Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ..87
torkjis Reģ.: 05.10.2013
2 1 Atbildēt

Tovariščs Bradikovs gan norāda, ka Ukraina bruņojas un apkārtējās valstis arī savelk tehniku.

Bet ignorē iemeslu.

Bradik, kam pieder Krima?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Pieder Krievijai. De facto.

Pienākties varētu Krimas tatāriem, kuriem okupanti ir mainījušies daudz un kuru zemi PSRS vadība atdeva Ukrainas PSR pārvaldībā. Ukrainas pretenzijas uz šo zemi vēsturiski nav daudz lielākas Krievijas. Patiesībā tā Krima nav vajadzīga ne vieniem ne otriem. Jau Ukrainas sastāvā tā bija ar īpašu autonomiju un Krieviju interesē tikai Sevastopole un Kerčas šaurums. Jau visa pārējā Krima ir apgrūtinājumus, kur nu vēl Donbass.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 2 Atbildēt

Nu jptvjmtj......

Krima ir nenogremdējams bāzes kuģis Melnās jūras vidū. Jūru kontrolē tas, kuram pieder Krima. Baltijas jūrā tāda vieta ir Gotlande.

Krima bija un būs visvērtīgākā Ukrainas daļa. Domāju, ka neekvivalentu vērtību salīdzināšanā Krimas stratēģiskā nozīme tālu pārsniedz Donbasa ekonomisko.

Donbass ir bijušās PSRS akmeņogļu centrs (galvenās iegulas)

Izskatās, ka Brady tomēr ir īsts krievu trollis

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Nez, nespēji izlasīt, ko uzrakstīju? Tieši to - Krieviju stratēģiski interesē Sevastopole un Kerčas šaurums - pārējā Krima ir nolaists tūrisma objekts, kas Krieviem ir tikpat dziļi pie vienas vietas, kā ASV Kubas labklājība - viņus tieši tāpat interesē tikai Gvantanamo bāze.

Donbass jau sen nevienam neienes nekādus ieguvumus. Kam tās akmeņogles, tavuprāt vajag? Krievijai, kam gāze netrūkst? Vai Polijai, kurai netrūkst savējo? Laikam esi atkal "piemirsis", ka vienīgā akmeņogles būtiski patērējošā ekonomika pasaulē ir palikusi Ķīna - kam tās Donbasa ogles tāpat nevajag. Domā aiz labas dzīves un bagātības tie donbasa separātisti dumpojas?

torkjis Reģ.: 05.10.2013
5 1 Atbildēt

Donbasa seperātisti? Tie paši, kur vojentorga veikalos sapirka tankus un lielgabalus?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 7 Atbildēt

Apmēram tā. Jeb tu esi iedomājies, ka krievijas militāristi pierobežā ir principiāli savas tēvzemes sargātāji un bezierunu paklausībā personīgi Putinam. Tad jau droši vien tam, ka Baidens ir rēalais ASV armijas virspavēlnieks, arī tici.

Kam vēl tici? Ka Brežņevs pats sarakstīja savas runas, tāpat, kā Ļeņins savus memuārus?

torkjis Reģ.: 05.10.2013
2 1 Atbildēt

Pag. Sākam par Donbasa seperātistiem un tu turpini par krievijas militāristiem.

Vai tāpēc, ka šie apzīmejumi būtībā ir sinonīmi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Nē, nevis sinonīmi, bet sabiedrotie kopīgā pagrīdes "biznesā". Krievu militāristiem ir tāda īpašība, kas piemīt daudziem sociālistiski domājošiem indivīdiem - spert kaut ko darba vietā un stiept mājās vai pārdot. Kā tev liekas, tie krievu tanki, kas tepat Latvijā deviņdesmitajos tika pārtaisīti par traktoriem un tagad vēlāk par izklaides mašīnām, tika pirkti godīgās, Maskavas vai vietējās vadības sankcionētās izsolēs?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Vēl, protams, tu pat nesajēdz atšķirību, kas ko kontrolē. Gan Melnā, gan Baltijas Jūras faktiski ir ezeri, bez neitrālas piekļuves starptautiskajiem udeņiem. Vienīgo izeju no Melnās jūras (Bosfora šaurumu) uz pasauli pilnībā kontrolē NATO dalībvalsts Turcija.

Gotlande tai pat laikā neko daudz neatšķiras nozīmīgumā no Sāremas (kurā ir interesanti daudz veco PSRS armijas bāzu). Bet neviena no tām nebloķē starptautiskos ūdeņus. Savukārt izeju no tās uz pasauli (Kategatu), NATO kontrolē tikai no Dānijas puses.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
3 1 Atbildēt

Militārie izmēri jau 50 gadus kā ir pārkāpuši 1k km rādiusu. Vienīgi varbūt pensionāri, kuri lieto podziņtelefonus, nav dzirdējuši par mūsdienu tehnoloģijām dēļ kurām Krima ir sū uz kociņa. Tikai varas imitācija lauķiem. Vispār nekādas stratēģiskās nozīmes.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Kādu iemeslu dēļ tu tagad stumsi sūdu, ka Putinam Krima bija vajadzīga kaut kādu citu iemeslu dēļ, nekā Melnās jūras flotes izejas nodrošināšanai? Tad, kad skaidri nosauc iemeslu, pārāk labi parādās tas, ka tikai tavā propagandas naratīvā Krima ir jāpin kopā ar Donbasu?

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Melnā jūra Krievijas robežās nebeidzas un nesākas ar Krimu. Nepūt batonus. Izejas nodrošināšanai atejā...varbūt, bet ne flotei.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Saki? Tas nekas, ka no sešām melnās jūras flotes ostām divas ir Azovas jūrā (Temrjuka, Taganroga) kurām izeju kontrolē tas, kas pārvalda Kerčas šaurumu, divas pašā Krimā (Sevastopole, Feodosija) t.sk. flotes ģenerālštābs Sevastopolē, un tikai atlikušās (Novorosijska, Tuapse) ir Krievijas Melnās jūras krastā?

Nez, tā varas pārņemšana Krimā pavisam nejauši sakrita ar Baidena režisēto Maidanu, kas gāza Krievijai puslīdz lojālo valdību ar kuru ilgus gadus bija spēkā šo bāzu nomas līgums? Vai tomēr reakcija uz flotes apdraudējumu, tai nokļūstot ASV (demokrātiem) lojālas valdības teritorijā?

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 2 Atbildēt

Ja ņemam vērā visas konflikta situācijas pēc WW2, neviena no tām nav saistīta ar teritorijām, varām, kontrolēm. Mazāk vajag skatīties visādas propogandu un antipropogandu dzeltenās preses, tā pat kā tu to dari ar Covid. Pameklē labāk info, kuram konflikti ir izdevīgi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Tieši to arī daru - nevis klausu propagndai, kā tu, bet meklēju informāciju par to, kam tāds konflikts ir vajadzīgs. Un visvairāk to vajag ASV patreizējai varai, kā arī Briselei tas būtu ļoti noderīgs, lai vismaz iesaldētu strauji brūkošās attiecības ar Višegradas valstīm.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 0 Atbildēt

Tikko pasaka, ka propogandu neklausa un bez maz vai tajā pašā teikumā izliek 100%tīgu propogandu. Tu esi āzis. Un tas ir vēl maigi teikts. Par šo info vari nemeklēt, jo tas ir fakts.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Donbass Krievijai ir vajadzīgs kā iesaldētais konflikts. Kamēr Ukranai ir robežkonflikts, tā pat var nesapņot par NATO.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Nopietni? Tipa NATO ignorētu Krimas aneksiju un robežkonfliktu un tādēļ vajag papildus Donbasu?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Tieši tā, pats arī atbildēji. Bez Donbasa būtu sankcijas par Krimas okupāciju, tagad ir iespēja tirgoties. Okupants jebkurā gadījumā pagrābs cik var un vēl pamēģinās papildus. Gruzijā arī sabumboja Borjomi minerālūdens fabriku, jo tā pati uzprasījās. Tāpat arī Gruzijā tiek turpināta lienošā okupācija no Krievijas puses.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Šito varētu paturpināt... Ja tikai Krima tad sankcijas. Bet ja paņem klāt Donbasu, tad visa pasaule slavēs un teiks paldies?

Sāk jau pavisam interesanti palikt, līdz cik lielam debīlismam var eskalēties bezspēcība pret argumentiem, kurus izmisīgi gribas apstrīdet, bet nav ar ko.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tev ar domāšanu ir grūti, ļauj palīdzēšu. Ja būtu nokoduši tikai Krimu, tad tas tiktu nepārtraukti atgādināts, uztaisot vēl Donbasu ir vēl viens konflikts ar ko novērst uzmanību. Atvilksies no Donbasa un visa pasaule slavēs un teiks paldies.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Kāpēc atkal jāmelo. PSRS neko neatdeva Ukrainai, zemes tika iemainītas.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Ņemot kredītu Padomju Krievija ieķīlāja Krimu! Jaltas konference netika Jaltā intereses pēc, kas tas tāds ir! Kredītu neatdeva ASV, bet Hruščovs Krimu "pievienoja" Ukrainai!

Krimas tatārus izveda masveidā!

Bet stāsts par krieviem Krimā ir šāds. Krievu ofiņš beidzot službu varēja izvēlēties dzīves vietu. Un viņi masveidā izvēlējās Krimu. Cik vienkārši!

Surikats Reģ.: 30.10.2013
0 0 Atbildēt

Krima krieviem ir nostaļģiska vērtība un, protams, tur dzīvo gana daudz krievi. Arī stratēģiski nozīmīgi, bet ne tik ļoti, vairāk principa jautājums.

Kamēr var, viņi mēģina paplašināt savas robežas, jo ar ekonomiku nav nekas spīdošs un nākotnē būs tikai sliktāk, jo resursi netiek jēdzīgi sadalīti. Šobrīd ir armija un to izmanto tam, ka armija vēsturiski ir bijusi paredzēta.

uupis Reģ.: 13.01.2004
2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Tava slimā fantāzija liek melot par to, ka es kādu aizstāvu, jo norādu uz tavu elku āža kāju.

Es saucu par rusofobiem tos kuri nosoda fašistiskās metodes, tādas kā slēpšanās aiz sieviešu un bērnu mugurām, vai tu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Tu vari arī saukt pelmeņus par trusīšiem. Tas tikai norādīs uz tavām prāta spējām. Normāli cilvēki vārdus izmanto, lai patiektu to, ko šie vārdi nozīmē.

uupis Reģ.: 13.01.2004
4 1 Atbildēt

Nu tad sāc nosaukt rusofobijas faktus nu tā lai bradypus nebūtu demagogs un melis!

Gaidu sarakstu!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Katra tava gānīšanās par krieviem. Tava necieņa pret tūkstošiem krievu, ko nogalināja gruzinebreja vadīts totalitārais režīms, kuru uzcelt palīdzēja arī latviešu strēlnieki.

uupis Reģ.: 13.01.2004
4 0 Atbildēt

Tātad tu apgalvo, ka teātri SKATUVE nošāva latviešu strēlnieki par to ka teātrī bija tikai latvieši?

Jā un var palūgt nosaukt to valsti, kura sevi pasludināja par psrs mantinieci? Latvija? Vai varbūt Ukraina? Mantojums ir ne tikai ienākumu daļa, bet arī parādsaistības! Neviens nespieda krievis pasludināt sevi par mantiniekiem! Kad būs maksa par parādiem un noziegumiem?

manerheims Reģ.: 17.02.2016
2 0 Atbildēt

Kāpēc krievijas prezidents, kurš pats bija čekas darbonis, psrs sabrukumu sauc par lielāko nelaimi? Ja jau tur bija tik slikti un vainīgi bij citi?

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 0 Atbildēt

putlers ir psrs nodevējs! Viņš zvērēja līdz pēdējam asins pilienam aizstāvēt valsti (bez zvēresta VDK nesanāks darboties)! Kur ir psrs un kur ir putlers?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Kāpēc bijusī STASI kolēģe izmisīgi centās izbūvēt Nordstream2 kopā ar to čekas darboni un pašreizējais ASV prezidents izmisīgā ātrumā pēc nākšanas pie varas atcēla sankcijas ar kurām iepriekšējais to bija atcēlis. Nu jā - tas pats, kurš tagad visiem stāsta kādas sankcija piemēros, ja tas čekas darbonis iebruks (un pats saka, ka tas notiks) valstī, kurā viņa paša iecelto lojālo marioneti ir aizstājis iepriekšējam ASV prezidentam lojāls prezidents.

Tas jūs kaut kā nemulsina? Kādēļ, kad norādu uz uz acīmredzamiem čekas darboņa sabiedrotajiem, kuru pārstāvji valda arī mūsu valstī un kritizeju viņus, jums nākas izdomāt melus par to, ka es to čekas darboni aizstāvu.

uupis Reģ.: 13.01.2004
3 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Apmēram tā. Jeb tu esi iedomājies, ka krievijas militāristi pierobežā ir principiāli savas tēvzemes sargātāji un bezierunu paklausībā personīgi Putinam. Tad jau droši vien tam, ka Baidens ir rēalais ASV armijas virspavēlnieks, arī tici.

Kam vēl tici? Ka Brežņevs pats sarakstīja savas runas, tāpat, kā Ļeņins savus memuārus?

Krievijas konstitūcija:

Статья 87

1. Президент Российской Федерации является Верховным Главнокомандующим Вооруженными Силами Российской Федерации.

Nu kāpēc visi krievu pakļskrējēji un pakalpiņi ir meļi un nemāk izlasīt to kas deguna priekšā?

Par putlera lūgumu federāciju padomei atgādināt? Un par to ka padome vienbalsīgi atļāva putleram izmantot karaspēku Ukrainas teritorijā! Jeb bradypus teiks ka nekā tāda nav bijis?

uupis Reģ.: 13.01.2004
3 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Pieder Krievijai. De facto.

Pienākties varētu Krimas tatāriem, kuriem okupanti ir mainījušies daudz un kuru zemi PSRS vadība atdeva Ukrainas PSR pārvaldībā. Ukrainas pretenzijas uz šo zemi vēsturiski nav daudz lielākas Krievijas. Patiesībā tā Krima nav vajadzīga ne vieniem ne otriem. Jau Ukrainas sastāvā tā bija ar īpašu autonomiju un Krieviju interesē tikai Sevastopole un Kerčas šaurums. Jau visa pārējā Krima ir apgrūtinājumus, kur nu vēl Donbass.

A kā tad Budapeštas memorands?

bradypus grib teikt ka līgumi ar krieviem nav tā papīra vērti uz kuriem tie ir uzrakstīti?

Jā un kad bradypus nosauks Nirnbergas tribunāla datumu krievijai par Krimas tatāru genocīdu 1943. gadā un pēc 2014. gada? Tie būs divi atsevišķi tribunāli vai apvienoti vienā?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nosauksi kādu Nirnbergas procesu, kurā atbildētājs ir bijis valsts? Pamuļķis...

uupis Reģ.: 13.01.2004
2 0 Atbildēt

Tātad Kēnigsberga ir palikusi Vācijas sastāvā un izvestās vācu rūpnīcas kā kontribūcija ir feiks?

bradypus apstiprina aksiomu ka atverot muti viņš jau melo!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nez, kurš ir tas melis:

1945. gadā Potsdamas miera konferencē Kēnigsbergu un Austrumprūsijas ziemeļdaļu piešķīra PSRS pārvaldībā uz 50 gadiem.

Tavā melu pasaulē Potsdama ir Nirnbergā vai Nirnberga ir Potsdamā?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

A kā tad Budapeštas memoranda punkts par to, ka NATO karaspēks netiek pietuvināts Krievijai, un tiek ievērota zināma demilitarizēta "bufera zona"?

Vai Baidena aktivitātes, organizējot Maidanu un uzsākot sarunas par Ukrainas virzību uz NATO nav šī memoranda pārkāpums?

uupis grib teikt, ka līgumi ar amerikāņiem ir jāievēro tikai pārējiem, nevis amerikāņiem.

uupis Reģ.: 13.01.2004
6 0 Atbildēt

Nu ka studijā Budapeštas memoranda punktu?

baradypus tak nevēlas apstiprināt AKSIOMU, ka visi krievu pakalpiņi ir meļi?

Punktu studijā!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 0 Atbildēt

Sīkais melīgais kretīns atkal piesauc lietas, kas neeksistē? Pēc Gēbelsa metodes melot pārliecinoši, tāpat neviens nepārbaudīs?

Budapeštas memorandā nav ne vārda par NATO karaspēku un bufera zonām ap Krieviju!

torkjis Reģ.: 05.10.2013
4 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Bradypus rakstīja: Tava slimā fantāzija liek melot par to, ka es kādu aizstāvu, jo norādu uz tavu elku āža kāju.

Es saucu par rusofobiem tos kuri nosoda fašistiskās metodes, tādas kā slēpšanās aiz sieviešu un bērnu mugurām, vai tu?

Tāda ir vatņiku prāta konstrukcija - ja negribi dzīvot viņu apkāvienos un nepiekrīt, tātad esi rusofobs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Jā, tā ir prāta konstrukcija - nespēt atšķirt tautu no režīma vai ideoloģijas.

uupis Reģ.: 13.01.2004
5 0 Atbildēt

Krievi Latviju sauc par rusofobiem tikai tāpēc, ka latvieši vēlas savā zemē runāt latviski un paši noteikt ar ko draudzēties!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Jā, vēl viena kopīga iezīme tev un šiem "krieviem" - vārda lietošana nepareizā nozīmē, lai pēc iespējas noslēptu savu īsto dabu.

Tev ļoti nepatīk mana vēršanās pret totalitārismu, kuru tu aizstāvi, tādēļ tādēļ tev ir nepieciešams, lai internacionāla totalitārā režīma noziegumus "pierakstītu" tautai, kura pati ir no tā cietusi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Bet tas tev netraucē vainot latviešu strēlniekus padarot pārējo tautu it kā līdzvainīgu, un krievus par nabaga upuriem. Atgādini kādas valsts pilsoņi tajā laikā bija šie strēlnieki?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Putins izdevis pirms kaujas 100 gram. Pareizāk sakot piešķīris 87 ģenerāļa pakāpes.

Ko eksperti saka, kad tad sūtīs kaujā tos jaunizceptos ģenerāļus? Viņiem tak kkā jāatstrādā augstais apbalvojums. Kkur es redzu Levita kopēšanu, tas tak ar saspraude 3 zvaigžņu ordeņus veselai čupai propagandonu. Tie tagad strādā

uupis Reģ.: 13.01.2004
4 1 Atbildēt

bradypus jau ir vairākas reizes iekāpis siltā govs pļekā!

Nav lasījis nevienu juridisku dokumentu un dzen demagoģiju BEZ pierādījumiem!

Tātad kā, kad būs nosaukti punkti no dokumentiem?

Kad bradypus pastāstīs kāpēc aizstāv fašistus, kuri slēpjas aiz sieviešu un bērnu mugurām?

Kā bradypus attaisnos krievijas likumdevēja atļauju ievest karaspēku svešas valsts teritorijā?

bradypus grib vēl kādā govs pļekā iekāpt?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
5 1 Atbildēt

Viņš ir melīgs sīks kretīns. Neko viņš nevar uzrādīt, turpinās tikai dirst kā iepriekš. Faktiski ir aizdomas, ka viņš ir garīgi slims.

fckns Reģ.: 29.11.2020
7 2 Atbildēt

Vai nu tas, vai arī ir apmaksāts trollis. Kaut gan, šaubos ka viņa smadzeņu kapacitāte spēj nodrošināt šādu darījumu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā bļaustīšanās no sērijas, kur nabaga krievus Latvijā šo apspiežot un pārkāpjot viņu cilvēktiesības, kad prasi kuru cilvēktiesību pantu, tad nespēj nosaukt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Izskatās ka jums patiesība ļoti sāp.

Nu kādēļ tik izmisīgi jāmelo par to, ko es nekad neesmu darījis?

Nekad neesmu aizstāvējis fašistus - tieši otrādi, atšķirībā no jums vienmēr esmu pret totalitārismu. Bet jamelo, jo izgaismoju jūsu īsto dabu.

Nekad neesmu aizstāvējis atļauju ievest karaspēku svešas valsts teritorijā. Tieši otrādi - norādu, kurš to dara un kā jūs to aizstāvat. Jamelo, jo izgaismoju jūsu īsto dabu.

Budapeštas memorandā ir rakstīts “The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and

Northern Ireland and the United States of America reaffirm their obligation to

refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or

political independence of Ukraine, and that none of their weapons will ever be

used against Ukraine except in self-defence or otherwise in accordance with the

Charter of the United Nations;"

Ka tieši ASV viceprezidenta personīgi klātienē režisēts valsts apvērsums, ieceļot pie varas ASV lojālu marionešu valdību nav šī panta pārkāpums?

uupis Reģ.: 13.01.2004
4 0 Atbildēt

Ja tu būtu pret fašistiem un totalitārismu, tad tu nekad neaizstāvētu valsti kuras fīrers ir totalitārists un tirāns, valsti, kura vienbalsīgi dod atļauju iebrukt kaimiņvalstī un nogalināt kaimiņu tautu, valsti, kura pievieno sev svešas teritorijas! Tu tak aizstāvi fīreru, kurš paziņoja ka viņu zaldāti slēpsies aiz sieviešu un bērnu mugurām! Tu tak jau padsmit reizes esi pieķerts melos un turpini izplatīt dezinformāciju, melus un krustā sistos puisēnus!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 5 Atbildēt

Turpini vien melot, ka es kādu aizstāvu. Nocitēsi? Es esmu tikai kritizējis tavus totalitārisma elkus. Bet tev nākas melot pēc klasiskā totalitārisma principā - visi, kas nav ar mums, ir pret mums.

MJanis Reģ.: 16.07.2004
0 0 Atbildēt

Par Donbasu runājot ..... Ja kāds nezin, vai atmiņa īsa - pameklējiet Gogulē un Jūtrubē par 2014 - 2015 gadu vēsturi, saistībā ar slānekļa gāzes ieguvi, līgumiem ar Shell, vietējo biznesmeņu nelegālajām sūknētavām, Ukrainas domu noslēgt krievu gāzi un tirgot pašiem savējo ..... Internāts pilns ar materiāliem - vajag tik rakt .......

uupis Reģ.: 13.01.2004
2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Izskatās ka jums patiesība ļoti sāp.

Nu kādēļ tik izmisīgi jāmelo par to, ko es nekad neesmu darījis?

Nekad neesmu aizstāvējis fašistus - tieši otrādi, atšķirībā no jums vienmēr esmu pret totalitārismu. Bet jamelo, jo izgaismoju jūsu īsto dabu.

Nekad neesmu aizstāvējis atļauju ievest karaspēku svešas valsts teritorijā. Tieši otrādi - norādu, kurš to dara un kā jūs to aizstāvat. Jamelo, jo izgaismoju jūsu īsto dabu.

Budapeštas memorandā ir rakstīts “The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and

Northern Ireland and the United States of America reaffirm their obligation to

refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or

political independence of Ukraine, and that none of their weapons will ever be

used against Ukraine except in self-defence or otherwise in accordance with the

Charter of the United Nations;"

Ka tieši ASV viceprezidenta personīgi klātienē režisēts valsts apvērsums, ieceļot pie varas ASV lojālu marionešu valdību nav šī panta pārkāpums?

Kuru punktu es tev prasīju?

Tu kaut ko šļupstēji par NATO nepaplašināšanos Budapeštas memorandā!

Punktu nosauksi?

Vai apliecināsi visiem ka esi melis!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Jā, kļūdījios, man likās, ka memorands ir garāks. Bet atmiņa pievīla - izvērstāks šī punkta skaidrojums bija anotācijā, nevis pašā memorandā.

Bet kā palika ar atbildi uz jautājumu - vai ASV tieša dalība Ukrainas valsts apvērsuma organizēšanā ir vai nav uzskatāma par norādīta punkta pārkāpumu?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
6 1 Atbildēt

Budapešatas memoranda anotācija... no Kremļa puses?

"ASV tiešā dalība" arī no tās pašas Kiseļev TV utt.

Brīva valsts griba ir brīva valsts griba - neviens memorands vai tā 'anotācija' nevar starp divām vai dažā, valstīm nevar uzlikt par pienākumu citām valstīm gribēt vai negribēt kaut kur iestāties vai neiestāties, vai nomest netīkamu valsts vadoni, vai nenomest.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Baidens tajos notikumos atradās Kijevā. Un ja tev liekas, ka ASV viceprezidents vienpersoniski, bez saviem dienestiem, kuri veic reālo darbu, atrodas svešā valstī, atklāti no tribīnes aicinot uz valsts apvērsumu, būs grūti sagraut tavu pārliecību _brivu valsts gribu".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 0 Atbildēt

PS - nevis kļūdījies, bet - meloji. Nu, vismaz tā tu pats attiecies pret citiem diskusijas dalībniekiem, kas izsakās par kaut ko, par ko nav informēti

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Pofig. Ja gribi saki, ka meloju. Atzinu.

Tagad atbildi uz uzdoto jautājumu!

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 1 Atbildēt

Nav jēgas neko atbildēt. Tu esi ieņēmis galviņā kā postulātu, vai arī tādi metodiskie norādījumi, ka ASV ir imeriālistiski slikta, bet Krievija nemaz nav 'tik' slikta kā citi domā.

Mana - un vairuma latviešu, kā arī vairuma eiropiešu - dzīves pieredze liecina par kaut ko citu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 9 Atbildēt

Sagrozīt patiesību un atteikties atbildēt uz neērtiem jautājumiem ir tieši tas ko no tevis var sagaidīt.

Es esmu "ieņēmis galviņā kā postulātu", ka slikts ir totalitārisms, neatkarīgi no ģeogrāfijas un nacionalitātes. Bet tev izmisīgi vajag novērst uzmanību no šāda skatījuma un atrast kādu tautu, kā grēkāzi, lai novērstu uzmanību no tava atbalsta "pareizajam" totalitārismam.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Jā, kļūdījios, man likās, ka memorands ir garāks. Bet atmiņa pievīla - izvērstāks šī punkta skaidrojums bija anotācijā, nevis pašā memorandā.

Bet kā palika ar atbildi uz jautājumu - vai ASV tieša dalība Ukrainas valsts apvērsuma organizēšanā ir vai nav uzskatāma par norādīta punkta pārkāpumu?

Tā ir prāta konstrukcija - nespēt atšķirt režīmu no tautas. Ukraiņu tauta pati izvēlējās nomest Janukoviča režīmu. Nekādu amerikāņu kaujas grupu, kas veiktu apvērsumu, tur nebija.

Ukraiņiem ir tiesības izvēlēties savu valdību un dzīt renstelē tādu, kas tautas interešu ievērošanas vietā kalpo kaimiņvalsts fašistiskai huntai.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 7 Atbildēt

Nu kādēl tik klaji jāmelo? Kādēļ ASV viceprezidents Baidens tajā "Ukraiņu tautas izvēlē" tur atradās klātienē? Un vēlreiz - cik naivam ir jābūt, lai iedomātos, ka ASV viceprezidents atradīsies svešā valstī apvērsuma laikā bez "kaujas grupu" klātbūtnes? Kādēļ pēc veiksmīga apvērsuma Baidena dēls narkomāns bez jebkādām zināšanām enerģētikā kļuva par ārkārtīgi augstu un augsti atalgotu amatpersonu jaunās valdības kontrolētajā valsts enerģētikas uzņēmumā?

Vai tad jau aizmirsi, ka Krimas tauta arī "izvēlējās nomest Ukrainas režīmu"? Ar ko tie zaļie cilvēciņi bija sliktāki par tiem, kas organizēja Maidanu?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 1 Atbildēt

Cik naivam ir jābūt, lai iedomātos, ka lietotājs Bradypus bez jebkādām zināšanām starptautiskajās attiecībās un ar pierādītu garu melošanas vēsturi, šeit var publicēt kaut vienu ticamu faktu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Un ko ar šo bildi būtu jāsaprot? Tipa bučojās, jo veiksmīgs kadrs noķerts vai kas tev lika tieši šo bildi izvēlēties.

darklight Reģ.: 29.10.2013
5 0 Atbildēt

Dzīvoja reiz laimīga ukraiņu tauta, mīlēja un godāja savu prezidentu, bet tad atbrauca nelietis Baidens un uztaisīja apvērsumu. Nu tiešām šausmas, kā tā var?!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Nu tiešām šausmas. Tā nevar būt, ka kādi ārvalstu spēki iejaucas svešu valstu politkā. Noteikti tie Gobzema atbalstītāji, kas profesionāli neitralizēja mūsu drošības dienestu pārstāvjus, ir tikai un vienīgi parasti antivakseri - no parastās dumjās tautas, kas vienkārši nav apguvuši skolā pamatzinības un pavilkušies uz viena glupa populista retoriku.

Vai tu vispār aptver, ka ar savu "ironiju" tu apgalvo, ka Maidana laikā vai nu Ukrainā nebija neviena Krievijas drošības dienestu pārstāvja vai arī "parastā tauta" bija gudrāka un spējīgāka par tiem?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 1 Atbildēt

Ukrainas tauta gāza režīmu. Tas pat muļķim skaidrs. Ko tauta sev ņem palīgos, lai piebeigtu režīmus, ir pašas tautas daļa. neviens memorands neaizliedz šādu sadarbību. Tāpat, kā neviens memorands neaizliedz Austrumeiropas un Baltijas valstīm dalību NATO.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Bet aizliedz ASV iejaukšanos Ukrainas politikā. Tavi izmisīgie mēģinājumi noliegt, ka tas tika darīts un Krimas notikumi sekoja kā tieša atbilde tikai pierāda, ka man ir taisnība.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Tieši tāpat kā aizliedz Krievijas iejaukšanos. tas netraucēja Krievijas finansētiem polittehnologiem palīdzēt stutēt Janukoviča noziedzīgo režīmu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Ak tad Janukoviča režīms noziedzīgs, bet Porošenko tīrs un pūkains? Bet atgriežoties pie jautājuma - ASV dienesti drīkstēja rīkot valsts apvērsumu Ukrainā, saskaņā ar Budapeštas memorandu?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 0 Atbildēt

ASV dienesti to nedrīkstēja darīt un arī nedarīja un nevienam nav nekādu pierādījumu, ka kaut kas tāds būtu noticis.

Atšķirībā no kremļa huntas, kura pavisam atklāti tur izveidoja un uzturēja marionešu režīmu, kuru pēc tam Ukrainas tauta gāza.

uupis Reģ.: 13.01.2004
2 0 Atbildēt

bradypus ir melis jo melo pat tad kad ir dzelžaini fakti!

Viņam, kā fašistam NAV svarīga cilvēka dzīvība!

Cik Ukraiņu ir nogalinājuši krievu fašiti Ukrainā?

apm. 15 000 !!!

Cik Ukraiņu ir nogalinājuši ASV karavīri Ukrainā?

NULLE!!! NATO valsitis sūta Lendlīzu Ukrainai, lai tā varētu aizstāvēties pret fašistiem!

Bet bradypus turpina blēt par kautkādu sazvērestības teoriju un ka tas attaisno citu tautu nogaliāšanu, teritorijas atņemšanu! Tipisks fašista domu izklāsts - fašisti drīkst izdarīt noziegumus attaisnojot tos ar citiem noziegumiem!

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Minēšu, ka Vovam kautkas nav sanācis pēc plāna, jo krievu internetos visai plaši tiek izvērsts naids pret imigrantiem. Šķiet, ka tiek veidots jauns ienaidnieks.

Mans minējums, nopirku popkornu....

Surikats Reģ.: 30.10.2013
0 0 Atbildēt

Varbūt apņēmušies tikt ar Kadirovu beidzot galā? No malas nevar saprast, kādēļ vienkārši nenomaina. Vai baidās, ka čečeni nepakļausies citam, no Maskavas ieliktam vadītājam? Varbūt sūta čečenus uz Sīriju, laiks rādīs.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Klau, kas tai Luhanskā notiek? Man te pie klienta krievu ziņas iet fonā, tur stāsta un rāda, ka ukraiņi reālu karadarbību sākusi. Bliež ar artilēriju visam, kas kustas un nekustas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Глава самопровозглашённой Донецкой народной республики Денис Пушилин:

"Вооруженные силы противника находятся в боевых порядках и готовы к силовому захвату Донбасса.

Президент Украины Владимир Зеленский в ближайшее время отдаст приказ военным перейти в наступление, реализовать план вторжения на территорию Донецкой и Луганской Народных Республик."

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Жители самопровозглашённой ДНР массово покидают свои дома и едут в Россию.

Организованно вывозят в первую очередь детей школ-интернатов.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Labas ziņas, krievteroristi panikā dodas atpakaļ uz dzimteni.

Bet pagriezt ka ukraiņi pirmie sāka vairs neizdosies rietumi pirmie paguva celt trauksmi.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

300 čečenu brauc uz Donbasu! Tagad tur būs arī Vāgnerieši (ČVK) častnaja voennaja kompānija Vagner.

Ko likt pretī?

Jālūdz palīdzība ASV un NATO. Amīšu bezpilotņiki jau lido 16 km augstumā gar Krievijas un Baltkrievijas robežām un Krimu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Rusofīli stāstiet no kurienes šis caurums uzradās? Kas metodičkā par šo rakstīts.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Tak zināms, ko pateiks!

"Bet pie jums nēģerus sit!"

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vislabāk nodot tas kādas versijas izvirza Krievija, jo šie jau domā savā bidlu līmenī. Ja pārliecināti saka ka ukraiņi paši sevi apšauda, tad skaidrs ka krievi tā ir darījuši, jo tāda versija normālam cilvēkam nav pirmā kas ienāk prātā.

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
0 0 Atbildēt

Es kā tā gala eksperts jau gadus piecus rakstīšu, ka nedēļa līdz Lamanšam... Ja ļoti iespringtu, bez baķkas atbalsta, sliktos laikapstākļos.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Rīt no rīta Zeļenskis izlido uz Minheni, kur notiek konference par drošību. Paredzēta tikšan@s ar ASV vicep K. Harris.

Amerikāņu izlūki domā, ka Maskava izmantos šo momentu lai sāktu iebrukumu vai veiktu valsts apvērsumu.

Tajos DNR, LNR arī visi domā, ka karš ir nenovēršams.

Taisās izvest 700k iedzīvotājus uz Krieviju.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Putins parakstījis ukazu, ka uz mācībām izsauc rezervistus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-miera garants,tāteikt, lai būtu ar Rezervi

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

V našem bataļjoņe vse ravni

Russkie, tatari i hohli

V našem bataļjoņe ļjubit spaķ

Do obeda hui kovo podņaķ

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

jā.. zavtra ģeņ priģot opjaķ, nu i vrot jevo e-baķ ;p

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ak tad Janukoviča režīms noziedzīgs, bet Porošenko tīrs un pūkains? Bet atgriežoties pie jautājuma - ASV dienesti drīkstēja rīkot valsts apvērsumu Ukrainā, saskaņā ar Budapeštas memorandu?

bradypus ir melis jo melo pat tad kad ir dzelžaini fakti!

Viņam, kā fašistam NAV svarīga cilvēka dzīvība!

Cik Ukraiņu ir nogalinājuši krievu fašiti Ukrainā?

apm. 15 000 !!!

Cik Ukraiņu ir nogalinājuši ASV karavīri Ukrainā?

NULLE!!! NATO valsitis sūta Lendlīzu Ukrainai, lai tā varētu aizstāvēties pret fašistiem!

Bet bradypus turpina blēt par kautkādu sazvērestības teoriju un ka tas attaisno citu tautu nogaliāšanu, teritorijas atņemšanu! Tipisks fašista domu izklāsts - fašisti drīkst izdarīt noziegumus attaisnojot tos ar citiem noziegumiem!

uupis Reģ.: 13.01.2004
3 0 Atbildēt

bradypus kaut ko pīkstēja par to ka Krima ir krievu vēsturiskā teritorija? Nu tad jau šis melis mācēs izskaidrot no kāda krievu vārda ir cēlies pilsētas BAHČISARAI nosaukums un ko tas nozīmē?

Jā un ja jau bradypus kliedz pēc vēsturikās taisnības tad viņš droši ka mācēs pateikt no kāda vārda cēlies maskavas upes Jauza vārds un kādai tautai tad vēsturiski pieder 5 daļa no maskavas?

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nez, kurš ir tas melis:

1945. gadā Potsdamas miera konferencē Kēnigsbergu un Austrumprūsijas ziemeļdaļu piešķīra PSRS pārvaldībā uz 50 gadiem.

Tavā melu pasaulē Potsdama ir Nirnbergā vai Nirnberga ir Potsdamā?

50 gadi ir pagājuši!

Kāpēc Kēnigsberga nav atgriezusies Vācijas paspārnē?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ..87
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti