz un (vēl dāsnāk) samaksās arī šoreiz.

Ko tad konkrēti viņš publiski pateica par iespējamo Ukrainas sadalīsanu? Tagadējais čečenu virsvadonis tagadējajai krievijas politikai taču acīmredzami "nepiekrīt", vai ne?? Viņa uzturētā kārtība šodienas čečņā un viņa personīgie tautieši, kuru tā saucamā organizētā/diaspora spēj iedvest šausmas un "ieviest kārtību" jebkurā euroropas vietā- tie taču ir latviskās apjūsmas cienīgi? Vane, koa?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Īsākā tekstā - kā teica Partijas Īsais Kurss - lielvaras vienmēr stums cauri savas intereses. Arī ne pārāk likumīgos veidos. Lohiem tiks stāstīts cik viss ir labi un pareizi. No abām pusēm

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, un visa šī te farsa kontekstā (prottams, lohiem nemanot) tā saucamais NātŌ/OtāN biroijs ir klusi pārcēlies no/Kijevas tā attālāk prom.Un padomā tik ko,akkurāt uz nekur citurieni, kā konkrēti tieši uz/Ļvovu.Tā sagadījās.Jā.

Un Zeļonskis visiem trompetistiem tagd draud ar neitronatkritumu bombu, aber 163cm garā Vindzoaruroras pils valdniece vakar izrādās iekļuvusi Positivusā.Un pirms/šīs priekavēsts publiskošanas paspējusi uzrīkot audienci ar dažu (maznozīmīgu) militārpersonu piedalīsanos.Lohhi gavilē no visā pusēm un visiem galiem.Olpimpiāde ir beigusēs, nu tik varēs ritīgi dot/iekšās.Jā.

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 0 Atbildēt

Vēl viena lieta!

Ja krievi iet iekšā Ukrainā, tad pa visiem skaļruņiem ir jāpieprasa uzvaras pieminekļa demontāža, jo tas būs kļuvis par citu tautu un kultūru iznīcinošas armijas simbolu!

wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

Pirmkārt krievi jau sen iegājuši, okupējuši daļu Ukrainas.

Otrkārt Uzvaras piemineklim būtu jāpaliek, lai visi to redz un atceras, ka ar ieročiem rokās jācīnās pret okupantiem, nevis jāadod valsts bez cīņas.

Ja kāds iebildīs, ka necīnīsies, jo redz mums tāda un tāda valdība, vietējie nodevēji, tad nekur jau nav teikts, ka pa burzmu tos ar.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nafig to būvgružu kaudzi - prom no Rīgas!

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nafig to būvgružu kaudzi - prom no Rīgas!

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
2 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Rusofīli stāstiet no kurienes šis caurums uzradās? Kas metodičkā par šo rakstīts.

Un visi stikli vietā? Jāsaka, tas gan liekas netipiski.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Bildē vēl manāms pusrumpis high visibility tērpā... Tipiski piefrontes zonai un militāriem konfliktiem...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kāpēc netipiski? Ir ar ko salīdzināt?

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Nu ja man nebūtu pieredze/viedoklis, kā tas parasti izskatās, es nez vai vispār komentētu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Te pirmajā linkā neapstrīd ka tas bijis lādiņš, un kremļa TV vèl sākumā paši saputrojās kurā pusē bērnudārzs, aplauzās un tāpēc tagad slēdz atpakaļgaitu un sāk dezinformācijas kampaņu:

donbasstoday.ru/vsu-pryamoj-navodkoj-unichtozhili-detskij-sad-pod-luganskom/

archive.fo/Guvio

Ir arī logi izbiruši viss kā gribēji:

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt
1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Krievija divreiz jau pārkāpusi olimpisko pamieru. Vai uzdrošināsies arī šoreiz?

2008. gada 8. augustā, dienā, kad tika atklātas Pekinas vasaras olimpiskās spēles, Krievijas tanki šķērsoja Gruzijas robežu.

Savukārt 2014. gadā Soču ziemas olimpisko spēļu slēgšanas dienā 23. februārī Krievijas prezidents Putins noturēja nacionālās drošības padomes sēdi, uzreiz pēc kuras sākās Krimas aneksijas operācijas aktīvā fāze.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Bradypus rakstīja: Nez, kurš ir tas melis:

1945. gadā Potsdamas miera konferencē Kēnigsbergu un Austrumprūsijas ziemeļdaļu piešķīra PSRS pārvaldībā uz 50 gadiem.

Tavā melu pasaulē Potsdama ir Nirnbergā vai Nirnberga ir Potsdamā?

50 gadi ir pagājuši!

Kāpēc Kēnigsberga nav atgriezusies Vācijas paspārnē?

Nu pastāsti gan kāpēc. Nu tā, lai tam būtu jebkāds sakars ar Nirnbergu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

uupis rakstīja: bradypus kaut ko pīkstēja par to ka Krima ir krievu vēsturiskā teritorija? Nu tad jau šis melis mācēs izskaidrot no kāda krievu vārda ir cēlies pilsētas BAHČISARAI nosaukums un ko tas nozīmē?

Jā un ja jau bradypus kliedz pēc vēsturikās taisnības tad viņš droši ka mācēs pateikt no kāda vārda cēlies maskavas upes Jauza vārds un kādai tautai tad vēsturiski pieder 5 daļa no maskavas?

Ko nu atkal melo. Es teicu, ka Krimas tatāriem ir vienalga, kurš okupants pārvalda viņu zemi - t.i. nosaucu par okupantiem gan krievus, gan ukraiņus. Kā arī minēju, ka Ukrainas PSR sastāvā to iedalīja Maskava - tās arī ir visas Ukrainas pretenzijas uz šo teritoriju - PSRS mantojums.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
8 0 Atbildēt

ir pilnīgi pie brošas, kādā veidā psrs iedalīja kam Krimu - pēc psrs sabrukuma tā tika ukraiņiem, un krievi to atzina. Pēc tam 14. gadā - ar spēku atņēma. Referenduma legalitātei Krimā spēj noticēt tikai tie paši noderīgie idioti, kas domā, ka 1940. gadā visās Baltijas vals'tis vienlaicīgi tauta vienbalsīgi lēma par pievienošanos psrs!

darklight Reģ.: 29.10.2013
9 0 Atbildēt

Vispār Krimas tatāriem galīgi nav vienalga, un tieši viņi visvairāk raudāja par Krimas okupāciju. Pat vairāk nekā Ukraiņi. Tā ka atkal jau tu tukši...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 10 Atbildēt

Paskaties uzmanīgāk, kas ir tie raudātāji. Propagandas aktieri. Īstajiem abi ir okupanti, jo Ukraina tāpat netaisījās Krimai neatkarību piešķirt, bet tieši otrādi - mēģināja virzīties uz īpašā autonomijas statusa atņemšanu. Nu nav tā "neatkarība" nevienam pa prātam - visiem lielajiem, kas ir pie varas, gribas kontrolēt un valdīt - un propagandas mašīna vienmēr "nepareizos" centienus pēc neatkarības nosauks par "separātistiem un pretvalstiskiem elementiem", bet "pareizos" par "apspiesto opozīciju".

Un nevajag melot, ka es aizstāvu Krievijas rīcību. Tāpat, kā nevajag melot, ka tai nav nekāda sakara ar varas lojalitātes maiņu Ukrainā un melnās jūras kara flotes stratēģiskajām interesēm.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Visamizantākie bija jautājumi tajā pseidoreferendumā, tāda iespēja par Krimas neatkarību vispār netika piedāvāta.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Tu esi pārāk tāls, lai saprastu notiekošo, propogandist.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
2 0 Atbildēt

Man patīk krievu ambīcijas! Vienreiz aplauzās ar naftu OPEC+ otreiz ar gāzi! Noslīcināja pašus savā gāzē! Tagad krievu antiņam trešais uzjājiens, lai pašu "Antiņu" saplosīt gabalos! Ar nepacietību gaidu!!!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pašlaik notiek krievu drošibas padomes zasedaņije.Punduris Medvedevs nupat kāreiz runā par to, ka esot jāglābj miljons divsimt tūkst krievijas pilsoņu,kuri tur esot apdraudēti.Viņš teica, ka amerikāni/savējos noteikti glābtu un momentā tiktu organizēta spec opperācija.Tagad no tribībīnes paziņo, ka "rus valsts dome" griežas pie Putēna ar lūgumu nekavējoties "atzīt" LNR un DNR..Pašlaik uzstājass pēteburgass lakstīgala- dziesma ir pa to, ka "hvaķit ķerpeķ".Tā ka drīzumā gaidām paintboolu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Otkritaja časķ zasedaņija nupat beidzās.Puttēns rezumēja: ja vas uslišal, rešeņije buģet priņato.Segodņa.Žģoms.Jā.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Vai tiešām pasākums ies vaļā 23.februārī armijas dienā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Atpakaļceļa nav, tiek izspēlēts D-Osetijas scenārijs tik pietrūkst "miera uzturētāju", bet to viegli nokārtot, atzīs pseidorepublikas kuras uzreiz pieprasīs "miera uzturēšanas spēku" ievešanu no Krievijas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nemiiz,sceanaārist, nupat lieta darīta un 2 republikas ir atzītas.Spēku ievešanu tās paprasīja jau PIRMS līguma parakstīšanas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Cik garlaicīgi, atkal jāskatās viens un tas pats. Krievijai švaki ar izdomu. Ja šoreiz krievteroristi nedabūs pa zobiem tad pēc šī nākošo gaidam Daugavpils un Narvas tautas republiku. Diemžēl Krievijas izlūkošana strādā labi un zin kur iesaistīties un kur ne, Armēniju uzmeta, saprata ka sūdi būs. Šoreiz iziet uz blefu, jo pārliecība vairs nav tik liela, bet redzēs kurš noraustīsies pirmais. Braucot ar auto purns purnā tikai filmās viens pēdējā brīdi noraustās dzīvē to izpildot visi ir īsti veči līdz galam.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Redzi, ja Pilsonis Parastais Narvā un D-pilī dzīvotu sūdīgāk nekā Tāds Pats Pilsonis KF, tad pavisam drīz mēs ieraudzītu Narvas un Dvinskas Tautas republikas... Visiem mēsliem un kariem pamatā ir ekonomiski iemesli. Arī toreiz, kad mums ar uguni un zobenu nesa kristīgo ticību. Jo vajadzēja jaunas zemes un darbaspēku....

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Passākums jau iet vaļā šodien,tikai ārsti tev par to nestāsta.Gan jau nebūs/gaŗš un strīpainā vīriešdiena tiks sagaidīta ar uzvāru un ālajām neļķēm.Ja jau pat Lietuvas Varoņbataljons pillā sasstāvā šon esot aizcēlies uz to pašu Ļvovu- tuvāk, tāteikt, pie virspavēlniecības.Kura tāļredzīgi aiztinās uz turieni jau aizvakar.Atliek tik sagaidīt vseja/Kijeva pārcelšanu.Žēl ka Žiriks sasirdzis, tas vismaz daļēju taisnību pateiktu.

Kāds te nahher karš,ja Puttains nupat ir atzinis DNR.Viņa territorija, kurā vienkārši iebrauks viņa karaspēks.Aizstāvji, atbrīvotāji, slepkavas- sauc kā gribi,tas viņam pilnīgi pie dsass.Mazums vēsturē bijis piemēru, kad kāda valsts tikusi "atzīta"??

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Beigsies ar to, ka Dņepra būs robežupe

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Cerams, ka bez kariņa, bet ja sāksies un Krievija nesasniegs savus mērķus tā tak būs katastrofa. Uzvaru nesošā vatņiku armija bez uzvaras būtu traģēdija pēc tā toč būs ar kodolieročiem jāpašaudās, ja nav mums lai nav nevienam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Žirinovskis taču tev persOnīgi skaidrigaiši piesolīja- 22jā, 4:am ...passkat tik kāds skaists cippars: 22022022 ;P

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Žirinovskis beidzot nosprāga.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
3 0 Atbildēt

paredzu, ka pēc nedēļas divā sarīkos abos kolhozos referendumu par iestāšanos iekš vataland

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Iespējams ka šis ir variants, kā Ukrainai ar kaunu, bet pieņemami izbeigt 8 gadus ielgušo militāro konfliktu Doņeckā un Luganska. Jo kā paši atzina, Minskas līgums Ukrainai nebija pieņemams, un tadejādi Ukraina brīvprātīgi būt spiesta atzīt šo divu republiku statusu, un tas aizietu pretrunā ar Ukrainas konstitūciju. Jo kurš šaubītos par vēlēšanu rezultātu, kas notiktu ievērojot Minskas līgumu? tagad Krievija dabūja savu, Ukraina domāju ka nesāks kariņu lai atgūtu šos divus apgabalus, jo saprot, ka Krievijai to tikai vajag. Reizēm nākas kaut ko zaudēt, lai sāktos kaut kāda virzība uz priekšu. Nevis 8 gadus ilgstošs militārs konflikts par teritoriju, kura jebkurā agdījumā būt kā strutojošs augonis. Abreni mēs atdevām, lai tiktu NATO? Atdevām. Vajadzēja viņu Latvijai ja tā godīgi? Mēs ar Latgali tagad normāli galā netiekam, panīkusi nomale. A dabūtu Abreni? Ko ar to darītu? Tur latviešus uz rokas pirkstiem varēja saskaitīt. Savā ziņa Luganska un Doņecka ir Ukrainas Abrene. Bet nu tas protams ir tikai viens no situācijas variantiem. Un vēl... kas te par Budapeštas līgumu ko nārstoja? Cik tas būtisks, cik svar''igs un kā Ukrainai tas līdzēja. Izrādās, ka visiem parakstītājiem tam ir tualetes papīra vērtība bijusi. www.rbc.ua/rus/news/budapeshtskiy-memorandum-imeet-yuridicheskih-1645288094.html

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nekas tur nebeigsies, turpinās lienošo okupāciju. Izbeigt var tikai reizē ar Krimas atzīšanu un tas ir kāpēc Krievijai vajadzēja militāru konfliktu nevis vienkārši atdalīšanos. Tas ka nonāca līdz bandformējumiem arī liecina kāds ir zems vietējo iedzīvotāju atbalsts "krievu pasaules revolūcijai".

robchix Reģ.: 04.03.2002
1 0 Atbildēt

Labāk sūdīgs miers, nekā labs karš. Astoņus gadus ilga tas karš ar bandformējumiem un tikai muļķis neatzīs ka tur nebija Krievijas armija šādā vai tādā veidā. Tagad tā tur atradīsies legāli (Krievijas skatījumā) Un Ukrainai to nākses norīt ja tā nevēlēses, nu jau oficiāli, sākt karu pret Krieviju. Un NATO arī dēļ tā karu ar Krieviju nesāks.

Patīk tas kādam vai nē, tas jau ir cits jautājums. Bet manā ieskatā, (un ne tikai, ne jau es to vsu pats izdomāju, ir gudrāki cilvēki par mani, kas to tā uzskata) astoņus gadus ilgušājam karam Ukrainas austrumos būtu jābeidzās. Krimu taču visi apēda, apēdīs arī šito.

Vai Pu apetīte ar to būs apmierināta, tas arī ir cits jautājums un to mēs ar laiku redzēsim.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt
MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
1 0 Atbildēt

Kremļa atkritumi svin

youtu.be/CXQSqhDY_XA

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Ārprāc, tā sieviete ar nodzerto seju, kas dziedāja, - tā taču bija kādreiz tik foršā krievu rokere Čičerina

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Riktīgs Rododendru pasākums. Vēl ar salūtu kad apkārt šauj, tas uzmundrinājumam.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
1 1 Atbildēt

Lēts teātris. 10 žurnālisti, kaut kādi mudaki no ielas un jau sagatavoti rossssija uzraksti ar visiem karogiem

uupis Reģ.: 13.01.2004
5 2 Atbildēt

Nu ko diez stāstīs rusofīls bradypus? Krievi ne tikai Budapeštas memorandu norāva podā, bet arī Minskas vienošanos un apčurāja Makronu!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 13 Atbildēt

Budapeštas memorands tika norauts podā Maidanā ar ASV dienestu un Baidena līdzdalību. Minskas vienošanās jau nebija pa prātam nevienam un faktiski bija domāta, kā īstermiņa pamiers, lai risinātu situāciju, bet risināšana neveicās, tapēc situāciju vajadzēja eskalēt. Tālākais ir sekas. Nestāstīšu neko, bet izskatās, ka būs interesanti - Krievija savu pirmo kārti tikko ir izspēlējusi un pavisam interesantā kārtā tas nemaz nav Baidena solītais iebrukums - bet gan tieši tas, ko varēja gaidīt, ja akli netic propagandai. Gaidam nākamo gājienu izspēlē - prognozējami no Baidena.

Un prognozēju endgame - ES robežu izmaiņas. Makronu var apčurāt, ja gribas - Francija neko labu pasaulē tāpat nekad nav nesusi - lielākais ieguldījums ir revolucionārā komunisma idejas, kuras nes arī tagad.

Bet rusofīls esmu tikai tavā slimajā rosofobijas apsēstajā prātiņā, kurā neierakstās nekas cits, kā radikāli ekstrēma nostāja "kas nav ar mums, tas ir pret mums".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
9 2 Atbildēt

Tu esi pilnīgi prāta paliekas baltmaizē apēdis.

- Baidena solītais iebrukums? Kā ASV var solīt, ka Kriavija iebruks? Var brīdināt, kas Krievija ir sagatavojusies - un tieši to jau arī ASV saka. Tev un Kremļa televīzijai tikai sanāk, ka 'Baidena solītais'

- Kas tad cits tas ir, ja ne iebrukums, ja (beidzot oficiāli) Ukrainas de jure teritorijā - ieved Krievijas karaspēku, ja ne iebrukums? Pastaiga parkā?

- ES robežu izmaiņas - kā tad tu tās iedomājies? Ja bez krievijas iebrukuma?

-Un pēdēja rindkopa par Makronu - pilnīgi tavu mīļāko vārdiņu 'naratīvs' un 'ad hominem' savārstījums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 8 Atbildēt

Kā var solīt? Nu tieši tā, kā solīja. Baidens neteica, "Krievija ir sagatavojusies", bet nosauca datumu, kurā Krievija iebruks.

Ko ieved? Tavus slapjos sapņus? Pagaidām neko neieved. Neskrien notikumiem pa priekšu.

Interesanti iedomājos. Pavisam interesanti un bez Krievijas iebrukuma... Bet lai jau laiks parāda, kas notiks.

Jā. Neko vairāk par viņu nav ko teikt.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 1 Atbildēt

Nevajag melot. Viss, ko ASV saka, ir - ka Krievija gatavojas un ir gatava no tāda un tāda datuma iebrukt. Visur, kur vien paskaties, zib vārdiņi - 'warns' - brīdina.

'Solīt' ir pilnīgi kaut kas cits.

Kārtējo reizi pierādi, ka esi melis un trollis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 8 Atbildēt

Tieši tā - nevajag melot. "Warns" ir citā teikuma daļā. Tavi meli ir tālāk - Baidens brīdināja, ka IEBRUKS, nevis IR GATAVA IEBRUKT.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
6 1 Atbildēt

Nav tāda viena teikuma. Ir vispārējs brīdinājums jau vismaz no 2021. gada rudens, ka Krievija savelk karaspēku. Kremlis krieviņiem un citiem naivuļiem sacer pasaciņu, ka manevri, vai ka lai aizsargātos no NATO uzbrukuma. Tagad āža kāja ir izlīdusi pilnībā - dosies 'aizsargāt' jaunās 'republikas'.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Budapeštas memorandu grūti iedarbināt, ja viens no garantiem pats ir agresors. Redz kur jau krievs steidz palīgā. Kad turki ar grieķiem Kipru dalīja tad NATO arī nostāties kāda pusē nevarēja.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

ka separi ir nosprauduši savu teritoriju Doneckas un Luganskas administratīvo apgabalu robežās, kas ir plašāka teritorija, nekā tā, ko viņi uz šodienu kontrolē. Attiecīgi, ar RU palīdzību separi var “izlēmt” atbrīvot teritoriju no UA karaspēka. Kauju karstumu un tempu regulēs RU, kā arī uzbrukuma primāros un sekundāros mērķus. Tas ir Separustānas robežas noteiks panākumi kaujas laukā, nevis UA apgabalu vēsturiskās robežas vai separu konstitūcijas

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 10 Atbildēt

Nu ja nemuldētu, bet pasekotu notiekošajam, tad šodien parakstītie līgumi attiecas uz šī brīža faktiskajām, nevis "separu nospraustajām" robežām.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
8 3 Atbildēt

Cik vērti ir krievu parakstītie līgumi, domājams, tev ir zināms.

PN - jau esi līgumus lasījis? Dirsējs esi, dirsējs paliksi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

Dirsējs esi tu - es neko neteicu par lasīšanu, bet sekošanu notikumiem. Šis jautājums specifiski tika uzdots pašu krievu infotelpā un ļoti konkrēti atbildēts. Kas tikai pastiprina manu viedokli par to, kāda šī spēle ir patiesībā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pats daiļdirsējs.

www.apollo.lv/7459945/ligumi-neprecize-robezas-krievijas-deputats-noliedz-donbasa-republiku-atzisanu

Krievijas infotelpā arī esmu dzirdējis tikai to, ka šie līgumi nozīmē faktiskās (frontes), nevis separātistu gribētās apgabalu robežas.

Kas ir taisnība, to laiks rādīs, bet tev jau viss skaidrs, jo izlasīji vienu Apollo rakstu. Rekut TvNet runā pretī...

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
5 0 Atbildēt

bradypus izklausās pēc msh nedaudz gudrākā brālēna

fckns Reģ.: 29.11.2020
4 0 Atbildēt

Diez vai garāki un gramatiski pareizāki teikumi norāda uz viņa gudrību. Drīzāk ir iemācījies labi troļļot, citu izskaidrojumu šeit neredzu.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
2 0 Atbildēt

es teicu nedaudz!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Gudrības tur maz, uzsilda tikai veco zupu. Vatņiks caur un cauri, nekādas padziļinātas analīzes tur nav.

eidis Reģ.: 07.11.2001
10 1 Atbildēt

Brady ir ļoti daudz laika un metode piep%$##ties vienam vārdam. Šo faktoru kombo rada zvērīgu bet bezjēdzīgu flūdu, kuram man nav īsti laika. Tāpēc savaldu sevi un laižu garam to iepostēto hu$#$ju. Tām diskusijām nav ittin nekādas jēgas. Tikai pazaudēts laiks

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 11 Atbildēt

Ko nu melo. Nespēj laist garām, bet izmisīgi iesaisties Ar to pierādot, ka man ir taisnība un tavu propagandas prātu sāpīgi aizķer...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Nu re. 12:38 Separu ultimāts - atvilkt UA armiju, resp, atdot visu Luganskas apgabalu.

newsua.ru/news/75203-ultimatum-donbassa-lnr-trebuet-ot-kieva-osvobodit-vsyu-territoriyu-luganskoj-oblasti

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Nešaubīgi. To, ka "separi" to prasīs diez vai kāds šaubījās. Tas nemaina faktu, ka Krievijas infotelpā pagaidām noslēgtos līgumus pasniedz kā šo vēlmi neietverošus. "Separi" nav pārāk gudri un diez vai vispār kaut tuvu saprot savu lomu tajā spēlē, ko spēlē Putins.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Putina spēle skaidrāka par skaidru, iedzīt stūrī Ukrainu un Rietumus panākot Krimas atzīšanu. Man bija taisnība par to ka Donbass ir tikai šik mērķim un kāpēc tika jau no sākta gala eskalēts kā militārs konflikts, vietējo atbalsts nepietiekoš, lai būtu apvērsums mierīgā veidā. Uzreiz jau sāka ar provokācijām un apšaudēm tagad turpina.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 8 Atbildēt

Tas, ka situāciju apraksti tik primitīvi jau norāda, ka nekas tev nas skaidrs. Tādus sīkumus, kā bezgalīgus izdevumus Donbasā un negūtos ienākumus dēļ nepabeigtā Nordstream2 tu esi veiksmīgi palaidis garām. Bet vispārīgi pieļauju iespēju, ka šobrīd varētu būt tirgošanās par Donbasa atgriešanu Ukrainai apmaiņā pret Krimas starptautisku atzīšanu un atļauju Nordstream pabeigšanai. Un nepiekritīšu par tā sākotnējo mērķi - ja ne Donbass, domāju, ka Krimas konflikts jau sen būtu sakārtots, jo tā iesaldēšana nav izdevīga nevienam.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Kā iztēlojies Krimas nokārtošanu bez Donbasa? Čikstēja Putins, ka sankcijas par Krimu viņa čomakiem laiks atcelt, jo cīnoties pret ISIS un neviens ar ausi neklapēja. Dārgi ir tad ja nevar atļauties.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Un kā tu iedomājies AR Donbasu? Tipa visa pasaule atzīs, jo tā ir slavējama rīcība, atšķirībā no Krimas?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Pričom tur pasaule, Ukrainai būs jāatzīst sakāve un ļaus tikai kopā ar atteikšanos no Krimas uz mūžīgiem laikiem. Pasaule uzsitīs sev uz pleca par kārtējo veiksmīgi atrisināto konfliktu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 1 Atbildēt

to, ka 'separi' ir no tā paša Putina atkarīgi, neesi iedomājies?

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

Izglītotajiem,saprotošajiem un pienācīgi nodrošinātajiem indivīdiem ir vairākas kopējas iezīmes.Tāpēc viņi ir nepārprotami identificējami gan politikas, gan zinātnes Tēmās, nerunājot nemaz par medicīnu un virussoloģiju.

Beidzamajā gan laikā Zinātne ir nesavtīgi pievērsusies tieši Lohu uzvedības pētīšanai un sakārtošanai.Ja kāds Lohs caur puscauru sētu kaitina pustraku kaimiņu suni- viņam (vairs) nav jāuztraucas par to, ka sēta varētu krist.Ja tas suns nokļūs otrpus- jaunākie Zinātnes pētījumi nepārprotami apstiprina, ka viņš vienkārši truli skries/garām/tālāk un sāks kādam kost tikai tad, kad vairs nevarēs paskriet un nokritīs gar zemi.Paši tie tuvākie un dedzīgākie kaitinātāji tādējādi vienmēr paliks neskarti,garantēti vismaz līdz nākamajai reizei.Jā.

Arī no likumīga un ne-traka suņa viedokļa ir vairākas jaunas atklāsmes.Labs saimnieks vienmēr spēj pārliecināt, ka saņemamā Ēdiena daudzums un Ķēdes garums ir tieši atkarīgs no vaukšķēšanas skaļuma un intensitātes.Pētnieki dziļākos laukos gan ir neizpratnē par to, kāpēc uz vakarpusi (atseviški gādīgi saimnieki) tos vaukšķētājus ar visu ķēdi ieslēdz šķūnī.Jo mūsdienās taču (vairs) nav jābaidās, ka tumsas aizsegā varētu ierasties tā saucamais Vilks (kuŗš nekur nevilks, tepat p/sīs..).

ps.,- tas, ka ĀNŌ ģenerāļu anssambleja ir zaudējusi gan ietekmi,gan uzticību, arī tas taču nav nekas jauns.Tāpēc jādomā,ar ko to varētu aizstāt.Cerības bija uz WHO, taču arī tur nākas sasskarties ar visādām grūtībām.Ir steidzami jārada kaut kas radikakāli jauns.Valdības neprot strādāt ar cilvēkiem un ir zaudējušas autoritāti.Beidzamais laiks ir beidzoot ieviest centralizētu kārtību.Jā.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Dajoš pUTINU par mūsu planētas caru

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

ANO ģenerāļu assambleja visi šito norīs, gāmurs tik nokustēsies....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.Tak jau plātīja rokas, ka pa īsu esot.Piem,"es" nespēju neko ietekmēt, tapc te atliek vienīgi sarkaZms.Tas, ka ASV samērā rūpīgi seko līdzi "savu" tehnoloģiju apritei plašajā pasaulē,ok, tas nu ir fakts.Viņi jau sen ir rezervējuši sev apturēt vai apstrīdēt jebkuru tirdzniecības darījumu.Jo tak reti kurš Ķīnā ražotais štrunts šodien ir taPis bez tās ASV tenhoklātbūtnes. Jautājums, vai un kurureiz viņi to apturēšanu "grib" darīt un to gala saņēmēju apzināt.Vai visi ledusskapju ražotāji tagad tā nu akkurāt apturēs savas rūpnīcas Japānā un/vai TaiLandā.Iespējams, kādi Beijingas krievdraugi to vien gaida, ka šamiem tagd strauji palielināsies Trumpa savulaik apgrauztais tirgus.Ja nepirks paši krievi- tak nopirks kādi Kazāhi un vnk pados/tālāk. Prottams,viss tas pieaugs ciešā harmonijā ar kurināmās zampas cenām tepat LV loh statoilos.

Sankciju sakarā sen "atstrādāta" ir gan to noteikšana ,gan arī (diem žēl) to apiešana.Massveidā un bez jebkādas aiztures vai t.s. Kauna izjūtām.Varam,protms,cerēt,ka šoreiz būs citādi nekā citureiz.Bat tas krievs tak nupat klaji deklarēja- ja itāļi šamiem vairs "nedod" šveices sieru,ok, viņi vnk nozog (tiem lohiem) to recepti un paši uzražo garšīgāku/resnāku to diskorituli, nekā paši tie lepnie nambervana licenzes turētāji.Jā.

Krievi nebrauks uz Milano žopingā- ok, drošvien īpaši tie, kuriem sen ir kabatā kāda eurovīza un/vai kuri vispār assi norobežojas no sava tā Vadoņa.Ciest badu savās mājās,bet vienlaikus dāsni sponsorēt kādu tur mezopopotāmijas Kompartiju- nu arī to taču viņi perfekti māk.Ja važonis liks- visi darīs, brīvprātīgi un bez kurnēšanas.

Kāpēc tur tā "Galvas pilsēta" pamazām pārceļas uz Ļvovu un dažu vadošo vēstniecību vadošie darbinieki vispār it kā nakšņo Polijā- nu tas arī ir tā diezgana "interesanti".

uupis Reģ.: 13.01.2004
8 2 Atbildēt

To ka bradypus visus, kuri nosoda krievu fašismu un slēpšanos aiz sieviešu un bērnu mugurām, sauc par rusofobiem - to jau es pierādīju!

To ka krievs ir sācis uzbrukumu un norāva podā Budapeštu - to visi arī zina!

bradypus ir tik stulbs ka viņam ir jāpiedzīvo to ka krievs nogalina viņam tuvu cilvēku - citādāk viņš nesapratīs kas ir apdraudējums!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 7 Atbildēt

Tupa melošana nav pierādīšana.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..86
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti