Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1 2 3 4 5 6 7 8 ..86
Vernons Reģ.: 18.02.2014
2 1 Atbildēt

Vēsture Somiju ir izmācījusi! Tikai Izraēlai ir vislielākais F35 skaits! Pat mierīgie un neitrālie zviedri gatavi iestāties NATO!

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Viss jau būtu kā saki, viena lieta, ka mūsdienu ieroči ir daudz reižu nežēlīgāki un to kontrole var palikt nekontrolēta. Šādā situācijā lokālais konflikts var pārvērsties nelokālā kakā.

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
2 0 Atbildēt

Varat pilnīgi atslābt un turpināt pumpēt riepas! Tajā galā nevienam neinteresē un neviens neprasīs jūsu viedokli. Pat man, 9 no materiālajām rezervēm izpirktu Kamaz un padsmit dažādu kāpurķēžu tehnikas īpašniekam, neviens nejautā pēc padoma. Bet vienu es varu rakstīt točna, ja 20-30 gadus veca militārā tehnika ir tik ideālā stāvoklī un tās performance pārspēj mūsdienu "inomarkas", tad varu iedomāties kādus monstrus varēs izpirkt pēc gadiem 20.

p.s. nekāda politika, tīrs bizness

Vernons Reģ.: 18.02.2014
4 0 Atbildēt

Tavā pārziņā esošam KAMAZam dzesēšanas sistēma jau no rūpnīcas ir debila! Radiatora apakšējā labajā stūrī pienāk tieva tosola caurule. Un mazajā dzesēšanas lokā ir iekļauts lielais radiators! Netici? Nobildē!

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
0 0 Atbildēt

Man visi ir JMZ 238 turbo EURO2 (320-400 zs), kas ir visu laiku labākais dzinējs. Kārbas ZF16 ar dalītāju, piedziņa 6x6 ar bloķiem visos tiltos.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Oho. Nu pastāsti kam tev tie krievu dzelži?

Atceros, ka tie aparāti bija izturīgi, bet ārkārtīgi neērti lietošanā un ārprātīgu degvielas patēriņu. Attiecīgi pret tiem karu var vinnēt vnk partizanējot degvielas mucu.

Ja pareizi atceros, piem Urālam bija kkādi 50l/100 E95

Un kur var izmantot vecus krievu kāpurķēžu transportierus?

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
0 0 Atbildēt

Ja līdz tuvākajam ceļam ar daudzmaz cietu segumu ir 10-20 km un ir vienā reizē jāizved min 20 m3 meža, tad citu variantu nav.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

ZZZZ rakstīja: Vernons

Šitos pilotēt nav autobusu stūrēt...un sareizini cenu + ekspluatācija, mācību lidojumi...

Varbūt lohiem visu nestāsta, un situācija ir nopietnāka pat visas lodes lielumā. Ne tik šauri kā gribētos ticēt.

Fun fact - zviedriem pirms 50 gadiem bija kādi ~150 iznīcinātāji...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Fun fact- tavā Liepājā ir piemineklis bojā gājušajiem lidotājiem no lielā pārdīķa un tie zviedri arī tur 50 tajos lidoja ar tiem saviem iznīcinātājiem bez atpazīšanas zīmēm lai konflikta gadījumā nebūtu pretenzijas...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Vēstnieki ierodas Rīgas pilī

Raimo ziņo no notikuma vietas

m.facebook.com/story.php?story_fbid=204184245196152&id=100072160971246

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Tuvojas 16.februāris, kas pēc ASV prognozēm ir datums no.... neticas. Kaut kāds absurds!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 7 Atbildēt

Nu nav nekāds absurds. ASV pašreizējai varai šis karš ir vienīgā iespēja noveŗst tautas uzmanību no saviem savārītajiem mēsliem iekš un ārpolitikā. Un Briselei tas dotu iespēju iepauzēt strauji eskalējošos Višegradas "exitu" un kaut ko darīt EPSRS projekta glābšanas labā. Lielākais jautājums ir par Putina lomu tajā un kāda ir viņa interese šajā spēlē piedalīties - ja godīgi, grūti redzēt ieguvumu, ja vien Baidens savās sarunās nav apsolījis kaut kādu interesantu labumu no jauna "aukstā kara", kas faktiski nodrošināja iesaldētu divpolu pasauli ar vienlaicīgu ASV un PSRS varas audzēšanu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 1 Atbildēt

Aizmirsi trešo 'polu' - Ķīnu - savos murgos pieminēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Jā, Ķīna neapšaubāmi kopējā bildē ir, bet kautkā neredzu kā tā ir iesaistīta konkrētā kariņa organizēšanā. Vienīgā netiešā saite - caur ĶKP kukuļiem Baidena ģimenei.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 0 Atbildēt

Viss gandrīz pareizi. Tikai Putlera huntai šis ir vienīgā iespēja, kā saglabāt varu un likvidēt pēdējās formālās demokrātijas pazīmes Krievijā. Valsts ir pilnībā nolaista uz grunti un izpārdota oligarhiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Man liekas ka tā shēma nav tik sarežģīta. Pundurim jānodrošina popularitāte, citādi tik milzīgā valstī var pakāst teritoriju vai varu vispār. Un kopš PSRS sabrukšanas labākais veids kā nodrošināt popularitāti, ir neliels un uzvarošs (un šis ir absolūti obligāti!!!!) kariņš. Iemesls tam ir sabrukšanas rezultātā zaudēts lielvalsts statuss, kas vairums krievu ir ļoti pazemojošs notikums.

Ja punduris šo nedarīs un vara kritīs, viņu iesēdinās un visu atņems. Šī pati problēma ir baķkam.

Bet man ir šaubas par iebrukuma Ukrainā iespējamību - parastiem krieviem ir ieskalots, ka Ukraina ir senkrievu zemi, kuru okupējuši ukraiņi. Attiecīgi ukraiņiem krievu ienākšana būtu gauži. Ukraiņi šo zina un tātad klope būtu neprātīga. Un daudz zārku virzienā uz Krieviju pundurim būtu zaudējums

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

Nokopē, ieliec "Putina" vietā "Baidena" un Krievijas vietā ASV un būsi ļoti tuvu patiesībai. Un ja abiem ir šāda vajadzība, tad labi organizēts kariņš, kura precīzu datumu vislabāk zin ASV militāristi, izklausās diezgan ticama Baidena un Putina privāto sarunu tēma.

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 0 Atbildēt

Nav ticami. Punduris nemainīts atrodas krēslā ievērojami ilgāk. Trampu, Bušu, Obamu, etc pēc neievēlēšanas neviens neiesēdināja. USA prezidentam rieki ir saredzami mazāki.

Demagoģija!

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Tieši tevis piesaukto iemeslu dēļ arī ir ticami. Putins savā ķeblī sēž stingri - kamēr Demokrātus kongresā un baltajā ir ik pēc četriem gadiem jāievēl atkal.Trumpi aizpagājušogad no baltā nama izdabūja tikai divu veikli uzpūstu burbuļu dēļ - melno rasistu protestiem un kovida.

Par "neprātīgo klopi" - viss atkarīgs no vadības. Paskaties uz pagājušā gada burkšķi Karabahā - tur bija vēl lielāks iemesls neprātīgai klopei, jo kamēr azerbaidžāņiem tas ir tikai prestiža jautājums, armēņiem tas ir izdzīvošanas jautājums - un neko, pēc dažiem simtiem upuru šie piekrita pamieram kurš ietvēra stratēģiski svarīgu pozīciju atstāšanu - ja viņi tā būtu karojuši deviņdesmitajos, Karabaha jau sen būtu azerbaidžāņiem...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Kāds būtu iemesls pundura stingrajai sēdēšanai? Nācijas atbalstu tak viņam vajag? Nācija kopš PSRS laikiem jūtās pazemota un attiecīgi kā augstākrakstīts..... Punduris tomēr vairāk pielīdzināms Kadafi, Baķkam u.c autoritāristiem, kuru stingrā sēdēšana atkarīga no nācijas izklaides. Un attiecīgi tiko varu zaudē, tā karātavas.

USA karošanai visādi var beigties - neaizies un reputācija čupā. Tramps Baltaj;a namā tomēr uzskatāms par paŗpratumu - viņa uzvedība nekādi nerakstās USA prezidentu vektorā. Lai ko šis arī nesadarītu, viņš nav atbilstošs. Burbuļi tur neko nemaina.

Ar Ukrainu ir savādāk- pat Čeļabinskas metinātājs ir pārliecināts, ka ukraiņi ir ieņēmuši senkrievu zemes. Kautkur ap Krimas konfliktu šāda tēma radās. Domāju, ka ietroļļota, bet superizdevīguma dēļ atradusi ļoti daudz dzirdīgu ausu. Ukraina naša lej ūdeni uz ļoti neseno imperiālistisko sentimentu un tas nozīmē, ka okupācijas gadījumā ukraiņiem būs ārkārtīgi smagi. Sitīs, laupīs un varos pat bez pavēlēm un uzmundrinājumiem.

Tā kā tēma jau pasena, ukraiņi to apzinās. Attiecīgi šis būtu pamats bažai par "neprātīgu klopi".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Nu tas tev tā liekas, jo neseko ASV notiekošajiem procesiem. Millijam principā draud pants par dzimtenes nodevību, kam neviens nav atcēlis tikai vienu iespējamo sodu. Šodienas aktualitāte - ir nākuši klajā ilgi gaidītie izmeklēšanas dokumenti par to, kā Klintones kampaņa organizēja Trampa izpiegošanu un apmelošanu - vēl būs grūti saprast, kurš un cik ilgi par to sēdēs. Jā, prezidentam personīgi jau var teikt, ka tie draudi mazāki. Bet tas ir arguments tikai tiem, kam šķiet, ka nav jāskatās uz visu varas sistēmu kopumā.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Es drusku iemetu aci RU internātos. Tur plebsam diezgan stingra pārliecība, ka ukraiņi aizņēmuši senkrievu zemes, ka tie ir otrās šķiras cilvēki un ka raķetes visu atrisinās.

Pundura izdevīgums nolasās ievērojami labāk.

Un arī draudi nolasās labāk - ja valsts pazaudēs kontroli, punduri vismaz iesēdinās, ja ne pakārs konkurenti

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Nu jā... Iespējamie nāvessodi par valsts nodevību un noziegumiem pret cilvēci otrā pusē jau tev nenolasās, jo akli seko "Krievi nāk" propagandas naratīvam, kas paliek arvien izmisīgāks.

To, ka "otrās šķiras cilvēkus" visā t.s Rietumu pasaulē, kurus tepat iAuto vietējie faučisti ir gatavi nolemt nāvei, ir radījuši tie paši, kas tagad izmisīgi grib spēlēt kariņu, tev arī nenolasās.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Krievi ir atraduši iespēju, kā, saasinot situāciju, tikt pie morālas uzvaras bez kara. Visas viņu darbības liecina, ka viņi ir gatavi uzbrukumam Ukrainai. Ukraiņi gluži pamatoti ir nobažījušies. Krievi neuzbruks - un varēs taurēt - re, visi citi melo, mēs nemaz netaisījāmies uzbrukt. Un pataisīs Ukrainu un NATO par histēriskiem panikas cēlājiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 5 Atbildēt

Kādēļ saki, ka ukraiņi ir nobažījušies? Zelenskis nu jau vairākkārt ir teicis Baidenam, lai beidz celt paniku, jo Ukrainas rīcībā nav tādas informācijas, kādu apgalvo ASV militāristi.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Zelenskis jau nav visi ukraiņi

www.youtube.com/watch?v=aoSD0Eg_930

Arī Gordons, protams, nav visi ukraiņi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 5 Atbildēt

Nu jā, tieši tāpat, kā Baidens un Millijs nav visi amerikāņi. Tikai demokrāti un militāristi izmisīgi grib karot.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 1 Atbildēt

Ar ko tad demokrāti un militāristi grib karot? Krievijai uzbrukt? Ar ko? Ar tiem dažiem tankiem un pāris tūkstošiem karavīru? Pret krievu 100 000 ++ armiju, un sazin cik tur kara dzelžu? Aviācijas lidlauku dziļums, kara helikopteru skaits, pilnīgi viss liedz ASV un NATO veikt uzbrukumu. Nerunājot nemaz par atomdraudiem...

Nē, biedrīt trolli, vienīgais agresors šeit ir Krievija, un Ukraina tiek iebaidīta. Ja izdosies - Ukraina aizies vairāk pa Krieviem tīkamo taciņu, ja neizdoesies - kā jau teicu, NATO un ASV tādi troļļi kā tu piešķirs panikas cēlāju idiotu lomu. No Krievijas viedokļa - win win jebkurā gadījumā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

Nu tā godīgi... Pastāsti visiem, cik gadus ASV savā pastāvēšanas vēsturē ir iztikusi bez karošanas. Un tavs naratīvs par ASV militāro nespēju vien ir ko vērts - nez, kurš te ir trollītis.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Jā, paskaties, ka uzbrukumam parasti organizē 3x vairāk armijas kā tiem, kas aizstāvas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Jā, un paskaties, ka par uzbrukumu un 3x organizēšanu stāsta cilvēks, kuram tūlīt uzrādīs apsūdzību par spiegošanu un pierādījumu viltošanu pret ASV prezidentu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Nu, un ko tu gribi pateikt? Ka vieni amerikāņi lej samazgas uz citiem amerikāņiem? Un?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Nu jau sekošana pasaules notikumiem ārpus šauras propagandas telpas ir lielummānija? Interests viedoklis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

To, ka oficiāla izmeklēšana tikko ir secinājusi un publiskojusi informāciju, ka šī brīža kariņa sludinātāji jau iepriekš augstākajā līmenī ir melojuši un viltojuši pierādījumus attiecībā uz apgalvojumiem par Krieviju. ASV vēsturē melošana par ieganstiem, lai uzsāktu kariņu, nav nekas jauns - daudzkārt pierādījusies patiesības. Jauns ir tas, ka šādi fakti nāk gaismā, PIRMS ir paspēts kariņu uzsākt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Diagnoze.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 1 Atbildēt

eidis rakstīja: Oho. Nu pastāsti kam tev tie krievu dzelži?

Atceros, ka tie aparāti bija izturīgi, bet ārkārtīgi neērti lietošanā un ārprātīgu degvielas patēriņu. Attiecīgi pret tiem karu var vinnēt vnk partizanējot degvielas mucu.

Ja pareizi atceros, piem Urālam bija kkādi 50l/100 E95

Un kur var izmantot vecus krievu kāpurķēžu transportierus?

Kā kur? Tev izskatās, ka Rīgā bezceļu lielprofila riepu landkruīzeris spēs izturēt bedru dziļumu? Manuprāt nu jau ir pienācis laiks pārkāpt visiem uz kāpuriem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Ā vēlviens iedomājies, ka bedres tiek rūpīgi kalibrētas Golpam. Nē. Arī landkruīzerim bedre atradīsies

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 1 Atbildēt

Varētu padomāt, ka Putinu uztrauc kaut kāds NATO. Vai NATO uztrauc kaut kāda atpalikusi akmens laikmeta valsts. Manuprāt tam visam apakšā stāv ieroču ražošanas shēmas iešņaukt. Irāka, Afganistāna vairs neienes tik pietiekamu peļņu. Sīrija ir izsmēlusi sevi. Kipra+Donbass acīmredzot arī ir feils. Emirāti&Co ir vēl vairāk atpalikuši un izrēķināšanos piesola pa kluso novelkot ādu pār acīm visu ģimenēm, riskants pasākums. Kazahstānu nolaida podā. Kur gan citur nopelnīt, ja ne salaist kopā ASV un Krieviju, kuriem ir vienādas intereses šņaukt no valsts kases?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

В Офисе президента Украины утверждён чрезвычайный план эвакуации основных органов власти во Львов в случае "российского вторжения".

/ТГ-канал "Резидент" со ссылкой на источник в ОП/

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Uz šo brīdī 23 UKR parlamenta(Rada) deputāti atrodas ārvalstīs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

ASV aizsardzības ministrs Ostins šonedēļ apmeklēs Poliju, Lietuvu un Beļģiju.

wons Reģ.: 26.07.2017
2 0 Atbildēt

Ja Krievija neiebruks Ukrainā 16.03.2022, ka to apgalvoja ASV valdības vīri, tad Bordānam vajadzētu ierosināt pret šiem krimināllietu un ja kāds parādās Latvijā, tad arestēt

Lai efektīvāk apkarotu viltus ziņu izplatīšanu, tieslietu ministrs Jānis Bordāns izskatīšanai uz otro lasījumu Saeimā iesniedzis priekšlikumu Krimināllikuma grozījumiem, lai likumu papildinātu ar pantu, kas paredz kriminālatbildību un brīvības atņemšanu līdz pat pieciem gadiem par nepatiesu ziņu un izdomājumu izplatīšanu.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Izplatīja jau tās ziņas Latvijā un latviski ne jau viņi. Par ko šos arestēt?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Ja šādu varbūtību izteikšana atturēs no kara tad ļoti labi. Tāds arī mērķis izbojāt Krievijas plānus pasniegt ukraiņus kā agresorus. Kurš pirmais bļauj tam taisnība. Redz kur pēc MH17 notriekšanas uzreiz rietumi pateica, ka krievi notrieca un viss tālākais ko mēģināja pasniegt Krievija bija vairs tikai taisnošanās un švaki šļupsti vēl paši saputrojās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Un kā tad, ja tā taisnība kļūs par taisnību tieši to "varbūtību izteicēju" dēļ? Ko tad, ja mērķis ir tieši tāds, kā tu saki - pirmajam kliedzot, radīt iespaidu par pretējo pusi, kā agresoru?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 0 Atbildēt

Nedirs. Agresors ir tas, kurš lien pāri robežai citā valstī. Ukraina to netaisās darīt un nav arī darījusi ne reizi pēdējo 30 gadu laikā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 4 Atbildēt

Nuja, tad jau ASV ir megagresors. Uzskaitīt tev, cik valstīs ASV to ir darījusi?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 0 Atbildēt

šī tēma ir par Krieviju un Ukrainu. ja tev liekas, ka vajag parunāt par ASV, taisi atsevišķu tēmu un tur arī stāsti kas sakāms.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

No tā, ka ignorēsi ASV lomu šajā konfliktā, nekas pasaules kārtībā nemainīsies. Saprotu, ka tava naratīva stumšanai traucē fakts, ka tieši ASV izsaka apgalvojumus par plānoto uzbrukumu un tieši ASV ieved savus tankus Ukrainas pierobežā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 0 Atbildēt

Tieši ASV? Un krievi neved?

kad melo, drusciņ vajag mēra sajūtu, tomēr. Citādi nemaz nav ticami.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Es teicu, ka krievi neved? Kas tieši ir melots?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Tu raksti 'tieši ASV ieved' - tātad, neviens cits neved?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Jā, tieši ASV ieved savus tankus citā valstī. Krievi tikai pārvieto pa savējo.

Un nē, ved arī citi. Un tas ir vēl interesantāk. Ziņa, ka Polijā ir arī Lielbritānijas tanki, kas NAV(!) NATO, un trīspusēja t.sk. militāra vienošanās starp Lielbritāniju, Poliju un Ukrainu, ziņās paslīdēja garām kā maznozīmīgs sīkums.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 0 Atbildēt

www.cnbc.com/2022/02/12/pentagon-orders-departure-of-us-troops-in-ukraine.html

nupat pavēlēja visiem 160 (160 gabaliem!) zaldātu izvākties no Ukrainas. "Tankus ved'' viņam...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 0 Atbildēt

ASV tanku Ukrainā nav. Tas ir neapgāžams fakts. Ukrainas pierobežā ir krievu tanku bari, kuriem tur nebija ne bāzes, ne pastāvīgās dislokācijas vietas. Kas ir neapgāžams fakts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Bet ASV tankiem Ukrainas pierobežā ir gan lielākā bāze Eiropā, gan pastāvīga dislokācijas vieta.

"The U.S. troops arrived at Rzeszow military base in southeastern Poland, near its border with Ukraine, after U.S. President Joe Biden on Wednesday ordered the deployment of 1,700 soldiers there. About 4,000 U.S. troops have been stationed in Poland on a rotational basis since 2017." 2022. gada 5. februāra informācija.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 1 Atbildēt

tajā bāzē nav NEVIENA amerikāņu armijas tanka! Tu esi kārtējo reizi sadirsis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt
topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 1 Atbildēt

Un ar 4000 zaldātiem viņi apdraud otrā pusē Ukrainai esošos 100 000 (+ miljons rezervē) krievus? Nesmīdini manu kaķi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Līdz šai dienai neesi pamanījis, ka skaits pret tehnoloģijām nepalīdz? ASV jau sen nekaro ar lielgabalu gaļu, bet ar bezpilota tehnoloģijām. Ja esi tikpat gurs, kā tavs kaķis, tad jau gan saprotams, kādēļ neko nesaproti.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
5 2 Atbildēt

Ērti ir būt kremļa noderīgajam idiotam. Pašam nav jādomā jāmet tik dezinformācija no metodičkām. Tāpēc jau liekas kaur kur dzirdēts naratīvs.

Lūdzu tev pretī saraksts ar Krievijas agresiju hroniku:

en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

Un? vai tas kā padara nebijušu faktu, ka šis ir garāks: en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Garāks? Jefiņ kā tu to nomērīji, ak jā bildītes vairāk un lielākas, saliec blakus un samēri.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Interesanti. Agrāk zināja precīzu datumu uz kā pamata ieveda savus tankus, bet tagad saka, ka nemaz nav izlēmis. Kur tas datums palika?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 4 Atbildēt

Putlers saprata, ka apdirsies. tagad asti kājstarpē smilkst zem galda.

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 0 Atbildēt

Info par datumiem visu laiku nāca no USA puses

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 2 Atbildēt

Brady jau ļečī USA pusi. Tikai USA nosauktie iespējamie datumi viņa galvā kļuvuši par precīziem, kādi tie ne reizi netika piesaukti.

Manā ieskatā RU ne brīdi nebija viena plāna, vairāk atkarīgs kā kārtis saliksies. Tomēr asiņains karš visdrīzāk iekšpolitikā būs ar mīnusa zīmi (kaut tās divas turku notriektās lidmašīnas vnk nogrima preses relīzēs), bet NATO kaitināšana ar nelielu +. Efekts gan īstermiņa, jo panākumi tādi soft

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 3 Atbildēt

Angļu valodu pamācies, vai lieto normālus tulkotājus. Sapratīsi ko nozīmē "could".

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 2 Atbildēt

Tie could un highly likely datumi no visiem kastroļiem skan jau no pērnā gada nogales.... tik tas riebīgais Puttēns nevienā neklausās un Ukrainā neiebrūk un neiebrūk...

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 3 Atbildēt

Arī neproti tulkot?

Labā ziņa, ka tie , kas lemj par armijas pārvietošanu, tulkot māk. Tas teksts tiek tulkots kā: mēs būsim gatavi, ja krievi iebruks 16/02. Savukārt Zelenskis to tulko kā: krievi visu laiku ir gatavi iebrukt un tāpēc nav pmamata tieši šobrīd sakāpt lidmašīnās un slēgt rūpnīcas.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Un kur ir šitie? www.bbc.com/news/av/world-europe-38603234

Tie tanki ir sen prom. Savā laikā šitie paši bija arī Ādažos. Un pat krievu pseidomilitārie analītiķi savās Web lapelēs tanku aizvākšanu atzina.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nav, nav es varu sameklēt video, kur vesels dzelzceļa sastāvs ar tankiem dodas uz Polijas austrumiem. Es tik nezinu uz kuru vietu, jo viņiem jau vēl viena bāze pie tā suvalku koridora.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nevari.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

nu re, citāts:

““2022.gada 15.februāris ieies vēsturē kā diena, kad izgāzās Rietumu kara propaganda. [Rietumi ir] Pazemoti un iznīcināti. Bez neviena šāviena,” pavēstīja Zaharova.”

Un ko es tikai vakar teicu? Neuzbruks, un pataisīs Rietumus par panikas cēlājiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Noliktais datums ir rītdiena, 16.februāris. Vēl drusku jāpagaida

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nekas jau nav jāgaida, karš Ukrainā ir joprojām. Cik traktoristi naktī šķērsoja Ukrainas robežu un iebrauca Donbasā? Tā robeža nez ko izvagota, laikam traktoristiem nav GPS nezin kur robeža nejauši sanāk braukt tai pāri šurpu turpu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 4 Atbildēt

Ir gan, jā. Tikai, patreiz tur notiekošais, ir pilsoņu karš. Un katrai pilsoņu pusei aiz muguras sēž suporteris un uz kvēlojošām oglēm pūš svaigu gaisu

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nu jau vairs nav pilsoņu, pilns ar krievu vilka pasēm.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Krimas tatāri tur sen jau iznīcināti un tas, kuram no okupantiem ir "demokrātiskais" vairākums, atlikušajiem neko daudz nemaina.

robchix Reģ.: 04.03.2002
2 2 Atbildēt

Principā haips ir uztaisīts, un visi ir dabūjuši savu. Tikai te daži turpina nērst ikrus, bezjēgā. Teātris.

Ukraiņi tika pie letālā bruņojuma un finansēm.

Krievija parādīja ka ASV apdirsās ar saviem izlūkdienestu datiem un datumiem. Un parādīja sevi, ka ar viņiem ir jārēķinās un visādas sankcijas Krieviju nebaida.

ASV un NATO tika pie papildus cilvēku un bruņojuma skaita ievešanas tuvējās valstīs kam citādā veidā nebūtu nekāda iemesla.

Un kas interesanti, nekur un nekā vairs netiek pieminēta Minskas vienošanās, kuru pirmām kārtām būtu jāsāk ievērot Ukrainai, lai pašpasludinātajās Doņeckas un Luganskas republikās varētu notikt vēlēšanas. Un Kijevai pie pašreizējā iedzīvotāju sastāva šajās republikās, nav interesanti , lai tur notiktu šādas vēlešanas.

Bet par to jau nerunā. Tas nebūs pareizi. Jo tad vairs UA nebūt nav tik karadarbību nemīloša.

uupis Reģ.: 13.01.2004
4 1 Atbildēt

Jūs daudz ko nezināt!

Piemēram OSCE.org (krievija to dokumentu ir parakstījusi) viens no vienošanās aktiem nosaka, ka ja gar robežu tiek pārvietots karaspēks vairāk par 8000 vīru, tad ir jābūt kaimiņvalsts un NATO novērotājiem! Cik liels karaspēks ir pie Ukrainas robežām? 140 vīru? Cik tur ir novērotāji no OSCE un NATO? Kāpēc neviena? Kā tā? Atkal krievija noslaucījās ar starptautisku līgumu?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tiek ziņots par kiberuzbrukumiem Ukrainas aizsardzības ministrijai un citām valsts iestādēm.

Ukrainas austrumos strādā RU radiolektroniskie kompleksi, ziņo par GPS pazušanu.

uupis Reģ.: 13.01.2004
8 2 Atbildēt

Vāks ku te iekš iAuto ir zābaku un meļu…

Bradypus pārsit visus meļus un ir laikam Krustā sisto puisēnu piekritējs!

Tādus Bradypusus plakanus padara viens jautājums – cik daudz valstu, zemju vai teritoriju ASV ir pievienojusi sev šajā gadsimtā? Nulle, ZERO, nevienu! Kura valsts sev 2014. gadā pievienoja svešu teritoriju? Gadījumā ne fašistiskā krievija pievienoja Krimu?

Un tagad kontrolšāviens – cik daudz Ukraiņu vai Latviešu ir nogalinājuši ASV zaldāti? Un cik daudz Latviešus vai Ukraiņus ir nogalinājuši krievu zaldāti??? Ciparus nosaukt?

Bradypus drīkst kaut ko vaukšķēt DVA RABA I KLAPTIK ZEMLI…

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 7 Atbildēt

Daži papildjautajumi - kādēļ runā tikai par šo gadsimtu, kas patiesībā ir tikai 21 gads? Jo ilgāka vēsture nerunā tev par labu?

Tāpat tu esi tipisks demagogs, kam ir piemirsies gadsimts, kad tas pašam ir izdevīgi - šajā gadsimtā notiek hibridkarš un visskaļākie bļāvēji par "klasisko" karošanas metožu pielietošanu ir tie, kas uzvar citas frontēs. Priekš kam ukraiņus vai latviešus nogalināt zaldātiem, ja varu var pārņemt ar citām metodēm (par Baidena personisko klātienes Maidana rezisesanu vai ASV pilsoņa Kariņa un Sorosa labās rokas Levita tandēma varu Latvijā jau tev nekas nav sakāms). Un cik cilvēkus ir nogalinājuši ASV zinātnieki, savas eigēnikas ambīcijas (kas ir daudz tuvāk fašismam, nekā Krievija, kurai to pieraksti) realizējot sadarbībā ar Ķīnas komunistisko partiju un radot jaunu vīrusu un pandēmiju?

Tālāk jau tev jautājums - cik daudz latviešus ir nogalinājuši krievu zaldāti? Vai tomēr nav tā, ka internacionāli komunistu zaldāti nogalināja gan krievus, gan latviešus, kuri pretojās tā laikmeta komunistu globālistu idejām? Par latviešu sarkanajiem strēlniekiem esi piemirsis?

Tu slimo ar rusofobiju, kuras apmiglotajā sapratā esi aizmirsis, ko pasaulei nodarīja totalitārisma ideoloģijas.

uupis Reģ.: 13.01.2004
3 0 Atbildēt

Un kurā vietā tu iebāzīsi mierīgo iedzīvotāju izsūtīšanu nomiršanai uz sibīriju? Tak noziegumiem pret cilvēci nav noilguma termiņa!

Kad būs Nirnberga par krievu noziegumiem?

Un otrs – kā var 2 miljonu nācija slimot ar rusofobiju pret 140 miljonu nāciju? Tu matemātiku esi apguvis vai esi vienkārši krievu urla? Kas vispār ir rusofobija – bradypusa idiotisma izpausme?

Krievi notriec pasažieru lidmašīnu – visi saka ka vainīgie jātiesā un bradypus bļauj ka tā ir rusofobija!

bradypus grib apstiprināt AKSIOMU ka ja krievs tad melis?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Pusslimiem fanātiķiem atkārtoju vēlreiz - varbūt pieleks. Gan totalitārie režīmi, gan to upuri nav dalāmi pēc nacionalitātes.

Uz sibīriju sūtīja franču filosofu-revolucionāru idejās balstītas vācu ebreja ideoloģijas relaizētāji gruzīnu ebreja vadībā. Un tajās nometnēs kopā ar citām tautām mira arī daudz krievi, bet paši latvieši (kas zīmīgi - tieši tādi totalitāra režīma atbalstītāji, kā tu) piedalījās un organizēja izsūtīšanas, kā arī īpaši centīgie apsargāja režīma vadoņus kā personīgā gvarde.

Nirnberga nevar būt un nekad nebūs par krievu noziegumiem. Tikai slimu rusofobu (tādu, kas neracionāli baidās no krievu tautas) prātā komunistu ideoloģijai ir tautība.

Ja neesi pavisam slims, iesaku palasīt krieva Solžeņicina stāstu par krievu (un citu tautu) likteni internacionālajā komunistiskajā režīmā.

Un ar jebkuru fobiju (iracionālām bailem) var slimot tikai indivīdi. Un putrot nacionalitāti (tautība) ar nāciju (valsts/režīma piederība) var tikai pilnīgs nejēga vai apzināts propagandists.

uupis Reģ.: 13.01.2004
3 1 Atbildēt

Tātad bradypus saka ka noziegumiem pret cilvēci ir noilgums un saukt pie atbildības vainīgos, kaut arī ar nokavēšanos ir ppretlikumīgi?

Un tikai nejēga un propogandists var sludināt ka noziegumiem pret cilvēci nav noilguma termiņa???

Nu tad nesam nost uzvaras pieminekli – jo to uzcēla krievi un saka ka tas ir atgādinājums par vāciešu noziegumu pret cilvēci – kas te nav pareizi? Vācieši nebija tik nežēlīgi kā krievi? Kas to būtu domājis?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Ko tu murgo? Ko melo par kaut kādu noilgumu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

P.S. vai vispār zini, cik cilvēku gāja bojā Krimas pievienošanās procesā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Un tu zini? Un tas nav 0 kā tev rusofīlajā metodičkā rakstīts. Ak jā bezvēsts pazudšie jau neskaitās bojā gājušie, moš brīnumainā kārtā augšāmcelsies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 5 Atbildēt

Jā, zinu. Dati nav īpaši slepeni, bet tev ierastajā propagandas telpā vienmēr ir saskaitīti kopā ar Donbasu. Tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Putina Krimas pārņemšana bija tik labi nostrādāta, ka šajā operācijā bojāgājušo skaits ir mazāks par Afganistānā kritušo latviešu skaitu, karojot ASV labā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Pilnīgi loģiski ka jāskaita kopā ar Donbasu, jo tā ir viena operācija un okupācija, tik nenovesta līdz galam. Nebūtu Donbasa Krimas okupācija varētu arī nebūt tik veiksmīga arī būtu jāsāk tēlot apšaudes no ļaunās ukraiņu puses, lai ievirzītu urļiku domāšanu "pareizā" virzienā.

Par Hitlera Čehoslovākijas operāciju arī izrādi tādu sajūsmu? Totalitāro režīmu fans.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Tu savā trulumā nespēj atšķirt spēju novērtēt izpildes kvalitāti no sajūsmas. Bet tev jau nemaz nevajag, jo tikai apvienojot divus pilnīgi dažādus notikumus "vienā operācijā" spēj stumt savu propagandu.

uupis Reģ.: 13.01.2004
3 1 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Ja šādu varbūtību izteikšana atturēs no kara tad ļoti labi. Tāds arī mērķis izbojāt Krievijas plānus pasniegt ukraiņus kā agresorus. Kurš pirmais bļauj tam taisnība. Redz kur pēc MH17 notriekšanas uzreiz rietumi pateica, ka krievi notrieca un viss tālākais ko mēģināja pasniegt Krievija bija vairs tikai taisnošanās un švaki šļupsti vēl paši saputrojās.

Par MH-17.

Kanibaals melo!!!

Pirmie kuri sāka bļaut bija krievi – mēs notriecām Ukrainas transportnieku – urāā…

Pēc tam sākās šļupsti – lidmašīna bija pilna ar līķiem no morga un provokācija un vispār Ukraiņi gribēja notriekt putlera drapaku, kurš lidoja virs Polijas un tādā stilā. Bija vēl feiks ar krimināllietām, kuras ierosināja krievu pseidodo prokuratūra, tad raidījums ODNAKO ar saviem satelītu fotouzņēmumiem un tikai PĒC tam parādījās BELINGCAT ar pierādījumiem!

Tā kā kurš pirmais bļāva – es zinu – krievi. Un kad krievi uzzināja kādus sūdus savārījuši tā sākās materiālu dzēšana no serveriem un jau pēc 2 nedēļām oriģināli vairs nebija pieejami to pirmavotos. Tikai kopijas!

Un tagad lielajiem gudriniekiem tiek atskaņota Upaciera dziesma — youtu.be/l2hzp3kvuYw

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 11 Atbildēt

Un kādēļ pats melo? Nu labi, nemelo, jo esi atstājis iespēju izlocīties. Pirmie par Ukrainas transportnieka notriekšanu kliedza Ukrainas separātisti revolucionāri ar pasē ierakstītu tautību krievs. Tie paši, kuriem palīgā aizsteidzās latvieši. Nu tādi, kā Aijo Beness.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 1 Atbildēt

Pēc pēdējiem izlūkošanas datiem, iebrukums nenotika arī tāpēc, ka gandrīz puse krievu savilkto tanku neesot bijuši spējīgi savā gaitā aizbraukt līdz poligonam un atpakaļ no dzelzceļa stacijām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

To saka tie paši, kas meloja par bioloģiskajiem ieročiem Irākā, lai uzsāktu kariņu?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
5 1 Atbildēt

Sarakstu ar to, kurš pagātnē meloja labāk, var turpināt līdz bezjēdzībai.

Ko arī tu dari.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Un tu ignorē, lai varētu apgalvot, ka nemelo tas, kurš ir pierādīts melis pagātnē.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 1 Atbildēt

Krievija nekad nemelo?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Protams, ka melo. Bet tu melo, apgalvojot, ka Krievija ir vienīgā, kas melo.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
7 2 Atbildēt

Nē vecīt. Šeit un kā parasti melo kā reiz TU! Jo biedrs nekur nav apgalvojis, ka Krievija ir vienīgā, kas melo!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 0 Atbildēt

Kā nez krievfīlu metodičkā rakstīts, tagad uz katrām mācībām Krievija izteiks ultimātus?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 1 Atbildēt

Tanku video ar iebraukšanu elektrības stabā ir mūsu Telegram kanālā, te t.me/iAutolv

uupis Reģ.: 13.01.2004
2 1 Atbildēt

Pagaidām izskatās ka bailēs no sankcijām krievi pielika bikses un rietumu DIPLOMĀTIJA guva uzvaru atšķirībā no Čemberlena miera plāna, kur iztirgoja dažas eiropas valstis bez viņu klātbūtnes.

Vēl tikai jāatbrīvo Sudeti, upss, Krima un fašisti varēs sākt krāt naudiņu kontribūcijām!

uupis Reģ.: 13.01.2004
10 2 Atbildēt

Un bradypusu saprast nevar, jo neviens normāls cilvēks neaizstāvēs tādu valsts vadītāju, kurš pavēlēja saviem zaldātiem slēpties aiz sieviešu un bērnu mugurām!!!

Da nevienam normālam vecim tas pat prātā neienāktu – kaut ko tādu gvelzt!

Bet bradypus aizstāv šito fašitstu un visus kuri sauc fašistu īstajā vārdā dēvē par rusofobiem – da ej pats slēpies aiz bērnu mugurām ja jau visi ir rusofobi, kuri nosoda tādu izdzimteni!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Tava slimā fantāzija liek melot par to, ka es kādu aizstāvu, jo norādu uz tavu elku āža kāju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Jēziņ, kā te viens uzvilkās.

1 2 3 4 5 6 7 8 ..86
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti